torstai 22. joulukuuta 2011

Namut Namussa!

Ninni oli eilen varannut synttäreidensä kunniaks meille pöydän Namusta ja mentiinkin sinne viettämään iltaa. Namuhan on siis vastikään avannut tuohon City Centeriin ja oon nyt itse käynyt siellä kahdesti syömässä.


Menu on ainakin toistaiseksi vielä suhteellisen suppea, mutta aikovat laajentaa ens vuoden alussa kuulemma.




Ruoat meille taikoi Akseli, joka on siirtynyt Namuun töihin. Tarjoilija toi jatkuvasti myös "Herkku-Herlevin" ylläreitä, joita oli esimerkiksi nämä (Akseli älä lue tätä) lihapullajutskat. Niissä oli sushiriisiä sisällä ja voi pojat miten hyviä ne olikaan!


Monet meistä otti pienemmän menun (39e) ja se sisälsi usean eri ruokalajikkeen. Tämä liha oli taivaallista. TAIVAALLISTA.


Samoin broccoli-salaatti tuon lihan kyljessä sulatti meidät täysin.


Jälkiruoaksi maisteltiin vihreätä teetä sen eri muodoissa ja täytyy sanoa, että toi päätti ruokailun aika kivasti. Akseli oli onnistunut jälleen kerran ja kiiteltiinkin kokkia useempaan otteeseen. Kaikki oli ihan myytyjä ja kaikilla oli vatsat täynnä, vaikka annokset ei olekkaan mitään rekkamiehen annoksia.


Inka kurvasi paikalle suoraan Hämeenlinnasta musiikkivideon kuvauksista ja tilasi itelleen Edamameja.


Synttärisankari on niin ihana.


Asuna
Jakku: H&M (M)
Toppi: ASOS (18)
Mekko: Torrid (18)
Sukkikset: Sokos
Kengät: Vagabond (37)




Peppi, Marta, Inka ja Ninni. :)

Oli aivan ihana ilta ja suunniteltiinkin jo uutta tyttöjen iltaa, kun palaan New Yorkista helmikuun lopussa. Tällä kertaa aiotaan suunnata Muruun, jonne kuulemma täytyy varata pöytä helmikuuksi jo nyt!

Ainiin, saatiin eilen Mimmin kanssa aika kivat joululahjat. Nimittäin ei vissiin olla ainoita jotka on kärsinyt näistä meidän kännykkäkuvista, kun Nikon päätti antaa meille käyttöön uudet järkkärit. Nyt opetellaankin sitten käyttämään niitä oikein urakalla, mutta voi tätä onnea! Meillä on ekaa kertaa elämässä MOLEMMILLA ihan sairaan hyvät järkkärit. JES! :) Kiitos Nikon tuhannesti, kukakohan nyt opettais meitä käyttämään noita kunnolla? :D

Jakku blogin kautta saatu.

9 kommenttia:

  1. Itsellänikin Nikonin järkkäri ja voin sanoa,että kerrankin oon osannu ostaa hyvän kameran! :)Ja oon kuullu myös muiltakin,että Nikonn järkkärit on hyviä :)

    VastaaPoista
  2. kun pyysitte jengiä suosittelemaan kameroita, oli varma, että saatte ne jostain "testiin":-D mietin myös, että olitteko ovelia ja sen takia kirjotitte siitä blogiin;)

    VastaaPoista
  3. Sain kesällän Nikonin järkkärin lahjaksi ja oon yllättynyt miten helppokäyttöinen se on. Ei ole juurikaan tarvinnut opetella! :)

    VastaaPoista
  4. Uuu mamma mia mikä nainen !!! <3
    Ihan sairaan tyylikkäänä oot liikenteessä ollut. (:

    VastaaPoista
  5. Irina: Ei oltu ovelia, oon tässä pähkäillyt jo tovin minkä kameran ostaisin. Meillä on ollut useampi "testiin saatu" kamera, mutta oon onnistunut hajottamaan jokaisen... Kuten myös ostamani. Tää oli kiva yllätys, en valita! :D

    Darling: Mä just äsken sain vähän tukiopetusta ja vaikutti aika helpolta! Mulla on aina ollut käytössä Canonin järkkäreitä, joten opettelua riittää. Intoa myös :)

    Johanna H: Kiitos paljon! :)

    VastaaPoista
  6. Heii, pystyttekö kertoon että mitkä Nikonin järkkärit nuo on, siis mikä se malli on ja sillain? Kiinnostaisi tietää :)

    VastaaPoista
  7. d5100! Niistä tulee varmasti juttua lisää, kunhan vähän ensin tutustutaan. :) Nyt on menossa tutustuminen, sitten honeymoon! :D

    VastaaPoista
  8. Peppi hei, kysyisin vielä, että mistä olet hankkinut tuon ihanan harmaan takin? (: Joka sinulla on tuossa toisiksi alimmaisessa kuvassa. Olisko siitä "kokonaista" kuvaa missään että näkis sen kokonaan? (: Aivan ihana!!

    VastaaPoista
  9. Aatella, ei ollut ees rekkamiehen annoksia ja silti tuli täyteen! Sitä kannattaanee jatkossakin miettiä ;)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.