maanantai 10. joulukuuta 2012

Mistä mekko uuden vuoden juhliin?

Oon tehnyt nyt viime viikonloppuna täsmäiskuja verkkokauppoihin joululahjaostosten muodossa, mutta itselleni en ole ostellut mitään sen erikoisempaa. Eilen kuitenkin ASOS lähestyi mailiin alekoodilla, joka on voimassa vaan 24h ja keräsin tietty innoissani ostoskoriin niitä pitkään haaveilemiani tuotteita oikein hartaudella. 

ASOS on ehdottomasti yksi nettikauppalemppareitani erittäin ajan hermoilla olevan Curve-mallistonsa vuoksi. Yleensä vähänkään juhlavampien mekkojen hankinnassa luotan Asoksen valikoimaan. ASOS myy myös vaikka mitä merkkejä ja tuolta on pitkään mulla ollut ostoslistalla (eli wish listilla) mm. Niken wedge sneakerit... Kassalla tuo luvattu alekoodi ei eilen kuitenkaan toiminut ja masennuin. Facebookissa aiheesta oli oikein isompi mylläkkä pystyssä. No äsken huomasin, että nyt se koodi, jonka piti jo mennä pois voimasta sitten toimii. Eli jos joku nyt siellä on koko eilisen päivän tuskaillut, niin : SAVVY20 -koodin pitäis NYT toimia ja sillä saa siis -20% pois kaikista tuotteista. En tiedä toimiiko tuo nyt  kuinka pitkään, mutta sopii kokeilla (ellei tuo toimi niin kannattaa kokeilla koodia fbshopsavvy tai SHOPSAVVY2). Koodi lisätään siis siellä samassa missä annetaan kortin tietoja yms. kohtaan "Promo code or NUS Extra student number". Ite sain ainakin tehtyä tilauksen ja vaikka en mekkoja tilannutkaan niin voisinpa kotiuttaa näistä ainakin nuo paljettiversiot.

Meiltä kysellään todella usein mistä sais ostettua isompikokoisia juhlamekkoja, joten tässä muutama mekkovinkki vaikkapa sitten niihin uuden vuoden juhliin :) 
Barokkikuosinen mekko maksais parikymppiä punnissa, josta sais vielä tuolla koodilla 20% pois. Ei paha.

Aivan ihana sininen paljettimekko oli pitkään harkintalistalla, mutta jätin sen sitten kuitenkin hankkimatta. 

Malliltaan yksinkertainen kultakuosinen mekko on kyllä tosi makee!

Kullan ja hopean ohella tänä vuonna näkyy myös pronssia ja kun keräilin näitä niin katoin ensin, että tämä on mekko, mutta täähän onkin jumpsuit! Miltä tuntuis mekon sijasta pukeutuakin juhliin playsuittiin?

Tämän mustan pitsi&paljettimekon olisinkin ostanut, jos tästä olisi ollut kokoa. Tämä on saatavilla myös punaisena.

Myös tässä mekossa on hinta kohdallaan.

Upea tutu-mekko :)

Tämä yläosastaan biker-mallinen ja alaosastaan takaa pidempi mekko on myös tosi kiva. Ja tässä kun tätä nyt tuijottelen, niin tekispä mieli tilata…

Että semmoset kaunokaiset sitten. Jos vielä joku tulee mulle sanomaan, että plussakokoisille ei löydy upeita mekkoja niin terve menoa vaan Asokselle :D 

Mites on, ootteko tilailleet ja mitä ootte tykänny? 

EDIT: Niin ja postarit on aina ilmaset ja toimitus kestää noin viikon (nytkin lupasivat paketin vielä ennen ens maanantaita perille!). 

9 kommenttia:

  1. Nyt kyllä täällä päässä joudutaan taistelemaan vastaan...ainakin hetken verran. Löytyi juuri se lempisinisen värinen mekko, joka on kyllä varmaankin pakko ostaa.

    http://www.asos.com/ASOS-Curve/ASOS-CURVE-Skater-Dress-With-Lace-Peter-Pan-and-Belt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2646277&cid=9577&Rf-300=2037&Rf-400=13511&sh=0&pge=11&pgesize=20&sort=3&clr=Cobalt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, tuo on kyllä tosi kaunis! Ja vielä Peter Pan-kaulukset <3!

      Poista
  2. Tuo oikean alareunan mekko on kerrassaan upea! Pitänee keksiä joku hyvä tekosyy sen hankkimiselle... :D

    VastaaPoista
  3. Miten tuolta asokselta tilataan? siis niinku maksua lähinnä ajattelin..Kun ei mulla mitään visaa ole. Enkä mä osaa mitään paypaliakaan käyttää : < Käyks siellä normi visa electron?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usein Visa Electronilla voi maksaa, laittaa vaan siihen Visa kohtaan :) Kannattaa kokeilla.

      Poista
  4. Oi! näitä tarvittiin! Ihmettelin suuresti juuri viime viikolla Helsingissä kun kävin kahdessa H&M:ssä (aleksilla ja itiksessä) että missä ihmeessä niiden plus collectionit on nykyään?? Ennen aleksilla vaatteet oli yläkerrassa, mut en löytänyt BiB nurkkausta koko liikkeestä, en myöskään itiksessä löytänyt! Onko nämä poistunut johonki? Onko muut tietoisia tästä?

    VastaaPoista
  5. Olipa kyllä nättejä mekkoja, mutta hiukan huvittaa nuo tosi CURVEt mallit :D

    VastaaPoista
  6. Anonyymille: Aleksin H&M:ltä on HM+ (plus-malliston nimi nykyään) vaatteet siirtyneet kokonaan saman kadun varteen, H&M Kämpgalleriaan. Ovesta sisään tultaessa heti oikealla 1. kerroksessa :) Itiksen Henkkamaukalla plus-mallisto on piilotettu seinän taakse samalle osastolle alusvaatteiden kanssa.
    Näin on muuten myös kauppakeskus Jumbossa, asenne on selkeesti "läskit piiloon"

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.