sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

No johan oli taas kekkerit...


Torstaina lihavaa vietiin, nimittäin kuten monilla muillakin niin meidänkin kalenteri pullisteli kaikenmaailman kekkereitä. Peppi kärsi vielä vatsataudin jälkeisistä tiloista ja niinpä jouduttiinkin skippaamaan muutama tilaisuus, mutta kömmittiin sitten kuitenkin STAR PR:n tupareihin väijymään uusia tiloja.



Ensimmäiseksi tarkastettiin luonnollisesti ruokapöydän antimet ja kyllähän tämmöset voileipäkakut aina meidän mieltä lämmittää. Mimmi tankkasi hädissään vähän enemmän, koska pelkäsi oksennuksen alkavan ja Peppi taas tankkasi hädissään vähän enemmän, koska pelkäsi oksennuksen jatkuvan. Kyllä lihava aina keinot keksii mitä ruokailuun tulee.


Ihasteltiin Puman lenkkareita ja ihastuttiin molemmat noihin pinkkeihin. Sopis aika hyvin meidän saliasuihinki esim..


Nämä ei ihan meille mahtuneet, mutta vanhoina täteinä me fiilisteltiin Tutan ihania vaatteita lapsille.


Monki ja Weekday saapuu toukokuussa Suomeen, sieltä tulikin bongattua vaikka mitä ja esim. nämä yhdet aurinkolasit on pakko saada! (Yllättäen MTL kävi tutkimassa lasit, korut ja muut asusteet ja jätti suosiolla testaamatta ne M-kokoiset vaatteet :D)


Vaikka tupareiden kunniaksi tarjoiltiinkin kuohuvaa, niin me oltiin täysin limulinjalla ja keskityttiin myös lukemaan tuota FIT-lehteä innoissamme.


Totuus muutaman voileipäkakkupalan jälkeen olikin sitten jälleen tämä... Mistä näitä leukoja oikein tulee?

Keskustasta hypättiin ratikkaan ja suunnattiin Arabian rantaan ihastelemaan lempparimme eli Marimekon syysmallistoa. Ajateltiin kyllä, että lähettiin oikein hyvissä ajoin, mutta sattumoisin edellinen ratikka kerkesi lähteä ennen meitä ja niinpä oltiin aivan viime tingassa jälleen täälläkin.. Puuskutettiin äkkiä sisään auditorioon ihastelemaan näytöstä ja kerettiinkin onneksi juuri ja juuri paikalle. Ei kyllä istumapaikkoja saatu, se söi naista.


Vuoden kuvaajapalkintoa odotellaan tänne suuntaan..


Siellä räpsittiin aivan ekstaasissa kuvia, oli ihan täydellisiä asuja ja syksyksi onkin tulossa vaikka mitä siistiä!


Entäs sitten nämä? Peppi-täti heti sisusti lastenhuoneen mielessään tällä kuosilla.. Juu, vauvakuume jyllää kovasti jos ihmettelette!


Olihan noitakin pakko maistaa, melkosen hyviä muuten olivatkin. Niiden yhteydessä tarjoiltiin myös shottilaseista jotain vaaleaa joka tulkittiin heti tietenkin alkoholiksi. Me pitäydyttiinkin siitä kaukana ja voitte kuvitella miten paljon rupesi kismittämään, kun Jenni kertoi sen olleen (tietty vasta bussissa) ARTISOKKAKEITTOA. Meitä rupesi harmittamaan oikein kunnolla.

Noh, Mimmi siinä vilkaisi ympärilleen yhdessä vaiheessa ja sillä loksahti suu auki kun vastaan käveli seuraava henkilö..


Miss J. Alexanderhan se siellä Marimekon paidassaan!!! MITÄÄÄÄÄ? Meillä meni pasmat sekasin, koska se on niin I-H-A-N-A.


Ehkä vähän väijyttiin herraa ja sillä oli just samanlaisia ilmeitäkin kun aina telkkarissa. Tuolla näytöksessä nimittäin kuvattiin Suomen Huippumallin uusinta seasonia ja ilmeisesti tämä herra oli vierailemassa kyseisessä jaksossa. Mimmi tykkäs kuten peukusta voitte huomata.


Oltais hirveesti haluttu ottaa herra syleilyyn, mutta eihän me uskallettu ja sitten tulikin kiire jo takas keskustaan. Huh, Miss J. oli paljon pidempi luonnossa kun oltiin tajuttu ja sillä oli kaikkia ihania eleitä. Me ihastuttiin ihan hirveesti!

Tänään me mennään illalla kattomaan Method Manin keikkaa, ei maltettais odottaa!!

Huomenna muuten meidän aamushowssa Spinilla on vieraana ihana Kristiina Wheeler kahdeksasta lähtien, kannattaa kuunnella koska tiedossa on varmaan jälleen taas aika hulvatonta meininkiä! :))

25 kommenttia:

  1. oi noi Puman pinkit kengät on ihanat♥ oonkin niitä jo aikasemmin jossain himonnut :---D mut onneks kenkiä ei voi olla koskaan liikaa (;

    VastaaPoista
  2. ootte IHANIA <3<3<3 puspuspus tekis mieli halirutistaa teiät lyttyyn :)

    T: Paksukainen!

    VastaaPoista
  3. Oi että mä rakastan teitä! :D Ihana, hyväntuulinen postaus ja kaksoisleukakuva kirvoitti kunnon naurut. Kävin juuri äsken pitkällä kävelyllä ja mieli oli vähän maassa painoasioiden takia (jälleen kerran, milloin tästä synkistelystä oikein pääsee eroon?!), mutta onneksi tulinkin sitten vilkaisemaan tätä blogia mahdollisten päivitysten varalta. :) Teidän päivän hyvä työ on nyt tehty ja mun päivä pelastettu!

    VastaaPoista
  4. Te ootte kyllä aivan huippuja.

    Joka viikko(ei voi sanoa joka päivä kun postauksia ei ehdi lukea joka päivä) piristätte mun mieltä. Itsetunto-ongelmien ja epävarmuuden parissa kamppailleelle ja niistä pikkuhiljaa ehkä jopa toipuvallekkin kaksoisleukaposeeraukset ja sarkastiset vitsit omasta ulkonäöstä muistuttaa mua että itseensä PITÄÄ olla tyytyväinen. Teidän kommelluksia lukemalla näytätte ettei elämää pidä eikä saa ottaa niin vakavasti. Ja että meillä ei ole muuta kuin oma itsemme, joten miksi siitä ei ottaisi kaikkea irti ja olisi vaan tyytyväinen elämään ja itseensä.

    Kiitos, ootte korvaamattomia.

    VastaaPoista
  5. kuulkaas, miulla ois yks juttu mitä oon pohtinu. kuten kaikki tiedämme, niin peppi ja mimmi ei oo teidän oikeat nimet, niin mitenkä on.. millasta se on kutsua toista/itseä pepiksi/mimmiksi? niin kirjoitettaessa kuin puhuessa? tuleeko radiossa esim. lipsahduksia vai ootteko jo muuttunu pepiksi ja mimmiksi kokonaan? kaduttaako joskus juuri nämä alterego-nimet ja huvittaisiko joskus vaihtaa.. vaikkapa brookeksi ja tayloriksi? :D

    VastaaPoista
  6. taas joudun kysymään, peppi, mistä toi sun kiva musta toppi/mekko on peräsin. Kuolaan aina sun, ja myös mimmin vaatteita. En tajua miten onnistutte näyttään niin ihanilta ja löytään niin ihania vaatteita. ku ite kiertelen kaupoissa saldona nolla vaatetta ja masennus :/

    VastaaPoista
  7. Miss J ♥

    Oottepa oolleet hyvännäköisinä liikenteessä!

    VastaaPoista
  8. OMG Miss J. Alexander on I-H-A-N-A!

    Mut eikö Mimmi ja Peppi olekaan teidän oikeet nimet? Ooon aina luullu et ne on!

    VastaaPoista
  9. Mistä pepin tunika on! Se on aivan ihana!
    Ja hei kiva,että teette noita kosmetiikka juttuja. LISÄÄ! Esitelkää myös teidän laukkuja ja koruja meille. :)

    VastaaPoista
  10. ooooh miss j! ja oon kateellinen teille tosta method manista, mäki haluisin mut empä pääse :( ootte ihania!

    VastaaPoista
  11. Voe video ku työ ootte nättejä.
    Oon vähän sitä mieltä, että teidän olis pitäny mennä vähä nykimään Miss J:n hihasta, että olisitte päässy kimppakuvaan. Ja se se vasta hieno ja nätti olis ollukki.

    VastaaPoista
  12. paitsi että noi puman kengät ei sitten ole ollenkaan suunniteltu salille.. salilla tulisi käyttää jo mukavuudenkin vuoksi aivan erilaisia kenkiä. tietysti jos sinne salille on piknikille menossa kakkupalojen kanssa salin reunaan kattelemaan muita ku muut hikoilee ni sit varmaan ihan okei? mut öö no way,.. ei noil mihinkään juoksumatol mennä hei.. !

    VastaaPoista
  13. PEPPI! mistä oot hommannu tuon ihanan topin (vai mikä nyt onkaan) jossa on tuo vetoketju? ihana!

    VastaaPoista
  14. Joo, EN OO KATKERA, että skippasin ton näytöksen!:D *murinaa*

    VastaaPoista
  15. jotain on ilmeisesti taas mennyt pieleen, blogilistalta more to loven kohdalta linkki meneekin ps. i love fashioniin?

    VastaaPoista
  16. aaa Miss J on niiiin ihana! Oon aina tosi katkera ku se on käyny Suomessa enkä ikinä oo bongannu sitä mistään =( En kyllä uskaltais sanoo sille sanaakaan mut silti :D

    VastaaPoista
  17. mä olin tossa joku 3 vuotta sitten kahden kaverini kanssa helsingin keskustassa forumin kohdalla. siinä ku käveltiin, niin mun ohi käveli todella tutun näkönen mies ja piti vielä kääntyä kattomaan et kuka se oli. hieraisin silmiäni, ku tajusin et se oli miss j alexander! en millään voinu uskoa et se oli just kävelly mun ohi. mikä on hauskaa, mun kaverit ei ollenkaan huomannu sitä eikä ne vieläkään muista tosta mitään... :D

    VastaaPoista
  18. toi pepin ylin kuva! että oot kaunis ! :))

    VastaaPoista
  19. Ylipainoisten kulutusjuhlaa, tässäpä vasta hyvä esimerkki lapsille ja nuorille :/

    VastaaPoista
  20. Peppi! Rakastuin noihin sun korviksiin. Vaikka joka paikassa tunnutaan Peace-kamaan myytävän, niin mä en ikinä löydä silloin kun haluisin.

    What the frank, mä olen luullut että Peppi ja Mimmi on teidän oikeat nimet :oo

    Jompikumpi teistää hankkii hei lapsen ja sitten hirveästi vauvakama-posteja !

    VastaaPoista
  21. Ylipainoisten kulutusjuhlaa?! Onko laihojen ihmisten kuluttaminen jotenkin vähemmän paha asia? Ja eihän tossa jutussa loppujen lopuksi ees shopattu, kunhan ihailtiin kauniita tuotteita.

    VastaaPoista
  22. Täältäkin päin kysellään Pepin topista/mekosta mikäliehärpäke onkin. (:

    Ja en kyllä yhtään tajua, mikä toi yks ylempi kommentti on olevinaan. Tänkin postauksen kommenteista niin näkyy, miten montaa päivää piristätte ja kuinka monen itsetunto kohenee, kun näkee, että ylipaino ei merkitse sitä, etteikö voi olla kaunis ja upea, ihan mahtava tyyppi. ;)

    VastaaPoista
  23. En mä sitä kiellä, etteivätkö nämä tytöt kauniita olisi. Mutta sen lisäksi näillä kaunottarilla on esim. kasvanut riski sairastua mm. diabetekseen ja sydän- ja verisuonitauteihin. Ja materialismi ja kulutusjuhla on toki rumaa oli laiha tai lihava, en sitäkään kiistä.

    VastaaPoista
  24. Minä en ainakaan tuhlannut ollenkaan tuona päivänä, muutenkin oon tosi huono tuhlaamaan nykyään rahaa. :) Piheys on iskenyt! (tai sitten vaan rahapula :DD)

    Mun tunika, mekko whatever on ostettu Vero Modasta jokunen kuukaus sitten ja se on tosi kätsä!

    Kiitos kaikille kommenteista, ootte ihania! :))

    VastaaPoista
  25. Ihana lukea teidän kommentteja vauvoista ja ihana kun välillä näyttelette jotain ihania vauvanpukimia! Kun yleensä blogeissa, mitä luen, niin oman ikäiset, itse olen Pepin ikäinen, vähän nuoremmat ja vanhemmat naiset, aina sanoo vaan, että en oikeesti sillee tykkää vauvoista, enkä haluu vauvoja. Ja siis ymmärrän, ettei tod kaikki haluakaan, eikä oo pakko(:D) mut ihana välillä lukea kun teillä on että me tykätään vauvoista ja ne on ihania, awww te ootte niin ihania kanssa ja aitoja ja vilpittömiä! Itekin oon täti, kummitäti, ja syksyllä tuleva äiti. :)
    Auringonpaistetta teille, luuv juu!
    -s-

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.