perjantai 9. joulukuuta 2011

New Year's Eve!

Mä kävin viikko sitten kattomassa ennakkoon yhden valehtelematta eniten odottamistani leffoista tänä vuonna. Mä RAKASTAN romanttisia komedioita ja yllättäen hyvät näyttelijät + Garry Marshall + New York on ollut mulle aika "heikko kohta" :D
Oltiin kattomassa leffaa
Jaden kanssa ja kikateltiin koko leffan ajan kuin teinitytöt. Okei no Jadehan käytännössä on teinityttö, mutta Peppi 26v puri sormiaan ja huokaili ääneen "AWWWWWW" aina kun jotain ihanaa tapahtui. Leffa oli hyvin pitkälti sellainen kuin olin osannut odottaakki, mutta jännitys ja hyvä fiilis kantoi läpi koko elokuvan ajan. Zac Efron sais kyllä kasvattaa takaisin pitkät hiuksensa, mutta toisaalta taas se kompensoi ihanuudellaan tämän puutteen täysin.

Kaikki näyttelijät teki hyvää työtä ja jopa etukäteen hiukan kauhistelemani JBJ laulamassa imeliä biisejä yllätti todella positiivisesti.
Suosittelen ehdottomasti keräämään vaikka jonku kivan porukan tai viemään vaikka poikaystävän katsomaan tätä. Mä ajattelin mennä vielä toistamiseen, koska meillä on ollut suunnitelmissa mennä porukalla tämä katsomaan ennen joulua.

Onko muut ajatellut mennä katsomaan tämän?

24 kommenttia:

  1. Toivon et ehin mennä kattoo tän ennen ku lähen malesiaan :) Toivottavasti saan jonkun mukaan. Rajkastin Ystävänpäivä leffasta koska siin oli kiva iso ympyrä hahmojen välillä (jokainen tuntee jonkun joka tuntee jonkun muun ja jossainvaiheessa ympyrä sulkeutuu)ja monia hyviä näyttelijöitä (Emma Roberts<3 Taylorit<3 yms.)

    VastaaPoista
  2. liput on varattu täks illaks! toivottavasti ois ihana :)

    VastaaPoista
  3. Kiva jos tää oli hyvä leffa
    näin mainoksen ja haluan nähdä kans;)

    Jamssi

    VastaaPoista
  4. Ooo! Ihania näyttelijöitä ja hyvä traileri, must go see :)<3

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. naurattaa niiden muiden "lehdistöläisten" mahdolliset tuskastumiset, kun me vaan kiljutaan siellä :--DD

    VastaaPoista
  6. Pakkohan tuo leffa on mennä katsomaan, ku se on täynnä ihania näyttelijöitä!

    http://siiriliinu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Vaikuttaa aika hyvälle! Tykkään kattoa hömppäleffoja tyttöjen kesken, kikattelua ja ehkä muutama kyynelkin voi tulla.

    Mä taas tykkään paljon enemmän Zack Efronista, kun sillä on lyhyet hiukset. Ja toi sänki, nam! Ja hei, ei Josh Duhamelkaan näytä pahalta! ;)

    Laitetaan korvan taakse!

    VastaaPoista
  8. Ainiin, unohdin kysyä, että ootteko te haksahtaneet mitenkään Twilightiin? Viimeisin osa, joka tuli nyt leffoihin eli Aamunkoi 1 niin on mielestäni parhain kaikista. Ja voi luoja, Taylor Lautner. <3____<3 suosittelen lämpimästi!

    VastaaPoista
  9. Maanantaille liput ostettuna :) Ystävänpäivän kanssa aattelin, että okei, näin paljon hyviä näyttelijöitä samassa leffassa, se ei VOI olla huono, right? No sit mietin, että entäs jos se onkin just sen takia..mutta ei ollut. Tältä odotan tosin vielä vähän enemmän :)

    http://lifemusicandphotography.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Toi on kyllä pakko nähdä! Just sellasta mun tyylistä hömppää :)

    VastaaPoista
  11. Tämä nyt ei niin kovasti liity aiheeseen, mutta ihan yleisesti ajattelin kiittää teitä kun vuosi lähestyy loppuaan. Eli olen lukenut teidän blogia nyt n. vuoden päivät ja wau mitä se onkaan tehnyt itsetunnolleni! Olen aina ollut hieman isompi tyttö ja alkaessani lukemaan blogianne olin suurimmillani, yli sata kiloa oli painoa. Tuolloin itsetuntoni oli todellakin maassa ja ei tehnyt mieli katsoa peiliin. Oli ihanaa löytää blogi, jossa kaksi tavallista ja isokokoisempaa ihmistä kertovat elämästään ja ovat kauniita ja pukeutuvat kauniisti.
    Antoi kovasti voimaa itselle huomata kuinka vahva itsetunto teillä on ja pikkuhiljaa alkoi oma itsetuntokin kasvaa.

    Ihan selvennykseksi joillekkin jotka mahdollisesti napisee lihavuuden ihannoinnista että en tarkoita sitä, vaan sitä että ihmisen täytyy hyväksyä itsensä oli millainen tahansa. Ei se tarkoita sitä etteikö voisi esimerkiksi laihduttaa.

    Joten kiitos kovasti teille, olette ihanan pirteitä tyyppejä ja blogianne on vieläkin ilo lukea! :)

    VastaaPoista
  12. Oon ehkä tyhmä tai jotain, mut mikä JBJ ? :D

    VastaaPoista
  13. tämän elokuvan olen halunut nähdä jo kauan sitten, koska siinä on Jon Bon Jovi !!!(pitkästä aikaa elokuvissa)
    Olen hänen fani jo vuodesta 2004!! :D<3

    VastaaPoista
  14. Liput on jo varattu, olen odottanut tätä siitä asti kun ekan trailerin näin! <3

    Samaa mieltä Zacin hiuksista... :/

    VastaaPoista
  15. vaikuttaapas kivalta trailerin perusteella :)

    VastaaPoista
  16. Voi ei, tollanen hömppäleffa
    mut siltikin
    aion katsoa :D

    VastaaPoista
  17. Ensin katoin, että romanttinen komedia, eeeewww..!!
    Mut katoin kuitenkin trailerin...
    ja nyt on pakko nähdä kyseinen leffa. :)

    VastaaPoista
  18. Hei ootteko tietosia tai että miksi saan jotain virus varotuksia tästä teidän sivusta tänään? Että onko jotain ongelmia vai onko mun koneessa vikaa?

    Kun pistän tän sivun niin se ilmottaa näin:www.moretolove.fi sisältää sisältöä sivustosta www.your-counter.be, jonka on tunnettu levittävän haittaohjelmia. Tietokoneesi saattaa saada viruksen, jos jatkat tähän sivustoon.
    Google havaitsi, että tietokoneellesi saatetaan asentaa haittaohjelmia jos jatkat.

    VastaaPoista
  19. Just sovittiin siskon kanssa että mennään ennen joulua tuo katsomaan :) Sama kuin edeltävässä Ystävänpäivä - leffassa - eihän noin upeaa näyttelijäkaartia voi missata!

    VastaaPoista
  20. Huomasin HS.fi:ssä otsikon tosta leffasta, joka meni jotenkin näin "Ehkä vuoden huonoin elokuva" :D

    No eipä noi "kriitikoiden" arviot ainakaan mua estä menemästä katsomaan ko. leffaa. Yleensähän tollanen arvio/arvostelu on vain yhden tai muutaman ihmisen mielipide/kokemus, eikä mikään koko totuus. :)

    VastaaPoista
  21. Tuli mieleen postaustoive, että voisitteko joskus kertoa lempileffoistanne? :) Olis kiva löytää jotain uutta katsottavaa ja nähdä, onko itsellä samoja suosikkeja kuin teillä. :)

    VastaaPoista
  22. En voi uskoa että kauhistelit JBJ:n mukanaoloa ;> Jonkkahan on sexiest man alive!! <3 Heh, hullua olla näin fanaattinen oman isän ikäsestä ukosta mutta ko.. 10 vuotta jo saanu sukat pyöriin mun jaloissa :P Leffaa en oo nähnyt, mut pitäneehän se jo näyttelijäkaartin puolesta kattoo :)

    -Sandra

    VastaaPoista
  23. Kävin tän blogauksen inspiroimana kattomassa ja kieltämättä oli kyllä mun mielestä paras leffa, mitä oon ikinä nähny :) Semmonen taattu hyvän mielen leffa! Kiitos paljon neuvosta, pelastitte mun illan! :)

    VastaaPoista
  24. Kävin kattoo poikaystävän kanssa ja oli kyllä todellakii ihana leffa ! :) Itekkii tykkään romanttisista komedioista ja tää osu just nappiin !

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.