sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Supersiisti sunnuntai!


Tänään herätin poikaystävän seittemältä, että nyt lähetään kirppikselle. Olin jostain saanu päähäni, että haluan ehdottomasti lähteä kirpparille ja lahjoin poikaystävän lähtemään mun kaveriks. Se ei ollu mitenkään ihan hirmusen fiiliksissä heräämässä klo 7 sunnuntai-aamuna! :D

Image and video hosting by TinyPic

Päästin kaheksan jälkeen lähtemään ja ulkona oli ihan täydellinen sää.

Image and video hosting by TinyPic

Käytiin Valtterissa kiertelemässä, moikkaamassa Tiinaa ja Jaanaa ja sit sanomassa MOI Nadjalle ja Lauralle, mutta sit alko väsyttämään ihan hirveesti, eikä oikein jaksanu keskittyä mihinkään ettimiseen. Ostin yhet punaset korkkarit heti alussa, muuta en edes oikeestaan katellut. Buu!

Ajeltiin ympäri keskustaa ja mietittiin paikkaa mihin mentäis, mut mikään ei ollut vielä auennu. Niinpä päädyttiinkin käymään Hietsun torilla, koska mietittiin myös kauppahallin kahvilaa yhtenä vaihtoehtona. Se vaihtoehto osottautui tosi ankeeks ja käännyttiin samantien pois.

Otettiin pari asukuvaa ja tän päivän asu olikin melkeen identtinen kopio eilisestä. Rentoa, rentoa ja rentoa.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hattu: Gina Tricot, koko M/L
Lasit: Punanaamio
Huivi: H&M
Tunika: Gina Tricot, koko XL
Legginssit: Lindex
Kengät: Dinsko, koko 38

Image and video hosting by TinyPic

Hurautettiin Kaivariin Ursulan terassille, koska oli niin tajuttoman kaunis aamu. Kaikki oli hyvin vielä tässä vaiheessa kunnes ampiaiset ja linnut hyökkäs kirjaimellisesti meidän kimppuun.

Image and video hosting by TinyPic

Siis hetiku istahdettii alas leipiemme kanssa, niin ampiaiset rupes surraamaan siinä ympärillä ja oikein kaivautu meikäläisen katkarapuleipään. Ne ei lähteny mitenkään, rupesin siinä sit vähän panikoimaan kun oon vissiin allerginen ampiaisen pistolle ja pelkään niitä siks ihan hirveesti. "Juoksin" sisään sit pyytämään apua henkilökunnalta, että miten ne ampiaiset saa pois, ni sillä välin poikaystävä tuli sinne sisään ilmottamaan, että mun LEIVÄSSÄ ISTUU KAKSI LINTUA.. Sain sitten uuden leivän, syötii hirmu nopeesti siinä sisällä ja lähettii äkkiä pois. Revettiin nauramaan, että tää on just niin meitä. Idyllinen sunnuntai-aamiainen Ursulan terassilla oli jotain aivan muuta. :D

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mut maisemat oli silti kauniit ja ilma oli täydellinen.

Image and video hosting by TinyPic

Lähettiin käymään kotona ja mentiin katsomaan ystäviemme kolmatta pientä ihmettä. Poika syntyi pari viikkoa sitten ja ai että miten kaunis se oli. Mä olisin voinut vaan tuijotaa sitä hiljaa monta tuntia, koska se oli jotenkin niiiin kaunis lapsi. Samalla päästiin näkemään rakasta kummityttöämme ja niiden rakasta isoveljeä. Tuolla käydessä mä aina muistan kuinka paljon rakastankaan lapsia ja kuinka täydellinen perhe noi 5 ihanaista ovatkaan.

Image and video hosting by TinyPic

Mentiin vielä käymään moikkaamassa poikaystävän tätiä, joka oli saapunut Intiasta. Se asuu siellä aina talvet ja nyt oli ollut vaan käymässä siellä. Sillä on suomessa myös ihana koti täynnä kaikkea ihanaa Intiasta tuotua tavaraa ja se lahjottikin mulle aivan upeita huiveja, joista olin todella fiiliksissä.

Image and video hosting by TinyPic

Tästä muodostu heti mun lemppari. Siinä on just mun värit ja se on muutenki ihana.

Today we woke up early and went to the flea market. Then we had an awful meeting with birds and bees while trying to eat breakfast.. We also met this adorable little babyboy for the first time. He is such a cutie. My outfit was almost a copy of the one i wore yesterday. Just some casual stuff.

Mulla on ollut niin ihana viikonloppu. Oon nähnyt ihania ihmisiä, tehnyt kaikkea kivaa ja rentoutunut kunnolla. Ens viikko on melkosen hektinen ja viikonloppua odotankin jo tosi kovasti. Yks tosi kiva tyyppi nimittäin tulee Helsinkiin ja aion tehä sen kanssa kaikkea kivaa. :)


MOI KAIKKI!

7 kommenttia:

  1. Oi, ihana värimaailma tuossa ruutuhuivissa.:) Itselläni on samantyylinen turkoosina!<3

    VastaaPoista
  2. Aamuherätykset on syvältä, varsinkin vapaapäivinä!!! :( Olitte reippaita :)

    VastaaPoista
  3. oi kuulostaapa ihanalta sunnuntailta!! paitsi ne ötökät ja linnut :D

    VastaaPoista
  4. Kiva että tulit moikkaan meitä ja olis kiva ollu vaihtaa enemmänkin kun vaan muutama sana :(( ! eiköhä taas törmäillä ;)

    asus oli muuten tosi kiva <3 olisin voinu ryöstää mm. ton laukun, hatun, tunikan, huivin, lasit ja kengät ;)

    VastaaPoista
  5. Ampiaiset.... Ampiaiset on niin syvältä...... Mä inhoon syödä ulkona ku ne pilaa aina ilon ihan totaalisesti pörräillessään ympärillä! Viimeksi ku join kahvia ulkona niin yksi tuli yllättäen pörräilee siihen ympärille ja päätin kerranki käyttäytyä viileen välinpitämättömästi niinku kaikki muut aina. Lopputulos oli et hetken kupin reunoilla kierreltyään se päätti hypätä sekaan ja hukkua siihen kahviin?! Mitä hittoo.... ääliö-ampiainen

    Aattelin ihan vaan jakaa tän kiehtovan tarinan :D

    VastaaPoista
  6. MouMou: Huivit= iso rakkaus <3 (mekin ollaan isoja rakkauspakkauksia :D)

    Cava: No niin oltiin, mut oli muuten oikeesti kivaa sit kun oli herännnyt niin aikasin. :)

    Johanna: Se oli jotenki tosi ihana sunnuntai. Niin ja joo, ne olis voinu jättää pois mielellään! :D

    Laura: No kiva oli moikata ja ens kerralla turistaan sit pidempään. Teillä oli "vähän" härdelliä siinä. ;)

    Kiitos paljon, saisit muuten ryöstääkki mut sähän hukkuisit mun vaatteisiin. :D <3

    Anna: HAHAH :D Mitäköhän se ampiainen oikeesti on kelannu? Noi kans SUKELS mun katkarapuihin. Katoin niitä epäuskosina siinä, et luuletteko mun syövän vielä tätä.. Kiitos kun jaoit tarinan! :)

    VastaaPoista
  7. Täytyy kyllä nyt vain todeta että olet JUMALAISEN kaunis nainen :) You make us others proud!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.