sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Sunnuntaikävelyllä lauantaina...

Ollaan vietetty täällä viikonloppua ihan perhepiirissä pitkästä aikaa tekemättä varsinaisesti yhtään mitään. Perjantai-iltana toinen pikkuveli tyttöystävineen tuli yökyläilemään, vedettiin illalla yhdessä tortillat ja he poistuivat kohti lentokenttää ja Dubaita jo lauantai aamyöstä meidän vielä vetäessä sikeitä. Perästä tuli myöhemmin viestiä, että Dubaissa paistaa ja 26 lämmintä. Täällä tais olla sillä hetkellä just ja just sen 2,6...

Eilen lauantaina katottiin ensin sohvassa lötkötellen telkkarista päivällä Cars ja sitten illalla vielä vuokrattiin Cars 2 ja Kung fu Panda 2 (I LOVE ON DEMAND). Käytiin kävelyllä myös räntäsateessa ja pestiin pyykkiä noin sata koneellista. Pesukone oli rikki pari viikkoo (2€ kolikko löytyi vihdoin sieltä roskaluukusta) ja voi luoja tätä pyykkiä ehti kertymään. No onneks ei tarvinnu sentään lähtee uutta konetta ostamaan... En oo varmaan koskaan täällä maininnu, mut voi luoja että inhoon jos pesukone menee rikki!! Menee niin pannu jumiin, kun joutuu yrittää saada sitä kaikin keinoin toimimaan. Näin on tapahtunut kerran Sloveniassa ja kerran Pasilassa. Pasilassa peli oli jo menetetty.


Tosiaan ens viikonloppuna on jo joulu ja maa oli harjulla ihan lumeton. Ei näin.

Siellä ne pojat pinttelee kohti lentokenttää.

Siinä missä Nummelan lentokenttä toimii Teemun asukuvauspaikkana, meillä se toimii lenkkeilypaikkana...

Jykällä Liivi Puppia (L) eBay
Minulla Pipo UGG
Takki Gossip (50)
Velour-housut Gossip (50/52)
Lumisaappaat eli talvihait (39)

Tuolla tuuli ihan pirusti ja räntää tuli tietty vaakatasossa päin näköö (ei välity näistä kuvista yhtään). Olis siis pitäny kävellä just tietysti tuota kenttää toiseen suuntaan. Posket meinas jäätyä, vaikkei pakkasta pahemmin ollutkaan. Ei viihdytty kentällä kauaa, vaan paineltiin metsään suojaan.

Jykän kanssa lenkkeily on aikamoista tutkimista. Joka paikkaa pitää tietysti haistella ja meno on aika hidasta, sopii mulle. Matin kanssa se sitten käy ihan juoksulenkeillä, jolloin tutkimiselle ei riitä aikaa.

Kanervatkin maistuu ilmeisesti tosi hyvältä.

Kyllä muuten oli ihana tulla tuolta räntäsateesta lämpimään kotiin ja laittaa glögit tulille. Onneks oli päällä sentään tuo Gossipin sään kestävä takki. Ollaan tänä vuonna juotu tuota Valion vaaleaa glögiä Fazerin vihreillä kuulilla ihan litra tolkulla. Nam. Kannattaa tsekata myös meidän Fazerin sivujen jouluosio ja mm. jouluherkkuvinkit.

Jykäkin sai avata lenkin jälkeen luukun joulukalenterista. Yks päivä se liukastu jäätiköllä pihalla ja linkkas hetken siinä etutassuaan, mutta kun näytin joulukalenteria niin unohtu pipi tassu välittömästi. Siisti tyyppi...

Tänään ollaan vietetty aikaa tv:n ääressä mtv3:n ja Livin sisustusohjelmien parissa ihan laittoman monta tuntia ja skipattiin lenkkikin tältä päivältä. Eilen illalla maa oli taas valkonen ja nyt ne kaikki suli jo pois. Mitä tää tämmönen oikein on olevinaan? :D Tänään lähettiin myös katsomaan yhtä meidän lempparitaloa ja päätettiinkin poiketa samalla reissulla Lommilan Askossa. No poikettiin sitten myös pikavisiitillä Ikeassa. Visiitti tosiaan meni portaat ylös ja alas, suorinta tietä (oikoreittejä!) valaisinosastolle ja kassalle. Mukana pehmokoira Jykälle joululahjaksi, lamppu Janelle viemisiksi ja glögi iltojen lämmikkeeksi. Eipä oo ennen tullu näin pikaista reissua Ikeaan tehtyäkään. Valehtelematta koko reissu kesti sen 20min :)

Nyt taitaa olla hyvä aika lähtee suihkuun, pakkailemaan ja nukkumaan, huomenna nimittäin minua ja pikkusiskoani kutsuu Tukholma! Heitetään perus päivä Tukholmassa reissu ihan siskoporukalla. Jee :) Luvassa tämän vuoden puolella myös hemmotteluloma Matin kanssa Tallinnaan, joten reissua pukkaa. Ei haittaa kyllä yhtään. Etelänloma se on Tukholmakin loma ;)

Ihanaa joulunalusviikkoa kaikille! :)

Mimmin koko asu blogin kautta saatu.

20 kommenttia:

  1. yöks, oon nini saanu tarpeekseni näistä läskeistä, et loppuu vihdoinkin lukeminen. Salista koskaan kuullu? hyi vittu

    VastaaPoista
  2. Anonyymi^ : Juu, salilla tulee kyllä käytyä ihan viikottain :)

    VastaaPoista
  3. Mul oli tosi ankee päivä tänään ja sit luin tän postauksen ekan anonyymin kommentin ja naurahdin ekaa kertaa koko päivänä :D Mimmi oot ihana :)

    VastaaPoista
  4. Hiukka vähemmän kakkuja ja tortilloja myös, suosittelen.

    Nuoret ihmiset ja päästäneet ittesä tohon kuntoon. Pahaa tekee.

    VastaaPoista
  5. Varmasti ensimmäinen anonyymi sai nyt hyvän mielen kun piti tuollainen asia tulla ilmoittamaan. Noh, uskon että jokainen joka tekee hallaa toiselle saa sen myös hallana takaisin jossakin muodossa. Jokainen kantakoon itsensä ylpeästi!

    VastaaPoista
  6. niinhän se on että oma pahoinvointi näkyy ulospäin.. ja hyvinvointi myös. sen huomaa täällä muutamasta itseään inhoavan kommentista ja teidän mahtavista vastauksista niihin. kurjaa, että joku voi niin huonosti että pitää hyökätä toisen kimppuun ja yrittää toista lyttäämällä saada itseä ylemmäs sieltä alhosta.. toivon jouluksi kaikille hyvää oloa omassa itsessä ja kauniita tekoja ja sanoja, jotka nostaa mielen paljon ylemmäs kuin turha ylenkatsominen.

    kiitos blogistanne! <3

    VastaaPoista
  7. voi, että jykä on sulo ! :) myöhän ollaan kanssa juotu lökiä ihan julmetusti liikaa. alotettiin jo marraskuussa :D ja ihana tua siun pipo mimmi !

    VastaaPoista
  8. mikä aikuisia (?) ihmisiä vaivaa?! miten joku VOI kommentoida toista ihmistä tuohon tyyliin kuin nuo muutamat tuossa yläpuolella.. uskomatonta, pitäkää idioottimaisuudet omana tietonanne vai saako tuollaisesta loukkaamisesta jotain tyydytystä ja tunnetta siitä että olisi itse jotain mahtavaa?

    VastaaPoista
  9. Ihan törkeitä kommentteja tuossa yläpuolella...Taitaa kyseisillä ihmisillä asiat olla aika huonosti, kun pitää tuollasta lokaa tulla päästelemään toisten blogeihin :/

    Onneks te ette välitä ääliöistä, vaan ootte aina ihania, go for it! :) P.s. Jykä on suloinen <3

    VastaaPoista
  10. Idiootti mikä idiootti mut turha siit mitään isoo numeroo tehä. Sil on vaan tylsää eikä keksiny muutakaan tekemistä.

    VastaaPoista
  11. Aloin vasta muutama päivä sitten lukemaan tätä blogia. Mahtavaa! Sellanen hyvän mielen ja voiman buusti kävi meikäläisen pääkopan läpi ja pelasti päivän! :) ja mahti vaatevinkkejä, kiitos siitä :)kuumeisena odotan palkkapäivää että voin rynnätä sokokselle hipelöimään itselle istuvia kuteita :D

    ps. antaa huutelijoiden huudella, onneksi se ei ole kuin melu saastetta :)

    VastaaPoista
  12. Heh, miksiköhän noi anonyymit läskikammoiset vaivautuu edes käymään täällä jos niin kovasti ällöttää. =) No, joitakin nyt tuntuu harmittavan jos XL-nainen on kaunis ja tyytyväinen elämäänsä, ja sitten täytyy tietysti yrittää pilata sen XL-naisen päivä.
    Mimmillä on samanlainen takki kuin mulla. =) En ole tosin ottanut omaani vielä käyttöön, kun se tuntuu niin lämpimältä ja kun sää ei ole ollut erityisen talvinen.

    VastaaPoista
  13. Mulla on 40 eurolla ostettu pyykkikone (käytettynä toki), joka tänä syksynä melkein irtisanoutui. Diagnoosiksi ONNEKS paljastui mun sukka, joka oli tuppautunut koneessa väärään paikkaan. Olis ollu HIRVEETÄ ostaa uus. Success!

    VastaaPoista
  14. Moi! oon kuullu tosi paljon kaikkee tästä teijän blogista! ja tulin vihdoinki tsekkaamaan et millanen tää on ja vaikuttaa tooosi kivalta:)

    VastaaPoista
  15. Jykä näyttää niin suloiselta ja tyytyväiseltä :)

    Itsekin olen viime aikoina vieraillut aika useasti Lommilan Askossa ja Ikeassa. Viime keskiviikkona tuli ostettua sohva ja matto. Vihdoin saan tämän asunnon pikku hiljaa valmiiksi :) jes! Ja aika usein sieltä Ikeasta tulee mukaan sellaista, mitä ei olisi pitänyt ostaa.

    Oot ihana Mimmi!

    VastaaPoista
  16. mikä ihmisten ongelma on tulla tänne valittelee siitä että joku ihminen on isokokonen? kaikki on ihania niinku ne on! oot ihana mimmi:) ja jykä <3

    VastaaPoista
  17. Saatan käsittää tuon juoksulenkkeilyn väärinkin, mutta yleisestihän varsinaisia juoksulenkkejä suositellaan vasta yli vuoden ikäisille koirille? Pahoittelen, jos asia ei näin ole mopseilla ja vaahtoan turhaan :)

    VastaaPoista
  18. Hei kauniit ja ihanat naiset! :) Haastoin teidät mukaan tällaiseen kamppikseen tärkeän asian puolesta. Olisi tosi upeaa, jos lähtisitte mukaan viemään asiaa eteenpäin. Lisäinfoa löytyy täältä:
    http://pupulandia.indiedays.com/2011/12/20/sina-et-ole-myytavana/

    VastaaPoista
  19. Joo moipäivää.
    Ihan ekaksi: ihan hiton hieno blogi. Mää tykkään. Tää on tälläne.. no, öö, omalla tavallaan erittäin upea blogi, ja niin ees päin.
    Ette te mitään läskejä mun mielestä oo! '' Isoluisia '' (kuten itekkin sanotte tosa blogin sivussa : D) ehkä, kuten mää, mutta kuiteskin.. aivan järjettömän hieno blogi, i like this (:

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.