tiistai 2. maaliskuuta 2010

Nyt se liha liikkumaan!

Nyt se sitten on virallista. Me More To Loven siskokset ollaan alotettu urheileminen (jälleen).

Ollaankin tässä jo pidempään puhuttu, että olis tosi kiva alottaa vähän liikkumaan, kun siitähän saa lisää energiaa ja kuulemma tulee ihan hyvä olokin. Ei kyllä sitten tiietä, että kuka hullu nauttii kipeistä lihaksista ja hikoilusta, mutta me varmaankin myös jatkossa.. kai? Toivottavasti ainakin?

Alunperin saatettiin ehkä suunnitella, että alotetaan tää treenaus jo tammikuussa, mutta on ollut niin paljon kaikkea ja silleen ei oo kerennyt salille yms... ymmärrätte varmaankin.. No nyt me sitten kuitenkin saatiin lisäpuhtia tähän harrastuksen aloittamiseen, kun pomo soitti ja kertoi hankkineensa meille kortit salille. Ihme vihjailua kylläkin, mutta ehkä ihan hyvä että joku potkii meitäkin persuksiin ja saadaan oikeasti liha liikkumaan.



Tarkoituksena meillä ei oo mitenkään ruveta laihduttelemaan, mutta kohentaa kuntoa ja saada sitä energiaa entistäkin enemmän. Me nimittäin jo henkisesti (ja nyt myös fyysisesti) valmistaudutaan siihen, että jossain vaiheessa Mimmin hissi saattaa taas mennä rikki ja joudutaan könytä yhdeksänteen kerrokseen esim. kesähelteillä portaita pitkin (kuten viime kesänä 2kk). Siinä on sitten taas lihavan pohkeet koetuksella ja niinpä täytyykin vähän jo yrittää ennakoida tätä tilannetta..

Me ruvetaankin nyt käymään salilla ja tänään me sitten marssittiin sisään Forumin Intersportiin hankkimaan urheiluvaatteita. No, meillähän oli tietenkin omat ennakkoluulomme siitä ettei kaksi tämmöistä "hieman" pyöreämpää leidiä voisi mahtua niihin kaikenmaailman hengittäväkuitusupertrikoorätti-ihmeisiin (dri-fit,pump sport shock absorber, stay cool when it heats up yms) ja etenkään johonkin ihmeen urheiluliiveihin, mutta mitenkäs kävikään? Kerrottakoon että meillä loksahti leuat auki (eikä nyt puhuta ruoan näkemisestä ja kuolaamisesta) sovituskopeissa ähistessämme jo valmiiksi kärttyisinä kun huomattiinkin mahtuvamme niihin tyylikkäisiin ihan normimallistojen isoimpiin kokoihin ja löydettiin aikamoiset vermeet salille. Siinä joutuu varmaan taas sitten miesihailijoita hätistelemään kimpustaan, kun meikäläiset kiipeää kuntopyörien selkään ja rupee polkemaan niin vimmatusti. Ollaan niin fiiliksissä noista meidän vaatteista, että hihkutaan vaan onnessamme ja hypistellään niitä varmaan koko ilta. Ei olla onneksi mitään materialisteja tai välineurheilijoita......



Nyt on siis kamat hankittu, kortit odottamassa salin vastaanotossa ja vielä tässä sitten ainoana puuttuu se, että oikeesti raahaudutaan sinne salille. Ollaankin tässä suunniteltu, että huomenna kirmataan suoraan lähetyksen jälkeen hikoilemaan.. (Kyllä, salilla on myös sauna ja solarium :D)

Mitäs veikkaatte? Miten me selviydytään salille muutamasti viikossa? Entäs uskotteko, että meistäkin voi tulla liikunnallisia? Me uskotaan nyt itsemme, ellei sitten jouduta mennä lakkoon kuten kuljetusala. Se olisi kovin ikävää.


Kauanko uskotte, että tää meidän sali-innostus kestää?

32 kommenttia:

  1. Jeeee vähänkö siistiä!! Tarviitteko motivointipalveluu? :D Oon vapaana haha.

    VastaaPoista
  2. Ottakaa nyt kuviakin niistä teidän superhienoista urheiluvaatteista! :D Haluun nähdä! :D

    Mut eiköhän tuo innostus kestä. Varsinki ku saleilla tuppaa aina näkemään kaikkia kuumia miehiä. ;)

    VastaaPoista
  3. kyllä se sali-innostus kestää, kun vaan ensimmäiset kerrat menee "melkein pakosta":D jos tajusitte:D

    VastaaPoista
  4. Haha, loistopostaus! :D Tsemppiä sali-innon ylläpitoon!

    VastaaPoista
  5. Millaset kuteet? Kuvia!!
    kyllä se kestää kun te potkitte toisianne liikkuun. siihenhän jää koukkuun!

    VastaaPoista
  6. Miten sattukin! Itse ostin tänään crosstrainerin ja aion alkaa muutenki liikkua enemmän :)
    Piti aloittaa kanssa jo heti vuoden alusta, enkä oikeastaan ymmärrä miten jo 2 kuukautta meni aloittamatta :DD

    VastaaPoista
  7. missä salilla te alatte reenaamaan? ;)

    VastaaPoista
  8. Mäkin haluan nähdä kuvia niistä urheiluvaatteista!

    Yäh nyt teistäkin tulee hirveän laihoja ja yhyh.

    VastaaPoista
  9. Hyvinhän te pärjäätte ja kyllä se innostus kestää.. Vaikka tottakai jokaisella tulee niitä hetkiä jolloin ei vaan jaksais mennä :D Mutta tsemppaatte toisianne niin kyllä se siitä :)

    nimim. viime syksynä vesijumpassa käynnin aloittanut ja vieläkin innostusta löytyy :)

    VastaaPoista
  10. ! AWW ! Hyvä Mimmi ja Peppi ;) Laittakaas kuvia niistä vaatteista ;>> luv

    VastaaPoista
  11. Olen erittäin epäliikunnallinen ihminen ja todella toivoisin itselleni tarmoa liikkua edes jotenkin muuten kuin kävelemällä keskustaan shoppailemaan (aika tehokasta liikuntaa yllättäen!).

    Tsemppiä naiset! Uskon vahvasti, että innostus kestää :)
    Ja toivon samaa innostusta itsellenikin.

    VastaaPoista
  12. Noniin, ja missä ne vaatteiden esittelyt sitten viipyy? :) Olisi kiva jos tekisitte niistä vielä oman postauksensa: mitä ostitte ja millaista kaupassa tarjonta oli?

    VastaaPoista
  13. Aloitin tammikuussa kuntosalilla käymisen ekaa kertaa elämässä (aiemmin oon urheillut vaikka millä tavoin mutta todella epäsäännöllisesti ja harvoin) ja kun alun kankeuden jälkeen jaksaa käydä säännöllisesti niin kunnon kohenemisen kyllä huomaa! Ja yhtäkkiä on energiaakin paljon enemmän. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  14. missä salilla te aiotte nyt alottaa käymisen? :) ja kuvia vaatteista vaaditaan todellakin! nimim. pyöree pyllerö joka ei oo löytäny mitään urheiluvaatteita missä ei näyttäis makkarapötköltä

    VastaaPoista
  15. Kyllä se innostus kestää jos bongaatte sieltä salilla pari komeaa könstikästä...sitten vaan apua kysymään laitteiden säädössä;)

    VastaaPoista
  16. Tsemppiä kuntoiluun! Siitä saa oikeasti niin paljon iloa kun siitä vaan oppii nauttimaan ja lopulta siihen jää yksinkertaisesti koukkuun! Kokeilkaa erilaisia jumppia jos salillanne sellaisia on. Ne on hyvää vaihtelua salilla käymiselle ja suoritus paranee kummasti kun joku timmi ohjaaja kiljuu kurkku suorana ohjeita! :-D

    VastaaPoista
  17. Tein innostus kestää toivottavasti hyvinkin kauan! Siittä se into vaan kasvaa kun huomaa miten hyvä olo siittä urheilusta tulee ja siitä alkaa nauttimaan toden teolla.

    Ja komeat miehethän on plussaa, samoin se et huomaatte ehkä pian shoppailevanne "kivoja urheilukamoja" koska niitähän ihminen itselleen voi aina sallia koska ne tulee URHEILUUN :D
    Itse tällä varjolla kierrän usein ostoslakkoani...

    terv. pump ja stepohjaaja :)

    Liikuntaintoa!

    VastaaPoista
  18. Kyllä se sali-innostus kestää! =) Kunhan ei ota liian vakavasti sitä. Ja vielä kahdestaan se on hauskaa! Ja tosiaan huvin kruunaa sauna, itse olen hurahtanut infrapunaan. <3
    Tossa yks päivä kotona pesin Herbinan spa shampoolla, ja tuli niin salifiilis päälle koska siellä olen käyttänyt samaa. :o

    VastaaPoista
  19. saako udella että mikä on paikan nimi? motivus, esport, fix... ? :)

    VastaaPoista
  20. Tsemppiä!

    Mulla on innostus kestänyt, kun en yritä käydä salilla yhtä kertaa useammin viikossa... muuten alkaa puuduttaa. Sit on kiva tehdä jotain muuta, vaikkapa uida tai tanssia...

    VastaaPoista
  21. Mun mielestä kaikista kamalinta oli käydä salilla ku kaikissa vaatteissa näytti ihan makkaralta ja kelas vaan et kaikki tuijottaa ku lihava liikkuu! Olispa kiva jos ne superfitissä kunnossa olevat sikspäkkinaiset (ja miehet, sillä salilla ei vaan miehiä ollu..) tajuais, että sehän on vaan todella hyvä asia, että paksummatki on päässy salille asti :) Oikeasti tsemppiä, alottakaa rauhallisesti!

    VastaaPoista
  22. Toi on muuten mahtava toi ylempi kuva.. Jengi on menossa salille treenaaman ja kaikki menee rullaportaita eikä vahingossakaan rappusia.. Varmaan ettei tulis hiki :D Kunnon jenkkimeininki!

    VastaaPoista
  23. En viitsi laittaa tätä kommenttia arvontapostakseen, niin kysyn tässä: onko noi levynjulkkaribileet k18? Jos on, niin voisitteko mainita sen jo postauksessa:)

    VastaaPoista
  24. Mahtavaa! Itse oon käynyt nyt reilu puol vuotta, ja i löööv it :) t. ex-ryhmäliikunta-hater! Vinkkinä aloitukseen: Menkää tunneille, mitkä kuulostaa ensisijaisesti hauskoilta ja kivoilta ja aloittakaa kevyesti.Minä aloitin viime kesänä pitkän tauon jälkeen bodypumpilla hullujen painojen kanssa. No mitäs kävikään, seuraavana päivänä lähdettiin lomareissuun poikaystävän kanssa. En pystynyt kävelemään kun jalat oli niin tukossa :D Siellä sitten minä ja poikkis vedeltiin turistimummojen kanssa sightseeing-busseissa kun jalkoihin sattu vaan niin pirusti :D Itse olen tällä hetkellä 5xviikossa kävijä, ihme ja kumma!! Tsemppiä tytööööt!! :> Ja urheiluvaatteilla pitääkin hemmotella itteään ;) Paljon kivempi katella punasta ja hikoilevaa nassua peilistä kun on ihanat vaatteet haha :D

    VastaaPoista
  25. Mieletöntä tsemppiä sali-harrastukselle! Itekin tällasena XL-typynä aluks kammosin ajatusta mennä salille: trikoovaatteiden makkaraefekti yhdistettynä joka paikassa killittäviin kokoseinän peileihin oli aika iso este urheilusta nauttimiselle. Kunnes lopulta rohkaistuin ja menin mukaan ryhmätunneille. Ja kappas vaan! Eihän siellä kukaan kerennyt minun makkaroihini ja punakkaan puhkumiseeni kiinnittää huomiota, kun jokainen keskitty omaan tekemiseen! Iso plussa salille kuin salille on osaavat ja kannustavat ohjaajat. Ja tokihan kaverin kanssa on hauskempi hikoilla, kun toinen tsemppaa mukana.

    t.Kaisu

    VastaaPoista
  26. ROTUPETTURIT. haistakaa hiki.

    VastaaPoista
  27. Hyvä tytöt ja tsemppiä! Mun pitäis kanssa tällä viikolla hankkia salikortti tai mennä yliopistoliikuntaan hikoilemaan, ku on tuo kunto päässy vähän rapisemaan... oon mä ehkä joskus syyskuussa viimeks urheillu :)

    Aluks se on ihan hirveetä mutta nopeesti siihen tulee himo, kun huomaa kehityksen ja pääsee endorfiinit virtaamaan. Ja tietty ne hienot salikuteet auttaa aina!

    Teidän blogi on ehtiny muuttaa suuntaan ja toiseen sinä aikana ku olin poissa, yritän jotenkin päästä takas kärryille ja alankin lueskelemaan noita vanhoja postauksia nyt...

    Toivottavasti nähtäis taas pian! :)

    pus!

    VastaaPoista
  28. Vaikka oottekin IHANIA aina, ootte nykyään entisestä ihanasta tavastanne poiketen mainstreet bloggaajia, ja nyt jos muututte vielä laihoiks nii mökötän vuoden... että toivottavasti treenaatte vaan siks että voitte syödä vähän enemmän!

    pus pus

    Miuski

    VastaaPoista
  29. Kuvia salikamoista!!! Jos sais itekki innostusta. On niitä kuntoilukausia, mutta lopetan aina n. kuukauden päästä aloituksesta! :D

    VastaaPoista
  30. Moi!

    Itse olen aktiivinen ryhmäliikuntaliikkuja, käyn erilaisilla ohjatuilla tunneilla n. 4 kertaa viikossa. Olen xl-kokoinen tyllerö, mutta fyysisesti hyvässä kunnossa (mikä monen mielestä voi olla mahdottomuus =D) ja toki lihasta löytyy, mutta kurveja (ja läskiäkin...) myös ;)

    Se, mikä minulla on ollut ongelma, on hyvännäköiset urheiluvaatteet. Housut ja urheilurintsikat on helppo löytää, mutta entäs sitten urheilutopit/tunikat??!! Haluan, että toppi istuu päällä ja saa olla rintojen kohdalta tyköistuvakin, mutta tämän jälkeen ei tarvitsisi enää makkaroita nuolla. Eli siis a-mallisia pidempiä urheilutoppeja/tunikoita kaipailen, löysittekö te tällaisia ja jos, niin mistä? Itse olen kolunnut monen kaupungin urheiluvaateliikkeet, t-paitoja löytyy, mutta nättejä tunikoita ei...

    Tsemppiä urheiluun, suosittelen eritoten Les Millsin tunteja ja sieltä pumppia ja combatia =)

    t. sporty-xl

    VastaaPoista
  31. Hei loistavaa! Minäkin otin tammikuun alussa kuntosalijäsenyyden ja kyllä tekee hyvää käydä yhdessä jos toisessa liikuntajutussa mukana. :)

    VastaaPoista
  32. Moi!
    Oon nyt koko yön lukenut teidän ihanaa blogia ja täytyy sanoa että naiset. Oikein ketuttaa ku ootte niin hyvännäköisiä.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.