lauantai 20. maaliskuuta 2010

Pepin iltabiisit!


Meiltä kysellään paljon aina minkälaista musiikkia kuunnellaan ja oonkin muutamasti näitä musapostauksia tehnyt. Niitä kuitenkin pyydetään aina lisää ja ajattelinkin nyt listailla tämän hetken "iltabiisi"-suosikkejani. Mä tykkään yleensä iltasin kuunnella suhteellisen rauhallista musiikkia ja lauleskella mukana. Niinpä tässä onkin muutama oma suosikkini:



Chisun Sama Nainen on vaan niin mielettömän kaunis biisi, että menee edelleen kylmät väreet aina kun kuulen tän. Mun lempparikohta tässä biisissä on se sama mieli, sama sydän, sama naaainen.



Prince Of Assyrian What Ever You Wantin löysin taas pitkästä aikaa uudelleen ja nyt onki ollu tehosoitossa. Törkeen kaunis melodia ja kauniit sanat! Tulee myös elävästi mieleen meidän vierailu Maria!ssa kun herra oli siellä vetää tän livenä samana iltana. Hyvä muisto, kiva ilta. :)



Goo Goo Dollsin Iris on mun mielestä yks maailmankaikkeuden kauneimpia biisejä. En oo pitkään aikaan tätäkään kuunnellu ja nyt yks ilta se tuli mun mieleen, enkä voi olla kuuntelematta sitä. Suuri rakkauteni.



Mulla on selkeesti joku vanhojen biisien fiilistely menossa, koska esim. tämä biisi tais olla mun vuoden 2005 soitetuin biisi. Ihana. :)



Mä en malta odottaa Jenni Vartiaisen uutta levyä, tää eka single on jo niin törrrrkeeen hyvä. Ahh.



Viimesenä on pakko laittaa biisi joka on mun mielestä ihana. Tää on sellanen biisi mihin on mun mielestä ihana nukahtaa ja erään poikapuolisen ystäväni kanssa kuunnellaankin tätä välillä repeatilla ja lauletaan mukana ihan fiiliksissä. :D Tästä tuleekin paljon hyviä hetkiä mieleen ja harmittaa kun en oo vieläkään nähnyt tota Jos Rakastat-leffaa!

Tässä Pepin tämän hetken lemppareita, onko teillä jotain ihania biisejä mitä mun pitäis ehdottomasti kuulla? :)


15 kommenttia:

  1. Listasittepa tohon heti kolmen kärkeen meikän lempparibiisit. :)

    VastaaPoista
  2. kaikki noista biiseistä munkin lemppareita mutta iriksen olin jo melkein unohtanut! nyt lähtee taas tehosoitolle se=)

    VastaaPoista
  3. No johan, identtinen soittolista meikäläisen kanssa! :) Aivan loistavaa muzakkia! Tosin tuosta Jipun & Samulin versioinnista en osaa päättää, tykkäänkö vai en...

    VastaaPoista
  4. No johan, suorastaan identtinen soittolista meikäläisen kanssa! Aivan loistavaa muzakkia! Tuosta Jipun & Samulin versioinnista en tosin ihan tiedä, tykkäänkö vai en...

    VastaaPoista
  5. hihih, ootte niin söpöjä ! <3 ^^

    VastaaPoista
  6. David Cook - Always Be My Baby on aivan ihana !! Se sun on pakko kuunnella :)
    - nepu

    VastaaPoista
  7. Jos sä tahdot niin! Voi ihana tuo on maailman suloisin biisi (kunnes uuden löydän) :)

    VastaaPoista
  8. ooh miten tuttuja ja rakkaita biisejä! Let go, what you ever want ja iris = oijoooi ihania! :))

    VastaaPoista
  9. Nyt äkkiä Peppi katsomaan se jos rakastat. Ihanan överiksi menny leffa sillee ihanalla tavalla, tää leffa on sellane, että ei voi kattoa hymyilemättä tai nauramatta. Suosittelen.

    VastaaPoista
  10. Ainii tos olis aika hyvä biisi siitä jos rakastat leffasta:):
    http://www.youtube.com/watch?v=WFtbgZggPcg&feature=related

    VastaaPoista
  11. Meikän suositus: Pidä hyvä fiilis biissitä äläkä tsekkaa leffaa!! Ei oo näyttelijöiden vika vaan sen että siitä on koitettu tehä musikaali -> Ihan kauhee leffa :D. Tai siis saa nauraa joo, mutta lähinnä siks että se aiheuttaa myötähäpeää. Ehkä se on tarkotettuki sellaseks tönköks mutta ei se vaan toimi valkokankaalla. Teatteri olis asia erikseen.

    VastaaPoista
  12. ihan hyvä vaan ettet ole nähnyt sitä leffaa, sanoisin että täys katastrofi!! :|

    VastaaPoista
  13. Ah Iris on niiiiiiiiin loistava biisi. Jos mä ikinä menen naimisiin, haluun että se soitetaan mun häissä (matkin Avril Lavignea hahaha). Mutta niin, se on parasta. <3 Muita mun suuria musiikkirakkauksia on
    Depeche Mode - Enjoy the silence
    Bleak - Fate
    Juha Tapio - Päivin sekä öin
    U2 - One (ja monet muut!!!)

    Pitääkin kuunnella taas näitä pitkästä aikaa.

    VastaaPoista
  14. Suorastaaan rakastan Chisun biisiä Sama Nainen! Chisu on videolla häikäisevän kaunis.. Tulee kylmät väreet niinkuin Peppi sanoi. Lisää tällaisia postauksia=)!

    VastaaPoista
  15. hmmmm no esim Adele - First Love on ihana♥ se on aika surullinen mut silti sellanen mitä tulee kuunneltua monta kertaa (:

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.