torstai 22. joulukuuta 2011

Helsinki - Tukholma - Helsinki

Piipahdettiin tosiaan siskon kanssa ma-ke Tukholmassa. Tarjosin risteilyn siskolle joululahjaksi ja tulihan tuossa samalla päästyä itsekin pitkästä aikaa Tukholmaan.


Villatakki NewLook (18)
Mekko Nanso (XL)
Clutch Volcom
Legginssit Piruetti (XL)
Biker-saappaat UGG (9)



En oo vuosikausiin käyny laivalla buffetissa ja nyt suunnattiinkin pitkästä aikaa menomatkalla sitten sinne. Ruokana oli mitäpä muutakaan kuin jouluruokia. Ruuat oli parempia, mitä muistelin ja etenkin bataattilaatikko oli positiivinen yllätys.

Alkuruokia. Saaristolaisleipä ja peura mmmm...

Buffetin jälkeen pyörittiin Tax Freessä ja suunnattiin hyttiin juoruilemaan. Laiva keinutti siihen malliin ja meitä väsytti, ettei jaksettu oikein tehä muuta ku nukkua. Pitihän sitä olla myös hyvin levänneenä tiistain shoppailukoitosta varten :)


Tukholmassa otettiin tosiaan bussi keskustaan ja kaupunki ei kyllä sen jouluisempi ollut kuin Helsinkikään. Oli tosi vaikeeta muistaa, että joulua vietetään jo loppuviikosta.




Perus turrekuvia keskustassa. Piti kaivaa ennen lähtöö tuo vähän ohuempi viime vuonna hankittu Vero Modan takki esille, kun se Gossip tuppaa olemaan vähän turhan lämmin näillä keleillä. Otettiin muuten viime viikolla pidennykset pois ja leikattiin vähän mallia Simon kanssa, joten mulla on nyt taas aika lyhkänen letti :)

Suunnattiin Gallerianiin ja löytyhän tuolta niin joululahjoja, kuin vähän itelleenkin lahjoja... Pyörittiin lähes koko viisituntinen siis tuolla.



Mulla on pakkomielle noihin omeniin. Oon saanu sellasen ekan kerran Pariisissa Disney Landissa ja kerkesin maistaa pari haukkua ja sillä välin kun kävin vuoristoradassa oli äiti kerenny vetämään koko omenan napaansa (reilu peli) ja tietysti koko huvipuistosta oli sitten kaikki nuo omenat myyty loppuun. No parin vuoden päästä menin uudestaan Pariisiin ja Disney Landiin. Sillon sain syötyä omenan vihdoin ihan ite. Muutaman kerran oon löytäny noita sen jälkeenkin ja kun Tukholmasta tuon bongasin, niin hihkasin ihan onnesta ja olihan se otettava mukaan. Tuossa oli vielä tuommonen karkkipäällys, jota ei muualla oo ollu. Ei voi kyllä valittaa.

Paluumatka suju hieman rauhallisemmissa merkeissä ainakin merenkäynnin osalta, vaikka olikin navakkaa tuulta. Pyörähdettiin myöhemmin jopa vähän laivan yökerhossakin... Aamulla kymmeneltä suunnattiinkin suoraan palavereihin Pepin kanssa ja päivä hujahtikin kokonaan töiden merkeissä. Nyt pitäis kasata kamat, pakata auto ja suunnata kohti Savoa joulun viettoon. Rentoutuminen jouluruokien äärellä perheen kesken ei kuulosta ollenkaan huonolta.

Oli kiva reissu. Ens viikolla uusiks, tosin suuntana Tallinna ja seurana Matti! :)

7 kommenttia:

  1. Hohoo, määkin olin ihan samaan aikaan! (ja siis samalla laivallaki vielä)

    http://kylmaakuumaa.blogspot.com/2011/12/ensimmainen-pysakki-tukholma.html

    VastaaPoista
  2. ahh noi omenat oli niiin hyviä disneylandissa :)

    VastaaPoista
  3. Mä olin samalla laivalla! Olisin voinut tulla moikkaamaan, jos olisin teidät sieltä bongannut....

    VastaaPoista
  4. Hei noita omppuja saa Turun keskiaikamarkkinoilta kesällä! <3 Joko mantelirouheella tai ilman :)

    VastaaPoista
  5. oii toi karkkiomppukuva on ihana! <3

    VastaaPoista
  6. nams! noita omenoita on muute aika helppo tehdä ite, meinaan mun sisko teki niitä jouluks meille ( oli niiin hyviä<3) et kannattaa netistä selailla jotai ohjeita kun ei mikään vaikea homma oo (::

    VastaaPoista
  7. Paola ja Velma: Hitsi kun ei törmätty! :)

    Muut Oppuloverit: Ne on niiin parhaita.

    nina: HYVÄ IDEA! (En oo tullu ajatelleeks!) Googletin heti ja löysin ohjeen jesjes! Nyt pitääkin sitten varmaan jossain vaiheessa testata :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.