sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Murkinaa ja mukavia tyyppejä!


Torstaina lähettiin vähän ihmettelemään tätä Helsingin yöelämää, kun oltiin saatu kutsut ensin Universalin bileisiin Virgin Oiliin ja sitten ihanaisen The Giant Leapin levyjulkkareihin Apolloon. Meidät sai liikkeille viimeistään lupaus ilmaisesta ruoasta.. Ollaanhan kuitenkin Mimmi ja Peppi More To Love.



Täytyy myöntää, että koettiin karvas pettymys, kun ruoat oli jo meidän saapuessa jo syöty (oma moka kyllä saapua niin myöhään).. No bileet oli kuitenkin ihan tosi kivat ja oli mukavaa nähdä tuttuja! :)


Yheksältä siirryttiin Apolloon ja yllättäen me oltiinkin ne jotka korkkas tuon pöydän antimet.. :DD


Mimmillekkin maistui oikein hyvin nuo pasteijat ja cocktailtikut. Ei kyllä syöty itse tikkuja, vaikka saattaisikin luulla niin..


Peppi yllätetty ruokapöydän välittömästä läheisyydestä notkumasta.. Outoa.


Tässä kohtaa muut varmaan jo toivo, että keikka alkais ja More To Love saataisiin vieroitettua ruokapöydästä..


Sitten bändi tuli lavalle ja kysyinkin heti Mimmiltä, että no onko toi sun mielestä meidän poikkis-materiaalia..


Tässä Mimmi vielä mietti, että no onko...


Mutta sitten Sebu rupes laulaa ja heitti nahkatakin pois, jolloin Mimminkin ennakkoluulot karisi.. Täytyy myöntää, että tuolla mustalla vaimarilla saattoi olla myös osuutta tämän rakkauden roihahtamiseen.




Ja onhan toi Sebu kyllä aika ihana, se oli kuulemma kuullut meidän keskustelut itsestään radiossa ja tokaissut, että haluis tulla meidän vieraaks. Niinpä me ehkä joudutaankin treffata sitä pian!


Siinä on tytöt niin tyytyväisinä. :)


Mukana meillä oli ihana ystävä ja hovikuvaaja Annina, joka on näiden kaikkien upeiden kuvien takana! :)

Oli ihan mahtava ilta, kiitos kaikille ihanille. Saattoi kyllä vähän väsyttää, kun perjantaina kömmittiin seittemäksi aamulla studioon höpöttelemään. Me ei olla ollenkaan totuttu tämmöseen yökukkumiseen. :D

HAHA. Samalla kun tässä tein tätä, niin tuli ilmoitus Facebookissa, että Mimmi More To Love became a fan of If a guy wears a wife beater it instantly makes him 10 times hotter. :D:D

Kuvat: Annina Mäkinen

27 kommenttia:

  1. ootte khyl ehkä maailman ihanimpia ! purrr voivoivoi kun en kerkee sinne tänääkeikalle .<

    VastaaPoista
  2. awww, ootte söpöjä! :) PEPPI mistä toi sun takki on? UPEE :o

    VastaaPoista
  3. mun takki on vilasta ja se on aitoa nahkaa ja ahh rakastan sitä!!! <3

    VastaaPoista
  4. Olipa oikein ihanan energinen postaus! Lisää tällästä! :))

    VastaaPoista
  5. Aitoa nahkaa? Järkyttävän suuri pettymys, oikeesti.
    Ja en tajua tota face yhteisöä, anteeks jos oon tyhmä :D mietin sitä jo faces aikasemmin tänään :D

    VastaaPoista
  6. Viaton eläin nyljetty jotta Peppi More To Love saa vedettyä "hienon" takin päälleen. Upeaa! :) todellisia roolimalleja te tytöt <3

    VastaaPoista
  7. Siis tuollaista normaalia miesten toppia kutsutaan joskus myös wifebeateriksi, siitä varmaan tää FB-yhteisö? :D

    VastaaPoista
  8. Joo kyllä tässä nyt on roolimalleus koetuksella, kun olen nahkaisen takin päälleni vetänyt ja aion sitä käyttää myös jatkossa. :)

    VastaaPoista
  9. Anteeks jos mäkin takerrun tohon "aitoa nahkaa" juttuun, mutta miksi ihmeessä joku haluaisi pukeutua aitoon nahkaan? Kannatatteko myös turkistarhausta? Ihan mielenkiinnosta kysyn. Miten Peppi oikeuttaa omassa päässään aidon nahkatakin käyttämisen? Ajatteletko että ihan sama, ei kiinnosta, vai käykö jotain edes mielessä? Olisin jotenkin voinut luulla, että teitä kiinnostaisi enemmän eläinten oikeudet, muutenkin vaikutatte niin symppiksiltä ja ihanilta ihmisiltä :)

    T: Heidi

    VastaaPoista
  10. Jos eettisyydestä puhutaan, eiköhän tekonahka kuormita enemmän kaikkea. Ja eläimethän tapetaan vain jotta niistä saadaan irrotettua nahka, eikä esimerkiksi ruoaksi.

    VastaaPoista
  11. Mulle ei ole koskaan ollut ongelma pukeutua aitoon nahkaan, enkä ymmärrä miksi sen pitäisi olla ongelma nytkään kun musta on tehty "roolimalli". :) Mun mielestä meillä jokaisella saa olla omat tapamme toimia ja minä aion pukeutua nahkaan jatkossakin, vaikka se olisi jonkun mielestä väärin. Monet muutkin ihmiset tekee asioita jotka mun mielestä on väärin, mutta en lähde ketään tuomitsemaan tieten tahtoen. :)

    Inhottavaa on jos tähän sekotetaan nyt se, että olisimme jotenkin vähemmän symppiksiä tai ihania jos meidän päältä saattaa löytyä nahkavaatteita.

    Rakastan takkiani ja rakastan myös eläimiä.

    VastaaPoista
  12. Teidän blogi on piristävää luettavaa! Mutta mistä on ostettu Pepin ihana laukku? Ja Mimmin hiuskoriste?

    VastaaPoista
  13. Kiitos <3 Pepin laukku on Mimmin ja ostettu joskus way back H&M:stä. Mimmin hiuskoriste taasen on JC:stä ostettu viime viikolla! :)

    VastaaPoista
  14. Naurettavaa verrata turkistarhausta ja (sian/naudan)nahkatakkin pukeutumista :D On aika hemmetisti egologisempaa että lihatuotannossa käytetään myös sivumateriaalit hyödyksi, kuin laaduttomien tekonahkistuotteiden valmistaminen.

    Nim. Mummon nahkainen käsilaukku edelleen käytössä <3

    VastaaPoista
  15. mistä on ostettu mimmin oranssi toppi/mekko ja paljon makso ja mitä kokoo? :)

    VastaaPoista
  16. Anonyymi: Gina Tricotista viime viikolla, koko XL ja hinta 19,90,-

    VastaaPoista
  17. Mieletön tuo kolmanneksi viimenen kuva, voisin teettää tosta seinän kokosen kuvan ja tapetoida sillä mun huoneen <3<3<3 ja mieletön habaki löytyy, nammm <3

    VastaaPoista
  18. PEACE-KORVIKSET, IHANAT, MISTÄ !! :)

    VastaaPoista
  19. Hei! Luin juuri teidän vanhoja entryjänne ja kaipailin niissä olevaa fiilistä... Tultuani tänne tänään, tulin hirmuonnelliseksi sillä tää uusin entry on just niin teitä! Teidän bloginne on tuonut niin paljon hymyä huulille ja positiivista asennetta tämän läskin elämään :) Fanitan teitä ihan täysillä! Pakko myöntää, että joskus on tullut kyyneleitäkin: luettuani MeNaisista teidän haastattelunne, josse Peppi kertoi silloisen poikaystävänsä kavereiden kommenteista, sai minut todella vihaiseksi.

    Tuntuu välillä, että te olette tavallaan kuin kavereita, jotka kannustaa. Ja se kannustus on hirveän tärkeää.

    Ihanaa kevättä <3

    VastaaPoista
  20. Hei, aidon nahkan käyttäminen on melkein ekologisinta mitä on, puuvillan, villan jne. lisäksi. Eli älkää verratko nahkaa turkikseen!

    Tekonahka on sen sijaan usein tehty öljystä, ja se on luonnon kannalta lyhytnäköistä.

    Eli nahkaa lisää laukkuihin ja vaatteisiin. Nahka on pitkäikäinen materiaali. Itsellänikin 9 vuotta vanha nahkalaukku käytössä. Kaikki tekonahkalaukut ovat hajonneet vuosien varrella.

    Mimmi ja Peppi, jatkakaa samaan malliin. Olette aivan ihania. Pitäkää jaksamisestanne huolta, kun niin paljon teitä nyt viedään. ;) Muistakaa rentoutua säännöllisesti <3 Varmaan muistattekin! Aurinkoista huomista toivoo bloginne lukija.

    VastaaPoista
  21. Hei pliis, tutustukaa nahkan valmistusmenetelmiin ennenkuin hehkutatte sen ekologisuudesta. Ja onko pakko ottaa tekonahkaakaan? Itse lisäksi henkikökohtaisesti pidän eläinten julmaa kohtelua niin vääränä, että mielummin sitten vaikka valitsen sen tekonahkaisen, jos sen on pakko olla "nahkaa". Tässä maailmassa, jossa ihmiset törsäilevät mitä erilaisempiin kulutustavaroihin, lentävät, asuvat isosti ja energiatuhlaavasti, yksitysautoilevat unohtamatta teollisuuden päästöjä yksi nahkalaukku ei sitä maailmaa pelasta.

    Sori, piti sanoa kun kerta puheeksi tuli.

    VastaaPoista
  22. Hei ! Tää on loistava blogi ! Tietoa voisi olla enemmän niistä vaatteista, kun niistä kerran kysellään niin paljon ::)

    VastaaPoista
  23. mä tykkään teidän asenteesta tosi paljon, ja oon iloinen että edustatte tälläistä tervettä suhtautumista vartaloon, oli minkä kokoinen tahansa. mutta vähän pistää silmään kun jokaisessa kuvassa pitää kommentoida tyyliin "söin kuin hevonen ja sen huomaa" ja "ei syöty tikkuaj vaikka niin voisi luulla". jotenkin tulee outo olo... tajuan että rakastatte ruokaa ja näin poispäin, kyllä minäkin ja varmasti moni muukin, mutta tuollainen korostaminen menee vähän överiksi. tulee sellainen liiallisen yrittämisen ja esittämisen maku. että oletteko sittenkään niin sinut itsenne kanssa, kun vaikuttaa kuin itseänne pilkkaamalla jotenkin puolustatte kokoanne. ei teidän tarvitse tehdä sitä! kiitos mahtavasta asenteesta muuten, ei moitittavaa!

    terveisin normaalipainoinen

    VastaaPoista
  24. Heei jommallakummalla teistä oli se Joicon vaniljainen vartalorasva, kyselisin vaan että mistä sellasen saa hankittua ja mitä kustantaa? :)

    VastaaPoista
  25. No kyllähän Sebu nyt sille listalle kuuluu.. ;)

    Aivan ihana postaus ja olitte taas todella nätteinä!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.