maanantai 17. joulukuuta 2012

Loppuvuoden Gossip-asut

- Gossip-yhteistyö -

Vierailtiin viime viikolla Tiinan kanssa Helsingin keskustan Sokoksella tutkimassa Gossip-malliston uutuuksia ja kokosin siinä sitten löytyneistä vaatteista kaksi omaa lempparia jouluun ja uudenvuoden illan pirskeisiin.

Tämä ensimmäinen asu sopisi jouluun, vaikkapa ihan aaton meininkeihin, tai joulupäivän joululounaalle. 



Ristipaita Gossip (50)
Neule Gossip (46/48)
Housut Gossip (50)
Kengät DinSko (39)


Halusin pukea tuon ristikuosisen paidan neuleen alle ja nostaa nuo kaulukset ja hihat esille.


Tuo neule puolestaan on oikein mukava ja rento päällä, ei varmasti ahdista sitten joulupöydässäkään ;) Itse neulos on kuitenkin ohkasta neuletta, eli ei tule kuuma, vaikka olisikin pari paitaa päällekkäin.

Toinen asu, jonka kokosin uuden vuoden pirskeet mielessäni löytyy alta.



Pitsipaita Gossip (46/48)
Housut Gossip (50)
Kengät DinSko (39)


Tuossa paidassa on alla musta kangas, jonka päällä pitsinen "verhoilu". Paita on tavallaan vähän viittamainen.


Housut puolestaan ovat vähän semmosta nahkeapintaista ja vähän kiiltävää matskua, joita on näkynyt viime aikoina paljonkin. Tykkään!


Siinäpä kolmikko, joilla loihtii kyllä loppuvuoden juhlavat asut helposti :) Tästä kuvasta näkee vielä tuon neuleen paksuuden hyvin.

Taidan palata Gossip-osastolle ostamaan ainakin tuon ruutupaidan, nuo housut ja tuon neuleen... 

Miltäs nämä näyttää? Onko joku muuten löytänyt pikkujouluasun Gossip-mallistosta?

29 kommenttia:

  1. Tosi hienoja. Itse ihastuin noihin housuihin. Pitääkin käydä katsomassa löytyiskö niitä mulle. :) Mistä koosta koot lähtee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gossipin koot lähtee 44:sta, mutta nuo ei ollut mitään superjoustavaa ja normaalisti mulle menee koko 48, mut nyt piti ottaa 50! :)

      Poista
    2. Elikäs noi 44 vois mennä mulle. tai sitten ne on isot jo! :( Oon laihtunu tässä muutaman kuukauden aikana. Housut on nyt kokoa 42-44. Lähtö oli 46-48.

      Poista
  2. Minkäs hintaisia nämä paidat on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos oikein muistan niin ristipaita 24,90€, neule n.45€ ja pitsipaita 49€.

      Poista
  3. Toi viittamainen pitsipusero on aivan ihana. Täytyy heti mennä katsoon josko löytäisin. Housut näyttää myös kivoilta. Rauhallista Joulun aikaa teille kaikille ja nähdään ensi vuonna :) Terkuin Anne Riihimäeltä

    VastaaPoista
  4. Justiinsa tänään ostin tuon neuleen joka oli ekassa kuvassa. Aika kiva :)

    VastaaPoista
  5. Mielettömän hyvän näkösiä vaatteita :)tykkään todella paljon.

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva tuo viittamainen paita! :) Omista paidoistani useimmat ovat aika tyköistuvia, joten tuollainen olisi ihan tervetullutta vaihtelua vaatekaappiini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin kans siitä, että siinä on joku juju, eikä oo pelkästään musta teltta :)

      Poista
  7. vitsi mimmi, oot kyl valtavan kaunis!! tykkään ite etenkin tosta ekasta, näyttää niin mukavalta pitää ja yhdistelmäkin on magee...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Tykkäsin kans enemmän siitä ekasta asusta. Yksinään tuo ristipaita voi olla monelle liian raju, mutta tolleen toimi oikein kivasti :)

      Poista
  8. Aikamoisia kaapuja kaikki...
    Gossipilta on nähty parempaakin.

    Housut on kyllä hienot!

    VastaaPoista
  9. Gossip-mallisto on oikein piristävä lisä isokokoisille naisille, mutta harmi vaan, että todella useat tuotteet on tosi halvan oloisia materiaaleiltaan.
    Kävin paikallisen savolaiskaupungin sokkarilla juuri ja siellä oli niin nukkaantuneen näköinen neuletakki myytävänä, etten uskonut sitä uudeksi.

    Yksi suosikki mullekin on löytynyt mallistosta ja se on sellainen kaksivärinen trikoo-raitapaita, kiva että se on tullut uusissa väreissä myyntiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, onpas sattunut ikävä maanantai-kappale sulle. Ite oon ainakin käytössä kuitenkin todennut hinnan ja laadun kohtaavan :)

      Mukavaa on, että värit muuttuu, mutta monet mallit kuitenkin pysyy :)

      Poista
  10. Housut on silkkaa rakkautta. Olen etsinyt kyseisen tyyppisiä housuja jo muualta löytämättä tosiaan oikeaa kokoa. Taitaa tulla retki sokokseen joulun jälkeen, kun aikaisemmin ei todellakaan repeä mihinkään.

    VastaaPoista
  11. http://yle.fi/uutiset/sanna_ukkola_viiden_tahden_toimittajat/6418877 teidänkin jutut koostuu pelkistä lahjuksista ja yhteistöistä!! pelkkää mainosta sanotte mitä sanotte!!! valitettavasti. mutta ymmärrän että on niin vaikee vastustaa sielunne myymistä!!! kirjoitin tän jutun ärsytyksen vallassa, eikä tarkoitukseni ole loukata.... haluisin vaan niin että palaisitte alkuaikoihin, mutta tiedän että se on mahdotonta.... mun pitää varmaan lopettaa blogien lukeminen ja lopettaa valitus, tiedän!!! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitin vähän samasta aiheesta jo yli vuosi sitten : http://www.moretolove.fi/2011/09/blogin-kautta-saatu.html

      Sivusin tuossa tekstissäni myös naistenlehtiä, joita ei missään nimessä mielletä mainoskanavaksi yhtä hanakasti kuin blogit. En tiedä näänkö asian eri tavalla, mutta mielestäni tuo linkkaamasi teksti toi ekaa kertaa esille naistenlehtien "piilomainonnan". Mehän esimerkiksi merkitsemme yhteistyöt selkeästi, naistenlehdessä samanlainen artikkeli voi olla ilman merkintää. Blogeissa tämä ärsyttää, naistenlehdet luetaan hyvillä mielin.

      Mitä tuohon tämän blogin "alkuaikoihin" palaamiseen tulee, se totisesti on mahdotonta. En tiedä ihan tarkalleen mitä sillä tarkoitat, mutta jos vaikka sitä mitä blogimme oli kolme vuotta sitten (oltiin muuten just oltu pari päivää ennen Maria-showssa) niin oltiin kyllä parhaillaan aikamoisessa pyörityksessä. Jos taas tarkoitat sitä, mitä meidän ystävyys on silloin ollut niin se ei toteudu enää tänä päivänä. Näin eilen Peppiä kahdessa palaverissa ja piti ihan äsken katsoa kalenteria koska viimeksi ollaan tavattu ja näköjään kolme viikkoa sitten radiomainoksen äänityksissä ja myöhemmin samana päivänä Koskemattomat blogi-illassa. Koko syksynä en ole ollut kertaakaan Pepin luona yötä ja tuolloin kolme vuotta sitten asuttiin yhdessä minun yksiössä (Peppi oli juuri eronnut/eroamassa kihlatustaan jne). Tällä hetkellä ei siis asuta edes samoissa kaupungeissa ja seurustellaan tahoillamme. Lisäksi Peppi tekee kokopäivätyötä muualla ja minä teen More To Lovea. Kuten tuossakin tekstissä mainitsen, elin silloin kolme vuotta sitten sinkkuna ja Peppi oli kihloissa, tilanteet tähän päivään olivat kovin erilaiset. Mietin yhtenä päivänä, että ollaanko tietyllä lailla tämän blogin vankeina, mutta se on jo toinen tarina.

      Mukavaa joulun aikaa sinulle ja parempaa uutta vuotta meille kaikille! :)

      Poista
    2. Vielä asia mietittäväksi: Eikö elämässä ole tapana mennä eteenpäin, eikä taaksepäin? ;)

      Poista
    3. kiitos vastauksesta! anteeksi avautumiseni!! ymmärrän nyt paremmin... pahoittelen, jos aiheutin mielipahaa :( jos sallitte, jään vielä lukijaksenne...

      Poista
  12. Löysin erilaisen pikkujouluvaatteen pari kk sitten Gossipilta. Aluksi kuvittelin, että kyseessä on tunika mutta osoittautuikin sen verran pitkäksi, että käytän mekkona. Olisiko tuo sävy aniliini/fuksia, kevyt sifonkimainen mekko, joka jättää toisen olkapään paljaaksi ja koristeena rusetti. Huuuurjan ihana ja oikean sävyinen! Piristys mustan keskelle (varsinkin jos sen kanssa käyttää mustia, kiiltäviä sukkiksia ja hieman alle polven yltäviä saapikkaita). Eikä tämä jää vain pikkujouluihin vaan ihana myös kevään/kesän juhliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uijui, mulla on se ihan sama (paitsi mustana) ja olisin halunnut tuon aniliinin! On nimittäin aivan ihana mekko :)

      Poista
  13. (edellinen kirjoittaja jatkaa:)
    Samaan aikaan, kun tuolloin etsiskelin itselleni mekkoa koko Tampereen valikoimasta ja löysin tuon ihanaisen mekon, niin huomasin Gossipilla olevan harmaat, älyttömän hyvin istuvat, suorat housut, tällaiselle lyhyen lännälle 165cm pitkälle. Olisivat sopineet sävyltään tuon mekon kanssa :)
    By the way...onko Gossipilla sivuja (sokkarin sivuilla, kun on vain maininta), josta voisi vilasta mallistoa. Tää mamma, kun ei jaksa kierrellä babyn kera kaupoissa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo Gossipin housut on just 165cm pitkille mitotettu. Itellä taas alkaa se lahkeen mitta joissan olla jo turhan lyhyt :/

      Gossippia ei saa verkosta ja ollaankin sitä toitotettu jo useemman kerran, että pitää saada Gossipille oma verkkokauppa! Itsekin mieluiten klikkailis tuotteet kotiin sovitukseen. Sais rauhassa sovitella ja mallailla.

      Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.