lauantai 28. tammikuuta 2012

Asua ja kuulumisia Astoriasta!

Ollaan viime päivinä vietetty paljon aikaa kavereiden kanssa ja tehty kaikkea mukavaa.. Mä rakastan musiikkia ja livemusiikkia erityisesti, joten ollaan hengailtu erilaisissa tapahtumissa.


Eilen käytiin kattomassa paria indie-bändiä Uptownissa ja samalla vilkuilin The Knicks vs. Miami Heat-peliä telkkarista, koska noi on mun lemppareimmat joukkueet NBA:ssa. Miami voitti tällä kertaa, eikä mua harmittanut yhtään.

Keikkojen jälkeen päätettiin vaan lähteä kotiin ja tultiinkin tähän meille hengailemaan Jumpineissa ja kuuntelemaan musiikkia.


Angel sai päällensä pinkin Jumpinin ja herra ilmoitti ettei enää koskaan halua pistää mitään muuta päälle. Se myös vaatii, että saa ostaa oman Jumpinin (yritti varastaa ton pinkin...) ja vannoi rakkautta tolle koko illan. Mä en tajuu miksei noita haalareita ole vielä tuotu tänne. Näin kyllä ostosteeveellä mainoksen missä ton tyylisiä myytiin, mutta jokainen joka on tuota kokeillut täällä on aivan lovena.


Mähän jätin Rachelille viimeksi mun One Piece-haalarin, joten eilen hengaillessamme oli Rachelilla päällä One Piece. Meidän katolla Jumpin ja One Piece tulee loistavasti toimeen. :)


Rachel tosin haluaa Jumpinin, koska niiden malli on istuvampi.. Meillä isommilla on vähän se ongelma, että joudutaan ottaa tosi iso koko mahtuaksemme niihin ja niinpä esim. tossa One Piecessa se haarakiila roikkuu Rachelin polvissa. Not cool. Mulla on Jumpinista koko L ja se on aika hyvä.

Asukuvat otettiin eilen sitten tuulessa tossa meidän junastopilla...


Täällä oli eilen 60 astetta lämmintä, eli melkein +16!!! Illalla tuuli aika kovasti ja hiukset lenteli. :D




Päällä oli
Liivi: Forever 21 (2xl)
Korvikset: Rachelin tekemät, eli Fennimas
Toppi: Forever 21 (3xl)
Hame: H&M (L)
Sukkikset: H&M (XL)
Kengät: En muista merkkiä (37)



Tänään haluun olla vaan kotona, juoda paljon teetä, kattoa telkkaria ja rentoutua. Olin kaverin luona yötä pari yötä sitten ja siellä ei ollut varmaan lämmitystä ollenkaan, joten mulla on keuhkot ihan törkeen kipeet.

Nyt aion juoda flu shot-smoothien jossa on kuulemma kaikki mitä tartten paranemiseen, kattoa vähän Beyoncen live dvd:tä ja kaivautua peiton alle.

Palataan taas! :)

5 kommenttia:

  1. Mulla on kylläkin sellanen "halppis" haalari, mutta siinäkin on tyhmä kun haarat roikkuu polvissa, vaikka pienikokoinen olenkin:( Ehkä joskus raaskiin ostaa joko Jumpinin tai Onepiece:in nii voi heiluu se päällä vai koulussa tms:)

    VastaaPoista
  2. miksi et yritä laihduttaa? terveydellisistä syistä.. itse olen laihduttanut juuri 10 kg ja lisää lähdössä, ja olo on niin paljon parempi.. happi kulkee ja ei ole semmoinen tuhnu olo..

    VastaaPoista
  3. en tiedä mistä tuli mieleen mutta tsekatkaa tämä ellette ole jo nähnyt. aivan ihana!

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Su1YLAjty-U&fb_source=message

    VastaaPoista
  4. Hei! Muutama viikko New Yorkin reissuun, ja tuo sää vaikuttaa aivan mysteeriltä - siis vaihteleeko se oikeasti noin paljon? Ja mitä ihmettä sinne kannattaisi ottaa mukaan: kevyt toppatakki lienee helppo ratkaisu, mutta onko talvisaappaat jo vähän liikaa? Kiitos päiviä piristäväsä blogista!

    VastaaPoista
  5. 1: Suosittelen panostamaan, toi on maailman mukavin vaate ja mä ainakin hengaan ihan hirveesti kotivaatteissa.

    2: Hienoa, että sinulla on parempi olo! Onnea siitä ja tsemppiä myös jatkoon! :)

    3: NÄÄ PITÄIS KIELTÄÄ LAILLA! Pillittel...

    4: Tää on todella mysteeri, mut mä ite kuljen ns. syystakilla ja välillä UGGEilla, välillä lenkkareilla joten ihan oman fiiliksen mukaan. Suosittelen pakkaamaan vaikka jonku neuleen mukaan jonka voi iltasin heittää takin alle, täällä kaupat pursuaa jo kevät/kesävaatteita ja VÄREJÄ joten neuleita ei hirveesti ole! (sellasia lämpimiä siis) :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.