tiistai 11. joulukuuta 2012

Tiinan joululahjaideat 2012

Jouluun on enää muutama viikko ja lahjastressi alkaa lähestyä uhkaavasti. Tänä vuonna pyrin kuitenkin minimoimaan stressiä tekemällä jouluostoksia nettikaupoissa. Ei jonoja eikä tukalaa hikoilua talvitakissa. Keräsin eri nettikaupoista teillekin vinkkejä lahjojen hankintaan tai omaan toivelistaan rustattavaksi. Ideoita olikin lopulta niin paljon, että päätin jakaa ne kahdeksi postaukseksi. Näihin ensimmäisiin kollaaseihin on koottu 25 € ja sen alle maksavia lahjavinkkejä naisille ja miehille.


1. The Body Shop tarjoaa ihania valmiiksi koottuja settejä joululahjoiksi, kuten tämä mansikka cupcake -lahjapakkaus.Tällainen sopisi vaikkapa kaverille lahjaksi. Cupcaken muotoisesta rasiasta löytyy mansikkainen minisydänsaippua, pieni suihkugeeli sekä kaksi pesukukkaa.
2. Chokomania -lahjasetti on kaloriton suklaarasia, josta riittää varmasti iloa paljon pidempään kuin perinteisistä konvehdeista. Rasiasta löytyy suihkuvoide, vartalovoi, vartalonkuorinta ja huulivoi. Tällaisen lahjan voisi antaa mielellään vaikkapa äidille.
3. Leikkisä huulibalsamitikkari sisältää viisi hedelmäistä huulibalsamia pakattuna. Eihän huulirasvoja voi olla koskaan kenelläkään liikaa, eihän? 
4. Talvikaudella kädet kuivuvat jatkuvasti ja käsivoide tuntuu aina olevan hukassa. Heavenly hands -käsivoidesetti sisältää kolme pientä voidepurkkia vaikkapa käsilaukkuun sujautettavaksi (tietysti vasta maksamisen jälkeen). Hamppu käsivoiteen olen todennut etenkin yökäytössä lyömättömäksi.
5. Keskisen Kellosta löytyi tämä ihana roikkuva Nomination -pala sekä tietysti kattava valikoima muitakin sarjan paloja ja tuotteita. Hankkimalla lahjaksi vaikkapa perusrannekkeen ja siihen yhden kuviopalan, voi lahjahuolet heittää useamman seuraavan syntymäpäivän ja joulun suhteen. Paloja löytyy varmasti joka makuun ja yksittäisten palojen hintakin on kohtuullinen.
6. Moni keräilee muumimukeja ja tämä Mymmelin äiti -muki onkin melko uusi tulokas, jota ei varmasti kaikilta vielä löydy. Sokoksen verkkokaupan valikoimasta löytyy paljon etenkin uudempia muumimukeja. Vinkkinä muuten keräilijöille, että valikoimasta on vuoden vaihteessa poistumassa keltainen Niiskuneiti sekä sininen Muumipeikko, joten nämä kannattaa hankkia kiireesti omiin kokoelmiinsa.
7. Liikunnalliselle siskolle tai kaverille sopii ranteeseen kiinnitettävä suojakotelo kännykälle. Mac piste tarjoaa laajan valikoiman oheistuotteita iPhonen omistajille. 
8. Yves Rocherin talviomenatuotesetti sisältää houkuttelevan omenaisen kylpy-/suihkugeelin, eau de toilette -tuoksun, kylpykuution sekä vartalokuorinnan. Tällaisella setillä kannattaa lahjoa etenkin kylpyammeen omistavaa ystävää tai perheenjäsentä. 
Yves Rocherilla on muuten nyt hyviä kampanjoita käynnissä, sillä ensimmäisestä ostokoriin lisätystä tuotteesta saa -30%, tuoksut ovat -50%, toimituskulut ovat jouluaattoon asti ilmaiset ja 13.12. mennessä tehtyihin tilauksiin saa vielä ilmaiseksi mukaan Sublime skin 6 in 1 BB -voiteen. Tämän kaltaisia tarjouksia hyödyntämällä säästää huimasti lahjaostoksissa. 
9. Nämä minisuihkugeelit voi halutessaan jakaa vaikkapa useammalle kaverille lahjaksi. Viiden suihkugeelin lisäksi lahjapakkauksessa on mukana pesukukka. Tällainen minisetti sopii myös kaltaiselleni kokeilijaluonteelle, joka tykkää kokeilla uusia tuotteita ja tuoksuja, mutta kyllästyy nopeasti.
10. Tämän syksyn ja talven uusi hyödyllinen tuote on ollut sormikkaat, joilla voi käyttää myös älypuhelinta. Ellokselta löytyvät Esprit -sormikkaat ilahduttaisivat varmasti kosketusnäytöllisen puhelimen omistajaa. 
11. Etenkin äidille on kiva antaa hemmotteluun soveltuvia tuotteita lahjaksi. Jalkojenhoitosetti sopii hoivaamaan väsyneitä jalkoja ja sisältää kaiken mitä jalkojenhoitoon vaaditaan. Settiin kuuluu tehovoide, kuorinta-aine sekä jalkaraspi. 

Naisten osalta edulliset ideat painottuivat lähinnä ihonhoitoon. Joulun aikaan myydään paljon ihonhoitotuotteita lahjapakkauksissa, joita saa usein suhteessa halvemmalla kuin ostamalla yksittäisiä tuotteita. Kaunis pakkaus tekee pienestäkin lahjasta näyttävän. Joulun tunnelmaan myös sopii hemmotteluun soveltuvat tuotteet, joita ei normaalisti tulisi hankittua itselleen. 


1. Useimmat miehet tykkäävät yhdistää kosmetiikassaan monta asiaa yhteen tuotteeseen. Yves Rocherin 3 in 1 -puhdistusgeeli sisältää kuorivia mikrokuulia ja raikkaan mintun tuoksun luvataan virkistävän ja vahvistavan ihoa. 
2. Saman sarjan kosteusvoide kosteuttaa, rauhoittaa ja parantaa ihon vastustuskykyä. Tätä sarjaa kannattaa sujauttaa vaikkapa partaansa usein ajelevan isän lahjapakettiin.
3. Resteröds -bokserit hurmasivat minut hauskalla värityksellään ja pilviprintillään. Bokserit harvoin jäävät käyttämättä, joten lahjaksi uskaltaa hankkia vaikkapa poikaystävälle vähän villimmälläkin kuviolla varustetut yksilöt. 
4. Esprit edc t-paita on edullinen valinta nuoren miehen lahjaksi. Hinta-laatusuhde on Espritin vaatteissa kohdallaan ja etenkin edc -mallistossa on kivoja nuorekkaita vaatteita kohtuuhinnalla.
5. Ihonhoidon puolelta etenkin hygieniatuotteita kuluu aina, joten Sokoksen verkkokaupasta löytyvä kohtuuhintainen Nivean For Men 3Pac sopii useimmille miehille lahjaksi. Pakkaus sisältää suihkusaippuan, deodorantin sekä after shave balsamin. 
6. Keskisen Kellosta löytyi paljon valikoimaa myös miehille, mutta omiin silmiini pisti etenkin tämä yksinkertaisen tyylikäs terässormus alle kympillä. Nyt siis vaan kaivamaan niitä ala-asteaikaisia sormuskokoviivottimia esiin ja mittailemaan miesten sormia :)
7. Isä voisi tykätä juoda kahvinsa leppoisasta Muumipappa -mukista.Tämänkin mukin löytää Sokoksen verkkokaupasta.
8. CDON:n valikoimista löytyy mm. juuri dvd:lle ilmestynyt Yön ritarin paluu,jonka näin itsekin vasta viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa. Todella hyvä! Tämä kannattaa ehdottomasti hankkia miehelle lahjapakettiin ja hakeutua itsekin leffailtaan mukaan. Huomioi ikäraja K 15. CDON:n tilauksesta saa muuten 5 euron alennuksen 31.12. asti koodilla CHRISTMAS. 
9. Saw -elokuvaboksi tarjoaa piinaavia kauhun ja jännityksen hetkiä. Olen muistaakseni kertaalleen nähnyt kaikki Saw -leffat, mutta eihän niitä tapahtumia muista, tai edes ensimmäisellä katselukerralla tajua. Tykkään näiden leffojen kieroutuneesta tarinankulusta ja siitä, että katsojan täytyy keskittyä pysyäkseen kärryillä tapahtumista. Jos siis lahjansaajana ei ole kovin heikkohermoinen mies, niin kannattaa hankkia tämä kaikki Saw -elokuvat kattava boksi lahjaksi. Huomioi ikäraja K 18.
10. Minä, Zlatan Ibrahimovic on mielestäni ehdoton kirjavalinta, jos ei sitä jo hyllystä löydy. Zlatan vaan on aika ihana ja kirja kertoo hänen "tuhkimotarinansa". Itse luin tämän, vaikkei jalkapallo niin kovasti kiinnostakaan, mutta vielä enemmän tästä saisi irti jalkapallofani. Jos siis miettii kirjavalintaa, niin tämän kohdalla ei voi mennä pahasti pieleen :)

Miesten lahjoja hankkiessani olen todennut, että on parasta pysytellä perinteisissä lahjaideoissa ja hankkia sellaista mille ainakin tulee varmasti käyttöä. Boksereissa löytyy kuosivalikoimaa valtavasti ja t-paitoja löytyy laidasta laitaan, joten perinteisenkään lahjan ei tarvitse olla tylsä. Käytännöllisyys tuntuu olevat useille miehille avainsana. :)

Tässä tosiaan nyt oli melkoinen määrä vähän edullisempia lahjavinkkejä ja seuraavalla kerralla kerron niitä vähän arvokkaampia ideoita. Toivottavasti näistä oli nyt edes vähän apua lahjastressiin ja muistakaa, että ajatus on tärkein!

Ps. Postauksen nettikaupoissa useissa on parhaillaan ilmainen toimitus ja tuotteet luvataan vielä jouluksi perille, kun tilaa viimeistään 16.12! 

Postauksen linkit ovat toteutettu yhteistyössä TradeDoublerin kanssa. 

5 kommenttia:

  1. Oih kiitos tästä! Pähkäilin jo melkein paniikissa mitä hommaan ystäville lahjaksi; no tästäpä ne löytyi! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa jos pystyin olemaan avuksi. Iloista, hieman vähemmän stressaavaa, joulun odotusta sinulle!

      Poista
  2. Kiitos tästä postauksesta! Löytyi ihana lahja parhaalle ystävälleni ja ennenkaikkea sopii hänelle niiiin hyvin!:D en olisi ikinä itse tullut ajatelleeksi.

    - joanna

    VastaaPoista
  3. On todella ärsyttävää, että kaikki ihanat oheistuotteet on tehty pelkästään iPhoneille! Ihan varmasti muidenkin puhelimien käyttäjiä apuvälineet ja viihdykkeet kiinnostaisivat. Ei nyt ihan liity aiheeseen, mutta se ärsyttää Lumian omistajaa :D Etenkin, kun meitäkin on jo todella paljon..

    VastaaPoista
  4. hei, kiitos vielä täältäkin lahjavinkeistä!! sai kyl tosi kivoja ideoita tälläiselle myöhäiselle tapaukselle:)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.