maanantai 12. joulukuuta 2011

Mimmin joululahjatoiveet 2011!

ERITYISESTI PIKKUSISKO JA ÄITI LUKEKAA TÄMÄ!

Tuntuu, että joka blogi on taas täynnä kaikenlaista joululahjavinkkilistaa ja ite päätin, että en missään nimessä tee semmosta, kunnes pikkusisko lähetti viikonloppuna tekstiviestin "mitä toivot joululahjaksi" ja äiti soitti tänään, että "oliko vielä jotain jota toivoisit?" ja annahan olla, huomasin selaavani nettiä, miettiväni järkeviä toiveita ja tekeväni jo tätä kollaasia.

Nämä lahjat saa siis tänä jouluna sisko/äiti/veli/toinen veli/isi/Matti/Peppi/Jykä ostaa minua lämmöllä miettien ;) Kiitos.



- Iltamuumi TUPLApussilakana esim. Prismasta n.55€ (ihanat ja nukkuminen on vaan parasta)
- Valo pyörään Finnish Design shop n. 20€ (tän tarviisin ihan oikeesti ja koska näitä ei ollu pinkkiä niin sitten musta)
- Ostin sen iPadin, mutta en siihen näppistä. Helpottaiskohan tämä merkittävästi meikäläisen elämää? Verkkokaupasta n.68€
- Lappuliisa-pannulaput (käy myös keittiöpyyhkeet/essu/tyyny, kunhan on lappuliisaa, tai joku muukin kiva kuosi käy, kyllä te tiiätte :D) Marimekosta
- Yksi hotelliyö New Yorkista 16-17.1.2012 (minun reissun viimenen ilta) ja mielellään jostain kivasta hotellista.
- Punainen Tam Tam-jakkara Paloranta Online 30€ (on ollu ostoslistalla jo tovin)
- Lehtiteline Finnish Design Shopista 108€ (makkari tarvitsee tätä, jopa vaatii... Keltanen ois ehkä aika piristävä?)
- Ball of Wire-johtojutska FDS 15€ (yritin ostaa perjantaina Verkkokaupasta, mutta ei ollu punasia)
- Steve Jobs-kirja Suomalaisesta n. 28€ (kirjat ja niiden lukeminen kuuluu olennaisesti jouluun)
- Marc by Marc Jacobs Petal to the Metal Flap Pouchette Shopbopista n.193€ (tämä PINKKI on i-ha-na!)
- Joululahjaleffaliput Finnkinolta 34€ (mm. Citymarketistakin saa ja onhan tämä nyt vakiolahja)
- Kehyksiä IKEA:sta n. 2€ ylöspäin (tai ihan mistä tahansa, erivärisiä ja paljon. Portaikkoon on suunnitteilla kuvakollaasi.)
- Spotify premium n.10€/kk (tätähän mulla ei oo siis koskaan ollu ja haluaisin sen nyt ihan siks, ettei tartte kuunnella kohta taas pyörivää meidän soittolistan mainosta! :D)

Semmosia toiveita täällä. Mitäs te toivotte? Muuta kun tietty maailman rauhaa ja rakkautta? ;)

19 kommenttia:

  1. Joo Anonyymin kanssa samoilla linjoilla :D

    Noh, ei se ole tyhmä joka pyytää, vai miten se nyt meni? :D

    Nimim. aaaaaivan sama ostaako joku mulle joululahjoja vai ei, ja jos ostaa, niin mieluiten ihan yllärinä.

    VastaaPoista
  2. Lahjakortteja, Jumppa pallon,Nominationii ja/tai muita koruja ja FRENDIEN KAIKKI KAUDET!!! Vaikka oon -94 syntyny niin Frendeistä ei pääse kukaan eroon :DD Jos en saa joululahjaksi niin pakko saada synttärilahjaksi :D Synttärit helmikuussa.

    VastaaPoista
  3. Hei eksyin blogiisi, kun tätä on niin mainostettu eri paikoissa. Blogi on ihan ok, mutta tuli itselle suurena pettymyksenä. Varsinkin tämä postaus. Ootko tosissas noista joululahjoista?? Huhhuh..... Joulun tärkein asia on rauha ja yhteisöllisyys. Mieti sinäkin ensi kerralla enemmän lahjatoiveita. Mitähän ihmiset lähelläsi ajattelevat noin kalleista toivomuksista? Naurettavaa noin aikuiselta naiselta. Jouluna riittää pieni paketti eikä kaupan kalleinta. Vaikka kuinka olisit tunnettu ihminen laita nyt jotain rajaa tuohon touhuun!!!!

    VastaaPoista
  4. ^Anonyymi: Ai jos äiti kysyy mitä toivon niin sanon, että rauhaa ja yhteisöllisyyttä? ;)

    Arvasin, että tänne tulee heti tätä nillitystä. Minusta esim nuo kehykset IKEAsta (2€kpl) ei oo kalliita ja meillä vanhemmilla on muutenkin tapana ostaa yksi kalliimpi lahja/lapsi, jolloin esim tuo laukku on ihan realistinen toive :)

    VastaaPoista
  5. juu, on julkisuuden henkilöltä tavallaan hassua laittaa nämä blogiin, kun varmasti tietää että näitä sitten saa ilmaiseksi kaikenmaailman firmoilta sponsorilahjoiksi joita voi esitellä blogissa...muutenkin kun ei me tavalliset köyhät voitais näistä ostaa itselleen kuin ehkä yksi, jos sitäkään...

    VastaaPoista
  6. No hohhoijaa! Ihme nillitystä! Eikö se ole ihan hyvä tietää mitä haluaa, niin saa muutkin sitä jouluRAUHAA, ettei tarvitse pää kolmantena jalkana hirveessä stressissä juosta hakemassa jotain lahjaa, joka sitten pahimmassa tapauksessa ei miellytä/ole tarpeellinen saajaallensa.
    Ainakin minulla on aika paljon sellaisia lahjoja nurkissa pyörimässä, millä en ole tehnyt yhtään mitään koskaan. Ja niistä on niin helvetin vaikea myös luopua, "kun sain sen lahjaksi"

    + yleensä niiden useiden pienten tilpehööri-lahjojen hinnat yhteenlaskettuna on lähes tulkoon samaa luokkaan kun yhden tollasen mielekkään, isomman ja mukamas kalliimman lahjan.

    Että antakee Mimmin joululahjalistan olla rauhassa! :D
    KIITOS ja kumarrus! <3

    VastaaPoista
  7. ^Anonyymi: No ei se tämä blogihomma kyllä ihan noinkaan kyllä mene.

    Minä en tiiä minkälaiset budjetit ihmisillä on yleensä joululahjoille, mutta itse ostan kyllä ystävillenikin/sisaruksille ihan parin-kolmenkympin lahjoja, joita noistakin on ihan useempi.

    Jos toivoisin tässä esim. tietokoneita, autoa, kesämökkiä yms. jotka olis "kivoja", mutta ei meidän perheessä kuitenkaan realistisia joululahjatoiveita niin se olisi minusta kohtuutonta.

    Mehän ollaan muuten ihan tavallisia ihmisiä, ei koeta olevamme millään lailla "julkisuuden henkilöitä" ja myös ne julkisuuden henkilöt on ihan tavallisia ihmisiä ;)

    VastaaPoista
  8. Pakko kommentoida, että mitä te valitatte, ettekö itse aio toivoa mitään itsellenne ?! Mun mielestä tää postaus on ihana, eikä tässä Mimmi ole ainakaan mun mielestä sanonut, että haluaa että jokainen lahja ostetaan ? Ihania toiveita on, varsinkin tuo keltainen lehtiteline, tykästyin kyllä ! Mullakin toi johtopallo hankinnassa :--)

    VastaaPoista
  9. Voi tsiisas. Kai sitä ihminen saa nyt toivoa jotain joululahjaksi? Ihme mussutusta.

    Mä en oikeastaan toivo mitään muuta joululahjaksi, että saisin tämän kämpän valmiiksi. Tarvitsisin apua huonekalujen kokoamisessa ja poraamisessa, niiden kyyditsemisessä (ikeasta kotiin). Oon välillä.. noh, melkein aina aika saamaton :D

    Ja uus kännykkä olisi ihan kiva. Vanha alkaa näyttämään hidastumisen ja hajoamisen merkkejä. Nykyinen kännykkä on ollut mulla noin kymmenen vuotta, ainakin. Ja siihen Spotify premium. Oon kova musiikin kuluttaja.

    VastaaPoista
  10. Kaikki saa toivoo mitä haluaa, eihän sillä tarkoita että kaikki pitäisi saada

    anonyymien kanssa menee välillä hermo, kyllä ite voin sanoa ihan oman naamani takaa et ite en kyl toivois oikein mitään noista ja kaverin pitäs tuntee tosi huonosti jos menis jotain miulle esim. Finnish design shopista ostamaan :)

    mut ah finnkino ja spotify.
    lopetan. piste.

    VastaaPoista
  11. MITÄTÄÄÄTÄTÄÄTÄÄ on tää kaikki uliseminen. Eihän nää nyt oo millään lailla yltiökalliita tai millää lailla fancy pantseily lahjoja.

    Tai ehkä ilkeenä anonyyminä toimimisesta ihan työkseen ei vaan makseta kauheen hyvää palkkaa.

    Minä sanon että GO MIMMI! Tuskin tää nyt olikaa mikää 'tällainen tahdon jouluni olevan' postaus.

    huhuuhuhuhu

    ps. paljo sydämmii

    VastaaPoista
  12. Mä olin ainakin positiivisesti yllättynyt lahjatoiveiden realistisuudesta ja hinnasta! :) Listalla kun olis voinut olla esim. pelkästään satojen eurojen lahjatoiveita.

    Itse toivoisin saavani tänä vuonna jonkin hyvän kirjan, Teema-astioita ja jotain kivaa tyttöhömppää.

    VastaaPoista
  13. aah repesin niin tuolle jykälle :D se on niin söpö ja sit kuvittelee sen antamassa joululahjaa.. liian söpöä!

    VastaaPoista
  14. Hoh hoijaa, ihme nillitystä. Eiks anot oo ikinä toivonut joululahjoja? :(

    Minä toivon itselleni uutta järkkäriä ja pari uutta putkea, tai edes pari uutta putkea, tai edes yhden uuden putken. (nää on ihan epärealistisia toiveita, en saa, mutta saahan sitä toivoa :) )Oma järkkäri on sata vuotta vanha ja yhdellä putkella on menty. Canon vois vaikka mulle lahjoittaa sellaisen, lupaan joka päivä testata sitä ja muistaa kertoa, että kuvat on otettu Canonin kameralla. Okei pliis? ;)

    Toivon tietysti myös rauhaa ja rakkautta, kaikille.

    VastaaPoista
  15. Minusta ei ole mitään pahaa esittää tuollaisia lahjatoiveita (tuo laukku on muuten aivan jumalainen!) :) koska kaikille noille löytyy varmasti käyttöä, eivätkä ne jää turhina laatikoiden pohjalle pyörimään!

    VastaaPoista
  16. En tiiä pitäiskö sitä itkee vai nauraa kun näitä kommentteja taas lukee XD Että on maailma ääliöitä pullollaan! Haaveilu ja juttujen toivominen itselleen kuuluu elämään ja varsinkin jouluun, se ei oo keneltäkään pois jos toivon vaikka kuurakettia! Ja mikäs siinä jos joku semmosen mulle suostuu ostamaankin, maailma ei tuu kaatumaan siihen että joku toivoo ipadin näppäimistöä. Oon sitä mieltä että joulu on kaupallistunut ihan hirveästi, mutta niin on niin moni muukin juhla. Rakkautta näytetään läheisille 364 päivää vuodessa teoilla, eiks yks päivä voitais pyhittää toisten lahjomiseen? :) Jokanen varmaan myöntää että on ihanaa kuoria paketista jotaan kauan toivottua, ja se ilme toisen kasvoilla kun oma lahjaostos onnistuu on maailman paras!

    Ja kun näistä lahjatoiveista nyt kerran puhutaan niin MINÄ AION AINAKIN TOIVOA Sinkkuelämää-boxia, Guessin korua ja OnePieceä. Ettäs tiedätte anonyymit.

    VastaaPoista
  17. ihme itkua taas, antakaa ihmisten toivoa mitä haluaa. vaikka mimmi sais KAKS autoa ei se silti ole pois keneltäkään. ei köyhältä, ei kodittomalta eikä kehitysmaissa asuvilta. niinno, paitsi ehkä kateellisilta.

    VastaaPoista
  18. ei herranjumala mitä selittämistä taas ! oikeasti, eikö nyt saisi kertoa että mitä joululahjaksi toivoo ? noi on mun mielestä aivan tavallisia ja kivoja joululahjatoiveita, ja uskon että kelpais tosi monelle anolle jotka on tänne tullu nillittämään ( ja nyt kun joku tulee tähän että " en mä ainakaa tee mitää noilla kehyksillä " niin hohhoijaa, joo, niinpä niin ).

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.