keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Pysäkillä.

Vietän aika paljon aikaa bussissa ja bussipysäkillä. Matka Nummelasta Helsinkiin kestää noin tunnin suuntaansa ja Helsingissä tulee käytyä yleensä ainakin pari-kolme kertaa viikossa. Usein lähen kotoo kauheella kiireellä ja "juoksen" pysäkille, onneks matka ei oo pitkä, tosin liukasta alamäkee ja oonkin vetänyt lipat tuossa mäessä useempaan kertaan, en tosin vielä tänä talvena (kop kop)... 

Näin lumijumin aikaan joudun sitten oottamaan bussia sen 5-15min, kun se on yleensä myöhässä. Kerran oon venannut bussia yli puoli tuntia ja aina mietin, että 15 yli lähen takas kotiin... Sitten se aika siirtyy ja asetan itelleni uuden tavotteen, että no 25 yli lähen takas kotiin jne. loppupeleissä odotan siihen bussin tuloon saakka, tai seuraavaan, joka saattaa jo tulla, jos edellinen on jostain syystä jättänyt tulematta :D Eilen bussi oli 15min myöhässä ja oli aikaa kuvailla pysäkillä. Vaikka kello oli kaks, niin tuntu että alkaa jo hämärtymään, no kohta alkaa onneks jo päivä pitenemään!


Tässä oon minä. Laitoin punaista huulipunaa, että vähän piristäis täällä pimeyden keskellä ja muutenkin värikästä päälle. Yleensä tuossa pysäkillä alkaa tulemaan odotellessa jo vähän turhan viilee, vaikka ois kuinka hyvin pukeutunut.


Kuvailin pysäkkiasua teille tietysti puhelimella. Ootte aika paljon kyselly tuosta takista, se on Steve Maddenin ja ostin sen viime tammikuussa New Yorkista Macy's-tavaratalosta. Oli muistaakseni jonkun -70% alessa! Se on tosi lämmin, mutta kaikki napit on jo lähteny irti, no onneks on vetoketju. Täytyis käydä ostamassa uusia nappeja ja ommella. Jalassa on UGGin Biker-saappaat, jotka on ihan parhaat talvikengät, mitkä omistan. Ei oo yhtään liukkaat ja on tosi lämpimät, paitsi jos kastuu niin ei meinaa millään kuivaa sisältä! Nuo Legginssit on osa sitä ASOS-tilausta, jonka hiljattain tein, ne tulivat toissapäivänä ja pääsivät heti jalkaan. Pipo puolestaan on DAVIDin ja kaulaliina Indiskasta. Tykkään kovasti noista kaulaliinan väreistä ja se on muutenkin vähän ite neulotun olonen ja tosi pitkä. Kassiksi valitsin Marc Jacobsin Viva Las Vegas-kassin, jonka oon ostanut e-Baysta. Palmut sopii mielestäni erittäin hyvin tähän Suomen talveen :D Tuo kassi on aika iso, mutta niin pitikin olla, sillä raahasin taas kolme lahjaa Joulupuu-keräykseen Forumiin.


Tässä on pysäkkimaisema, josta mulla on puhelimessa valehtelematta kuva niin sateessa, tuiskussa, paisteessa, pilvisellä säällä, aurinkoisella säällä, keväällä, ruskassa jne. Joku miljoona kuvaa siis! Joskus (kunhan saan imastua nuo puhelimeni 7832 kuvaa eka koneelle) teen näistä pysäkkimaisemista jonkun kollaasin teille :D Siitähän vois tehä videon, josta tulis YOUTUBE-HITTI!

Että semmosta pysäkkipönötystä eilen. Tänään ohjelmassa kotitoimistopäivä ja huomenna suuntana taas tuo pysäkki ja Helsinki. Viimeiset lahjat nimittäin odottavat vielä ostajaansa, eli minua. 

Mites siellä, onko lahjat jo hankittu ja mikä fiilis muuten? :) 

Kengät, pipo ja kaulaliina blogin kautta saatu. 
 

20 kommenttia:

  1. Oot kyllä söpöin pysäkkipönöttäjä jonka tiedän!! :)

    VastaaPoista
  2. Lähdin bussipysäkille tarkotuksena mennä kaupunkiin ostamaan viimeiset paketit, mutta pakko oli kääntyy takas kun ei tuolla hangessa päässy eteenpäin. :D auraajia odotellessa...

    VastaaPoista
  3. Arvasin ekasta kuvasta, että kyseessä on juuri tuo pysäkki! :D
    T. Nummelasta kotoisin oleva ihminen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :D Kertoo kenties Nummelan koosta jotain...

      En muuten tienny, että oot täältä kotosin :)

      Poista
  4. Voi tää on niin randomi kysymys, mutta tiedättekö jos tilaa new lookista niin onko heillä täällä suomessa käytössä se lähetti, kuka tuol paketit kotiovelle ja miten se käytännössä toimii? kiitos jo etukäteen ja love your blog!!!!! <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimesimmät kerrat mulla on survottu NewLookin paketti postilaatikkoon ja jos ei oo mahtunut niin viety postiin :)

      Poista
  5. Simeonintien pysäkki, tuttu paikka. Vaikka entinen kotipysäkki vasta seuraava Albertinkadun pysäkki onkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) Aina yllättävän paljon ihmiset on täältä päin.

      Poista
  6. Hipsutihei!

    Ollaan leggings- samiksii! ^_^
    Just tilasin New Lookista paketin (sinisen pöllömekon, "inka"-kuvioiset leggarit ja LOVE- oversize-paidan) ja ne tuli kotiovelle saakka. Tosin en ollut kotona vastaanottamassa, joten postista hain.

    Lahjat on suunnilleen ostettu, ja äsken niitä tuolla salassa jo paketoinkin :)

    Ihanaa joulunodotusta sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun alkaa olemaan jo alet taas noissa nettikaupoissa niin voi apua...

      Hyvä kun muistutit, pitää paketoida Matin lahjat nyt päivällä, kun se on töissä :)

      Mukavaa joulun aikaa myös sinne!

      Poista
  7. voi että jotenkin tosi ihania kuvia. :) tuo huulipuna sopii sulle ihan älyttömän hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tykkään siitä huulipunasta ihan tosi paljon!

      Poista
  8. tee semmonen kollaasi! :D tulis varmasti tosi hieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ensin nuo kuvat vaan täytyis saada koneelle ja niitä on "muutama".

      Poista
  9. Heh, aika tutulta kuulostaa tuo "bussi 5-15 minuuttia myöhässä / joskus jättää kokonaan tulematta" meininki! (Asun itse Nokialla, ja kuljen lähes päivittäin Tampereen keskustaan bussilla). Ehkä itsekin voisi ruveta ottamaan kuvia pysäkillä, että olisi jotain muuta mihin keskittyä kuin pakkanen... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tuo on kyllä raskasta!

      Pysäkkikuvailu on tavallaan oma taiteenmuotonsa ;)

      Poista
  10. Köyhällä kotiäidillä ei ole ollut varaa ostella lahjoja, mutta olen tehnyt käsitöitä sen sijaan. En myöskään ole jaksanut kierrellä kaupoissa kun ollaan nuoremman kanssa vähän sairasteltu. Ekaa kertaa tänä jouluna tuntuu, että olen tavoittanut sen joulun tärkeimmän joka on mun rakkaat mun lähelläni ja hyvä lämpöinen tunnelma ympärillä.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.