lauantai 12. helmikuuta 2011

Viikon ainoa vapaapäivä!

Tänään pidin vapaapäivän, koska mulla nous eilen kuume ja tärisin koko illan ja yön, mutta aamulla se oli gone. Luulen, että se oli joku pienoinen stressikuume ja elimistö käski rauhottumaan. Oon nukkunut viime aikoina tosi vähän ja huonosti, joten kroppa kaipas lepoa. Lepäsin eilisen ja tänään päätin vielä pyhittää vapaapäivän itelleni, koska lauantaina ja sunnuntaina on näytökset.

Lähinkin sitten Manhattanille treffaamaan meidän lukijaa Jenniä uudelleen, joka lähti tänään takaisin kotiinsa Dubliniin.


Käytiin syömässä ja sen jälkeen hakemassa jälkkäriks Coldstonea, joka on lemppari jäätelöäni täällä ja jota tilataan melkein viikottain kotiin. :P

Koska ollaan hulluja ja suomalaisia ja aurinko paistoi, niin kivuttiin Times Squaren kuuluisille portaille istuskelemaan ja nauttimaan auringonpaisteesta.. JÄÄTELÖN KANSSA! Saatiin kyllä vähän kummaksuvia katseita.. :D Asteet oli ehkä just ja just plussan puolella? Oli molempien ensimmäinen kerta noilla portailla, pitihän se nyt kokea.


Lähetin tän kuvan Facebookkiin paikan päältä.. Crazy Finns.


Meillä synkkaa Jennin kanssa hirmusen hyvin. Liekö syynä se, että ollaan molemmat yhtä hulluja ja Jenni on kotoisin Joensuusta, jossa minä oon viettänyt elämästäni pari vuotta.


Tossa screenilla pyörii Diddyn mainos koko ajan.


Huivi: H&M
Aurinkolasit: Ray Ban
Takki: Kirppari Pihtipudas
Neule: Carlings (M)
Legginssit: Piruetti (L)
Saappaat: Forever 21 (37)


Jos (ja kun) rahat loppuu, niin rupean vetämään jumppatunteja Times Squarella.


Yritin kuvata auringonpaistetta....Lol..


Pakollinen kaverikuva. :)

Saatoin Jennin metroon, josta jatkoinkin päivääni kävellen. Ostin joku aika sitten Spotify Premiumin, joka tarkottaa musiikkia myös puhelimessa niin siitä lähtien oon voinut kävellä vaikka kuinka pitkiä matkoja. :D Kävelinkin pari tuntia ympäri Manhattania. Piipahdin erilaisissa paikoissa ja päädyin Union Squarelle moikkaamaan yhtä raskaan työn raatajaa ja leffaan. Tänä perjantaina vuorossa oli Justin Bieberin Never Say Never 3D ja voin kertoa, että oli PIKKASEN HYVÄ!!!! Teatteri oli täynnä lapsia ja teinejä, jotka kilju ainaku Justin otti paidan pois, itki ainaku tuli jotain koskettavaa (hyvä, koska mäkin pystyin parkua täysiä), laulo mukana ja aploodeeras ainaku oli jotain syytä. Eli koko ajan. Minä tietenkin elin ihan täysiä mukana tässä ja kokemus oli tosi miellyttävä. Leffan idea on kuulemma rohkaista ihmisiä uskomaan unelmiinsa ja tekemään töitä niiden eteen, mun mielestä Justin Bieber on tosi hyvä roolimalli kaikille pikkusille! Kandee mennä kattomaan vaikka oliskin vähän vanhempi. :)



Tänään ostin Mimmille tuliaisen (taas) ja Mimmiä voin myös syyttää, että ostin itelleni jotain kivaa myöskin (taas).. Syytän siksi, koska bongatessani Mimmille sen tuliaisen, bongasin itelleni myös vaikka mitä. Tavallaan siis Mimmin vika??? Tänne on tullut kevätvaatteet ja arvatkaa tekiskö mieli hamstrata kaikki? Juupeli juu... Onneks rahavarat on rajalliset, ei tästä muuten tulis yhtään mitään.

Löysin myös tänään vihdoin N.E.R.D.in viimeisimmän levyn eli Nothingin vinyylina, jossa on 4 extrabiisiä. Arvatkaa olinko onnessani ja keskustelin myös Urban Outfittersin (söpön) myyjän kanssa varmaan puol tuntia N.E.R.D.ista tän ostoksen takia. Tavallaan siis kannattava hankinta, koska sen myötä opin uusia sanoja ja täten kehitin kielitaitoani. Mitenniin huijaan itteäni?

Oon nyt katellut repeatilla Gabrielin, eli mun kaikkein lemppareimman uutta videota. Sopii jotenkin tähän tilanteeseen.. "Material girl" :D



Nyt aion mennä nukkumaan ja nähdä tosta unia koko yön! :)

Eiku ensin aion vielä kattoa tän, tää on mun ehdoton lemppari ikinä.. Tän jälkeen se sit oli menoa..



26 kommenttia:

  1. Oho, mullakin taitaa olla samat saappaat, kirpparilta ^.^ Kiva saada tietää mistä kaupasta ne on.

    VastaaPoista
  2. Voi että on ihana toi Material girl! Ne reput noiden jätkien selässä ja sillä tytöllä on vaatteet päällä! Ihanan erilaista! :)

    VastaaPoista
  3. Joo kerranki hyvät pojat tekee musiikkia. :)

    VastaaPoista
  4. Jännä huomata miten Pepin tyyli on muuttunut Amerikkoihin muuton myötä. Olet paljon rohkeampi pukeutuja ja aivankuin uskaltaisit ilmaista itseäsi enemmän vaatetuksellasi! Way to go girl! <3

    VastaaPoista
  5. mistä sä ostit mimmin edelliseen tuiaiseen ne snapple-jauheet? oon menosaa nykkiin myöhemmin keväällä ja nitä on pakko saada! :D

    VastaaPoista
  6. Nuosun saappaat sai mut kuolaamaan näytölle. :) Ihan mielettömän hyvännäköiset!

    VastaaPoista
  7. Milloin toi never say never tulee, suomeen oikeesti iiks:D en millään malta oottaa!!:)

    VastaaPoista
  8. nicee blog ; ) if u want follow me and write comment ;*

    VastaaPoista
  9. Hei onks sulla tatuoituna toi love ranteeseen? tosi kivan näköne jos on! Ja sun pukeutuminen on muuttunu tosi kivaan suuntaa tuolla Nykissä. Olihan se kyllä ennenki kivaa mutta tosiaa näyttää siltä että oot oppinu irrottelemaan vaatteiden suhteen enempi! :)

    VastaaPoista
  10. Snapplet ostettu ihan perus ruokakaupasta. :)

    Never say never tulee.. EN TIEDÄ :D Kandee tsekata Finnkinon sivuilta jos siellä jo olis?

    Pukeutuminen on täällä "vähän" helpompaa, kun on mihin pukeutua. :) Kiitos paljon kaikille kehuista!

    VastaaPoista
  11. Niin ja joo love on tatuoituna molempiin ranteisiin, asiasta enemmän pari postausta alempana. :)

    VastaaPoista
  12. paljos noi tatskat maksoi yhteensä?

    VastaaPoista
  13. Heippa! Millonka se teidän mekkokisa ratkeaa? Olis meinaan ihan superia jos sen vaikka voittaiskin niin ei tarvis huolehtia valmistujaismekosta enää :)

    VastaaPoista
  14. Mekko kisa on ratkennut ja mekko postitettu voittajalle! :)

    Tatskat maksoi yhteensä huimat 60 dollaria!

    VastaaPoista
  15. miks teidä kuvat o nykyää nii huonolaatusii ;o siis rakastan tätä blogii mut toi o vähä ärsyttävää..

    VastaaPoista
  16. Peppi
    Oon sun suuri fani mut sanoit facebookissa ehkä läpäl ehkä et,
    että elämä on täynnä valintoja, mut jos oot rahaton ja työtön tai opiskelija,.. ni ei sitä lähetä New Yorkiin, sulla on etuoikeus norkoilla siellä puol ilmasiks, ni voisit miettii mitä puhut!

    VastaaPoista
  17. Anonyymi: Hei oikeesti. Valinnat ei ehkä aina tarkoita sitä, että tulis lähteä New Yorkiin norkoilemaan. :) Heitto oli lähinnä, että me jokainen päätetään miten halutaan elämämme viettää. Toiset haluaa opiskella, toiset ei halua. Toiset haluaa asua Suomessa, toiset ei. Toiset haluaa syödä suklaata, toiset ei. Toiset haluaa seurustella, toiset ei. Toiset haluaa mennä naimisiin, toiset ei. Elämä on täynnä valintoja ja me jokainen päätetään omasta elämästämme. Itse oon päättänyt jättää opiskelematta tässä vaiheessa elämääni sen enempää ja keskittynyt työntekoon viimeiset vuodet. Kunnioitan sataprosenttisesti jokaista joka opiskelee ja varmasti itsekin menen joskus opiskelemaan tulevaisuudessa.

    Puoli-ilmaiseksi? Mistäköhän näitä päätelmiä aina revitään? :)

    VastaaPoista
  18. Muistuttaisin, että saadakseen jotain täytyy yleensä tehdä uhrauksia. Se että lähdin New Yorkiin "norkoilemaan" tarkoitti, että mun täytyi luopua joistain asioista ja elää jatkuvan ikävän kanssa. Toivosinkin siis, että ens kerralla mulle laitettais vaikka spostia asiasta ennenku vedetään tollaset johtopäätökset. :)

    VastaaPoista
  19. Hei
    Ei pidä loukkaantua siitä, että kerrot asuvas ystäväs luona eli puol ilmasiks,ja miten työtön, köyhä tai työkyvytön niitä valintoja tekee, kun ei ole terveyttä, tai saa töitä vuosiin vaik hakee tai on köyhyysrajan alapuolella muuten eikä pääse pois omin avuin? Kun Peppi ei kaikki ole niin mustavalkosta, ei ihminen aina pysty valita et miten haluis elää, you know what I mean? Olet symppis tyyppi, mut välil vähän nuori kommenteillas.Still love you

    VastaaPoista
  20. Mun mielestä onnellisuus ei ole koskaan ollut kiinni siitä onko sulla rahaa vai ei ja meillä jokaisella on unelmamme joita kohti mennään tai ei mennä. :) Kaikkea hyvää sinne!

    VastaaPoista
  21. Missasit mun pointin eli jos ei ole rahaa eikä terveyttä, niin ei voi valita, miten elää, eikö. Ilman rahaa ei saa hoitoa ja ilman terveyttä ei saa töitä tekemällä rahaa, vai mitä?

    VastaaPoista
  22. Aivan totta ei rahalla onnea saa mutta ilman rahaa ei nyky maailmassa voi unelmiaan toteuttaa, vai voiko ?

    VastaaPoista
  23. Näytän siltä et suunnitelen jotain jekkuu tossa ekassa kuvassa:D Tai ehkä pohdin miten saan ryöstettyy sun jäden...

    <3!

    Jenni

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.