maanantai 10. joulukuuta 2012

Pitkä viikonloppu

Pienimuotoinen "loma" ihan vaan kotona keskellä tätä kaikkee hässäkkää tuli kyllä tarpeeseen. Ja vaikka teinkin perjantaina työhommia, ei se tuntunu missään. Työpuhelin pönötti koko loppuviikon äänettömällä ja keskityin olennaiseen, eli hengailuun.

Jos tämä pitkä viikonloppu pitäisi tiivistää kymmeneen Instagram-kuvaan niin tässä nämä olis:

Peetan syndeillä oli juustotarjotin. Samanlaisen hommasin perjantai-illaksi ja onpa tuosta rippeet vielä jäljellä jääkaapissa. Ei paha.


No niitä muffinsseja (taas). Onko ok laittaa samoista cupcakeista jo kolmas kuva blogiin?! :D


Itsenäisyyspäivänä karautettiin mustalla ratsullamme Helsinki-Vantaalle Starbucksiin. Ostettiin samalla joululahjoja ja olihan se Grande Latte saatava. Nuo joulukuosiset pahvikupit on aivan ihania! Harmitti, kun kaikki parhaat joulumukit oli jo myyty :/


Perjantaina postimies kiikutti testiin uutta Aussieta. Vaikuttaa oikein lupaavalta.


Viikonloppuna oli aikaa lueskella pitkästä aikaa lehtiä. Rakastan lehtiä ja mulle tulee tällä hetkellä Trendi, Divaani ja Costume, lisäksi ostan aina välillä irtonumeroita mm. sisustuslehdistä. Harmittaa vaan ku ei tunnu olevan aikaa paneutua noihin lehtiin ja saattaa olla muutamankin kuukauden lehdet lukematta. Ainiin, tilasin just myös 3kk Oliviaa Lambin wc-paperimerkeillä (Divaanikin on tilattu niillä. LOL!) :D


Jykä pötköttää sohvalla. Pötkötin itekin samassa asennossa ja varmaan aika saman näkösenä suht paljon :D


Leffoja joita tuli katottua. Tuo the Moth Diaries ei ollu kyllä älytön. En myöskään oikein syttyny To Rome With Lovelle, mut tuo Stolen puolestaan oli ihan perushyvä.


Askartelin joululahjoja ja oon tietty levittänyt nuo kaikki tarvikkeet meidän ruokapöydälle...


Voiko ihminen rakastaa kuivausrumpua? Kyllä voi. "Pienten" vaikeuksien kautta meillä nököttää nuo mustat upeudet nyt vihdoin kylppärissä päällekkäin. JES! (Niin ja oon 50€ lahjakorttia rikkaampi. Uteliaat voi lueskella koko ärsytysepisodin meidän Facebookista.)


En oo mikään kynttilöiden polttelija, mutta tänä syksynä on tullut kyllä poltettua kynttilä jos toinenkin. Tästä kuvasta puuttuu yks joka vaihtaa väriä (joo en tiiä miten) ja tuoksuu hyvältä :D

Että semmonen pitkä viikonloppu. Eilen yöllä tulikin pohdittua asioita ja työjuttuja vähän turhan myöhään ja voin kertoo, että itku meinas päästä kun herätyskello viiden tunnin unien jälkeen soi. Nyt menen kyllä Matin kanssa päiväunille, oon ne omasta mielestäni ansainnut ;) 

Ps. Vielä mahtuu huomiselle Jesse Kaikurannan, Diandran ja Torsten Borgin keikalle. Mekin ollaan siellä! Ilmoittaudu mukaan täältä.

Aussiet ja leffat blogin kautta saatu.

5 kommenttia:

  1. Noniin, nyt tuli nälkä, kun katselin noita juusto- ja cupcakekuvia. :D

    VastaaPoista
  2. kivoja kuvia!! hei, teil tais viime vuonna olla joku pieni joululahjatoivelista/vinkki-postaus, ni oisko viel mahollista saada semmonen päivitetty versio tänne? oon jättäny nää lahjahommat niin viime tippaan et kaikki vinkit ois enemmän kun tarpeen, mutta tää nyt tosiaan tuli tällee viime tippaan tää ehdotus..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsekkaa Tiinan aamuinen postaus :) http://www.moretolove.fi/2012/12/tiinan-joululahjaideat-2012.html

      Poista
    2. jee, sehän tuli ku tilauksesta :)

      Poista
  3. Hehe vitsit toi koira näyttää tyytyväiseltä. Ihana!! :) Rauhallista joulua! :)

    http://polkadotcookie.blogspot.com/

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.