lauantai 5. helmikuuta 2011

Surffaamassa...


Tuo Montanitan ranta on aika kiva ja pitkä ja tosiaan ihan tuolla päädyssä on surf point, jonne sitten yks iltapäivä päädyttiin... No siellähän oli surffarit hommissa, kelpas istuskella ja katella sitä menoa... Ite oisin viihtyny paljo pitempäänki, mut Matilla tuli jostain syystä kiire pois :D

Täällä alkaa ens viikolla isot kisat ja vissiin tällä viikolla on just ollu jotkut pienemmät meneillään niin on oikein osaavaa lainelautailijaa liikkeellä. Tykkään!! Heti kun kotiudun niin alan päätoimisesti metsästää meille Pepin kanssa surffaripoikaystäviä.


Tosiaan nuo kaikki pienet pisteet on niitä OSAAVIA surffaajia (täällä on myös aika paljo niitä, jotka ei oikein ko. lajia vielä hallitse) ja niitä oli PALJON!! :D


Ei siinä mitään, mutta ongelmaks muodostuu se, että EI TIIÄ MINNE KAHTOIS, joten kun tuun Suomeen ja mulla silmät karsastaa ja pahasti niin tiedätte sitten syyn, oon yrittäny kahtoo kaikkia noita yhtäaikaa. :D


Meillä oli mukana vaan vanha pokkari niin en valitettavasti saanu kunnon kuvia, jengi tuolla oli liikenteessä vähän järeemmällä kalustolla ku meikä ja nyt tajuan miks tänne saa tuoda kaks matkalaukkua ja 40kiloo kamaa :D Ens kerralla pitää varustautua kyllä pitemmällä putkella...


No eilen koitti sitten meidän vuoro surffata. Ite keskittyin pienen harkinnan jälkeen vaan netissä surffailuun, mutta Matti meni ihan surffikouluun! Tai kyllä minä seurasin koko koulutuksen siitä vierestä, eli käytännössä mäkin osaan nyt surffata (tai teoriassa oikeestaan:D). Tuli hiki sitä touhua katellessa, kun nuo kuivaharjotteli maalla niitä nousuja yms. HUH!


Rupes siinä vähän hiukomaan niin menin tilailemaan vähän hedelmäsmoothieta siinä ootellessa :D On muuten suht herkullisia nuo ja maksaa iso muki about 1$.


Onneks Matti sai päälle tuommosen neonoranssin huomiopaidan niin oli helppo seurata missä se viilettää...


Se jopa yllätti mut noilla taidoillaan. Ite paistattelin tän ajan tyytyväisesti rannalla ja otin tietty kuvia.


Kaks tuntia se tuolla aallokossa veivas ja litki suolavettä, jonka jälkeen oli aivan sippi ja ei antanu ees kuvata :D (OUTOO) Ite olin sippi jo pelkästä katselusta. Yhellä toisella surffikoululaisella loppu kunto keskenkaiken, mut M paino loppuun asti ja vielä 10min extraa. Olin ylpee ja tarjosin huikan vesipullosta palkinnoks!


Lähettiin sitten hakemaan vielä pyykit pesulasta ja venailtiin niitä ehkä viitisen minuuttia ennenku olivat valmiit. Tosta pesulameiningistä mä tykkään! (Peppikin tykkää!)

On jo päätetty, että Matista tulee pro-surffari ja meikästä semmonen varikkovaimo. Tiiätte varmaan mitä tarkotan...

Se ois viimenen vkl täällä ja maanantaina takas Guayaquiliin (ja ti-iltana piiiitkälle kotimatkalle ja ke-to välisenä yönä jo Suomessa!) ... EI TAHO!


Ps. Peppi piirti aika kivan kuvan meikästä surffimeiningeissä... Se löytyy meidän Facebookista tai TÄÄLTÄ! :D

13 kommenttia:

  1. ää onko ihan täydellistä!?! kateus kuristaa kurkkua, en kestä :D

    VastaaPoista
  2. Moikka

    Surffaus on varmaan aika taitolaji
    ainakin tasapainon suhteen;).

    Ite en usko et osaisin just
    siksi niin hyvin.

    Jamssi

    VastaaPoista
  3. Siis seurusteletko sä ton Matin kaa? Sehän on aika hyväkroppanen.. ;)

    VastaaPoista
  4. Miks tää oli musta jotenkin niiiin ihana postaus ♥ Kauhee hymy vieläkin naamalla. :) Kiitti Mimmeli, varaa äkkiä jo jotain uusia lomia et saadaan lisää surffipoikkisanalyyseja!

    VastaaPoista
  5. Mene nyt ihmeessä sinäkin surffaamaan! Mä olen 36-vuotias ja surffasin viime kesänä eka kertaa. Se on aivan mielettömän raskasta ja vaikeaakin, mutta myös mahtavan hauskaa. Kannattaa todellakin kokeilla, kun oot kerta tuollaisessa paikassa, jossa se on mahdollista. Noi on niitä kokemuksia, joita muistelee pitkään, joten älä jää siitä paitsi.

    VastaaPoista
  6. onko tuo matti sun poikaystävä?=)

    VastaaPoista
  7. Heti alkuun kiitokset locates blogista. Tykkaan lukea varsinkin lukea naita matka postauksia, kun itsekkin olen innokas matkailija.

    En vaan ihan ymmartanyt, miksi et itse mennyt mukaan surffaamaan vaan jait mielummin vieresta seuraamaan. Ei siina mitaa jos ei lajista tykkaa, mutta taidat kuitenkin kirjoitusten perusteella tykata. Teidan blogin tarkoitus on kuitenkin, jos olen oikein ymmartanyt, rohkaista ihmisia tekemaan eika vieresta seuraamaan. Aika pitkan matkan paahan niita surffareita tulit kuitenkin ihastelemaan ja olisihan se varmasti ollut aika upea kokemus kokeilla ja siita kirjoittaa, poikaystavan kokemusten sijaan.

    VastaaPoista
  8. Heti alkuun kiitokset locates blogista. Tykkaan lukea varsinkin lukea naita matka postauksia, kun itsekkin olen innokas matkailija.

    En vaan ihan ymmartanyt, miksi et itse mennyt mukaan surffaamaan vaan jait mielummin vieresta seuraamaan. Ei siina mitaa jos ei lajista tykkaa, mutta taidat kuitenkin kirjoitusten perusteella tykata. Teidan blogin tarkoitus on kuitenkin, jos olen oikein ymmartanyt, rohkaista ihmisia tekemaan eika vieresta seuraamaan. Aika pitkan matkan paahan niita surffareita tulit kuitenkin ihastelemaan ja olisihan se varmasti ollut aika upea kokemus kokeilla ja siita kirjoittaa, poikaystavan kokemusten sijaan.

    VastaaPoista
  9. holaholaa:)

    oon aivan täysin tukemassa tossa varikkovaimo-hommassa! :D Mahtavat suunnitelmat teillä ;)

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: Seurustelen joo ja niinhän se on :D (Näkyykö se muka näistä kuvista?!)

    A: Aevan varmasti!!

    Katjuska & Anonyymi: Sanoin et meenki, kuhan ollaan KAHESTAAN sen laudan kans, eikä sen opettajan kans :D Eikä tää nyt varmasti viimenen kerta oo ku tätä tilaisuutta tarjoutuu ;) Täällä on nuo aallot myös vähän eri luokkaa ku monessa "helpommassa" kohteessa :D Tuo on yhäkin ihan paskana tosta parin tunnin setistä, vaikka tosiaan ei oo mikään "huonokuntonen"

    Anonyymi: On Matti poikaystäväni.

    VastaaPoista
  11. jep tosiaan oot aika kollin itelles löytäny ;) pidä siitä kiinni oikeen kaksin käsin! Mulla tuli mieleen tässä yksi kysymys ja toivon että vastaisit tähän..Nimittäin kun tuo sun jätkäs on siis aika hyvä vartaloinen ja sinä kun olet aika kurvikas niin onko sulla koskaan semmosta "kiusaantunutta" oloa? Itse olen kans aika muodokas nainen ja omistan yhden jos toisenkin(kymmentä) kiloa ylimääräistä,seurustelin yhden todella hoittiksen kanssa mutta suhde loppu lyhyeen kun en pystynyt olla hänen seurassaan..Tuntu et piti kokoajan olla ihan tälläytynyt ynm en voinut olla oma itseni.Ymmärrät varmaan mitä tarkotan?KAikkea hyvää kuitenkin teille! :)

    VastaaPoista
  12. eikö tota mattia haittaa ku kattelet aina jtn muita poikia sitä ;O mie tulisin ainaki mustasukkases ;)

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: Tietty tulee välillä, kenelle nyt ei tulis?:D Mut ei mun tosiaankaan tarvii olla tälläytyny sen seurassa 247. Mielestäni yhdessä asuminen karistaa aika äkkiä ne unelmat toisesta ja voin kyllä olla oikein oma itseni hänen seurassaan. :) Jos en vois niin äijä vaihtoon!

    Anonyymi: Ei kuulemma haittaa, kyllähän sekin kattelee "muita tyttöjä". Just hyvä eilen ennenku olin lukenu tän kommentin istuttiin kahvilassa ja totesin että aika kivan näkönen toi poika johon M totes, että "joo ja mihin sen tyttöystävä meni, sekin oli aika kivan näkönen." :D Eikä siitä sitten sen enempää, tämmöstä tää ihmisen elämä on :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.