torstai 10. helmikuuta 2011

Sohoilua lukijan kanssa !

Tänään heräsin muutaman tunnin yöunien jälkeen ihan zombiena tekemään töitä aamulla. Tiesin kuitenkin, että on kiva päivä tulossa, koska lukijamme Jenni oli kontaktoinut mua aiemmin ja kysellyt haluaisinko nähdä häntä. Mulle on tullut jonkin verran kyselyitä josko voisin tavata ihmisiä, antaa neuvoja ja tulla personal shopperiksi. Valitettavasti mulla ei oo aikaa ihan hirveesti, mutta mieluusti treffaan aina uusia ihmisiä jos aikaa löytyy! :)

Jenni asuu Dublinissa ja tuli nyt yksin käymään New Yorkissa, joten pitihän se nyt treffata!


Aurinko paisto ulkona ja olinkin ihan fiiliksissä, kun sain kaivaa aurinkolasit esiin!


Meijän Burger Kingihän se siellä.. En tykkää BK:sta, mut Mimmille brassailen tolla, koska se tykkää. :D


Suuntasin Sohoon! Oltiin sovittu Jennin kanssa treffit Prince streetin asemalle ja siitä lähettiin sitten etenemään.. Ilmotin ensimmäiseksi olevani tosi nälissäni, mutta Jenni oli onneks kans! :D (tai ainaki se hyväksy, kun ehdotin et mennään ensimmäisenä syömään. Tän jälkeen tultiinkin erittäin hyvin juttuun ;) .. Löydettiin tosi kivannäköinen kuubalainen ravintola ja mentiin sinne.


Käytiin myös väijymässä joskos poikaystävämme Pharrell olisi ollut myymässä kaupassaan vaatteita, mutta jostain kumman syystä ei ollut... Outoa. ;) Oli varmaan Astoriassa odottelemassa Pepsua kotiin.


No käveltiin muutama tunti ympäriinsä, käytiin vähän shoppailemassa ja herkkuhammastahan siinä alko kolottamaan. Mentiinkin jälkkärille.. Ihana Jenni! :)


Ihana jälkkäri. :) Saatiin tollanen yhteinen annos, jossa oli browniet, peanut butterii ja banaania. Maistui oikein hyvältä! :D Aika nopeesti se uppos..


Neiti More To Love on aloittanut talven boikotoimisen, koska on todella ärsyyntynyt talvitakkeihin. Niinpä tänään puin päälleni pari kevyttä takkia ja voin kertoa, että jäädyin todella pahasti. Oon ihan varmasti huomenna kuumeessa! Nöyrästi aion pukea toppatakin taas päälle..

Huomenna alkaa mun osalta New York Fashion Weekit, oon menossa yhteen näytökseen. (ellen nyt sit oo kipeenä) illalla olis yhet after partyt, joissa on kaikkia meijän lemppareita esiintymässä, mutta saa nähdä jaksanko mitenkään. Univelka painaa päälle ja vielä pitäis jaksaa ravata näissä muotitapahtumissa nyt viikon verran. :) Oon menossa kattomaan muutamia isoja näytöksiä ja viikkohan huipentuu ens torstaina IVANAn näytökseen, jota odotan jo aivan fiiliksissä.

Tämmöstä täällä tänään, katsotaanpa mitä sitten huomenna. Nyt nukkumaan, olin jo unilla mut heräsin jostain kumman syystä enkä saa unta! Taidankin syödä kiiwin ja toivoa, että uni tulis paremmin. :D

Kiitos Jennille ihanasta päivästä, kiitos että otit yhteyttä ja ehdotit tapaamista! :)


14 kommenttia:

  1. On niin erilaista toi elämä New Yorkissa ku täällä Suomessa. Joka viikko konsertteja, julkkiksia, ravintoloita, MUOTINÄYTÖKSIÄ !! Pakko päästä asumaan Nyciin joskus, ihan kateellinen oon. Miten sulla on oikeesti niin paljon rahaa tohon kaikkeen ??

    VastaaPoista
  2. Wauuu, kelpais mullekki päästä muotiviikoille. :D Mäki oon jo ihan kyllästynyt talvitakkeihin. Sais se kesä tulla jo! No, enää about 4 kk ni on jo kesä! <3

    VastaaPoista
  3. Hei Peppi,

    Ootkos suunnitellu tsekkaavas sen Sofi Oksasen Puhdistus-kirjaan perustuvan naytelman siella NYCissa? Siinahan nayttelee Peter Franzen miespaaosaa. Oisko poikkis materiaalia :D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi kirjoitti...

    On niin erilaista toi elämä New Yorkissa ku täällä Suomessa. Joka viikko konsertteja, julkkiksia, ravintoloita, MUOTINÄYTÖKSIÄ !! Pakko päästä asumaan Nyciin joskus, ihan kateellinen oon. Miten sulla on oikeesti niin paljon rahaa tohon kaikkeen ??

    Haluaisin ihan ekaks muistuttaa, että elämä New Yorkissa ei todellakaan ole pelkästään konsertteja, julkkiksia, ravintoloita, muotinäytöksiä!

    Mulla on "varaa tähän kaikkeen", koska tämä on mun työtä ja lehdistön edustajana pääsee usein näkemään monenlaisia juttuja ihan ilmaiseksi, koska se kuuluu tähän työhön. :)

    Ei siis kannata ruveta unelmoimaan elämästä täällä, jossa tapaa julkkiksia, ravaa muotinäytöksissä konserteissa. Mulle tuo kaikki on hyvin pitkälti työtä ja suhtaudun siihen myös sillä mentaliteetilla.

    Itse ainakin rehellisesti sanottuna nautin paljon enemmän vapaapäivistäni, kun saan tehdä juurikin niitä juttuja joita itse haluan ja hengailla ystävieni kanssa.

    Lentsu: Haluaisin kovasti käydä tsekkaamassa sen, toivottavasti riittää aika. Nyt eletään kiireellisiä aikoja! :)

    VastaaPoista
  5. VAU upeeta! Ois ihan mahtava käydä muotiviikoilla ja after partyissä vaan eihän täällä Suomessa (VARSINKAAN täällä kaupungissa missä asun) ole mitään! :S
    JA MITÄ, EIKÖ SIELLÄ OO LUNTA?!?:O

    VastaaPoista
  6. Lunta on, mutta näyttäis sulavan pois aika hyvää vauhtia! :)

    Joo Fashion weekit on varmasti hienot, mä kaipaan perunamuusia ja nakkeja!

    VastaaPoista
  7. Missä asteissa siellä on lämpötilat suunnilleen? :)

    Tykkäilen kovasti noista kengistäs vikassa kuvassa! Ihana väri ♥

    VastaaPoista
  8. Täällä pyöritään varmaan jossain miinus parissa asteessa, mutta New Yorkin viima on KAMALA!

    Kiitos, mä tykkäilen niistä kans! :)

    VastaaPoista
  9. mullekin jäi ekasta nykin matkasta mieleen just kylmyys. oli lokakuu enkä edes saanut hostellin suihkusta lämminvesihanaa toimimaan ;) söin sitten jotain ihanaa kasviskeittoa lämmikkeeksi ;)

    VastaaPoista
  10. ihmiset ei vissii oikein käsitä et ei toi elämä sielläkään ihan mitään herkkua oo, tai ainaki mä oon kässänny et aika paljon teet tälläki hetkellä töitä etkä vaa herää sillee kello neljä iltapäiväl laittautuu tyttöjen kanssa, sit safkaa ja sit tyylii ravaa pintaliitoelämässä :DD

    mutjoo, tykkään noista sun kengistä ja toi jälkkäri on vähä liian hyvän näköstä :< nimim. painonvartija....

    VastaaPoista
  11. Elämä täällä on todella herkkuja ja rakastan sitä. Mulla on huomoattavasti enemmän vapaa-aikaa kuin Suomessa ja vietän sen mieluiten tutustumalla kaupunkiin ja olemalla läheisieni kanssa. :)

    Kuitenkin pärjätäkseen elämässä sun täytyy tehdä myös töitä ja mäkin teen täällä koko ajan töitä, joihin kuuluu tuo ravaaminen erilaisissa tilaisuuksissa, joka myös uskokaa tai älkää voi olla välillä todella väsyttävää! :)

    Nimim. pyjama päällä heräsin just päiväunilta ja kahden tunnin päästä alkaa näytös, johon mua neuvottiin pukeutumaan seuraavasti: chic and fashionable! Mitäköhän tämä sit tarkoittaa? :D Työt kutsuu!!

    VastaaPoista
  12. Peppi olet SMOKIN' HOT! Itsevarmuutesi ja hyvä itsetuntosi on niin seksikästä, että johan siihen vaikka tosiaan se Pharrelkin lankeaisi. ;)

    VastaaPoista
  13. Hi! i am a huge fan of your blog, love the posts. But i absolutely LOVE the boots youre wearing in this post!

    <3
    A_riot

    VastaaPoista
  14. Aww thank you! Glad you like them. Ordered them from f21 and love them too!!! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.