lauantai 3. joulukuuta 2011

Oma peti kullan kallis!

Thank God it's saturday!

On ollut pienimuotosta hässäkkää tässä syksystä tuon opinnäytetyön ja kaiken muun härdellin puitteissa, joten nyt, kun TALVI (alkaa tietysti joulukuusta) koitti ja sain pidettyä heti talven ekana päivänä sekä oppariseminaarin että kirjotettua kypsyysnäytteen, niin homma alkaa pikkuhiljaa helpottamaan.

Oon niitä tyyppejä, jotka ei pysty nukkumaan jos on stressiä, saatan olla tosi väsynyt, mutta kun meen sänkyyn ja pitäis nukahtaa asiat vaan pyörii päässä ja saatan helposti valvoo vaikkapa kahteen-kolmeen saakka, vaikka siis menisin nukkumaan esim. kympiltä ja herätys ois aikasin aamulla. Siinä sitten pyöriskellessä otan yleensä puhelimen käteen ja alan lueskella blogeja yms. Ei hyvä. No tämän alustuksen pointti oli se, että viime yönä sain nukuttua pitkästä aikaa kunnolla. Ja tuntuupa muuten hyvältä!

Heräsin jossain vaiheessa aamulla miettimään, että pitikö Matin herätä töihin ja oliko mulla tänään jotain, totesin että ei pitäny ja ei ole, käytin Jykän ulkona ja painelin takas pehkuihin murun kainaloon. 10.27 heräsin siihen, että Peppi soittaa "Ai sä nukut vielä, no soita ku heräät..." kömmin sitten ylös ja Jykän kanssa ulos kirpsakkaan säähän ja heräsin. Niin ja soitin Pepille. Nyt olo on oikeesti levännyt. Siihen saattaa vaikuttaa myös se, että eilen vaan relattiin kotona, katottiin leffa (Hangover 2) ja maattiin sohvassa. Mentiin nukkumaan, kun nukutti, eli varmaankin jo jo joskus puoli yhden aikoihin ja sammuttiin molemmat samantien. Eilen en uhrannut siis ajatustakaan ensi viikolla ohjelmassa olevalle hillittömälle ruotsin tenttiin pänttäämiselle...

Meidän Gossip-kiertueen aikana kaikki aina kommentoi että "voi että, pääsette yöpymään hotelleissa ja HOTELLIAAMIAISILLE!" No sen parhaillaan 4 yötä viikossa kotoa poissa siitä kodista ja omasta sängystä tulikin sitä luksusta ja hotellielo muuttui siksi arjeksi. Omaan sänkyyn ikävä oli jossain vaiheessa jo ihan tosi kova. Loppukiertueesta myös hotelliaamiainen oli meille kirosana ja tulikin skipattua moinen lysti jopa laittoman usein. Todistettu nyt ainakin on, että Sokos Hotellien aamupalat ovat loppupeleissä kaikkialla Suomessa aika samanlaiset (ja jostain syystä myös maistuvat samalta?) :)

Meidän kotoa on toivottu postauksia usein ja napsinpa meidän makkarista muutamat asiat nyt teille tähän. Ollaan siis viimesen vuoden aikana rempattu makkari kokonaan uusiksi, makkarissa on siis uusi laminaatti, kahta eri tapettia ja yks pitkä seinä täynnä kaappeja (jotka ei kuitenkaan jostain syystä edelleenkään riitä meikäläisen vaatteille...). Eilen sain tilattua myös puolisen vuotta ostoslistalla olleet yöpöydät (kiitos veronpalautusten) joten pikkuhiljaa koko huone alkaa olla ovea vaille valmis. Hyvä me!


Raitatapetti K-raudasta
Jättiunisieppari kirppikseltä (3€!!!)
Verhot Kelohonka Vallila (Kodin1)
Tuplapussilakana ja tyynyliinat Marimekko
Block-lamppu (molemmilla omat) Finnish design shop (toinen Stockmann)

Laminaatti afrikanpähkinä(?) Bauhaus
Tohvelit Sokos hotel (pakkohan se pala hotellia oli mukaan ottaa :))
Lehdet kuuluvat meillä oleellisesti makkariin
Lintutapetti tilattu täältä
Tyyneyden Tipat Frantsila

Vaikka sängystä ainakin runkopatja (IKEA) ja tyynyt joutais vaihtoon ja oonkin toivonut vanhemmilta jopa ihan Tempur-tyynyä joululahjaksi on tuo oma sänky kyllä yks maailman parhaista paikoista!

Mites siellä? Nukuttaako hyvin?

Niin ja onko kellään muuten kokemusta Tempur-tyynyistä? Kannattaako sijoittaa? :)

Tyyneyden tipat blogin kautta saatu


14 kommenttia:

  1. nukun joka yö Tempur-tyynyllä ja se on ihan paras! en kyllä ikinä enään käytä muuta tyynyä jos vaan mahdollista:-D eli kannattaa ostaa!

    VastaaPoista
  2. Tempur tyynyt, ja ennen kaikkea Tempur sängyt toimii loistavasti, vaikka tyyriitä ovatkin. Vanhaan ei niiden käytön jälkeen yksinkertaisesti ole paluuta :) Makoisia unia

    VastaaPoista
  3. Tempurin tyynyt on parhautta!

    Ite oon nukkunut kohta vuoden Tempurin Ombracion kanssa ja voin kertoa, et yhtenäkään aamuna en ole herännyt niska kipeänä. Toista oli "perus"tyynyjen kanssa...

    Ombracio on muotoiltu niin et se tukee huolimatta siitä missä asennossa nukut. Ja sekös on parasta kun kyseessä on meikäläisen tyyppinen vipperä :D

    Suosittelen siis! :)

    http://www.tempur.fi/TEMPURMALLISTON-TYYNYT.aspx?OMBRACIO-TYYNY-by-Tempur%C2%AE%C2%A0&_p=362&_c=72

    VastaaPoista
  4. Onko teillä Mikon kanssa ihan yhteinen omistus-asunto?

    VastaaPoista
  5. mulla on ollu Tempur-tyyny jo monta vuotta, se on paras! Jos jostain syystä joudun nukkumaan jollain eri tyynyllä, niin aina on niska ja hartiat aamulla jumissa.
    pari kuukautta sitten hankittiin myös Tempur-patja, aivan uskomattoman ihana!

    osta siis ihmeessä se tyyny, mulla on se ihan tavallinen, kai Original vai mikä se nyt olikaan, kyllä kannattaa!!!

    VastaaPoista
  6. Mullei ole Tempur-tyynyä, mutta sellanen hartioita ja päätä varten muotoiltu tyyny kuitenkin on ja on pakko sanoa, että niskavaivat on ton ansiosta helpottanu ainakin pikkuisen. Suosittelen sijoittamista hyvään tyynyyn, säästyy monilta päänsäryiltä :)

    - Hannavee
    http://likoorikahvi.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Yli sadan kilon keijukainen: Tarkotat varmaan Matin, ei oo yhteinen. Matti omistaa :)

    VastaaPoista
  8. tempur-tyynyllä nukkuminen oli aluks tosi outoa, mut kun siihen tottuu ei mikää muu tyyny enää kelpaa :D se on ehdottomasti paras tyyny!

    VastaaPoista
  9. Hyi noi tempurit.. :(

    http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Hyvin nukuttaa, varsinkin kun tempurin originaali pään alla. Kai se on joku tottumis kysymys, mutta muilla tyynyillä tulee niska ja hartiat ja selkä heti kipeiksi yhdenkin yön jälkeen. Oma tyyny paras tyyny (varsinkin T). Suosittelen!

    VastaaPoista
  11. Kyllä! Tempur tai muu muistivaahto niin tyynynä kuin muunakin! Itselläni on muistivaahtotyyny ja Tempur-petauspatja, alla Ikean lateksipatjat ja moottoripohja, erittäin hyvä yhdistelmä!

    VastaaPoista
  12. Nyt on kyllä pakko sanoa ettei ihan ensimmäiseks tullu tosta kuvasta lamppu mieleen! :DDD

    VastaaPoista
  13. Meillä on sama tapetti keltaisena, tilattu tosin Seinäruusulta. Ja tempuria voin suositella minäkin. Minulla tosin on se perinteinen, joka ei ole paras mahdollinen, jos nukkuu myös mahallaan, mutta silloin ei ollut muita saatavilla. Tyyny on siis jo aika vanha, mutta edelleen täys peli!

    VastaaPoista
  14. Itselläni on Tempur Original ja ehkeivät niskani sitten olleet tarpeeksi jäykät koska en kummoista eroa huomannut ihan normaaliin tyynyyn verrattuna. Kun valkkasin tyynyä kaupassa, testasin sen tyhmästi makaamalla pää suorassa, kasvot kohti kattoa eikä tullut mieleenkään että eihän kukaan noin nuku, joten testaa ehdottomasti se asento, jossa käyt yleensä nukkumaan ja se, josta yleensä heräät. Original ei esim. tunnu kovin kivalta leukaa vasten jos nukkuu paljon vatsallaan. Plussaa Tempurissa on se että se lämmittää normaalia tyynyä enemmän (liittyy jotenkin materiaalin muotoutumiseen).

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.