maanantai 23. tammikuuta 2012

Mimmillä on kriisi, hiuskriisi.

Olen tällä hetkellä järkyttävässä hiuskriisissä. Vaikka tämän hetkistä melko lyhyttä hiusmalliani ja tummaa väriäni alati kehutaankin kommenteissa, paljastettakoon nyt sitten, että olen silti itseni kanssa pirunmoisessa kriisissä. Ajattelen asiaa lähes taukoamatta ja keksinkin New Yorkissa liikennevaloissa asialle vihdoin pätevän syyn. Minulla on ollut elämäni aikana kaikkea mahdollista lyhyen ja pitkän, vaalean ja tumman, pinkin ja vihreän, kiharan ja suoran väliltä hiuksissani. Tällä hetkellä oma tukka tuntuu todella tylsältä. Sitä se onkin, todella tylsä. Liian tylsä. Sitä on hankala laittaa ja motivaatiokin tämän takia koko hommaan uupuu kokonaan. Eräänä iltana olin näin lähellä työntää päähän vaalennusainetta ja punaisen suoravärin.

Olen koulutukseltani kampaaja ja tehnyt alalla useamman vuoden töitä, minun tulisi siis osata laittaa hiuksia. Entä jos oman pään väkertäminen ei vaan tällä hetkellä millään onnistu? Tämä tunne on todella turhauttava. Hiukset suoristaa aina samalla lailla ja laittaa jakauksen samaan kohtaan. Jos suoristaa ja jos laittaa. Jos luottotuote loppuu, tuntee olevansa todella pahassa pulassa ja nyt on niin tapahtunut. Jopa salille mennessä on haastavaa saada ponnarista kivan näköinen. Edestä tämän hetkinen kuontaloni tuntuu olevan liian pitkä, takaa puolestaan liian lyhyt. Paljettibaskereista ja pipoista on tullut luottoasusteitani. Pitkällä tukalla pystyi pelaamaan ihan erilailla, kuin tällä lyhyellä, vaikka pitkässäkin tuppaa kangistumaan samoihin kaavoihin, tai ainakin kolmeen erilaiseen kaavaan. No siinäkin on kaksi vaihtoehtoa enemmäin kuin tämän hetkisessä lookissani.

Tiedän kyllä, kaikki tämä ongelma on kirjaimellisesti päässäni, oli se sitten sisällä tai ulkona. Nyt aion ottaa itseäni niskasta kiinni ja päivittää pian kutrit kevättä kohti. Mitä teen, sitä en tosin vielä tiedä.

Hiuskriiseilyä yleisesti liikkeellä? Anyone?


Näiden kuvien mallit toteuttivat tuon vaalennusta + suoraväriä-aikeen. Minä en. Vielä...








Kuvat: Strangeways for Fudge

21 kommenttia:

  1. Kyllä hiuskriiseilen. Mä haluaisin leikata lyhyeksi, mutta toisaalta en. Sitten tahtosin jonkun räväkän värin, mutta..ÄSH! Mä vaan kriiseilen, koska ei ole nyt varaa mennä kampaajalle ja antaa hälle vapaita käsiä. :D

    VastaaPoista
  2. Itelle haluisin joko shokki sinisellä raitoja tai shokki punasella raitoja, silleen että mun hiukset näyttäis aika paljon niitten raitojen värisiltä

    VastaaPoista
  3. Miun tukka kun nyt on toispuoli lyhyt (toinen korva näkyy) omalla värillä pinkin etutukan ja sivutukan ja alatukan ollut n. 2 kk, haluan jo vähän muuta. Tykkään tästä mallista ihan älyttömästi ja pinkki oli ihan nappivalinta! Mutta nyt.. Haluan koko pään vaaleanpunaiseksi, mutta en uskalla vaalentaa, koska viime kerralla vaalentaminen teki tosi pahaa hiuksille ja meni pitkä aika saada ne taas hyvään kuntoon. Oon kuitenkin aika vahvoilla jo siinä, että ennen kesää tulee sitten vaaleanpunainen tukka. Saa nähdä miten tulee käymään!(:

    VastaaPoista
  4. Tuo viimeinen mallikuva olis aika WAU!itse komppaan ihan satasella että miten vaikeeta voi joskus olla saada aikaan ees se siedettävän näköinen ponnari sinne salille!T.toinen parturi-kampaaja

    VastaaPoista
  5. No on hiuskriisi! Juuri värjäsin tumman tukan itselleni, melkein on musta, ja nyt tekis niin paljon mieli laittaa takasin vaaleeks, että saan kauan kaipaamani purkkapinkkiä tänne messiin! Sellanen visio jo mielessä ja vaikka tää tumma onkin myös ihan kiva, niin oon vähän kyllätynyt jo vaikka tää onkin ollu vasta muutaman kuukauden päässä...

    VastaaPoista
  6. Nimimerkki Ikuinen hiuskriisi ilmoittautuu. Tämänhetkinen kriisi johtuu kasvatuksen vaiheesta. Tukka on harvoin hyvin. Asia ratkeaa torstaina, kun saan päähäni elämäni ensimmäiset pidennykset. Saa nähdä, millanen kriisi siitä syntyy...

    Että sympatiat sinne suuntaan. Punainen on aina hyvä, kannatetaan!

    VastaaPoista
  7. omia hiuksiakin ois kiva laittaa erilailla, erityisesti rakastaisin kiharia hiuksia, mutta mä en vaan hallitse sitä suoristusraudalla kihartamista - ja mulla on itselläni niin hirmuisen paksu tukka, vaikka tää on vaan vähän olkapäiden yli niin sellaisilla "piippaussaksilla" - kihartaminen vie yli tunnin eikä niistä kiharoista tule sellaisia kauniita ja kuohkeita kuin haluaisin. Punaista tukkaväriä kyllä rakastan yli kaiken, mutta oon niin kyllästynyt siihen semmoiseen hätänutturaan mitä käytän lähes päivittäin. Suurin ongelma tällähetkellä on, minkä kanssa kriiseilen, että millaisen ylppärikampauksen kevääksi haluan!? Joku sellainen, mihin sen lakin saa kauniisti aseteltua, ettei se nouse hassusti vain päälaelle.

    VastaaPoista
  8. mulla on kampaajalle aika lauantaina ja värjyyaikaki sattus olemaan va en tiiä mitä teen :D et joo hiukskriisiä pukkaa täälläki :D

    VastaaPoista
  9. punainen on nyt tulossa tosi vahvasti. siis se luonnollinen oranssiin taittava irkkutukka.

    VastaaPoista
  10. Ittellänikin on hiuskriisi, mutta hyvin pienessä mittakaavassa. Haluaisin pari paksua hopeaa raitaa otsahiuksiin, mutta tiedän varmasti, että niistä ei tule hopeita. Tällä hetkellä muu väri on vaaleanruskea, mutta lämmin sellainen. Oma tukkani on maantienharmaa ja olenkin vähän kahden vaiheilla, että annanko kasvaa oman värin päähän & laitan sitten vasta jotain vai laittaisinko jo nyt pari raitaa. Molemmat olisivat ihan mahdollisia vaihtoehtoja, sillä omitan lyhyet hiukset. Hankala elämä :))

    - Hannavee
    http://likoorikahvi.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. Mukavaa, mie saatoin saada noista kuvista sen verran inspiraatiota, että ehkä sittenkin otan jotain räväkkää suoraväriä hieman hiuksien lomaan :)

    Huomasin nyt, että olen äitiyden myötä halunnut päähäni jotain luotettavaa, helppoa ja turvallista. Ja voit uskoa että se kaikki on nyt muuttunut vaan tylsäksi.

    Hiukset on meille annettu, että voisimme niillä tehdä kaikkea hauskaa ja iloista, nehän kasvaa aina takaisin jos vahingossa menee liian hauskaksi! :D

    VastaaPoista
  12. Asetutteko presidentinvaalien toisella kierroksella avoimesti jomman kumman kandidaatin puolelle?

    Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

    VastaaPoista
  13. Mä ihailin noissa nykikuvissa sun hiuksia ja kasvoja, olit kaunis. Ja kyllähän noni babyvärit sopii babyliineille mutta sä alat olla jo kolmekymppinen pikku hiljaa, osalla on jo kouluikäisiä lapsia sun iässä. Niin etten saarnaa mutta voi sitä uudistua aikuiseksikin... tai siihen suuntaan edes. Taidan jäkättää mutta kun se on vain minun mielipiteeni ja ihalin just tota lettiä mikä sulla niissä kuvissa oli. Äl ny suutu mä tykkään seurata teitä ja teidän juttuja mutta "ennenmuinoin" jätettiin teinivaatteet ja teinihömpsät kyllä jo viimeistään parikypäsinä. Olis kiva nähdä ehkä sitä laidasta laitaan muotiakin eikä vaan tuota nuorisokudetta. Mutta kyllähän sä teet omille hiuksille just sitä mitä tahdot ja hyvä niistä tuloo!

    VastaaPoista
  14. Olen jo jonkin aikaa ollut houskriisin purtavana. Kesällä minulla oli ihanat pearl blonden vaaleat hiukset lähes valkoiset sitten syksyllä värjäsin värishampoolla hattaran vaaleanpunaiseksi joka näytti hyvälle kunnes juurikasvun kohdalta väri meni oranssiin... enne joulua blondasin puolen vuoden odottelun jälkeen ja se vähän epäonnistui sävy ei ollut tarpeeksi vaalea värishampoolle jota myöhemmin joulun jälkeen taas innostuin kokeilemaan. No nyt viime viikonloppuna räväkän hetken aikana kaverini värjäsi omia hiuksiaan tulipunaiseksi ja siinä sivussa tuli omista kanssa Oranssin/pinkin punaiset sen värin ja 2 eri värisen värishampoon avulla, josta tuli yllättävän hieno!

    Kun näin nämä kuvat blogissa ajattelin heti: Taasko olen vahingossa edellä aikaani hiusväreissä? Sillä hattaran pinkkiä olen pitkin syksyä bongannut ties missä lehdissä 8D ja nyt tämä sama sävy on noissa oranssin/pinkeissä hoiuksissa jota minulla on päässäni!

    Saa nähdä mitä seuraavaksi keksin. Kesäksi varmaan kyllä taas tulee vaaleat jos en keksi jotain muuta kummallista.

    VastaaPoista
  15. Anonyymi sanoi...

    Asetutteko presidentinvaalien toisella kierroksella avoimesti jomman kumman kandidaatin puolelle?

    Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

    Anonyymi: Tänne blogiin ei tule mitään sen kummempia pitkiä analyyseja miksi näin, mutta itse aion äänestää Haavistoa. :)

    VastaaPoista
  16. Heippahei! Olen paksupohkeinen.. ja etsin ylipolvensaappaita, tai no.. ei ole ihan pakko olla ylipolven mut melkeen! :D nii oisko teillä tietoo että mistä sellasia kenkiä isopohkeisille löytyis? ;) Kattelin torridin sivulta, pari kivaa kenkäparia osu silmää, onks teillä tietoo paljo postimaksu+tulli maksaa jos tilais sieltä? :)) Hah, ootte mahtavii!

    VastaaPoista
  17. Mulla on hiuskriisejä noin 30 päivän välein. Olispa mullakin pokkaa vetää shokkiväriks! Rihannanpunainen väri olis kaikista ihanin. Kokeile sä shokkiväriä ku me muut ei uskalleta :D Ihana blogi!

    T. Ere from http://nudeblogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  18. Mulla on hiuskriisi myös! Hiukset on siis puolipitkät, vähän laineikkaat ja ohuet. Toisaalta tekis mieli vetää ihan lyhyeksi, mutta sitten pitäs laukkoa kampaajalla vähän väliä ja sitä mun kukkaro ei kestä. Mutta kun en osaa oikein mitään tehdä tälle tukalle. Letit ei näytä hyvältä, kun on niin ohuet hiukset. Useimmiten vaan vedän ponnarille. Mutta kun etuhiukset on niin lyhyet ettei ne yllä ponnarille, mutta nekin pitäs saada pois kasvoilta, ainakin töissä. Argh.

    VastaaPoista
  19. noi punaiset kikkarahiukset on tosi nätit! Mulla kans hiuskriiisi, nää on niin värittömät ja tylsät, haluisin uudistella vaikka ja mitä!

    Jos joku, kuka tahansa polttaa, vastailisitteko pariin kysymykseen blogisssani :) http://alittlenails.blogspot.com/2012/01/kaikki-tupakotsijat-huomio.html

    VastaaPoista
  20. Puhuuks teistä jompi kumpi venäjää? :D mimmi?

    VastaaPoista
  21. MaryLiza: Lyhyt malli on välillä kyllä tosi vapauttava, mutta sitten rupee tekemään mieli taas pitkää tukkaa ja kierteessä ollaan taas :D

    JuliAwws: Kuulostaa kyllä hyvältä!

    mmeri: Ja jos latvat tippuu, niin sitten tulee ihana pinkki lyhyt tukka ;)

    sanna: Hyvä etten oo ainut tumpelo kampaaja ;)

    Anonyymi: Purkka- ja hattarapinkki on vaan jotain niiiiin ihanaa <3

    MsHellfire: UIJUI! Millä tekniikalla otat pidennykset? Kerrohan miltä tuntuu, taidan itsekin kyllä kallistua niihin...

    Anonyymi: Mehän tosiaan tehtiin joku aika sitten videot siitä kuinka saa tehtyä suoristusraudalla kiharat, kannattaa etsiä ne. Joulukuussa julkaistu postaus. Niin ja mitä ylioppilaskampaukseen tulee, niin aika hyvä vaihtoehto on jättää suurimmaks osaks auki ja laittaa kiharaa :)

    sinnu: Anna kampaajalle vapaat kädet? :)

    Anonyymi: Voi sellanenkin ois ihana (ja vaalee ja tumman ruskee ja vaikka mikä...) :D

    HannaVee: Onneks nykyään saa hyvin taitettua sävyjä erilaisilla hoitoaineilla yms joten kannattaa melkeinpä kokeilla :) Jos kärsivällisyys riittää ja kasvatat oman väriin niin sitten ainakin onnistuu, kun ei ole kuin oma väri vaalennettavissa :)

    iita: Tiivistit juuri elämänfilosofiani, mitä hiuksiin tulee. Ne kasvaa aina takaisin (ja jos ei, niin saa laitettua lisähiusta päähän) ! :)

    Anonyymi: Äänestän Niinistöä.

    Anonyymi: Luehan tuolta iitan (joka on siis äiti) kommentti asiasta. Mielestäni hän tiivistää juuri hyvin hiusvärifilosofian muutamaan lauseeseen. Hattarapinkki on ollut trendikäs ihan kaiken ikäisillä jo jonkun aikaa, kuten myös aina yhtä muodikas lila yli 70 vuotiaiden rouvien keskuudessa ;) Hiuksia ei kannata ottaa mielestäni niin vakavasti!

    SugarRat: Oot selkeesti edelläkävijä! Mahtavaa :)

    Anonyymi: Jos tilaus on alle 45€ niin ei tule alveja päälle, mutta jos 45-150€ niin tulee alv päälle ja jos menee yli 150€ niin tulee vielä verotkin päälle, joten kalliiksi saattaa tulla :/ Harmi, Torridilla on niiiiin huippuja juttuja! Meille on vinkattu, että Elloksella oli jossain vaiheessa paksumpipohkeisille saappaita, kannattaa vilkasta! :)

    Erika: Joo, pitää varmaan kokeilla (vaikka kokeiltu on nuorempana jo aika moni noista(kin) :) Kiitos, minäkin pidän sinun blogista! :)

    Sani: Jooo, ellei sitten alota taas kasvatusprojektia... ;) Onneks pannat on taas trendikkäitä, Seppälässä näkyi jopa niitä David Beckham-pantoja jotka oli kova juttu yhessä vaiheessa :D

    Meriheinä: Niinpä. En itse polta, niin en voi vastata :)

    Anonyymi: Ei puhu kumpikaan venäjää. :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.