perjantai 20. tammikuuta 2012

Viimeinen ateria New Yorkissa!

Huh, olen kotiutunut. Tosin jo keskiviikkona, mutta vieläkin on pää aikaerosta sekaisin ja blogin päivittelystä ei oo tullut yhtään mitään. En oikein saanut nukuttua ti-ke välisenä yönä lentokoneessa (oltiin aamulla 8.30 Suomessa) ja keskiviikon sinnittelin iltapäivään asti valveilla, kunnes luovutin ja nukahin parin tunnin päikkäreille. Olin hieman sekasin kun herätyskello soi ja kysyin mm. Matilta, että mitenhän tähän sais laitettua sen torkun päälle :D Eikä muuten ollu eka kerta, kun torkkua käytän... No eilen aamulla heräsin sitten jo puoli kuudelta, kun Matti lähti töihin ja valvoin kahteentoista, jonka jälkeen otin kolmen ja puolen tunnin päiväunet... Tänään olen taas herännyt puoli kuudelta ja olo on kyllä sekava, mutten ole vielä nukkunut. Tarkotuksena olis suunnata salille illemmalla ja nukkumaan. Villi perjantai-ilta siis tiedossa. :D Että hyvin menee tämä normaaliin rytmiin pääseminen näköjään... Viime NYCin reissun jälkeen suuntasin suoraan Ilosaareen, niin ei haitannu jetlag oikeestaan ollenkaan, toista se on nyt.

Viimenen ilta New Yorkissa vietettiin Pepin kämppiksen työpaikalla take away-kiinalaista syöden. Oli muuten herkullista! Viimenen yö puolestaan vietettiin Pepin kanssa hotellissa ja huoneen luovutuksen jälkeen suuntasinkin sitten tiistaina jo kentälle. Että semmoset kymmenen päivää New Yorkissa. Meni kyllä nopeesti.


Lasit Specsavers Forum
Neule H&M (L)
Legginssit Piruetti (L)
Uggit (38)




Paita Bershka (L)
Aluspaita NewLook (18)
Kaulalaukku Urban Outfitters
Hame NewLook (20)
Legginssit Piruetti (XL)
UGGit (9)


Meillä on näköjään vielä hieman tekemistä tuon 50mm objektiivin manuaalitarkennuksen kanssa...


Että semmosta tänne. Täällä kotona on muuten yks mielenosoittaja pitänyt showtaan kotiinpaluustani lähtien. Äsken pelastin hänen nielustaan mm. kameran muistikortin. Verokorttia puolestaan aiemmin en ehtinyt pelastamaan....Siisti tyyppi...Enkä puhu nyt Matista.

New Yorkista luvassa varmasti vielä vaikka mitä, Peppihän tosiaan on siellä vielä helmikuun loppuun. Kasasin äsken tuohon keittiön pöydälle kosmetiikkaostoksia mitä reissusta tarttuikaan mukaan. Kiinnostaisikos nähdä kuvia niistä? :) Voin kertoo, että tuon uuden objektiivin myötä kuvausinto nimittäin on huipussaan!

Palataan taas, jospa tämä jetlag tästä helpottais... Matkakuumetta puolestaan taidan painella taas nostamaan huomenna tai sunnuntaina matkamessuille. Onko kukaan muu menossa? :)

Pepin lasit, legginssit ja UGGit blogin kautta saatu. Mimmin legginssit blogin kautta saatu.

20 kommenttia:

  1. mistä te noita uggeja saatte, sullakin kuin monet uggit? Mistä suosittelet ostaaa?:) tänks.

    VastaaPoista
  2. Joo, ehdottomasti kuvia kosmetiikkaostoksista! Ja muutenkin paljon shoppailuvinkkejä New Yorkiin kaipailisin! Plussakoon erityisesti!

    VastaaPoista
  3. joooo kosmetiikka ostoksia! rakastan usan kosmetiikkavalikoimaa, ihan paras :)

    VastaaPoista
  4. Tuo on tullu mulla tässä haaveeksi päästä joskus käymään tuolla New yorkissa.
    Kyllähän kaikkia kuvia on kiva katsella.

    VastaaPoista
  5. Hello!

    Kerrotko onko tää semmoinen korukauppa siinä lähellä Timessia kun vaivaamaan jäi?

    :)

    VastaaPoista
  6. täälläkin on käytetty 50mm manuaalitarkennusta viime aikoina. jarno paljasti salaisuuden (ei tää kai edes oo mikään salaisuus mut en itse tajunnut ku en ollut mf:lla kuvannut), että laukaisinnappi painetaan puoleenväliin, sitten tarkennetaan, SIITÄ KUULUU "PIIP PIIP" KUN KOHDE ON TARKKA, ja sitten voi painaa napin pohjaan. itse luulin nimittäin että manuaalitarkennusta käytettäessä pitää vain silmämääräisesti katsoa onko kuva tarkka. blondi. :D

    niin ja siis tämä vain omakohtaisena kokemuksena, en oleta että muut olisivat yhtä amatöörejä kuin minä! hahahah

    VastaaPoista
  7. miks te haluutte olla läskei? mä en oikeesti usko että kukaan OIKEESTI haluaa. mieti jos te laihtusitte normaaleiksi miten kävis more to lovellkkin ! Daa ! O M G ! jokainen saa olla millanen ja minkäkokonen vaan, mutta kyl te ootte fiksui että paatte rahoiksi omilla läskeillänne. Mainostatte jokapaikassa, miten teidän ei tarvii muuta tehdä ku nyt on tää blogi lol

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Ei ole korukauppa, tää on korutehdas! :)

    Nata: No tuota minä ainakaan en tiennyt.......... Oon aina silmämääräisesti tarkennellut ja "saattaa" näkyä kuvissa. Peppi+likinäkö+hajataitto+olevinaan osaa manuaalitarkentaa = Jees...

    Conservatory-Girl: Thank you!!! :)

    Läskivihaajat: Joo ei viittitä laihduttaa, ku muuten romahtais tilin saldo, eikä ois varaa ostaa niin paljoo ruokaa. :((((

    Valot päälle.

    VastaaPoista
  9. Onko noi irtokarkkeja tuolla taustalla? Jos on, kivan suuri valikoima. :D

    VastaaPoista
  10. Ei oo, ku noi on juttuja mistä voi tehdä koruja. :) Kämppis on korusuunnittelija.

    VastaaPoista
  11. en kestä jos noi on E-D-E-L-L-E-E-N ne samat piruetin legginsit!! :D itse rikoin juuri kolmannet gina tricot -legginsini tässä kuussa =) hieno tunne

    VastaaPoista
  12. Voi olla kans että jos kuvaatte liian pienellä aukolla (1,8 tai 2,8 esim) niin saatte vaan esim nenän tarkaks ja kaikki muut sen takaa sumeeks :)

    VastaaPoista
  13. Joanna: Onpa hyvinniin. Ja nuo on kestäny jo VUOSIA! :) Suosittelen lämpimästi sijottamaan kyllä niihin.

    Anonyymi: Juu, tai sitten ei oltu tajuttu mistä näkee kun se on tarkka. LOL :D

    VastaaPoista
  14. Siis ihan oikeesti nielusta? Oho :O

    VastaaPoista
  15. Onko tuolla kaupassa paljon kiinalaisia työssä ja sitten kaikki saa semmoisen "neulatyynyn" mihin valitaan mitä halutaan ostaa?

    :D

    VastaaPoista
  16. Tuo ei ole kauppa, siellä ei shoppailla ja ei ole kiinalaisia töissä. :)

    VastaaPoista
  17. Näin tossa duunissa hiljan sellasen läskin, jonka maha roikku leppoisasti polvissa, ihan oikeesti. Ja Jenkeissähän niitä näkee kaikkialla. Ja pian te ootte itteki sellaisia, on se niin mukavaa.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.