sunnuntai 29. tammikuuta 2012

New Yorkin kosmetiikkatuliaiset

Lupasin esitellä kosmetiikkaostoksiani, jotka siis roudasin Atlantin yli tänne Suomeen... No tuon lupauksen jälkeen meinas aika äkkiä ruveta kaduttamaan, nimittäin rupesin niitä yks ilta kuvaamaan ja tähän voikin sitten tiivistää kahteen sanaan kaikki ongelmat : Suomen talvi. Että kaikki respectit vaan kauneusbloggaajille päin. Jos on vaikeeta asukuvien ottajilla, niin vielä vaikeempaa se on jopa kosmetiikkakuvien kuvaajilla :D No onneks on Zen Grow ja siinä aika topakka lamppu...

Pitemmittä puheitta, tässä uudet tuotteeni :

Sally Hansenin kynsilakkoja pastelliväreissä keltanen ja vihreä. Jostain Pharmacysta Brooklynista.

Samasta puljusta saman merkin kynsilakkakynä, jonka pitäis siis kuivaa kynnellä alta aikayksikön.

Edelleen samasta paikasta huulitusseja merkit: NYC, NYC, Rimmel ja Revlon. Tykkään.

Macy'silta MACin huulipunat Morange (se täydellinen oranssi, joka meillä molemmilla välillä vilahtelee) ja korallinen pinkki Vegas Volt.

Macy'silta Benefitin ripsari, myyjän oma lempparituote.

Cha cha tint, korallinen oranssi nestemäinen väri jota voi levittää poskille ja huulille.

Mimmin "täydellisen ihon salaisuus" (ilmeisesti sama salaisuus kuin J-Lolla ;)) True Match meikkivoide. Saa myös Suomesta, mutta ei tuota W3 tummempaa, yleensä ostan sen W5 kesäksi, mutta nyt en ostanu ku tuon joka oli aika paljon Suomen hintoja edukkaampi.

Eka Bare Mineralsin tuote ikinä. Tuo on huulilla jännän tahmee, jopa vähän enemmän huulipunamainen.

Victoria's Secretiltä meikkipaletti puoleen hintaan (muistaakseni 14 dollaria). On jo kotiutunut oikein mainiosti arkimeikkini peruspilariksi. Tuossa on aivan ihana burleskityylinen punamusta ulkokuori.

Poskipunat Beauty Rush, Victoria's Secret, lämpimämpi ja viileempi. (4kpl/20dollaria, Peppi otti ne kaks muuta.)

Meikkipaletti Sephorasta. Yleensä ei enää tule sijotettua noihin, mutta nuo Sephoran luomivärit on niin täynnä pigmenttiä, että tuo oli kyllä mainio ostos. Hinta tais olla 25 dollaria.

Harajuku Lovers + Tweezerman-lilmited edition pinsetit Sephorasta, parhaat.

Harajuku Lovers-tuoksu. Oli -50%, maksoi pari kymppiä. Tuo oli jo kolmas tyttö noita mun tuoksuhyllyyn. Tuoksupostausta on toivottu ja se on myös jossain vaiheessa tulossa :)

Soap&Gloryn käsivoide Sephorasta kassajonon vieressä olevista minipisteistä. Muutaman dollarin.

Victoria's Secret Body Splasheja, olivat -75% alessa ja isoille tais jäädä hintaa se reilu neljä dollaria, pienille kolme.

Victoria's Secretiltä Ooh la la-tuoksu -50%. 15-20dolee? Mulla on ollu tää aiemminkin, ihastuin tähän Turkin lentokentällä matkalla Intiaan syksyllä 2009, no en ostanut sitä menomatkalla mukaan, vaan ajattelin, että otan sen sitten tullessa. No tullessa kone oli niin paljon myöhässä, että meidät kirjaimellisesti juoksutettiin noiden Victoria's Secretin hyllyjen ohi toiseen koneeseen ja sinne jäi se. No sain sen sitten New Yorkista kesällä 2010 ja suihkinkin innoissani koko kaksi viikkoa, kunnes lensin Suomeen ja huomasin tuoksun tyhjentyneen laukkuuni. Että sillälailla. Tyhjä puteli on komeillut tuoksuhyllyssäni sitten siitä saakka ja saakin väistyä nyt täyden tieltä. Nyt tajuan säilyttää tuon tuoksun vaan ja ainoastaan siellä tuoksuhyllyssä pystyasennossa ja en lähe kulettelemaan sitä yhtään minnekkään...

Beauty Rush huulikiillot on aina pakollisia poistoja VS-vierailulla. Alessa oli joulun kausisävyt (ja maut). Pari dollaria kipale.

Yks mikä on parasta niin jenkeissä just ne Pharmacyt ja marketit, joista tarttuu mukaan vaikka mitä kosmetiikkaa. Vaniljadeodorantti (Jykä yrittää nuolla aina tätä pois, tosi kiva :D ), menkkalääkkeet (parhaita!), Carmex-rasvaa, Sally Hansenin kynsitarroja, mustaa Duo-liimaa (saa myös Suomesta, mutta hintaero on n. 15€) ja evianin kasvoille suihkittavaa virkistävää vettä :)

Ja hammasjuttuja. Crestin 3Dwhite-suuvettä, baking soda-hammastahnaa, Crestin scope-hammastahnaa (poistaa sipulin ja valkosipulin hajun) ja Crestin Professional effects 3Dwhite-hampaidenvalkaisuliuskat.

Että semmoset pienet kosmetiikkatuliaiset... Nyt tulikin mieleen, että ainakin yks Macin jo käytössä oleva huulikiilto unohtu jo tästä satsista...

Miltäs näyttää. Mitä tuotteita te raahailette ulkomailta Suomeen? :)

27 kommenttia:

  1. Harmi kun tää postaus tuli näin "myöhässä", sillä itse tulin maanantaina takasin Suomeen Miamista ja nyt harmittaa, että kuinka paljon kivoja kosmetiikka juttuja olisin sieltä voinut tuoda mukanani :-D No ensi kerralla sitten, kun ajattelin reissua Nyciin, sillä ne New Yorkin valot oli niin kauniit kun oli vaihto siinä Nycissä mennen tullen :-)

    VastaaPoista
  2. oi kaikkia ihanuuksia <3 mutta etenkin kävi noi menkkalääkkeet kiinnostamaan joka kuukautisen kärsimyksen takia että miten ne toimii? onko ne ihan särkylääkkeitä? ja miksi niitä ei saa suomesta :D

    VastaaPoista
  3. Ihan perheen perussärkylääkkeistä ja perus- ja kortisonivoiteista lähtien, juuri edullisuuden takia. Sitten taas huulirasvoja (Smiths's ja Carmex, edullisuuden takia, vaikka Stocka myykin), joitakin ruokakastikkeita, joita täältä ei saa (ISOJA pulloja Tabascon chipotlea yms., A1-pihvikastikkeita; en ikinä osta Suomesta, sillä hintaero on törkeä:D), vaatteista Ralph Laurenia (Eurooppaan ei tuoda Lauren-malliston plus-kokoja!)... Näitä siis joka reissulta. Lääkkeet onneksi kuluvat hitaammin, joten niitä ei tarvitse koko ajan olla rahtaamassa, voi sitten Sephorassa shoppailla Narsia:)

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus. Tunnen itteni nyt todella tyhmäksi, mutta.. Mihin toi musta liima on? Tekoripsii, kynsiin....?

    VastaaPoista
  5. Itse roudaan kanssa reissuilta aina kaikkea kempparitavaraa, ihan market-kamaa myös, niistä tekee kivoja ja edullisia löytöjä. Ei tartte mennä Keski-Eurooppaa pidemmälle löytääkseen kivoja uusia merkkejä tai tuttujen merkkien tuotteita, joita täältä (ei tietenkään...) saa. Esimerkiksi Lontoossa pakollinen visiitti Bootsille on ihan must!! :D Ja Saksa on myös kempparishoppaajan luvattu maa... Hiusvärejäkin olen muistaakseni tuonut sieltä mukanani... :D

    VastaaPoista
  6. mikä läjä! varmasti hyviä sijoituksia. itsekin mielelläni kotiuttaisin kaiken tuon :')

    VastaaPoista
  7. Eniten roudaan matkoilta yleensä vaatteita. Ulkomailla kun on niin paljon kaikkia merkkejä ja muita vaatteita että kaikille löytyy ihan varmasti kaikkea. :D Yleensä mulla on matkalaukku puoliks täynnä kun lähden matkalle ja tullessa matkalaukkua on vähän vaikeempi sitten saada kiinni.
    Hyviä juttuja oot ostanut, oon kateellinen varsinkin noilla MACin huulipunille ja erivärisille huulitusseille. :)

    VastaaPoista
  8. Itse on saanu juurikin jenkeistä tollasen Victoria Secretin Body splashin, ja rakastan sitä kovasti<3:)

    VastaaPoista
  9. Wau. Kaikenlaisia ihanuuksia olet ostanut ja löytänyt! Kelpais mullekin. :)

    VastaaPoista
  10. mitä noi maksaa niinku euroina ajatellen :D:D

    VastaaPoista
  11. Ite roudaan ainakin jenkeistä just noita deo-stickejä koska Suomi on roll-onien luvattu maa ja mä viihaan niitä. Noi stickit on vaan parhaita! Ja just nyt olen kade vaniljan tuoksuisesta dödöstä, tahtoo!

    VastaaPoista
  12. Anonyymi // 1 dollari on noin 0.76 euroa :)

    Ah, rakastan ostaa kosmetiikkaa USA:sta isojen valikoimien ja halvempien hintojen takia! Itse siis asun kesäkuuhun asti USA:ssa ja tässä lähellä on esim iiiiso Sephora, sinne menee puolet rahoista..:D

    Olen monet kerrat katsellut noita pinsettejä, mutta ärsyttää se 19,99 dollarin hinta :-D

    VastaaPoista
  13. mitä ihmeen menkkalääkkeitä. siis särkylääkkeitäkö?

    VastaaPoista
  14. Löysin joskus noi "menkkalääkkeet" ja Mimmi on siitä asti niitä himoinnut. :D Pinkkejä, tehty naistenvaivoihin ja mulla on sellasia jotka sisältää vähän kofeiinia. Varmaan normi särkylääke ajaa aika samat asiat, mut silti noi on aina pakkopoisto kun täällä käy. :)

    VastaaPoista
  15. Sori, mutta mihin noita _kaikkia_ tarvii? Tai oikeastaan voisi kysyä, että ettekö jo huku kohta tavaroihin, joista varmaan tässä blogissakin on esitelty murto-osa. Mitä tekee esim. lukemattomalla määrällä huulipunia? Tai pinseteillä, jotka omistaa jo, mutta ulkonäkö hieman erilainen.

    Toinen juttu sitten se, että joskus tulee mietittyä, että miten ihmeessä kaikkiin muotijuttuihin ja kalliiseen kosmetiikkaan riittää rahat, koska moni suomalainen ei voisi postata päivittäin siitä, että nyt tuli taas ostettua sitä ja tätä. Ymmärrän, että osa on ihan sponssattuja juttuja, mutta tuskin kaikki. No, mitäpä se minulle kuuluu.

    VastaaPoista
  16. Anonyymi: Tuo DUO-liima on ripsiliimaa :)

    Anonyymi: Tosiaan netistä löytyy näitä valuuttalaskureita/muuntimia joilla saa laskettua hinnat euroiksi. Mutta siis vähemmän kuin nuo hinnat :)

    Peppi jo vastailikin noihin menkkalääkekyssäreihin :D

    Viimeinen anonyymi: Mehän esitellään tosi harvoin meidän ostoksia (ei koskaan?) ja nyt halusin esitellä kosmetiikat, joita olen USA:sta tuonut.

    Miksi ihminen tarvitsee useat eri farkut? No jos niitä käyttää päivittäin niin kyllähän niitä tarvii, sama huulipunien kanssa, jos käyttää päivittäin ne kuluu ja niitä heittää myös pois. Itselläni MACin oranssi huulipuna loppui, ostin uuden. Näin se vaan menee.

    Ja mitä tuohon rahan riittämiseen tulee niin toiset ihmiset tinkii toisista asioista ja panostaa toisiin. Joku sais tuon saman summan vedettyä röökinä vaikka kuukaudessa, mitä minä sijoitin tällä reissulla Nycissä kosmetiikkaan. Tai vaihtoehtoisesti viettää muutaman kostean baari-illan. Elämä on valintoja ja jokainen joudumme niitä miettimään. :) Ainakin minulla se käytetty kuukauden rahasumma pysyy lähes aina vakiona, kohteet vaan vaihtelee.

    Näistä postauksen kosmetiikoista yksikään ei muuten ollut "sponssattu juttu".

    VastaaPoista
  17. Määki haluan kaikkia ihania kosmetiikkajuttuja ulkomailta :P Eipä ole ainakaan ne samat merkit mitä Suomessa pyörii :P

    VastaaPoista
  18. Itse olen viime reissuilta ostanut lähinnä kosmetiikkaa, koska se on niin paljon halvempaa ulkomailla kuin suomessa! Pakko sitten hamstrata, kun ei sitä tiedä, että koska seuraavan kerran lähtee ulkomaille. :P

    Ja tuohon "tarviiko ihminen tuota kaikkea" -kommentiin viitaten, pitäähän sitä varastoon ostaa, kun kerran halvemmalla saa! :D Ja mitä siitä jos joku nyt sattuu tykkäämään mielettömästi farkuista, meikeistä tai laukuista. Kukin tyylillään. :)

    VastaaPoista
  19. Minä tyttö luin, jotta "Helly Hansenin" kynsilakkoja ja olin ihan, että "mitäs kummaa ja trallallaa? o.O" :D

    VastaaPoista
  20. Mäkin raahasin Maciltä pilvin pimein meikkejä ja VS:n huulikiiltoja joulukuiselta nykin reissulta, unohtamatta tietenkään 5. crest-tuubia :D Aion kyllä niin suunnata takas nykiin alennusmyyntien aikaan, en voi kuvitella mitään parempaa!

    http://siiriliinu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  21. Mä aina vakuuttelen tänne tullessani, että matkalaukun paino tippuu, kun raahaan Suomesta niin paljon kosmetiikkaa jotka käytän täällä/jätän tänne.. Juuuh... Hyvin on toiminut. :D Nytkin on taas kertynyt vaikka mitä. :D

    VastaaPoista
  22. Mulla on toi Benefitin ripsari ja sit semmonen toinen BeneTINT, joka on ruusunpunainen, mut sama funktio siis. :] Tykkään niistä paljon! Onneks pääsen maaliskuussa Lontooseen ja täydentämään varastoja.

    VastaaPoista
  23. "Miksi ihminen tarvitsee useat eri farkut? No jos niitä käyttää päivittäin niin kyllähän niitä tarvii, sama huulipunien kanssa, jos käyttää päivittäin ne kuluu ja niitä heittää myös pois. Itselläni MACin oranssi huulipuna loppui, ostin uuden. Näin se vaan menee."

    Sori nyt, mut jos tuo tarkotti kuulostaa siltä, että sitä vaan tarvitsee pakosti juttuja, niin mä en usko :P Kyllä mä itsekin ostan esim. hiustuotteita melko paljon, mutta voin ihan suoraan sanoa, että vähemmälläkin pärjäisi ja osa on täyttä turhuutta. Se ei siitä kauniimmaksi muutu, vaikka esitelmöisin miten kunkin tuotteen tarpeellisuudesta :)

    Mitä noihin huulipuniin tulee, niin kyllä itsekin käytän lähes päivittäin, mutta siksi ihmettelin, koska ideana on siis se (kuten oikeastaan lähes farkuissakin tai muissakin tuotteissa), että yksi loppuun, sitten lisää. Eli ei ole siis ideana kerätä mitään värikavalkadia tmv. No, on mulla huulikiiltoja useampi, koska en ole jaksanut tehdä vielä "jämäoperaatiota" ja housujakin parit kolmet, mutta anyhow.

    "Ja mitä tuohon rahan riittämiseen tulee niin toiset ihmiset tinkii toisista asioista ja panostaa toisiin. Joku sais tuon saman summan vedettyä röökinä vaikka kuukaudessa, mitä minä sijoitin tällä reissulla Nycissä kosmetiikkaan. Tai vaihtoehtoisesti viettää muutaman kostean baari-illan. Elämä on valintoja ja jokainen joudumme niitä miettimään. :)"

    Tästä mä oon kyllä vähän eri mieltä. Olen kylläkin hieman vanhempi kuin te, mutta ainakin oma ystäväpiirini viettää melko tavallista elämää eikä siihen kuulu kosteuksia eikä röökauksia. Ihan ruokaan ja asumiseen menee monilla suuri osa rahoista. Toki osalla on lainaakin ja joillain myös lapsia.

    Ehkä mun pointti oli enemmänkin se, että reissuineen, meikkeineen, vaatteineen jne. elämänne vaikuttaa tavallista hulppeammalta, mutta eiköhän jokainen itse omat rahansa tiedä. Ihan nastaa eskapismia omasta tylsästä arjesta :)

    VastaaPoista
  24. Hehe, kovin samanlaiselta näyttää sun tuliaiset, kuin mitä mulla on Jenkeistä palatessani. Crest ja VS nyt on ne ihan ehdottomimmat :)

    VastaaPoista
  25. Tiia: Nimenomaan :)

    Tara: samaa mieltä :D

    Kati Koskinen: Haha joo jotain sään kestävää kynsilakkaa ;)

    Siiri: Parasta!

    Aija: Ite en oo vieläkään oikeen perehtyny siihen tinttiin...

    Anonyymi: Kyllä sitä ilmankin pystyy elämään, en sitä sanonut, mutta tahtooko, se on valintakysymys. Minusta on mukavaa omistaa erivärinen huulipuna eri tilanteisiin.

    Ja tuosta rahan kulutuksesta, meillä ei ole suuria lainoja, eikä lapsia joten käytämme tässä vaiheessa elämää rahat pitkälti itsekkäästi itseemme. Jokainen euro on kuitenkin rehellisellä työllä ansaittu ja käyttö suunniteltu. Jos olen haikaillut merkkilaukkua vuosikaudet ja budjetti nyt antaa myöten, ostan sen. Vaikka voisihan sitä säästää tulevaisuutta vartenkin ;)

    Anonyymi: Jep. Joka reissun vakiotuliaiset ;)

    VastaaPoista
  26. miten paljon crestin valkaisuliuskat makso?;)

    VastaaPoista
  27. Osaisittekohan sanoa mistä voisin löytää nykistä kynsien koristelu tarvikkeita? Siis esim. timskuja, glittereitä, tarroja yms.
    Ens kuussa mennään, iiks! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.