torstai 24. helmikuuta 2011

Sneakers, sneakers!

Osaksi Mimminkin takia, mä oon myös hurahtanut sneakereihin. Mun lemppari malli on ehdottomasti NIKEn vanha Air Max, mutta omistan kans parit todella kivat PUMAt ja parit kivat muutkin NIKEt.. Viime kerralla hamstrattiin joku 10 paria NYCista yhteensä, nyt oon tainnut ostaa vasta kahdet Air Maxit.

Suomesta on ollut aina aika hankalaa saada kivoja, vähän erilaisia ja värikkäitä sneakereita. Suomen tytöt ei oo vielä lenkkareita niin löytänyt ja tästä syystä myös ostajat on varovaisia.





Ihanaa, että jotkut kuitenkin uskaltaa. bElles on muutaman sneakerfriikin aikaansannos, eli sneaker kauppa TYTÖILLE ja meidän pyhiinvaelluskohde. Ei tarvinnut taas avata kun niiden nettisivu ja löysin jo parit omaa silmääni miellyttävät yksilöt. Liike sijaitsee Helsingin Punavuoressa ja seuraavan kuukauden myös Lasipalatsissa löytyy näiden POP-UP Store. Se on ainakin kivan värikäs vierailukohde, vaikkei syttyisikään sneakereista. Toisaalta, myös nettikauppa löytyy joten eipä tarvii edes tulla Helsinkiin saadakseen näitä...

bElles - Baskets for elles from Cocoa on Vimeo.


Huomasin Facebookissa tällaisen mainoksen ja oli pakko jakaa tää teidänkin kanssa. Badassin tytöt on meidän ehdottomia idoleita ja niillä on ehkä Suomen paras tyyli. Päästiin kerran tutustumaan niiden kotiin ja se oli täynnä tyttöjen tekemiä vaatteita ja koruja. Oltiin ihan taivaassa. :D Tossa mainoksessa näkyvät vaatteet ja korut oli mun mielestä hyvin pitkälti tyttöjen käsialaa. Niitä löytyy enemmän täältä.

On aina makeeta kun ihmiset tekevät sitä mitä haluavat ja sekä bElles ja Badass on hyvä esimerkki vahvoista, unelmiaan tavoittelevista naisista! Me tuetaan heitä kyllä sataprosenttisesti!

Sytyttekö te makeista lenkkareista tai muuten tämmösestä street meiningistä? :)

26 kommenttia:

  1. Mä sytyn tollasista sneaker lenkkareista <3 Mut äh..ne maksaa mansikoita mun rahapussille :( Ja toi street meininki aikas kolee :)

    VastaaPoista
  2. Aaah Niket = maailman parhaat kengät ikinä, oli se malli sitten mikä tahansa :) Onko teillä kummallakaan Niken Air Force 1:siä? Oon vähän miettinyt niiden tilaamista, mutta katotaan mihin päädytään :D

    VastaaPoista
  3. aahh... ihania noi kengät kaikki tollasia eri värisiä mitä ei paljon näy ku kadulla kävelee : )

    VastaaPoista
  4. Mimmillä ei enää bloginpito kiinnosta? Kaikki postaukset Pepin New York postauksia (joita kyllä rakastan yli kaiken!), mutta pitäisikö blogi muuttaakin Pepin blogiksi? Kahdella eri mantereella asuvan lienee käytännössä mahdotonta pitää yhteistä blogia, kun eivät edes tapaa toisiaan - miksi siis kirjoittaa yhteistä blogia? Siksi, että kumpikaan ei halua luopua vanhasta?

    VastaaPoista
  5. Rakastan! <3 Oon siitä asti kuolannut bEllesin nettisivuja kun ne avattiin. =D

    VastaaPoista
  6. Ylisiistejä ihania lenkkareita! I <3 sneakers and street shoes! Hopparina se on ehkä vähän päivänselvä asiakin :D Harmittaa vaan että noilla ei oo isompia kokoja kuin 41 ja sitäkin vaan tietyissä! Ainakin nettisivulta selattuani.. Itelläni sellainen soma 43 jalka -.-

    http://dashantilife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Kenen nuo keskimmäisen hyllyn hopeiset ja mustat tossut siellä oikeassa reunassa ovat? En löytänyt nettikaupasta ainakaan ensisilmäyksellä..

    VastaaPoista
  8. Oiii, ihania nuo kengät ! haluu haluu haluu ! tekis nii mieli ostella kaapit täytee noit kenkii.

    xoxo

    Laura

    http://muffinssilady.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Yksi sneakerhead ilmoittautuu!

    VastaaPoista
  10. ÄÄÄÄÄÄÄÄ, HALUUN NOI KELTASET JA TURKOOOOSIIIIIT :-(

    VastaaPoista
  11. Täällä kyllä löytyy kivoja sneakereita
    ja monen värisiä:).

    Pitäs itekin ostaa jotku kivat taas;).

    Hauskaa viikonloppua jo toivotan!

    Jamssi

    VastaaPoista
  12. sneakerit ja muutenkin tennarit on ihania! oon ajatellu ostaa jotkut niket tänä keväänä, mun kaapissa kun on viis paria converse-tennareita. eikös se niin ole, että vaihtelu virkistää välillä? mulla on kuitenkin kohtuullisen iso jalka (41) ja melkeen aina ei löydy sopivaa kokoa. :/

    http://youwillchoose.blogspot.com

    VastaaPoista
  13. Iida: Onneks bEllesistä löytyy myös niitä isoja kokoja (kuten esim 9,5 jne) Mulla on kans jalka 40-41 ja MAHTUU!! :)

    VastaaPoista
  14. ouuuu voisin ottaa heti vaikka noi kaikki! oon rakastunu tollasii kenkii 8)

    http://mystory-sanni.blospot.com

    VastaaPoista
  15. Meitä on moneksi. Itse kun taas en voi sietää sneakereita, niissä vaan on jotain joka työntää mut HYVIN kauas siitä maailmasta, enkä vois kuvitella ikinä käyttäväni.

    Mirella

    VastaaPoista
  16. Heippa bEllesistä!!

    Ihanaa nähdä että on tyttöjä, jotka on
    yhtä sneakerheads kuin me ollaan!
    Esim Puma Suede ja pain saapuvat Asics tossut löytyy koossa 43!! Tanssijoille mahtavat!

    Se hyllyssä oleva hopea pari oli Jeremy Scott O by O x adidas, ja on loppuunmyyty. Ton kuvan oton jälkeen mallisto on ehtinyt jo muuttua aika paljon ja netisivuilla näkyy, mitä nyt löytyy.
    Ja täällä Pop Up Storessa on kaikkein uusimmat yksilöt, jotka ei ole kerinnyt vielä nettiin asti.

    http://blog.b-elles.fi/

    VastaaPoista
  17. Ihania kenkiä! Ite haluisin tosi kovin tollaset jotkut värikkäät sneakerit! Teijän blogia on tosi kiva seurata!

    http://bffbestfriendsfashion.blogspot.com/

    VastaaPoista
  18. Anonyymi sanoi...

    Mimmillä ei enää bloginpito kiinnosta? Kaikki postaukset Pepin New York postauksia (joita kyllä rakastan yli kaiken!), mutta pitäisikö blogi muuttaakin Pepin blogiksi? Kahdella eri mantereella asuvan lienee käytännössä mahdotonta pitää yhteistä blogia, kun eivät edes tapaa toisiaan - miksi siis kirjoittaa yhteistä blogia? Siksi, että kumpikaan ei halua luopua vanhasta?

    - Niin tai sitten oon ollu viikon kipeenä (yskä, kuume, nuha) ja yhäkin on kauhee räkätauti yms. ja veto poissa. Voin toki laittaa kuvia niistä räkäräteistä ja "kylmistä kääreistä" (paras juttu kipeenä) jos en oo poistunu asunnosta viikkoon :D Eilen poistuin ja heti siitä seuraa postausta, kunhan ehdin sellaisen vääntämään! Jee! ;)

    Ja muistuttaisin vielä, että More To Love on aika paljon enemmänkin kuin tämä blogi ja meillä on paljon muutakin tehtävää asian tiimoilta kuin nämä "pelkät" oman blogin postaukset. :)

    Kantsii seurata esim. Facebookkia, pysyy paremmin jyvällä mitä tapahtuu! :)

    VastaaPoista
  19. Tuntuu et välillä on NIIIIIIIIN yksin Air Max-hulluutensa kaa. Ygöset ja ysikymppiset, all ya need. Mä oon kyl ehk enemmän neutraalien värien ystävä, mut joka tapauksessa.... NIKE HEAD TILL I DIE

    VastaaPoista
  20. Mä rakastan tollasia! :D Iteltäni löytyy monet Niken tontyyliset ja mun on aina pakko ostaa jos sattuu jotkut kivat silmii vaikka oiski jo hyvät kengät :D

    VastaaPoista
  21. Välillä sytyn just tollasista sneakerseistä, mut sit taas välillä on sellanen fiilis että haluis olla mahdollisimman tyttömäinen ja käyttää vaan siroja kenkiä noiden sijaan.

    VastaaPoista
  22. Kiitos suportista tytöt! Se todella lämmittää sydämiämme :)

    Toivottavasti Nykissä on sujunut kaikki hienosti. Ja Mimmi, tuu poikkeaan puodissa kun tervehdyt.

    Mainoksessa nähdyt korut ja vaatteet ovat tosiaan meidän Badass style -mallistoa sekä Jeremy Scott ObyO:ta (adidas).

    www.badassstyle.blogspot.com

    VastaaPoista
  23. Viime viikolla juuri kävin etsimässä yksiä Nikejä Bellesistä. Valitettavasti siellä ei ollut kokoani, mutta täytyy sanoa että he tarjosivat oikein hyvää palvelua ja mahtavan valikoiman! Oon ihan innoissani, että Suomeen on saatu tällänen kauppa<33

    VastaaPoista
  24. En kestä! Selasin nopeasti sivua ja en tiedä, onko mulla hirvee karkkihimo vai mitä mut luin ton viimeisen kysymyksen et "Syöttekö te makeisia lenkkareista...?" :D Ja mietin hetken että eipä oo tullu syötyä.. Teidän blogi on ihana!
    <3 Ella

    VastaaPoista
  25. Noi siipi kengät neon väriset on RAKKAUS! Haluisin ne ja niit tuskin saa ja rahaa niihi ei tietystikkään ole ;/

    VastaaPoista
  26. Mistä ostat noit kenkiä? Itekki haluais mut en tiädä mistä ostais noiin ihanii kenkiä !!! :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.