torstai 11. maaliskuuta 2010

Tytöt videolla! :)

Joku aika sitten oltiin kahden ihanan tyttösen haastattelussa erittäin väsyneinä, jonka pystyitte jo aiemmin lukemaan täältä. Haastis videoitiin, mutta ei jotenkin tajuttu että video julkaistaisiin jossain. :D


Joanna ja Nelly oli ihan superihania ja täytyykin sanoa, että ne teki meidän mielestä ehkä parhaan haastattelun meistä ikinä, koska päästiin puhumaan mitä mieltä oikeesti ollaan asioista!


Kattokaa ihmeessä mikäli kiinnostaa mitä me ajatellaan esim. ennakkoluuloista lihavia kohtaan, ittensä huolehtimisesta, meidän lukijoista, meidän elämästä tällä hetkellä, tai esim. tästä blogin muuttumisesta... :)

Osa 1:


Osa 2:


Translation: Here's an interview of us with english subtitles, if you want to check it out! :)

Ps. Huomenna radiossa meidän vieraana The Giant Leapin laulaja Sebastian klo 7:45! :)

47 kommenttia:

  1. Ihana haastattelu teistä <3 (:

    VastaaPoista
  2. ootte kyllä mahtavia:]
    ihan vaan uteliaisuudesta, mitä kaikkee oheistoimintaa teettekään työksenne, ainakin radiota mutta onko jotain muuta? :]

    VastaaPoista
  3. Voi että miten söpöjä ja aitoja ja kauniita ja ihanan symppiksiä oottekaan!!! (: Voitte olla varmoja että jos joskus teihin törmäilen, niin tuun tyrkyttämään itteeni teidän syleilyyn! ;p <3 Kiitos ihanasta blogistanne ja tsemppiä kevääseen molemmille teille, pus ! (:

    VastaaPoista
  4. Aivan mahtava ja ihana haastattelu!

    VastaaPoista
  5. Ihana haastattelu :) Osaatte kyllä aina jotenkin vaan piristää päivää ihan vaan olemalla omia itsejänne.

    VastaaPoista
  6. voi että :D sain kivat naurut (herätin luultavasti samalla koko talon), kun katoin tän haastattelun.. ootte ihania :')

    VastaaPoista
  7. Awesome! Mie tykkäsin kovasti haastattelusta.
    ~S~

    VastaaPoista
  8. Voi että! Tässä kokee ihan hetkittäisen valaistumisen tunteen kun teitä kuuntelee. Mä vielä opettelen rakastamaan itteeni, niin just toi teidän avoimuus ja luonnollisuus inspaa mua jatkamaan yrittämistä. Kiitos siis ku ootte olemassa! :) Niin ja aurinkoista kevättä kumpaisellekin! Minä täällä jatkan teidän juttujen lukemista ja koitan imee sitä More to love-energiaa itteeni täyteen. <3

    VastaaPoista
  9. Olette kyllä niin järkyttävän ihania! Todella asialliset ja mukavat videot, teillä on niin hauskat jutut.

    (Tämän kommentin sanavahvistus oli muuten "rallymen". :D)

    VastaaPoista
  10. Moi! Voiko noita radio lähetyksiä kuunnella jälkikäteen jostain?

    VastaaPoista
  11. Miten te jaksatte olla aina noin pirteitä ja iloisia? Tytöt, olette ihania. <3

    VastaaPoista
  12. Muutama typo tos enkkuvideos. Ainakin "selD pampering days.." Seld? Oisko self?

    VastaaPoista
  13. hahah ootte niin hauskoja ja ihania! olin muuten tetissä yhen viikon lastentarhassa ja siellä oli yks tarhatäti Sanna, ja ku seurailin siitä ku se veti jotain ohjelmaa niin valehtelematta jäin tuijottaan sitä tyyliin suu auki ku mulla tuli siitä niin mieleen sä peppi!! mitä oon noita teiän videoita kattonu niin se puhu jotenki ihan samantyylisesti ku sinä:-o :D

    ootte ihania, xoxo *moretolove vilkutus täältä päe* (;

    VastaaPoista
  14. no tässä nyt tulee vaan tuota saman jauhamista kuin nuo aikaisemmat kommentit mutta ei voi muuta sanoa: ihania!<3: )

    VastaaPoista
  15. Tykkään teistä NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄIN paljon! :)))

    VastaaPoista
  16. Tosi hyvä haastis, tykkäsin!
    Tuli mieleen, että tehän olette myös lähdössä NYCiin kesällä, vai muistanko väärin? Täällä ilmottautuu toinen NYC lover ja matkaan pääsen kesä-heinäkuussa. Happy happy joy joy!

    VastaaPoista
  17. voe tokkiinsa, ku ootte nastoi flikkoi!

    VastaaPoista
  18. Voi ei! Rupesin oikeesti itkemään kun katoin ton teijän haastattelun you tubesta! Se oli oikeesti niin ihana että ihan tunteet nousi pintaan! <3 Tykkään muutenkin teidän blogista tosi paljon ja ootte ihania!<3

    VastaaPoista
  19. Kommenttini tuskin tuo mitään uutta, mutta pakko silti sanoa, että olette ihania ja kiitos hyvästä blogista <3

    VastaaPoista
  20. Voi, ootte ihania :) Tosi hyvä haastattelu ja upeita ajatuksia teillä. Ootte jotenkin niin välittömiä ja hyvällä asenteella tässä elämässä <3

    VastaaPoista
  21. Oi, kaipasin just tämmöstä postausta :) Ootte ihania ja kauniita naisia jotka on vaikuttanu positiivisesti monen ihmisen elämään!

    Jos kaikki ihmiset olis samanlaisia kun te säästyttäis monilta ongelmilta :)

    Hyvää kevään jatkoa ja voimia arkeen, ootte parhaita!

    VastaaPoista
  22. KIITOS TYTÖT!!! tää haastattelu avas mun silmiä aika paljon, oon lukenu teidän blogia vasta pari kk ja nyt tuli sellanen itsevarmuuden ryöppy et meen pokaan sen söpön jätkän joka eilen mulle tuli jutteleen! ;)

    VastaaPoista
  23. IHANA haastattelu! ootte ihanii ♥

    VastaaPoista
  24. Mahtava haastattelu! Ootte niin aitoja ja oikeesti rakastettavia. Teihin ihastuu heti! :) Tuotte niin paljon enemmän arkeen kuin pelkät normi bloggaajat, piristätte ja tsemppaatte tietämättänne! Jatkakaa omaan malliinne niin kuin teitä huvittaa, kyllä me jaksetaan teitä seurata! :)

    VastaaPoista
  25. joskus ku ehditte ja jaksatte ni ois kiva saada sellanen postaus et millä hakusanoil on teijä blogiin löydetty. niitä on kiva lukee ja ne on tosi hauskoi jotkut :DD

    VastaaPoista
  26. Onpa ihanat tytöt videolla :)

    Teidän jutustelua on ilo kuunnella. Se on juurikin sellaista järkevää ja hauskaa, mutta myös hyvin ajateltua ja fiksua. Tällaisesta ei voi kuin olla yhtä mieltä - kovin olette hienoja naisia.

    Myönnän ronskisti, että olen saanut monesti hymyn suupieliini juttujanne lukiessa, varsinkin nyt muutamina päivinä, kun perheen on vallannut noro-virus. Samalla kuitenkin tajuan, että olette ihmisiä kuten muutkin, iloineen, suruineen, kaikkine tunteineen päivineen.

    Kyllä tuli niin pitkä jorina, että jaahas :) Mutta oikein hyvää kaikkea teille! Päivittäinen MTL-annos on ainakin meitsille ollut huisin energiaa antava, että toivon mitä parhainta kevättä ja mitä sitten vielä.., ihanaa kesän odotusta :) Kyl se sieltä tulee, vähän kangertelee, mutta niinhän se joka vuosi menee :)

    Ja tulee kuitenkin joka vuosi.

    VastaaPoista
  27. Peppiii, anna Mimminki puhua! <:)

    VastaaPoista
  28. En tiiä oonko yliherkällä päällä mut tuli pieni itku kun kuuntelin tota haastattelua , puhuitte asioista niin ihanasti , onneks on tommosia ihmisiä jotka jaksaa Puhua meidän muidenkin puolesta :)!

    - I LOVE MORE TO LOVE

    VastaaPoista
  29. Tulin tosi hyvälle tuulelle tuosta teidän haastattelustanne, kiitos ihanat. :) MTL-vilkutus on huippu! :D

    VastaaPoista
  30. Olette jotenkiin niin ihanan syvällisiä/humoristisia/asiallisia.
    Tämän haastattelun jälkeen on PAKKO ruveta kuuntelemaan radiolähetystänne! :)

    VastaaPoista
  31. Oi ootte ihania♥♥♥
    Prinsessavilkutus More to Loven tyyliin oli ihan paras♥

    VastaaPoista
  32. Moikka MTL! olen nyt lueskellut blogimerkintöjänne viimeisen viikon aikana suhteellisen aktiivisesti. Olen saanut teistä postitiivisen kuvan ja olette molemmat hyvin avoimia ja vahvoja ihmisiä. Aloin eilen miettiä motiivejanne tämän blogin suhteen ja mitä kirjoituksenne herättävät muissa ihmisissä varsinkin nuorissa lukjoissanne. Jos oikein ymmärsin bloginne teema on rakasta itseäsi sellaisena kuin olet äläkä muuta sitä, vaikka muut sanoisivat mitä tahansa. Mutta minusta te kannustatte erityisesti nuoria lihavia ihmisia hyväksymään ylipainonsa, ja kun te kirjoittelette täällä sarkastiseen sävyyn ylipainosta, niin haluaisin vain huomauttaa, että te kannustatte sitä kautta lihavuuden ylläpitämiseen. Minusta te olette osa vastuussa "lihavien lukijoidenne" terveydessä. Te ruokitte epäterveellisiä ajatuksia muissa, joilla voi olla kohtalokkaat seuraukset ajatellen lukiojoidenne elämää ja elämäntapa tottumuksia ja heidän tulevaisuuttaan. Nuorena on helppo vielä muuttaa elämäntapoja ja oppia terveellisempiä vaihtoehtoja, joten keksikttykää itsetunnon ylläpitämiseen ja sen kohottamiseen terveyden rajoissa.
    T. Laura

    VastaaPoista
  33. Te ootte kyl ihan huippuja :) Aloin lukea teijän blogia heti alkuu, eli täällä yks joka oottaa aina teijän postauksia vaikka en melkee ikinä kommentoikkaa! Vaikka blogi onki muuttunu niin mua ei ainakaa haittaa. Te ootte kumminki niitä ihanan kuplivia ja raikkaita persooni, ja toivottavasti jaksatte viel pitää tätä blogia yllä pitkää, ei mulla muutaku kiitos ku ootte niin ihana<3

    VastaaPoista
  34. vautsi vau :) te osaatte tosiaan pukeutua! teiän molempien tyylit on näyttävät ja sopii teidän vartalolle - korostaa parhaita puolia. (huom. tää ei oo semmonen kommentti että ihanaa ku näytätte hoikemmilta ja hyvä ettei vaatteet levennä vaan kehu! tiiän kyl että te ette ottaiskaan tätä näin mut ettei kukaan muu ota :)
    esim nää ulkoasut. mä en kiinnitä huomiota teidän isoon kokoonne vaan fiilistelen pepin takkia ja mimmmin kenkiä yms. eli siis jeah! ja muuten ihana blogi on! lukijat vaan ärsyttää välillä mut
    te = <3

    VastaaPoista
  35. Alussa soi hana KT Tunstall kappaleella "Suddenly I See." Lyriikat on kappaleessa varsin osuvat, vaikkei niitä tässä kauheesti kuulukkaan. :)

    VastaaPoista
  36. onko toi joanna ollu joskus maybelline tyttö kisassa demissä? :D näytti vaan niin tutulle:D

    VastaaPoista
  37. Tosi hyvä haastattelu ja hyviä vastauksia kans! Peukkuja!

    VastaaPoista
  38. oooo voi teitä ootte ihania!<3

    VastaaPoista
  39. voii että te ootte ihania!

    VastaaPoista
  40. rakastan teitä! ootte aitoja ja ihania ette mitään bimbofeikkejä ! kiitos tästä :)

    VastaaPoista
  41. Ehkä paras haastattelu ikinä minkä oon nähny! Huomasin kans teän luonteissa paljon samaa ko omassani :---D

    Esim. tuo Mimmin hyväksyvä nyökkäily tossa välillä oli niin huippua : D

    VastaaPoista
  42. Ehdotus Pepille; sulle kävis tosi kauniisti vähän lyhyemmät hiukset!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.