keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Pepin kesäfiilistelyä! :)

Oonko ainoo jossa toi ajoittain pilkottava aurinko herättää samantien kesäfiilikset? Mä oon niin kesäihminen ku vaan voi olla ja niinpä oonkin tässä jo muutaman kuukauden ajan haikaillut kesän perään ihan hurjasti.

Tänään oon hengaillut nyt illalla poikien kanssa ja kattelinkin kesäkuvia meidän vanhalta koneelta. Oli pakko laittaa tännekki muutama fiilistely ja toivonkin, että nää tois kesän vähän nopeemmin mun luokse! :)


Kesällä on parasta olla mökillä ja saada kesäruokaa. Sienikastike, lohi, uudet perunat ja grillatut kasvikset on ihan mun lemppareita!!


Meikäläinen pönöttää Juhannuksena laiturin nokassa jännittyneenä.. Odottelee varmaan mitä ruokaa pöydässä on. :D


Kesällä toisella laiturilla saunaan lähössä. Kesällä on ihanaa, kun iho on hyvässä kunnossa, vähän päivettyny eikä tarvii tunkea pakkelia naamaan ollenkaan! :)


Kesällä tää nainen vetää myös jäätelöä enemmän ku laki sallii, oon tunnettu myös jäätelöhirmuna!


Viime kesänä oltiin reilu viikon mökillä lomailemassa ja kalastettiin ihan sikana. Mä oon just sellanen, että voisin kesät asua melkeen täysin mökillä ja vaan nauttia elämästä. Meikäläinen vetelee kyllä mato-ongella! :D


Jonkun seittemän pohjaan jääneen uistimen jälkeen Mikko sai tollasen hauen ja en tiiä oonko koskaan kertonut, mutta mulla on ollut ihan _JÄRKYTTÄVÄ_ kalakammo. Olin pienenä tosi kova uimaan ja aina vedessä, mutta kerran luin lehdestä kuinka hauki oli purru jotain jalasta ja siitä lähtien mä pelkäsin haukia ihan mielettömästi ja jos uin, ni vedin tyyliin kengät jalassa ihan paniikissa..... Viime kesänä päätin päästä kammostani eroon, pakotin itteni veteen polskimaan moneen otteeseen ja sit mä vielä otin käteeni ton vonkaleen. Pikkasen olin ylpee itestäni! :)


Mä muuten vaadin saada peratakki sen, joten pääsin kammostani eroon kertaheitolla. :)


Uno ehkä vähän protestoi, koska hänet kehdattiin jättää ikkunan taakse, vaikka kaikki muut sai häärätä hauen kimpussa. Voin kertoa, että toi päivä oli meidän perheen yks kesän hienoimmista päivistä, kun oltiin kaikki niin fiiliksissä tosta yhestä kalasta. :DDD


Kesässä parasta on kans festarit ja aurinkolasit.. Meillä on molemmilla Mimmin kanssa hirveet pinot erilaisia laseja, pikkasenko odottelen et pääsen taas käyttämään niitä. :)


Myös keltasilla, epäonnistuneilla kuvilla voi feikata, että on tosi ruskettunut! ;)


Tässä ollaan Mikon äidin synttäreillä, ne oli kesän parhaat juhlat ihan kevyesti! Oon niin onnellinen, että ollaan edelleen Mikon kanssa todella läheisiä ja nähdäänkin tosi usein, vaikkei yhdessä asutakkaan. Se on paras! :)


Ja toi meidän Uno.. Se rakastaa kesää varmaan ihan yhtä paljon ku äitinsäkki. Se aina kierii ja kirmailee nurmikolla aivan onnessaan ja odotankin, että Uno pääsee taas mökille.. Se nimittäin sekoo siellä onnesta. :)

Huhhuh.. Tulee väkisinkin ikävä kesää, mutta nopeesti se sieltä sitten tuleekin onneks. Mua ainakin piristää toi pienikin aurinko mikä tuolta kurkkailee ja se vaikuttaa myös siihen, että oon ruvennut ihan erilailla kattelemaan taas vaatteissa värejä ja oon viehättynyt ihan ihmeellisistä kuoseista nykyään.

Toivon sydämestäni, että pääsen kesällä mahdollisimman paljon mökille makoilemaan laiturille, uimaan, syömään täydellistä kesäruokaa ja hengailemaan hyvässä seurassa. Jos multa kysytään, että mikä on paratiisi maan päällä, niin mä vastaan että se on rauhallinen mökki järven rannalla. :)

36 kommenttia:

  1. Haha ei oo totta! Mulla on tasan sama juttu ton uimisen ja haukien kanssa :D:D järvissä en uskalla uida (vieläkään) kunnolla ja meressäkin voi käydä vaan pikasesti, koska kala voi purra jalkaan! Kesällä tosin mökillä aina koskettelen muiden kalasaaliita, mutta pelko ei vaan helpota. Onneks kukaan ei pakota uimaan! Onhan se kuitenkin pikkusen noloa pelätä KALOJA yli kakskymppisenä, mutta minkäs teet :D

    t. A

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! Tuli hirvee ikävä kesää ja uintiretkiä vesihirviö Mannun kanssa, melkein tuntuu toi kuvien auringonlämpö ja kesän tuoksu täälläkin! Ja voisin tällä hetkellä tehdä vaikka mitä hirmutekoja, että saisin ton ruokalautasen tipahtamaan näytöltä suoraan suuhun (joka nyt ei mun kohdalla varmaan ollut mikään yllätys:D)! AH!:)

    VastaaPoista
  3. JOOHYI JÄRVIKALAT. Eritotenki tuo hauki, luoja miten voi olla ruma ja karseehampainen otus. Oon mökillä uinu samaan aikaan ku pojat lähellä on vetäny samasta järvestä jättihauen. Hyi järkky kun tää pullero vaan osaski uida äkkiä pois.
    Pilas mun hyvän uintireissun, rusketuski ois tullu mageempi uiden ja vaa maaten. : )

    Mutta ehkä munki täytyy vieroittua jotenki kalakammosta. Ja hei, eihän noita varpaanpuru juttuja usein oo. Mua kyllä pelottaa myös jos se limakala uis simmareihin..8D

    VastaaPoista
  4. olipa kiva postaus :) ootte kyl ihania ja piristäviä peppi ja mimmi! teistä tulee ain niin hyvälle tuulelle, kiitos :)

    VastaaPoista
  5. Tämän postauksen myötä tuli kyllä aivan hirvittävä ikävä kesää ja mökkiä! Sauna, veneily ja hyvän ruuan syöminen mökin terassilla auringon laskiessa, ihanaa <3

    VastaaPoista
  6. Aaaww, ihana kesä!
    Voi ootte niin söpöjä eksäsi kanssa, kyllä teidän pitäis vaan olla vielä yhdessä!!
    Ei vaan, hyvä jos ootte molemmat onnellisia näinkin :)

    VastaaPoista
  7. tää ei liity millään tavalla kyllä kesään tai tähän postaukseen muutenkaan, mutta tuli mieleen että kutsuuko muut bloggaajat (esim. nadja, anna, arez jne..) teitä teidän oikeilla nimillä vai mimmiksi ja pepiksi?

    istuin aamulla bussissa ja jostain syystä aloin miettimään tota, joten oli pakko tulla kysymään. :-D

    VastaaPoista
  8. Mistä toi ihana oranssi/punanen/vaaleenpunan paita on ? IHANA

    VastaaPoista
  9. Oi mullla tuli kans ihan hullu kesäikävä näitä kuvia katellessa! Ihanaa kuulla että ootte Mikon kanssa vielä tosi hyviä ystäviä ja toivottavasti ootte molemmat onnellisia nyt. Mä tajusin tota kuvaa sieltä kesän parhaista juhlista katsoessa, että sä oot aivan tajuttoman kaunis! Sulla on upeat kasvonpiirteet ja mahtavan siniset silmät. Kävin siinä sitten sivussa miettimään, että enkai mäkään nyt niin pahan näköinen olekkaan, vaikka parikytkiloa ylipainoa löytyyy.. Ehkä mullakin on vielä jotain mahollisuuksia sen rakkauden löytämisessä, vaikka sen ei fyysisistä seikoista pitäisikään olla kiinni, niin olen melkeinpä varma että 20kiloa hoikempana olis noita sulhasehdokkaita pyöriny ympärillä huomattavasti enemmän kuin nyt... Mutta halusin vaan sanoa että te ootte ihania ja teistä saa voimaaa:) Upeaa että pidätte tätä blogia pystyssä ja toivottavasti ette koskaan lopeta, vaikka ymmärränkin kantanne edellisessä postauksessa täysin. Ihanaa kesänodotusta Peppi!<3

    VastaaPoista
  10. "Olin pienenä tosi kova uimaan ja aina vedessä, mutta kerran luin lehdestä kuinka hauki oli purru jotain jalasta ja siitä lähtien mä pelkäsin haukia ihan mielettömästi ja jos uin, ni vedin tyyliin kengät jalassa ihan paniikissa...."

    repesin aika täysin. tiiätkö miulle kävi ihan samalla tavalla. rakastin uimista, mutta sitten eräänä kauniina päviänä rakkaat serkkuni ja veljeni pelottelivat kaloilla jotka purevat varpaat irti jonka seurauksena en suostunut uimaan moneen kesään : DDD ja siitähän ne pojat vasta riemastu kun sai kiusata minuu, vielä nykyäänkin tulee kuittia asiasta vaikka kaikki aikuisia ollaankin : )

    VastaaPoista
  11. Voi ei miten ihania kesäkuvia! Saisi se kesä jo tulla mahdollisimman pian! :)

    VastaaPoista
  12. Oioi, täälläkin ikävöidään kesää ihan sikana <3
    Oon katellinen sun iholle miten hyvä se on, mulla on järkyttävän huono iho niin en voi olla meikittä edes kesällä :<

    VastaaPoista
  13. Peppi, oot aivan mielettömänälyttömän kaunis!:)

    VastaaPoista
  14. järkkyä miten nättiä!!! oot kaunis :)

    VastaaPoista
  15. Iltoja. :)
    Kyllä noita kuvia katellessa tuli taas hirmunen ikävä kesää! Tosissaan kesässä parasta järvenranta mökki, hyvä ruoka, aurinko ja kaiken kruunaa vielä hyvä seura. :) aah, tulispa se kesä jo nopeesti! (tän loska kauden yli vois hypätä suoraan kesään, tästä en tykkää yhtään!!)

    Ja tohon eiliseen (9.3) Mimmin kirjotukseen.. Ihan järkytyin että ootte saanu noin negatiivista palautetta tonki verran. Huoh näitä ihmisiä! Ite en tosin ole ku muutaman kuukauden lueskellu teidän juttuja, mut silti, ootte siis aivan mahtavia!! Teijän juttui on aivan ihana lukea, ootte niin tyytyväisiä itteenne, aina tulee iloselle mielelle ku lukee teidän juttui ja kuulumisii!! Paitsi tosta et kuinka joudutte ottaa tollasta kuraa niskaa... :(
    Ei muuta ku jatkakaa samaan malliin, älkää ainakaan tieten tahtoen muuttako mitään itessänne, ootte täydellisiä juuri noin! ;D

    Iso voimahalirutistus,
    mari_ko

    VastaaPoista
  16. Kiva postaus! :)

    Ei liity tähän mitenkään mut bongasin tämän http://www.iltalehti.fi/sofiansohva/2010031011275288_ss.shtml
    Kiva kun tossa lopussa viitataan teihin :)

    VastaaPoista
  17. "http://www.iltalehti.fi/sofiansohva/2010031011275288_ss.shtml"

    "Isotkin tytöt voivat nauttia elämästään ja olla tyytyväisiä itseensä. Tutustu netissä Mimmin ja Pepin blogiin "More to love"."

    Viimenen lause tuon linkin tekstistä!

    Te ootte niin mahtavia! Te niin rokkaatte ku autatte ihmisii, ja auttajat suosittelee teitä avuksi onglemiin! AR-VOS-TAN!

    VastaaPoista
  18. Aaaaaah, kesääää! Toi karjalanpiirakka tossa ekassa kuvassa sai mut ihan hulluksi, itse tehdyt on niin parhaita.
    Tää oli muutenkin kiva postaus, just sitä oikeeta MTL-meininkiä.

    VastaaPoista
  19. kesä. suomi. karviaissiideriä laiturilla. makkaraa. muurinpohjalettuja. muikkuja. herneitä. metrilakua. mulle. heti. nyt.

    VastaaPoista
  20. Pieni pyyntö huonosti näkevältä eli fonttia vähän isommaksi jos se vaan on yhtään mahdollista.. Kiitos! :)

    VastaaPoista
  21. :) Sain postauksesta luottamusta kevään pikaista saapumista kohtaan. Ehkä tänään voi jo lähteä kumppareissa kotoa, josko se lumi olisi jo sulanut tarpeeksi?

    VastaaPoista
  22. Oot peppi kyllä niiiiiin kaunis ! Ihan kateeksi käy. Ihanaa että uskallatte näyttää että isommatkin tytöt on kadehdittavan kauniita:]
    Hienoa että ootte Mikon kanssa noin hyviä kavereita vielä, useimmin eron tullessa kun välit viilenee tai menee poikki kokonaa. Ihanaa kevään odotusta teille!

    VastaaPoista
  23. Suomen kesä on ihan jotain parasta <3

    VastaaPoista
  24. Mun kommentointi tänne ei oo kertaakaan onnistunu, enkä ymmärrä että miksi :D siispä oonki tyytyny facebookissa kommentointiin ja tykkäilyyn.. Mutta siis, ihania kuvia! tulee niin ikävä kesää ja kaikkea siihen liittyvää. Ja mulla on ollut ihan samanlainen hauki-kammo pari vuotta!
    ps. UNO ON EHKÄ MAAILMAN SULOISIN <3

    VastaaPoista
  25. Aivan ihania kesäkuvi, varsinkin se juhannuspönötys laiturilla! Suomen kesää ihan parhaimmillaan :)

    Muutenkin ihana ja piristävä blogi, kerrankin jotain erilaista!

    VastaaPoista
  26. tohon edelliseen postaukseen haluan sanoa, et MÄ RAKASTAN TEITÄ juur tommosina ku ootte!!!!!! :)

    VastaaPoista
  27. Ihania kuvia! Tuli heti mieleen kesä ja etenkin järvenranta! <3 Suomalaiset järvenrannat on ihan parhaita, mun mielestä voittaa ulkomaan rannat ihan 10-0!
    Toi oli kyl aika ilkeetä että laitoit noi kuvat tänne ku kattoo tossa samalla noita 10-metrisiä lumikasoja tossa pihalla!! :D
    Ja unohdit mainita ruuista HERNEET ja MANSIKAT aah mums!! <3

    VastaaPoista
  28. iihana blogi! Ja tätä on tosi kiva lukee toivosin semmosia postauksia jossa esittelette lempivaatteitanne =) ja mitenkäs teijät löytää facebookista ku siitä yhessä kommentissa mainittii? =)

    VastaaPoista
  29. oot ihan mielettömän upea tuossa "epäonnistuneessa" kuvassa ja kuvassa mikon kanssa. kaunista! haleja:-)

    VastaaPoista
  30. Aww, tulispa kesä! Ja olispa mökki missä vois hengailla.

    VastaaPoista
  31. herranjumala miten ihania kuvia:)) tuli kauhee ikävä kesää!!
    ja mitää eikö teiät OIKEEST nimeet ookkaa peppi ja mimmi? ku joku anonyymi kysy :D mä oon aina luullu että on..:D

    VastaaPoista
  32. Määki pelkään kaloja aivan sairaasti.
    En tiiä, kuvittelenko, ku musta tuntuu aina ku oon uimassa, että ne kalat koko ajan sillai näykkii mun jalkoja ja oon ihan paniikissa...:D Pienenä mulla jäi uimarannalla sellanen piikkiselkänen kala kiinni jalanpohjaan ja muistelen sitä vieläki kauhulla!!
    Ja mullaki alkaa aina jo joskus huhtikuussa kauhee kesäinto. Se johtuu varmaan siitä, ku oon syntyny keskikesällä, ni kesällä mulla on paljo enemmän energiaa, oon kokoajan ilonen ja kaikki on ihanaa!! :)

    VastaaPoista
  33. http://www.iltalehti.fi/sofiansohva/2010031011275288_ss.shtml hehee teät mainitaan jopa sofian sohvassa! :D
    awww tulispa jo kesä <3

    VastaaPoista
  34. en yleensä jaksa kirjotella mitään kommentteja, mutta nyt pakko laittaa, koska en tiedä saatko kuulla tätä tarpeeks usein: oot OIKEESTI, SERIOUSLY ihan mielettömän kaunis! :) sun kasvot on eloset ja sulla on tosi kaunis hymy, silmistä puhumattakaan. en pidä todellaka kovin usein ihmisiä kauniina, mut sä kyl pääset ehdottomasti mun kauneinpien ihmisten listalle! =)

    VastaaPoista
  35. Voi että sä olet aivan hiton kaunis Peppi, etkä todellakaan ole lihava! :o

    Ja todellakin komppaan evelyniä. :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.