sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Hang with me!

Tässä taas vähän sekalaista matskua viimesimmiltä päiviltä..


Noiden Mimmin rantakuvien jälkeen tää New York näyttää aikamoisen öö... masentavalta? :D


Mut silti oon joka kerta innoissani, ku meen lempi kauppaani Key Foodiin. Tai Rite Aidiin. :D


Kyle Rapps.


Me junassa.


Maisemia..


TÄNÄÄÄN! SOLD OUT!!!!!!!!!!


Ai innoissaan hän?




Robyn oli ihan tajuton ja voin kertoa, että New York on sekasin tosta naisesta. Jotenki tulee hirmu "kotoisa olo" kun täällä soi joka paikassa Robyn ja kaikki fiilistelee sitä. Mulla tuli kylmät väreet, kun Robyn veti vanhan hittinsä Show Me Loven kauniisti luritellen, sitä nimittäin kuunneltiin paljon joskus sillon öö 90-luvulla? :)




Keikan jälkeen mentiin Rachelin ja Nicoleten kanssa meijän lemppari japanilaiseen ravintolaan!


Vetäsin taas vähän lihaa ja voin kertoa, että haisee koko huusholli valkosipulille ja mua on kielletty puhumasta siks. ;)




Uusimmat kultani ja tietenkin niihin onnistu keikahtamaan punaviiniä joltain ku oltiin keikalla. No mut onneks sain ne pois. :D


Eilen käytiin kaverin kanssa kattomassa Black Swan. Ei oikein kumpikaan tiedetty mitä tykättiin leffasta, sanattomaks se veti kyllä. Natalie Portman on kaikki kehut ansainnut, mutta leffana se ei kuitenkaan oikee vakuuttanut. Ite tietenkin pätevänä neitinä ilmoitin leffan jälkeen, että Natalie Portman on Oscarinsa ansainnut, kunnes hän ilmoitti ettei Oscareita oo vielä ees jaettu... Väitin vastaan ja aamulla kun katottiin telkkaria, ni tuli Oscareiden mainos, jotka on siis joskus tän kuun lopussa..... Leffan jälkeen se muuten vei mut Lower Eastsidelle tanssimaan, joka oli ehkä kivoin yllätys, koska oon puhunu miten paljon tekee mieli tanssimaan. Dj soitti kaikki parhaat biisit (mun koko perjantainen playlist tais tulla) ja saatoinkin olla vähän innoissani..

Viimeset päivät on ollu ihan hirveen kivoja ja huomenna keskittyminen meneekin urheilun puolelle. Aion nimittäin käydä vähän lenkkeilemässä (en tiedä mikä muhun on mennyt, vihasin ennen lenkkeilyä ja nyt oon käynyt jo hölkkäilemässä... En tiedä voiko sitä hölkkäämiseks kyllä kutsua, lähinnä sellasta jolkottelua) ja sitten on vuorossa Super bowl! Aion myös hengailla ystävieni Benin ja Jerryn kanssa! Eniten koko päivästä odotan tätä kohtaa.

Oon edelleen ihan täpinöissä Robynista ja tajusin just, että kello on 5 aamulla.. Mun pitäis ehkä mennä nukkumaan! Ihanaa sunnuntaita kaikille! :)

19 kommenttia:

  1. Kiva liivi :)

    http://ddiamantee.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Voisitko kertoa shoppailuvinkkejä kyseiseen kaupunkiin? Varsinkin tuo Torridin sijainti kiinnostaa. Hotellini sijaitsee fifth avenuella, niin onko siitä millanen matka kyseiseen liikkeeseen? Osoite, kun ei paljon sano mitään:).

    VastaaPoista
  3. New York Cityssa ei ole Torridia, lähin taitaa löytyä New Jerseysta! :)

    VastaaPoista
  4. sä olet kyllä todella kaunis. ei voi muuta sanoa. eikö joku nyt jo tajuaisi sut pistää mallilistoille. :)

    VastaaPoista
  5. iihanat kengät!!:) mistäs noi löysit;)

    VastaaPoista
  6. mistä sä ostit ne snapple jauheet mitkä lähetit mimmille? olis kiva saada niit suomeen ja pitää pyytää jos srekut lähettäis ;D

    VastaaPoista
  7. OOOOIOOIOIOIOI !!!! ei oo todellista, anteeks jos oon jotenki sivistymätön mut noi koulubussit<3 en tienny et niit oikeesti on olemassa :D :D

    VastaaPoista
  8. Helou! Jos saisin tiedustella teidän molempien kengän kokoa? =)Olisi tosi ihanaa jos vastaisit(te)!

    VastaaPoista
  9. Jeejee, go Peppi!:)

    Robyn oli varmaan IHANA! Ja ymmärrän, mitä meinaat, että tulee kotoisa olo. Itse muutin just Hollantiin, ja soitin uusille tutuille Robynia meiningillä että lähes Suomesta on hän :D Sama luonnollisesti Ikean kanssa, heh hee.

    Täällä ollaan aivan dööd väsyneitä. Hassu juttu, mullakin oli tänään treffit Benin ja Jerryn kanssa, mukavia kavereita :) ja huomenna pakko myös päästä pitkästä aikaa lenkille! Hauskaa viikon alkua sinne :)

    VastaaPoista
  10. Minä oon 37-38 (yleensä 37) ja Mimmi taitaa olla 39? US 9. :)

    VastaaPoista
  11. ..ihan vain kommentoin että sinulla Peppi on aivan mielettömän kauniit kasvot..

    VastaaPoista
  12. Siis mitkä vihreet makkarankuoret! :D Joo, leggingsit ei oo mun juttu ja jos ne on vielä ton väriset niin kääk;) Mutta hyvin ne näyttää sulle sopivan, käsittämättömän kaunis olet ja kannat kilosi ylpeydellä, idoliainesta!:)

    VastaaPoista
  13. kun mä asuin Lontoossa, niin teki mieli sanoa ihmisille, että oon kotoisin Ruotsista..

    VastaaPoista
  14. Moi!

    Luin blogianne joskus aikoja sitten ja sen jälkeen se unohtui. Nyt törmäsin tänne ja pakko sanoa, että olipa ikävä! Tää on mahtava blogi! <3

    Luin erityisen tarkkaan New York postauksia, koska oon itse lähdössä sinne vielä tällä viikolla. Olisiko jotain erityisiä suosituksia mitä tehdä ja missä käydä ja missä syödä. Etenkin Brooklyn kiinnostaa! Noi "perusnähtävyydet" - jos Nykistä voi niin sanoa, oon ehtinyt jo aikaisemmilla kerroilla nähdä. Etukäteen superpaljon kiittäen!

    VastaaPoista
  15. Moikka,
    Kävin katselemassa Torridin valikoimaa netistä, mutta vastaan tuli pieni ongelma nimittäin nuo koot. Osaatko neuvoa miten tiedän tilata oikean kokoiset esim. farkut?
    Kiitos kivasta blogistanne, se on nostanut itsetuntoani paljon! Kaikkea hyvää teille :)

    VastaaPoista
  16. Hei ihana asu!! :) Mistä noi vihreet legginnssit on? Muistelisin että ennenki oon nähny teijän päällä samantyylisiä legginnsejä ja kivoilta näyttää! Oot muuten tosi kaunis ! Niinku joku tuola aiemmin sano niin miks joku ei pyydä su johonki XL-malliks!!!?? olisit tosi hyvä!!!

    VastaaPoista
  17. Snappleja ostin ihan perus ruokakaupasta, Key Foodista!! :)

    Vihreät legginssit on Piruetin, joka tekee tanssijoille vaatteita ja vähän isommille tanssijoille kestäviä, uniikkeja leggareita!! :)

    VastaaPoista
  18. hei kaunis! mikä on tuo ihana huulipuna?

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.