maanantai 1. maaliskuuta 2010

Hyvää ruokaa, hyviä ihmisiä ja eläimiä! :)

Eilen vietin ihan älyttömän ihanaa vapaapäivää. Heräiltiin aamulla poikien kanssa, käytiin aamulenkkeilemässä ja syötiin herkullinen aamiainen rauhassa.


Pojat tarkoittaa siis entistä poikaystävääni ja yhteistä koiraamme Unoa, joiden kanssa rakastan viettää aikaa edelleen aina kun vaan keretään. Mitenkäs muuten toi Unon tukka? :D Saattais tarvita trimmaamista..


Aamiaisen jälkeen päätettiin lähteä kaupungille kiertelemään ja kattomaan vähän puuttuvia juttuja herran uuteen kotiin. Olin kuulemma hyvä tyttöystävä, koska kun seurusteltiin niin kiersin mieluusti nämä kaupat aina itekseni, että sain viettää niissä mahdollisimman paljon aikaa. Nyt julmana ja kierona exänä raahasin herran tietty mukaan.. ;)


Meidän teki hirveesti mieli Intialaista ruokaa ja käytiinkin Namaskarissa syömässä Butter chickeniä. NAM! Voitteko muuten uskoa, että tämä pullero ei jaksanu koko annosta? Nyt kyllä maistuis vaikka parikin.. Uusi viikko ja uusi nälkä! :D


Siinä hymyilytti hississä, mulla on muuten kaulassa ihanan kummityttöni äidin itse neuloma kaulaliina ja oon ihan rakastunu siihen. Suuresti tunnearvoa!! :)


Kaupungilla kiertelyn jälkeen menin näkemään Mimmiä ja Mimmin ystävää jotka tapas pitkästä aikaa. Mimmihän oli Sloveniassa viime kevään vaihdossa ja tutustui siellä tähän herraan, mutta ne ei ole sitten aikoihin nähnyt kun hän ei asu Helsingissä. Yllättäen minäkin oon kuullut paljon tarinoita näiden seikkailuista, joten pitihän se mennä niitä tapaamaan ja toteamaan, että herra on maineensa veroinen mies! Todella mukava nimittäin. :)


Sitten mentiin Suville ja Cindylle kyläilemään ja kattokaa miten tarkkaavaisena Cindy tuijottaa Mimmiä joka sekoilee jotain omiaan.. :D


Peppi vuoden valokuvaaja zoomaili Cindya aivan innoissaan. Siis minä oon aina haaveillut, että saisin joskus oman tommosen chihuvauvan Unon lisäksi ja Cindyhan sitten lisäs tätä kuumetta taas entisestään..

Uus viikko on lähteny käyntiin aika kivasti, kun ollaan täällä radiossa taas. Täytyy kyllä rehellisyyden nimissä myöntää, että tänään söi aika paljon naista (tai oikeestaan kahtakin) herätä niin aikasin, mutta Mimmi sano matkalla että "haetaan tosta vähän leipää mukaan, niin tullaan pikkasen paremmalle tuulelle". Käytiinkin sitten hakemassa ihan tuoreet ruisleivät mukaan ja kyllähän tässä on jo hymyilty useempaankin otteeseen. :D

On se jännä miten ruoka ja hyvä seura saakin ihmisen iloseks! :)


10 kommenttia:

  1. Mahtava blogi ja hyvä ohjelma naurattamassa joka aamu työmatkalla. Big Up.
    Mimmit on kyselly jos voisin tehdä heille suunnattuja esin lenkkari postauksia mut teil näyttää olevan hyvää boogi, taidanpa ohjata heidän vaan teidän tykö :)

    VastaaPoista
  2. Tälleen tiivistetysti: ootte tosi ihania♥

    VastaaPoista
  3. Ihana toi Uunon tukka!:D
    Ja meinasinkin kysyä että mistä olet ostanut tuon kauniin kaulahuivin (tahtoo samanlaisen), mutta eipä taida serkullasi olla kutomispuotia..?:)

    VastaaPoista
  4. aaaah sulla on tuollanen pio harmaanakin :---)) halvaa <3 ja hyvä että oot sovussa entises kanssa

    VastaaPoista
  5. Ihana blogi!!!:)
    Hei tossa uusi ystäväni-postauksessa kun Peppi piehtaroi sen koiran kanssa,ni sanoooko se siinä n. 17 sekunnin kohdalla , että "voi helvetti" XDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  6. Ooh toi näyttää niin namilta toi ruoka :D :P

    VastaaPoista
  7. Äää miun koirakuume senkus vaan kasvaa ku kattoo noita pikkusia! <3

    VastaaPoista
  8. Ihana blogi teil, tykkään :) Oon vasta nyt pari viikkoo lueskellu teiän postauksia ja tykkään kyllä kovasti! Minkä rotuinen Uno on? Tosi sulonen :)
    T. Julle
    Ps. Maharajassa on parempaa intialaista ruokaa kuin Namaskaaris;)

    VastaaPoista
  9. Hei ! eihän haittaa ,että linkkasin teidän bloginne minun blogiini? tai siiskun niin.. :) ajattelin vain kysästä.

    VastaaPoista
  10. Vooooi ihania koiria molemmat! Koirakuume kasvaa kasvamistaan. :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.