sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Jyri on 30!

Jyri täytti hetki sitten 30 ja sen kunniaks kokoontui eilen kavereidensa kanssa Helmeen. Mulla on ollut aikamoinen hässäkkäpäivä, mutta olin päättänyt selvitä käväsemään paikalla, koska Jyri on huippu ja tiesin, että paikalla olis myös muita kavereita joita en nyt hetkeen näe.


Ilmeisesti Jyristä ihan pidetään, koska lahjojakin oli saapunut paikalle.


Tulishowssa mua vähän jännitti ja meninkin Kimin taakse piiloon. Ei olis ollut eka kerta, kun Peppi lehahtaa...


Jannika ja Inka.


Ninni on vaan niin ihana ja lupas skypetellä mun kanssa joka päivä!


Jannikan kanssa tutustuttiin kesällä nimenomaan New Yorkissa ja sen takia sen pitäiski olla siellä taas!


Mini-Me! Mua sanotaan välillä Annan näköseks ja välillä taas Jenni Vartiaisen näköseks. En sinänsä pahastu kummastakaan, eikö ne molemmat oo jotain "Suomet kauneimmat ja Suomen seksikkäimmät"-listan ykkösiä? :D


Mun tyttöjä!


Kimi esittää meduusaa?


Jarkko haaveilee...


Tytöt oli tullu just Thaimaasta ja ne oli päivettyneitä, itselläni ei enää ihan tuota väriä hirveesti (lue yhtään) ole jäljellä sieltä Kyprokselta...


Onneks Jannikan kanssa on aika helppo näyttää nätiltä näissä kuvissa. :D


... Ja ottaa muutenkin sellasia söpöjä kaveripotretteja joita haluaa laittaa seinälleen...


Jarkko yrittää näyttää pahalta.


Synttärisankari onnellisena.


Jannika päätti hypätä pelastamaan kuvan. Mikäköhän ton Jaakon meininki on tuolla Jyrin kainalossa? :D


Jyrin sisko hyppäs myös kuvaan, Jannika sanoi että sen kainalokarvat näkyy tässä kuvassa, mutta yritin kattoa tarkkaan enkä nähny niitä.


Jyrillä on vissiin vähän enemmän noita kavereita... Me Mimmin kanssa vastattiin kerran, kun kysyttiin "Onko teitä iso porukka?" "Joo on" ja sit mentiin kahdestaan. :D

TÄNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN lennähdetään New Yorkiin Mimmelin kanssa, toivottavasti kaikki menee hyvin ja päästään maahan...

Mä en oo tällä kertaa poissa hirveen pitkään, mutta on jo valmiiksi ikävä kavereita ja Unoa. Tulin tänään monta kertaa miettineeksi, että oon kyllä ihan hirmusen onnellinen, kun oon saanut elämääni noin hienoja tyyppejä. :)

ONNEA JYRI! (Vein Jyrille tietty lahjaksi More To Love-kalenterin ja oletan sen ottavan sen käyttöön heti, vink vink)

18 kommenttia:

  1. Anna anteeksi, mutta et ole tippakaan Abreun saati Vartiaisen näköinen! Salli mun nauraa!

    VastaaPoista
  2. tosi kivaa matkaa teille!:)

    VastaaPoista
  3. On se jännä kun aina tulee joku anonyymi ikään kuin palauttamaan maan pinnalle, jos bloggaaja erehtyy sanomaan jotakin hyvää itsestään tai kertoo jonkun kehuneen esim. just Jennin näköiseksi.
    Ja eihän se, että on jonkun näköinen välttämättä tarkoita, että on ihan identtinen kopio jostakusta toisesta, vaan se voi meinata myös sitä, että muistuttaa tätä ko. "vertauskohdetta". :)

    Hyvää matkaa Pepille ja Mimmille! :)

    VastaaPoista
  4. Hassua kun Jyri taisi olla samoissa uudenvuoden juhlissa kuin minä(mun serkun ja sen tyttöystävän luona)ja nyt se on täälä teijän blogissa! Cooool :D

    VastaaPoista
  5. Hassua, kun taisin olla samoissa uuden vuoden juhlissa ku Jyri(serkkuni ja sen tyttöystävän luona) ja nyt Jyri on täälä teijän blogissa! Cooool :DD

    VastaaPoista
  6. Hups en tajunnu et kommentit tulee vasta näkyviin ku hyväksytte ne :D minä pöhkö olen (tätä kommenttia ei tarvii julkasta)

    VastaaPoista
  7. Hei, yritän kirjoittaa kommentin niin että voisitte ottaa sen rakentavana palautteena koska missään nimessä tarkoitus ei ole haukkua tai olla negatiivinen. Pepin postausten taso on minun mielestäni ollut jo jonkun aikaa laskussa koska lähinnä esitellään vaan Pepin kavereita ja tekemisiä, mikä ei minulle lukijana ole kovinkaan kiinnostavaa. Mimmi taas yrittää edelleen postailla myös asukuvia, mistä saa hirmuisesti plussaa minulta, ne ovat minusta teidän bloginne parasta antia :) Tämäkin Pepin postaus on hyvä esimerkki, keskitytään kaverikuviin mutta olisin halunnut nähdä asun. Niitä asukuvia tuppaa olemaan nykyään paljon vähemmän kuin ennen, vaikka teidät valittiin (täysin ansaitusti) vuoden muotiblogiksi. Ihailen teitä molempaa ja teidän tyylinne inspiroi minua, toivoisin siis että asukuvia olisi tulevaisuudessa enemmän kuin viime aikoina :) Hyvää matkaa teille New Yorkiin, se on ihana kaupunki <3

    VastaaPoista
  8. :D ei hitto. tuli eilen itekin oltua helmessä ja myös juhlistamassa synttäreitä, tosin eri tyypin. näin ton kimin siellä monta kertaa ja mietin et miks se on niin tutun näkönen mut täällähän mä oon sen nähny hahah. mulla oli hauska ilta, toivottavasti teilläkin!

    VastaaPoista
  9. Kivoja kuvia ja kiva blogi. Kyllä minulla vain tulee Jenni Vartiainen mieleen kuvistasi ! Oikein ihanaa matkaa!!!

    VastaaPoista
  10. Kyllä sussa itse asiassa on jotain samoja piirteitä Jennin kanssa, ainakin joissakin kuvissa. Kaunis oot anyway. =)

    VastaaPoista
  11. Ja pyh sinä ensimmäinen anonyymi. Kyllä Peppi näyttää oikeesti Anna Abreulta vähäsen!

    Pitäkää hauskaa New Yorkissa! <3

    VastaaPoista
  12. Hienoa, että olette päässeet tekemään oman kalenterin. :) Mielestäni kuitenkin etikettivirhe sinulta antaa sellainen jollekkin lahjaksi, ottaen huomioon että siitä tulee sellainen olo että tuot omaa juttuasi väkisin tyrkylle ja esille. Lahjan saajalle tulee varmasti tunne ettei lahjaa ole mietitty hetkeäkään, saatika sitten hankittu/tehty ajatuksella.
    Toivottavasti tuo oli vitsi ja vain markkinointikikka. =)
    Turvallista matkaa New Yorkiin ja kaikkea hyvää teille molemmille!

    VastaaPoista
  13. Ihan paras läppä toi, et onko teit iso porukka, joo ja menitte kahdestaan. :DD nauroin niin paljon!! <3

    VastaaPoista
  14. Maria: Asukuvia tulee sillonku niitä otetaan ja valitettavasti ei ole tullut hirveästi viime aikoina otettua. Mä olen viime aikoina vihdoin kerennyt viettää aikaa ystävieni kanssa ja silloin niistäkin saattaa kuvia tänne tulla. Postatessani en mieti, että kiinnostaako tämä lukijoita vai ei, koska tämä blogi kertoo meidän elämästämme. Asuja tulee varmasti taas nyt enemmän, kun olemme Mimmin kanssa yhdessä liikenteessä, mutta kuvia ystävistä aion pistää jatkossakin paljon. Kiitos palautteesta ja oikein ihanaa talven jatkoa! :)

    Kyllä kalenterin seurana vietiin muutakin ja kyllä minä haluan kavereilleni meidän kalenterin antaa jos on mahdollista. Käyttäkööt tai ei. :)

    Mä en itse tunnustaudu Jennin tai Annan näköiseksi, mutta kyllä kieltämättä välillä joissain kuvissa meissä on jotain samaa. Oon molempien kanssa asiasta keskustellut ja kertonut olevani mieluusti lihava versio heistä. :D

    Kiitos taas kaikille kommenteista!!! :) <3

    VastaaPoista
  15. Istuin hiljattain uskomattoman upean, kauniin ja suloisen JenniV:n kanssa iltaa ja ei samana päivänä voi tuollasesta valaasta puhua! Siis ei pelkästään se että olette sikaläskejä, vaan ihan muutenkin, karisma on miljoonasosa Jennin karismasta.

    Mitä tulee tohon ettei teitä kiinnosta kiinnostako lukijoita teidän postaukset, niín onpa röyhkeää ja ylenkatsovaa! Tainnu TOD pissi nousta päähän eräillä!

    Mitä tulee kalenterilahjaan, niin TOTTA MUNASSA annatte sen kaikille, saatte hoidettua ilmatteeksi ittenne paikalle, vaikak syötte kun kenttäarmeija ja samalla saatte ilmasta mainosta.

    VastaaPoista
  16. Sinä anonyymi 9.1.2012 klo 19.47, miksi käyt täällä blogissa jos Mimmi ja Peppi on susta niin vastenmielisiä? Aika surullista jos sun elämä on niin tyhjää ja yksinäistä, ettei ole muuta ajankulua kuin käydä ilkeilemässä toisten blogissa... En ikinä jaksa uskoa että Jenni V olisi noin ilkeä.

    VastaaPoista
  17. Kyllä mun mielestä Pepissä ja Jenni Vartiaisessa on paljonkin samaa näköä. Annan kanssa en niinkään sitä huomaa. Tulee paha mieli Pepin puolesta noiden oikeasti todella asiattomien herjausviestien takia. Koita kestää!

    VastaaPoista
  18. Luulen, että hutkijoiden loukkausyritykset menevät näiden tyttöjen kohdalla ohitse maalin. Mimmillä ja Pepillä on sen verran elämysrikas elämä elettävänään ja paaaaljon ystäviä ympärillä, että siinä tuskin jonkun nobodyn letkautukset merkkaavat sentin vertaa.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.