perjantai 12. maaliskuuta 2010

I LOVE JARED!

Olin viimeksikin kattoo Jaredia 30STM keikalla ja oon odottanu tätä iltaa taas kuinka kauan. Alotin Jaredin fanittamisen My So Called Lifen aikoina ja en oo vieläkään päässy yli ihastuksestani.

Kun kello ensi yönä lyö 00.00 niin täytän 25v ja oon toivottavasti Jaredin kainalossa. :D







Onkohan paikalle tulossa muita Jaredin havittelijoita, nimittäin tämä läski meinaa pogoilla kentällä ja runnoa kaikki muut yrittäjät! Nyt on tosi kyseessä!

28 kommenttia:

  1. ÄÄ et Rynni mun Riinaani siellä sitten :)

    VastaaPoista
  2. Oioi kunpa pääsisikin keikalle, mutta ei en pääse. Jared on kyllä niiin namiskuukkeli että uuh♥ Toivon vaan et tulee vielä seuraavakin suomen keikka ja sinne sit pääsisin viimein, koska Jared on puhdasta rakkautta♥♥♥ Pidä hauskaa ja anna Jaredille rakkautta meidän kaikkien, jotka ei keikalle pääse, puolesta.

    VastaaPoista
  3. Mmm, luin tänään just Provinssin uutiskirjeestä että 30STM tulee myös sinne, tykkään! <;

    VastaaPoista
  4. Hyvää syntymäpäivää sinulle! Ja nuo silmät, voi nuo Jaredin silmät :)

    VastaaPoista
  5. no on se jared kyl aika kuumis♥ hihi toivottavasti fiilistelet siellä munki puolesta (---;

    VastaaPoista
  6. Mä muistan kun kaveri lähetti MESESSÄ(kuka sitä enää käyttää) capricon-biisin ja sanoi, että tätä et radiosta kuule! siitä asti ollut aivan koukussa, ja edellisellä keikalla kävin kiljumassa. Mies on niin kuuma että jäähallikin sulaa!

    VastaaPoista
  7. Jareddi oli kyl kuumana!
    ja hyvä keikka<3

    VastaaPoista
  8. JARED!<3333333333333333333<3

    VastaaPoista
  9. Jared oli KUUMAAAAAA! mut keikka ei ollu niiiiiiiiiin hyvä ku viimeks. :) provinssia odotellessa! <3

    VastaaPoista
  10. Jared oli jotenki ihan ylilaihan näköin ja laulatti ihan liian paljon yleisöä. Akustiset vedot oli ehdottomasti parhaita. Jostain syystä kukaan ei ole vieläkään sanonut Jaredille ettei jo ahtaasti pakkautuneelle konserttiväelle saa sanoa "kaks askelta eteenpäin". Olin toisessa rivissä ja väkeä pyörtyili ympäriltä ihan liikaa- tosin vähemmän ku viime kerralla. Eka lämppäri oli muuten tosi hyvä ja toka ois sopinu paremmin esim coldplayn lämppäriks, tuolla ne tanskalaiset lähinnä sai uneliaisuutta aikaseks...
    Vaikka tästä valitustulvasta vois luulla, että keikka oli huono niin kaiken kaikkiaan ok- odotukset oli vaan korkeammalla..

    VastaaPoista
  11. Onnea multakin. Olin kanssa sitä mieltä, että keikka oli huomattavasti pliisumpi kun viimeksi. Street Drum Corps oli hyvä sen kolme ekaa biisiä, mitä sitä näin. Oli se Jaredkin kyllä hotti, ei sillä :)

    VastaaPoista
  12. Ooh vähän super aikaan oot syntynyt, kun TASAN keskiyöllä!♥ Juhlimiseen just paras aika täyttää vuosia, mä itse oon syntynyt aamulla puoli seiskalta, joten silloin yleensä vielä vetelee hirsiä, joten kukaan ei ikinä tasan oikealla hetkellä pääse onnittelee:)

    VastaaPoista
  13. Onnee :).

    Voi se my so called life oli kyllä jotain parasta sillon.. :`)

    VastaaPoista
  14. Voi ei, muistan kuin itekki olin vielä ala-asteella ja kattoin my so called lifea ja Jared oli kyllä se ensimmäinen iso ihastus...niin uskomattoman sulonen ja ihana ja NE SILMÄT!!!

    VastaaPoista
  15. Kiinnostaisiko tämä teitä. :DDD

    http://justjared.buzznet.com/2007/03/06/jared-leto-transformation/

    VastaaPoista
  16. Mäki olin eilen siellä, harmi ku ei törmäilty. :/ Paljon näkyi kyl tuttuja ja Jartsa oli niiiiin kuumah! :D

    VastaaPoista
  17. Onneaaaa Peppi! :)

    Jared on vaan nam. Kesällä sitten odotellaan!

    VastaaPoista
  18. Moikka tytöt! Luin teidän blogin yhessä päivässä läpi,jäin koukkuun aivan totaallisesti. Mä itsekkin olen ollu kiusattu koko mun ala-asteen painoni takia ja oon monet itkut itkeny. Mun elämä alko mennä parempaan suuntaan ylä-asteella ja nyt on hymy huulilla,ja vielä leveempänä bloginne lukemisen jälkeen kiitos! :-)

    VastaaPoista
  19. eei olin stokkalla hakemassa nimmareita pojilta ja olin valahtaa polvilleni siinä jaredin eessä ku se katto silmiin!! keikalle en päässy mutta fiiliksessä olin kyllä todellaki mukana! aivan ihana jared <3

    VastaaPoista
  20. HEI PLIIS OLKAA KILTTEJÄ JA ESITELKÄÄ TEIDÄN KAIKKI, SIIS _KAIKKI_ SNEAKERSSIT !=))) ja ostopaikat ! veikkaan etten oo ainut ketä kiinnostaa!

    VastaaPoista
  21. mulla tuli tosta mimmin viimeisimmästä (ja ainoasta) deeppi postauksesta mieleen, että muistakaa tää aina

    http://www.youtube.com/watch?v=fDGMXrmiswg

    niin kaikki on hyvin! tsemppä teille :)

    t. suvi

    VastaaPoista
  22. Olitte just ihanii Glorias :)

    VastaaPoista
  23. Mä päätin jo vuosia sitten että Jaredista tulee mun aviomieheni. Perjantain keikka ja se fakta että satuin istumaan vieressä kun Jared tuli C-katsomomoon lauleskelemaan, vahvisti vaan mun aikomuksia. AH <3 Provinssissa nähdään kosinta ;)

    VastaaPoista
  24. peppi tais jäädä jaredin kainaloon ja lentää pois ku teistä ei oo kuulunut pitkään aikaan mitään:(

    i miss you guys!

    VastaaPoista
  25. Nyt pitää vähä avautua. Oon seurannu teijän blogia lähes alusta asti mut nyt on menny maku tästä koko hommasta.
    Alussa teijän blogi oli semmosta kivaa vaihtelua siihen normaaliin bilehile-muotimeininkiin, oikeet naiset kirjotti ihan oikeeta asiaa itsetunnosta ja siitä, miten aina ei hyväksytä itseään sellaisena ku on.

    No nyt tää blogi ei mun mielestä kuvaa ollenkaa sitä mitä te sanotte että tää on. Käytte keikoilla, juontamassa ja bilettämässä, ja MUN mielestä elätte aikamoista pintaliitoelämää. Semmosen kuvan ainaki saan tän blogin kautta. Mistään muusta te ette nykyään postaakkaa ku miten ihana joku jätkä on tai miten siistiä on jollain bloggaribrunsseilla on.
    Tottakai se on kivaa että teillä on hyviä ystäviä ja ootte kauniita (ja ihan normaaleita, ette edes mitenkään lihavia) naisia, joilla on vilkas seuraelämä, mut se vähän syvällisempi puoli on tästä kyllä jääny pois. Se puoli mitä mä ihailin ku aloin seuraamaan tätä blogia.

    Jotenki se aikasempi hyvä tarkotus levittää omanarvontunnon tärkeyttä ei oo toteutunu pitkiin aikoihin. Ehkä te tai teijän elämät on muuttunu niin paljo, mutta olis taas kiva kuulla niitä vanhoja mtl-peppiä ja mtl-mimmiä jotka kirjotti lihavuuden vastasesti, ei siitä miten siistiä oli hengailla julkkisten kanssa.

    Kaikki tää avautuminen oli pelkästään positiivisessa mielessä, ja oon pahoillani jos jotenki loukkasin. Ei ollu tarkotus. Peace & Love <3

    VastaaPoista
  26. on siinä bändissä pari muutakin ihanaa ukkelia ku jared ♥ mua vaan ottaa vähän päähän tällänen jaredkeskeisyys 30SMT:stä puhuttaessa..

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.