tiistai 20. joulukuuta 2011

The Believer

Tänään herätessäni lähempänä yhtä, oli aikamoinen olo. En muista millon olisin nukkunut noin pitkään ja oonkin luullut etten enää ees osaa nukkua myöhään. No osaan ja tuntuikin muuten mukavalta. Oon kyllä ottanut kaiken irti näistä päivistä ja taistelen selkeästi joulustressailua vastaan, kun en jaksa ottaa stressiä oikein mistään. :D Pitäisköhän niitä joululahjoja ostaa?...

Käytiin Akselin kanssa juomassa teetä ja sitten kävin moikkaamassa Martaa Jumpin-storessa jossa intouduin vähän auttelemaankin asiakkaiden kanssa. Ne haalarit menee ihan käsittämätöntä vauhtia kaupaksi ja kohta on taas putiikki tyhjä. Se on oikeasti myyty jo kertaalleen loppuun (ollu pystyssä alle kuukauden) ja nyt näyttäis tapahtuvan samoin. Toivottavasti uudet haalarit tulis taas Suomeen pian ja kaikki halukkaat sais omansa. Suomessa on Jumpin-buumi! :D



Asuksi valikoitui seuraavaa:
Lasit: Karen Millen/ Specsavers Forum
Pipo: UGG
Viitta: Veromoda (L)
Neule: H&M (L)
Legginssit: Piruetti (L)
Kengät: UGG (38)

Mä en voi uskoa millainen tohelo oon ja minä joka en koskaan hajota mitään oon saanut kaikki kamerani hajalle. Ne kun kulkee päivittäin mukana kaikkialla ja on tuolla kassissa niin mulla ei tällä hetkellä vaan ole mitään hyvää, toimivaa kameraa. Meillä on ollut yks järkkäri myös yhteisenä ja siinäkin on tarkennus rikki. On se kumma. :D Pitänee siis hommata nyt molempien kunnon kamerat, onko suosituksia? Sillä pitää saada mielellään hyviä kuvia sekä valossa että pimeessä.

Ainiin, Commonin jo pitkään odottamani levy on nyt ulkona ja saan kylmiä väreitä mm. tästä biisistä:



Pipo, lasit, legginssit ja kengät blogin kautta saatu.

13 kommenttia:

  1. Peppi oot upee!

    Mulla ois yks kysymys,
    ootteko miettineet koskaas mitään plastiikkakirurgisia toimenpiteitä?
    Esim huulien täytettä tai botoxia?
    Mitä mieltä ootte yleisesti plastiikkakirurgiasta?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Keiju! ;) Ollaan joskus puhuttukkin asiasta. Mä en hirveesti huuliini lähtisi täytettä lisäämään, mutta jos ihmisestä tuntuu siltä, että voisi saavuttaa paremman olon jollain toimenpiteellä, niin suosittelen tekemään sen. Oma hyvinvointi on kuitenkin tärkeintä ja jos sen pystyy pienellä asialla korjaamaan, niin antaa mennä. Jotkut kuitenkin on jääneet siihen itsensä "korjailuun" pahasti koukkuun ja se on aika karmeeta katsottavaa. Järki mukaan tässäkin asiassa, mielestäni luonnollinen vanheneminen on kaunista. :)

    VastaaPoista
  3. Noista Jumpineista kyselisin, en tiedä onko teillä kokemusta niiden tilaamisesta, mutta itse tilasin Jumpinin nettikaupasta noin 2 viikkoa sitten ja ei ole mitään kuulunut paitsi tilausvahvistus ja jouluksi odottelisin sitä. Jos olette itse tilanneet tai tiedätte jonkun joka on tilannut Jumpinin niin osaatteko sanoa kauanko tilauksessa kesti? Teidän blogi on ihana :) !

    VastaaPoista
  4. Hei Peppi oot aivan mahtava nainen. Oletko koskaan harkinnut rasvaimua? Näyttäisit hyvin paljon paremmalta ilman noita kuvottavia läskejä, niin vaatteet päällä kuin ilmankin. Ihanaa fäppimatskua!

    VastaaPoista
  5. tietääkö kukaa mahtuuko isokokoisille tuommonen jumpini?:)

    VastaaPoista
  6. ja ps. teidän blogi on aivan mahtava! :)

    VastaaPoista
  7. Olympus pen pl1 tai uudempi eli pl2 tai pl3

    VastaaPoista
  8. Mulla itselläni on jumpinista se koko L, että ainakin munkokoiselle menee. :) Suosittelen menemään Kluuvin kauppaan ihan testaamaan päälle!

    Anonyymi: Kiitos vinkistä, en ole ainakaan toistaiseksi harkinnut rasvaimua. Jos lähtisin läskeistäni eroon hankkiutumaan niin tekisin sen varmasti jollain muulla tavalla. :)

    VastaaPoista
  9. O__O wow.
    täytyy sanoa että olen täysin rakastunut teidän blogiin. oikeasti. itekään en ole mitään xs kokoja ja nyt ahdistaa ja pelkkä ajatus nähdä omakuva peilistä --> mennä kauppaan ostoksille, koska jotenkin tämä nykyajan unelmointi "anoreksiakehoista" on pinttynyt melko ikävästi päähän ja mistään ei tunnu löytyvän oikeasti kunnon blogeja joista voisi lukea hieman isommille naisille tyylivinkkejä. Kiitos tästä siis ^^
    Meinasi lähes itku päästä kun lähes sokeat silmät huomasivat tälläisen ihanan blogin :3

    VastaaPoista
  10. EN oikeeesti ymmärrä moita turhia anonyymi juntteja jotka aina vaan valittaa kaikesta. Pitäskö kaikkien muka olla puutikun paksusia... joten turhat anonyymit vois lopetaaa tuon turhan paska jauhamisen... koska minusta te molemmat ootte tosi kauniita :) ja tyykkään ihan sairaasti lukee teijän blogi:)) alkaa vaan nyppii nuo valittaja anonyymit :DD

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.