lauantai 17. joulukuuta 2011

Perjantain asu!

Eilen käytiin syömässä sushia tyttöjen kanssa Sushibar+winessa ja sitten siirryttiin Kluuviin Jumpin-storeen hengailemaan ja auttelemaan inventaariossa.





Paita: KappAhl (XL)
Legginssit: Piruetti (M)
Kengät: UGG (38)

Siinä hulinassa myös lupauduin nyt lauantaiksi TÖIHIN, joten 9:30 on oltava liikkeellä ja sit alotetaan myymään haalareita. Jotenkin aika hullua, kun en ole ollut tällaisissa töissä oikeastaan koskaan (oon aina haaveillut, että pääsisin vaatekauppaan töihin mutta mua ei ole otettu, koska oon ollu ns. "ylikoulutettu") ja oon viimeks tehnyt jotain MTL:n ulkopuolista kaksi vuotta sitten.

Onkin ihan sairaan kiva mennä vähän touhuilemaan, auttamaan kavereita ja olis kiva jos tulisitte moikkaamaan! :)

21 kommenttia:

  1. Ihana, ihana tämä blogi <3 Mahtavaa, että te olette omia itsejänne, tässä "ohuiden ihmisten" maailmassa.. ;)

    Ja mikä ihanuus tuo musta puolivuotias nappisilmä, jään odottelemaan mielenkiinnolla hänen kuulumisia jatkossakin. Ja teidän... Housu postauksia toivoisin, kun itse en ainakaan ole löytänyt mukavia pöksyjä. ;)

    Jouluisin terkuin;

    IMAGE :)

    http://imageblackandwhite.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. näpsäkän näköinen likka! :D

    VastaaPoista
  3. ylikoulutettu? eli mitä kouluja tälläiseen termiin tarvitaan. lukio?

    VastaaPoista
  4. Ihana!Punainen sopii hyvin sulle=)

    VastaaPoista
  5. Moi!

    Olin ihan myyty kun kuulin noista supplex-leggareista. Ainoa asia, mikä askarruttaa ennen tilauksen tekemistä on oikean koon valitseminen M:n ja L:n välillä.

    Ovatko siis kuinka venyvää kangasta käytännössä? Ja laitoit tuolla varsinaisessa leggaripostauksessa, että käytät myös L-kokoisia, niin kummat istuvat sinulle paremmin?

    Kiitos jo etukäteen avusta!
    Jouluisin terveisin Mari

    VastaaPoista
  6. Supplexeissa mulla on L ja niissä toisissa (jotka tässä kuvassa) on M :) Kannattaa ottaa ihan omaa kokoa, talvisissa sit kokoa pienempi.

    Ylikoulutettu omassa tapauksessani tarkoittaa usean vuoden esimieskokemusta jonka takia mua ei ole otettu myymälänhoitajan hommiin, koska se helposti koetaan niin että miksi joku joka on ollut esimiehenä ja saanut esimiehen palkkaa muka haluaisi tehdä muuta työtä. Mä olen kuitenkin aina haaveillut, että olisin vaate/ruokakaupassa töissä ja siksi olikin tänään esim. sairaan kiva päivä töissä! :)

    VastaaPoista
  7. Käväsin tänään Jumpin storessa, ja katoin pitkään et olipa tutun näköinen myyjä siellä työskentelemässä, ja hetken päästä tajusin että se olit sä! :) Palvelit myös mua ja olit aivan super ihanan sosiaalinen ja asiantunteva ja mukava, kiitos siitä <3

    Nyt istuskelen tietokoneen ääressä tyytyväisenä pinkki jumpin päällä, eli ei vois olla paremmin :) hyvää joulua teille! :)

    VastaaPoista
  8. ihanaa! pitkästä aikaa asupostaus! olipa mielekästä lukemista, vaikka tekstiä olikin aika vähän! näitä lisää :) -neiti S

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: Aww kiitos! :) Oli kivaa olla töissä ja päästä palvelemaan asiakkaita!

    Neiti S: Kiva, että miellytti! :)

    VastaaPoista
  10. Oon nähny tääl teijän ihanassa blogissa selasen jäätelö pipon:D niit on kai myös hampurilaisen kuosissa ja mikä onkaan hieman suuremman tytön unelma? ;)

    VastaaPoista
  11. Aivan käsittämättömän upea blogi! Tätä on kiva tulla aina lukemaan, kun olette omia itsejänne ja ootte saaneet tästä oman näköisenne! :)

    VastaaPoista
  12. Vitsi oli taas mukava lukea teijän juttuja! (: Olisikohan muuten lähitulevaisuudessa jumpin arvonta mahdollinen? :----)

    VastaaPoista
  13. Vaatekaupoissa on myös esimiehiä töissä, tekemässä esimiehen tehtäviä eli kyllä sinne pääsee myös "ylikoulutetut" duunia tekemään jos niin haluaa :D

    Terveisin: yksi vaatekaupan esimiehistä

    (Joo, sori pakko oli vähän nuuskia pilkkua ;))

    VastaaPoista
  14. Tässä tarkoitin, kun olen hakenut ihan myyjän tehtäviin enkä ole nimenomaan halunnut esimiehen tehtäviin. :) Tässä syy miksi nykyään suodattaa pois aika suuren osan siitä mitä tänne haluaisi kirjottaa, kun sanoihisi tartutaan _aina_. :D

    VastaaPoista
  15. Heh, joo ymmärsin kyllä, halusin vaan oikaista, ettei jää esim. nuoremmille lukijoille kuvaa, että vaatekaupassa työskentelee vaan uusavuttomat, kouluttamattomat luuserit :DD (vaikka niitäkin riittää, hehee) Oot muuten Peppi ollut kerran mun asiakkaana ja oot kyllä tosi pirteä tapaus, en vaan ensin tajunnut kuka olet ja vasta jälkeenpäin tajusin! Kiitos blogista! =)

    T: Se pilkun ystävä esimies ;)

    VastaaPoista
  16. Minä tilasin juuri suplex-leggarit ja otin kokoa L, olen itse kokoa 42 alaosasta, ja hyvin on napakat ja istuvat! Varmaan joustoa on niin paljon että menee tosiaan isompikokoisillekin. Mietin M- ja L välillä mutta kun soitin myymälään niin sanoi että ota sen mukaan mitä yleensä käytät. Ihanat pöksyt!

    VastaaPoista
  17. Peppi, sä olet mun ainut toivoni!

    Osaisitkohan neuvoa kumpi koko meikäläisen kannattaisi noista Jumpineista tilata, S vai XS?

    Pituuteni puolesta olisin ehdottomasti XS (156cm), mutta oma leveyteni tässä pelottaakin. :D Perus vaatekokoni kun on yleensä 40/42 tai L. Nyt en tiedä yhtään kumman koon tilaisin, koska pelottaa miten paljon todellisuudessa sitä "löysyyttä" niissä malleissa on, koska haluaisin kuitenkin, ettei tulevaisuuden olohaalarini olisi mikään nakinkuori, mutta ei kyllä olis kivaa jos jaloissa on metri liikaa pituuttakaan. :D

    VastaaPoista
  18. Sarppa, mä sanoisin että ota ehdottomasti S, koska ne ei ole mitään leveimpiä malleja noi haalarit. Ne on aina kittanoita tuosta lanteilta ainakin tällaselle päärynälle. Itelläni on L, vaikka oon 163. :D Plus sizeja odotellen...

    Jos sulla on mahdollisuus niin käväse Kluuvin Jumpin storessa koklaamassa. :)

    VastaaPoista
  19. Hei ihastuttava paita, me likey! Kuinka vanha tai uusi tuo on, vieläköhän noita löytyisi KappAhlista...? Ja oliko hinnalla pilattu? :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.