tiistai 16. maaliskuuta 2010

Vau!! :)

Huhhuh. Viikonlopusta selvitty ja melkein jopa ehjin nahoin, koska siis mehän ollaan Mimmin kanssa nyt molemmat aika kovassa flunssassa ja kuumeiltukki tässä nyt muutama päivä oikein kunnolla..

Kattelin äsken kameraa ja päätinkin laittaa tänne muutamia kuvia mitä löysin.


Pari viikkoa sitten lähettiin Mimmin kanssa pitkästä aikaa Yo! Kuudeslinja Rapseihin tanssimaan ja voi pojat miten mukavaa olikaan. Me käytiin niissä bileissä ennen ihan aina, mutta nyt on aina ollut mukamas jotain muuta eikä olla päästy, joten täähän oli ihan parasta.


Bongattiin sieltä tollaset julisteet ja koska niissä nyt luki FAT, ni pitihän meidän hassutella ja poseerata niiden edessä.. En tiedä miksi? :D


Saatettiin myös hemmotella itteämme Pasila Specialeilla jotka on siitä erikoisherkkuja mitä saa vain Pasilan Grilliltä! NAM!!! :) Aikamoisen onnellinen Peppi poseeraa siinä odottamassa omaansa.


Ei mahuta nähtävästi enää kunnolla edes yhteen kuvaan. Pitäisköhän meidän huolestua? :D

No tänä viikonloppunahan sitten meillä oli näitä juontokeikkoja joista ollaan täälläkin hehkuteltu ja lauantaina suunnattiinkin väsyneinä aamulla aurinkoiseen Porvooseen.


Hilluttiin Kokonniemessä ulkona ihan koko päivä juontaen, haastatellen ja hengaillen Paavo Pesusienen kanssa. Oli tosi kivaa olla mukana tapahtumassa, sää oli täydellinen ja meillä oli tosi hauskaa. Ainoo vaan, että molemmilla kastu kengät ja niinpä me sit mentiin vilustumaan. :(

Illalla jäätiin samaan paikkaan jatkoille juontamaan ja juhlistamaan minun 25v synttäreitä! Laittauduttiin vessassa ja oli siinä taas äheltämistä, kun kaksi tän kokosta naista änkee samaan vessaan (ei sentään semmonen pieni koppi ihan) vaihtamaan vaatteita, laittamaan hiuksia ja meikkaamaan... :D


Mimmi oli kysynyt multa jo aiemmin mitä toivon lahjaksi ja vastaus oli tiukasti se, että mun lempparipojat tulis viettämään mun synttäreitä meidän kanssa, vaikka ollaankin töissä. Mimmi ja pojat huijasikin loppuun saakka mua siitä miten pojat ei todellakaan oo tulossa ja voitte vaan kuvitella miten mulla hyppäs sydän kurkkuun kun ne yhtäkkiä juoksikin ottamaan mut syleilyyn! Voi sitä onnea.


Olin ehkä aika fiiliksissä, että pojat tuli ja ne oli vielä ite askarrellu mulle kortinkin. Hyvät ystävät on parhautta!!! :)


No paikalla oli myös muita ihania poikia, nimittäin myös Spin FM:llä vaikuttavat Taste ja Slim joiden keskellä Mimmi poseeraa tyytyväisenä. Neki on ihania.


Kuten huomaatte, olin myös heistä aika fiiliksissä! :D

Lauantai oli tosi ihana, eikä tuntunu yhtään pahalta täyttää 25. Koko päivän työskenteleminen kuitenki vaati veronsa ja lähdettiinkin heti bileiden päätyttyä nukkumaan Helsinkiin.

Sunnuntaina nimittäin oli taas Musicians Against Racism-konsertti ja meidän oli määrä olla siellä juontamassa. Niinpä suunnattiinkin nokat ja mahat kohti Gloriaa, vaikka oltiinkin kovin kuumeisia jo tuolloin.


Gloriassa rakastuttiin ihanaan Mikael Gabrieliin, joka tituleerattiinki Suomen sulosimmaks räppäriks.


Kun tapasin ekaa kertaa Kristiinan viime viikolla, niin sekin oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ei voi kenenkään kanssa synkata niiin hyvin heti ja tulikin samantien turvallinen fiilis lähteä juontamaan tota tapahtumaa! Ihana, ihana nainen. :) Huomenna Kristiina on mun kanssa vetämässä meidän aamushowta, kun Mimmi on Kuopiossa!


Mitenkäs tää Chiken t-paita? :D TÄYDELLINEN!!! Myös tän herran kanssa synkkas heti ensitapaamisella ja tuntuukin kun oltais tunnettu vuosia. Ihana, ihana mies. :)


No mutta myös tän kanssa mulla synkkaa ihan ok:sti... ;) Ihana, ihana blogisiskoni Mimmi, joka siis lähti tänään kotiin Kuopioon kattomaan heidän uutta koiranpentuaan ja lyön vetoa, että mulle tulee aika kova ikävä Mimmiä. Loppuviikosta pääsen onneks kans vähän lomailemaan Kuopioon! :))


Bongasin takahuoneessa myös maailman siisteimmät pitkät kalsarit! :D Haisuli on ihana.


Kristiina yrittää olla todella viekotteleva.. Meillä oli aika kiire koko ajan kun piti juontaa a artistit aina lavalle ja sekoiltiinkin kaikki aina ihan kunnolla. Meitä nauratti ehkä vähäsen Mimmin kanssa, kun ensimmäisessä juonnossa Mimmi luki erään jutun ja meikäläinen luki sen sitten heti perään vähän eri sanoilla. :D Onneks voidaan perustella kaikki sillä, että ollaan täysin amatööreja näissä hommissa! Kristiina taas luki erään naisen nimen miehen nimenä ja siinä sitä taas naurettiin pissat housuissa.


Näin kivaa meillä oli! Ihan mahtavasti onnistunut tapahtuma, mahtavat artistit ja niiin tärkeä asia. Me ollaan todella onnellisia ja otettuja, että meidät pyydettiin mukaan juontamaan! :)

Vaikka kiirettä on pitäny ja nyt on kurkku kipeenä, niin on ollut niin kivaa ettei voi valittaa. Mä ajattelin nyt keittää vähän teetä ja sujahtaa peiton alle lukemaan kirjaa. Tänään nimittäin aion parantua, koska viikonloppuna pitää jaksaa ulkoilla ja pitää hauskaa Savossa ihanien tyyppien kanssa! :)

23 kommenttia:

  1. Ihan mahtava toi Chiken t-paita, pakko ostaa poikkikselle tommonen tai painattaa jos ei mistään löydy! :')

    - Riikka

    VastaaPoista
  2. Siis millanen ruokavalio teillä nykyään on kun näytätte noin laihoilta! Ja mimmikin näyttää siltä et olis laihtunu 10kg? :D

    VastaaPoista
  3. Chike on kyl <3 ! Teidän pitää lisää se poikaystävät-listalle! :)

    VastaaPoista
  4. Chike on poikaystävät-listalla ehdottomasti! <3 Se on niiin ihana.

    LAIHOILTA? :D Mä oon lihonut ties kuinka monta kiloa viime kesästä! :DDD Mimmikin on pysynyt aika samoissa, ehkä pari kiloa saattanut tippua. Ruokavalio on todella random nyt. :)

    VastaaPoista
  5. Ostin avokille samanlaisen paidan, kun Chikellä tossa. :D

    VastaaPoista
  6. oiii toi poika on niii sulone!<3

    VastaaPoista
  7. oho teillähän on menny lujaa viikonloppuna :--D no ottakaa nyt iha rennosti ja parantukaa pian♥ ainiii hei monelta se teijän radio-ohjelma juttu tulee huomenna ? jos nyt kerranki ehtisin kuuntelee sen (:

    VastaaPoista
  8. kaikki noi pojat on tosi sulosii, ketä sä tarkotat? :))

    radio-ohjelma on aina 07-10 ja www.spinfm.fi näkee kaikki tajuudet + voi kuunnella kans netistä!

    VastaaPoista
  9. Peppi näyttää tosiaan ihan normaalipainoiselta ja kauniilta naiselta! Musta ei oo kauheen kivaa sanoa itseään läskiksi, jos ei sellainen ole. Oikeasti vakavasti ylipainoiset ihmiset voivat kokea sen loukkaavana. Ennemmin joku pyöreä, kurvikas tai pehmoinen voisi olla hyvä adjektiivi kuvaamaan sua :) <3

    Laihaksi sanominen ei ole mikään kohteliaisuus, itse olen kärsinyt siitä, että normaalipainon alarajalla haukutaan laihaksi laudaksi. :|

    VastaaPoista
  10. haa no hyvä, ehin sitte suurinpiirtein kuuntelee sen :D
    ps. chike on niiin ihana !

    VastaaPoista
  11. mä olen kyllä reippaasti ylipainoinen ja ollut niin koko elämäni, joten aion jatkossakin kutsua itseäni läskiksi vaikka painaisin minkä verran. Mun kasvot vaan on sellaiset, että ne hämää todella paljon, koska ovat suhteellisen kapeet aina. :)

    VastaaPoista
  12. Kauan pidätte tuota radiojuttua? Asun meinaan ulkomailla ja tulossa suomeen kesäksi, toivottavasti kesälläkin jatkuu :)

    Ootte nättejä ja mukavan oloisia tyttöjä!

    Loora

    VastaaPoista
  13. ui teilläpäs on ollut tapahtumarikas viikonloppu! :) Chike ehdottomasti poikkislistalle, kannatan!;)<3 Minuu harmittaa kun en ikinä kerkeä kuuntelemaan tuota teidän aamushowta, yleensä tohon aikoihin oon jo bussissa matkalla kouluun enkä ole edes varma kuuluuko tuo muualla kuin helsingissä? :O kai se kuuluu, olen ennen luullut näin. :') itse asun tampereella.
    Mutta nyt lepäilette ja parannutte seuraavaan viikonloppuun!:D terkkuja ihanaiset pullaset!:))

    VastaaPoista
  14. Mistä ootte ostanu sellasen paidan ku Chikella on siinä kuvassa?? Niin pitäs löytää tollanen omalle poitsulle.. :D :D

    VastaaPoista
  15. Voi ei, pakko saada tietää mistä toi Chiken paita on :D ihan mahtava!

    VastaaPoista
  16. Looks like a wild weekend! I ended up going to a rodeo (first time ever) and thought mine was a blast, but I've been outdone:)

    VastaaPoista
  17. oi että kun ootte molemmat niin kauniita!:)
    Ja vitist ku tyylikkäitäki..ootteko aina pukeutuneet nuin muodikkaasti ja itsevarmasti?:)

    Hanna

    VastaaPoista
  18. Heips! Mua kiinnostais kuinka pitkiä te tytöt ootte?:)) ihana blogi!

    VastaaPoista
  19. Apua tahdon omalle miehelle myös tuollaisen paidan! Mistähän noita löytää?

    VastaaPoista
  20. Teil on molemmilla tosi ihanat kasvot ja silmät varsinki<3:)

    VastaaPoista
  21. Chike kertoi, että toi paita on Seppälästä! :))

    VastaaPoista
  22. Mimmi!! Voisitko kertoa miten sun meikki on tehty? Tai mitä tuotteita käytit, ihanan fresh. Joku meikkipostaus? Tai jonkun sortin selitys, por favor :)
    ~S~

    VastaaPoista
  23. Hmm, just tajusin,että sulla on 2 eri meikkiä näissä kuvissa, hehe. Mie tarkotin tota postauksen ensimmäisen kuvan meikkiä :)
    ~S~

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.