torstai 12. tammikuuta 2012

Löytöjä tekevä tutkija...

Eilen oli sairaan nätti sää (täällä ollaan edelleen plussan puolella ja aurinko on paistanut joka päivä), joten lähdettiin Sohoon kiertelemään ja hakemaan Mimmille jotain Marc Jacobsilta josta se on puhunut jo pitkään.. Jouduttiin vielä käppäilemään Greenwich Villagen liikkeeseen, kun Mercer streetin liikkeessä ei niitä ollut. Mimmi sai haluamansa ja käytiin sellaisessa sympaattisessa ravintolassa syömässä. Aina mennessäni Greenwich Villageen oon enemmän ja enemmän varma siitä, että haluan joskus omistaa asunnon sieltä. Se on vaan niin ihana alue.


Inka whatsappasi, että oli just hajottannut iPhonensa...


Ostin toissapäivänä Flight clubista (se liike missä oli paljon kenkiä ja pipoja josta joku kysykin) ton The Knicksien pipon. Mä rakastan kattoa korista ja The Knicks on joukkueista se lempparein.. Katottiin eilen kotona peliä ja Mimmikin löysi lempipelaajansa nopeasti sen "hyvien pelitaktiikoiden" takia.. Nyt herra komeileekin Mimmin taustakuvana iPadissa. :D Toney Douglas, kannattaa googlettaa...


Pipo The New York Knicks
Lasit Ray Ban (omilla vahvuuksilla)
Liivi (Mimmin) New Look (18)
Neule H&M (L)
"Tunika" Dereon (2XL)
Legginssit Piruetti (M)
Kengät Vagabond (37)


Mimmillä on aikamoinen shoppailu-mode päällä (luonnollisesti, kun tuut viikoksi New Yorkiin) ja mä aina huutelen kaupan ovella, että mennäänkö jo, kun neiti tutkii kaikkea. Onneks se tekee myös hyviä löytöjä ja löys eilenkin meille Holga-kamerat kympillä! Oon jo pitkään halunnut sellasta, mutta en oo raaskinut ostaa, kun ne maksaa aina jotain $60 ja mulla on pari lomo-kameraakin joita en hirveesti käydä sit kuitenkaan... No nyt on Holga, kiitos Mimmille!


Aika tyytyväinen nainen tuo kyllä on, meillä on ollu aika kivaa!


Korvikset Urban Outfitters
Neule New Look (18)
Paita Gina Tricot (XL)
Laukku Mulberry
Häntä Urban Outfitters
Farkut Forever 21 (18)
Kengät UGG (9)

Tänään näyttäis olevan sateista ja heräiltiin tossa hetki sitten. Nyt katellaan leffaa, kohta vois vaikka suihkun kautta suunnata johonkin...

Huippua, että Mimmikin on New Yorkissa! :)

terkuin,
Pepperoninne :)

Pepin lasit, legginssit ja kengät blogin kautta saatu.

13 kommenttia:

  1. kauan sää peppi oikeen oot siellä nykis:)?

    VastaaPoista
  2. Kivasti yhdistetty tuo pipo "naisellisempiin" vaatteisiin! :) Ja Mimmin kenkien pohjat on ihanat <3

    VastaaPoista
  3. Oon vähän kateellinen noista neuletakkilämpötiloista, täällä tulee räntää vaakasuorassa :(

    VastaaPoista
  4. EI niiko sillee mitekää pahasti, ja eikä pelkästään teille.. Mutta miks pitää aina erikseen mainita että Ipod, Ipad, Iphone ko muut puhelimet, merkit mallit on vaan kännyköitä? :) Juu onha ne nättejä ja kivoi ominaisuuksi ja itekki omistan, en yritä olla tekopyhä, on vaan pistänyt lähiaikoina vähä kaikkialta... Mutta ihana blogi! Lukenu tässä n. pari vuotta :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Takaisin Suomeen helmikuussa ellei jotain mullistavaa tapahdu! :)

    Mari: Kiitos! :) (Mimmin pohjatkin kiittää :D)

    Nanna: Tänään oli vielä lämpimämpi :PPP

    Anonyymi: Mä ainakin sanon ipodia ipodiksi enkä mp3 soittimeksi ja sama pätee muihin iTuotteisiin. iPad on ipad eikä kämmentietokone tai iPhone on mulle iPhone, harvemmin puhelin. Apple on brändännyt ittensä kyllä hyvin. Ja kun sanotaan, että iPhone tippui ja meni rikki niin kaikki yleensä tietää, että lasi on mennyt pirstaleiksi. (Tapahtunut myös ystävällemme Mimmille)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: NIin ja kiva kun pidät blogista, on niin hassua välillä ajatella, että jotkut tosiaan on roikkuneet mukana jo parisen vuotta. IHANAA! :)

    VastaaPoista
  7. Hei mistä löysitte ne kamerat noin halvalla? Itsekkin olen Nykissä päin ja haluaisin ostaa sellaisen : )

    VastaaPoista
  8. Vautsi mikä blogi! Monta päivää sairastaneena etsin tänään jotain viihdykettä netistä, ja päädyin tänne, ja kyllä viihdyin, kiitos! :)

    Semmoinen kysymys, että mistä noita ihania mustia Uggeja kelta-pinkillä pohjalla saa? Onko joku uniikkiversio/ainoastaan Jenkeissä tarjolla, kun en nettikaupoista löytänyt.. :/ makeet!!!

    VastaaPoista
  9. oon ite menossa kanssa tänävuonna amerikkaan, en kyllä new yorkiin. mutta oon miettiny että kun tulee varmaan läppäri mukaan jos mahollista, niin miten sais internet yhteyden, muuten kun että menis aina johonkin missä on joku ilmanen nettiyhteys?

    VastaaPoista
  10. oi mitkä uggit! mistä tuommoisia saa?:)

    VastaaPoista
  11. mullekki tommonen knicks pipo! niin makee ja poikien 'pelitaktiikat' vielä makeempia. Lähettäkää mulle tommone sieltä! :D

    VastaaPoista
  12. Anonyymi: Se oli Roxyn liike. Niitä ei tosin hyvin montaa ollu :)

    Verkkariterkkari: välillä on kiva kuvata ihan paperikuvia ja meiltä löytyy muitakin kameroita kuin järkkärit + oli edulliset :)

    Anonyymi: Kiva kun löysit, toivottavasti oot jo tervehtynyt :) Nuo minun UGGit ostin New Yorkista, olivat rakkautta ensi silmäyksellä <3

    Anonyymi: Eipä oikein muunlaista nettiä kuin w-lan saa. Onneks se on monissa paikoissa, mut kantsii esim kattoo onko hotellissa ilmainen.

    Anonyymi: ostin New Yorkista :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.