perjantai 11. helmikuuta 2011

Matkakosmetiikkaa

Kotona ollaan ja järkyttävissä jetlageissa (yhäkin)... Kotimatka tosiaan kesti taas sen 24h ja ite en saanu nukuttua oikeestaan yhtään koneessa, joten pää on varsin sekasin :D

Meiltä kysellään paljon kosmetiikkapostauksia ja ennen kentälle lähtöä nappasin kuvat kosmetiikoista (joita oli tuossa vaiheessa jäljellä), joita matkalla käytin ja jotka suurimmaksi osaksi jätin viimeiseen hotelliin... Oli muuten varsin friikkiä, kun ensin niin asiallinen virkailija respassa flippas kun siivooja soitti että onko kosmetiikat tarkotuksella jätetty huoneeseen ja sanoin että joo. No se rupes siinä kinuamaan niitä että saanhan ne saanhan ja olin että no tottakai ja kirjotin hänelle valtakirjan niistä ja se hyppeli iloissaan tuoksuttelemaan kosmetiikkauutuuksiaan jotka siivooja tällä välin alas kiikutti... Että näin.

Mutta sen pitempiä puheitta mennään itse tuotteisiin.


Paul Mitchellin extrabody-matkasetti. Tuossa on meikän jokapäiväset lempparituotteet matkakoossa. Kun mulla oli kampaamo Kuopiossa (2004-2006) niin siellä sarjahan oli Paul Mitchell ja sillon tulikin koukuttauduttua nuihin (ja aika moneen muuhunkin) tuotteisiin aika huolella. Lakka, tyvikohottaja ja sampoo. Sampoo on paras tuuheuttava sampoo mitä oon kokeillu ja oon kokeillu muuten muutamia... Tuo sampoo ja tuo tyvisuihke ovat kyllä erottamattomat yhdessä.

Poishuuhdeltava hoitoaine ja suihkugeeli tästä puuttuu, ne kun pääs loppumaan jo aiemminm (onneks tuolla oli kuitenkin hotellin omia tarjolla).


Toni&Guy hoitosuihke joka ei ollu mikään älyttömän hoitava, mutta ajo kuitenkin asiansa (myös Matti tykkäs käyttää). Tuon Alternan Bamboo-dry oilin sain pari viikkoa ennen matkaa blogin kautta testiin ja siitä muuten tuli yks minun uusista lempituotteista. Antaa tosi hyvää jäntevyyttä hiukseen ja ei jätä yhtään öljyistä fiilistä. Asokselta tulee aina tilattua välillä jotain kosmetiikkaa testiin ja sieltä on tuo Batiste kuivasampoo. Sopiva matkakoko, edullinen, hyvä tuoksu ja toimiva tuote - tykkään, kotoa löytyy tietysti myös isompi puteli.


Aurinkorasvoja puolestaan oli Suomesta mukana vaan tuo Ambre Solairen SPF20, joka ei tosiaankaan riittänyt mihinkään. Tykästyin ihan sikana Egyptissä tuon sarjan after suniin, mutta tuosta en kyllä pitänyt, jättää ihon liian kiiltäväksi jne. Ostettiin paikanpäältä tuo Sundown SPF30 voide ja Aloegeeli. Ei ollutkaan ennestään tuttu merkki ja 30 suojakerroin suojasi tarpeeksi ja tuo aloegeeli ainakin ajoi hyvin asiansa. Ei muuten olleet mitään edullisia, aloegeeli makso muistaakseni 7 dollaria ja tuo aurinkosuoja n. 10 dollaria, joten kannattaa rasvat melkein kotosuomesta tuonne raahata.


Maybelinen silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille (mukana ei ollu ku vedenkestävä ripsari), Pirkka kynsilakanpoistoaine, Veet ihokarvanpoistosuihke josta tykkään tosi paljon, tosin pakkaus ei oo mikään älyttömän riittävä, minun koko kinttuihin kestää vaan joku pari kertaa (tosin onhan näissä pinta-alaakin)... Harmitti, kun oli niin paljo itikanpuremia jaloissa joita olin sitten raapinu niin en voinu enää poistaa karvoja tolla vielä ennen kotiutumista, ei nimittäin todellakaan kannata suihkia tota yhteenkään haavaan, ellei halua kuolla siihen poltteeseen. Tuon itikkavoiteen ostin paikallisesta apteekista, makso 2 dollaria, en ollu varma oliko tuo nyt niihin puremiin vai itikoitten karkotukseen, mutta kyllä kai se vähän toimi :D Rexona saatu Pepiltä jolla se "ei toimi", mutta mulla on ihan riittävä.


Puhdistuspyyhkeitä ja Lidlin meikinpoistoliinoja (parhaat, ellei oo Bodarin e-vitamiiniliinoja saatavilla), hammastahnaa, "rusketustabuja" ja maitohappobakteereita (mulla on yleensä maha enemmän sekasin kun palaan Suomeen, kun toiseen suuntaan).


Ja lentokonesetti (eli se joka sullotaan siihen llitran pussukkaan) cup cake kosteuspyyhkeitä (ASOS), The Body Shopin c-vitamiinisuihke, SAVEn käsirasva (lemppari!) ja Carmex-huulivoide (noussu yheks uudeks huulivoidesuosikikseni).

Että semmoset kosmetiikkakuormat mukana meikkejä (joita ei todellakaan ollu paljon) lukuunottamatta.

Arvatkaapa mitä, kuvasin tuossa aika reippaasti kosmetiikkaa, joten niitä toivomianne kosmetiikkapostauksia siis luvassa! :)

Miten on, kärsittekö te koskaan jetlagista ja mitä vinkkejä tästä sekavuustilasta selviämiseen teillä on? NYCistä kun tulin kesällä niin selvisin jetlagista ihan vaivatta lähtemällä suoraan seuraavana päivänä Ilosaareen rokkaamaan, harmi vaan tälle viikolle ei festareita nyt sattunu ;)

9 kommenttia:

  1. Itse oon löytäny jotain niin kivaa liittyen matkustukseen ja kosmetiikkajuttuihin. Nimittäin kiinteä shampoo! Vie niin tosi vähän tilaa, mutta on ihan mahtavaa ja toimivaa, kuluu hitaasti, on ekologista... Jotain niin siistiä! Suosittelen kaikille, en tosin tiiä miten kaikille sopii, mutta mun hiuksille ainaskin tekee hyvää. Tosin hoitoainetta joudun kyllä pullossa silti kantamaan mukanani, en ole vielä ostanut kiinteää semmoista.

    VastaaPoista
  2. Mitas antiperspiranttia se Pepska kayttaa? Minullakaan ei nuo Rexonat ja muut dodot toimi muutamaa tuntia enempaa ja olis mukava kuulla jos joku samanmoinen hikikainalo on loytanyt luottododon!

    VastaaPoista
  3. Tää on nyt maailman typerin kysymys, mutta.. Oon viimeiset 1,5 vuotta kampaajan suosituksesta käyttänyt vain värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta (nimenomaan Paul Mitchellin) ja tuntuu, että ne latistaa mun hiuksia aivan tajuttomasti. Onks maailman suurin virhe käyttää noita muita kuin värjättyjen hiusten "omia" tuotteita?

    VastaaPoista
  4. Pepe vannoo vihreän Doven nimeen, jota kaipaa täällä TODELLA! Mutta myös apteekista saatava absolut torr (myrkky jota laitetaan kerran viikossa ja pitää hien poissa sen viikon) on mun ykkönen kesällä. Ei todellakaan terveellinen, mutta auttaa. Nimim. Monen vuoden kokemuksella

    VastaaPoista
  5. Joo mun koko elämä on yhtä jetlagia ku vuorotyö sekottaa pään.. :)

    VastaaPoista
  6. Heippa,
    mulla ei näy monet tämän postauksen kuvista...? Välillä muulloinkin ollut ongelmaa, johtuukohan mun koneesta vai mistä? :S

    VastaaPoista
  7. Täällä yks hikikainalo on todennut toimiviksi apteekin Bats-nimisen dödön sekä Dermosilin Energie- tai Red Orange-dödöt.

    VastaaPoista
  8. Hä? Mimmillä ollut oma kampaamo?!

    VastaaPoista
  9. mitä tuo c-vitamiinisuihke on?? :D siis mihin sitä käytetään ja miksi? anteeksi tosi typerä kysymys, mutta en ole ikinä kuullut tuollaisesta.. :S

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.