tiistai 30. maaliskuuta 2010

MTL loves Method Man!


Sunnuntaina se sitten vihdoin oli, nimittäin meidän pitkään odottama Method Manin keikka!!!



Me siirryttiin suosiolla alas alaikästen sekaan kattomaan keikkaa, siellä oli niin hyvä meininki ja pääs kattelemaan keikkaa hyvältä etäisyydeltä.


Sillä oli ihan hirveen kova meininki kokoajan päällä ja se ottikin jatkuvasti yleisöön kontaktia esim. daivailemalla, juoksemalla yleisön joukossa, huudattamalla, nappailemalla lippiksiä yleisöstä ymsyms.


Se myös esitti ihan törkeen hyviä biisejä ja yleisö olikin ihan mukana loppuun saakka. Tässä on artisti joka ottaa yleisönsä ja tietää tasan miten sen tekee!!



Method Man on melkein 40. Method Man on melkein 40.. Sitä me toisteltiin toisillemme samalla kun katottiin herran tanssimista. Me oltiin aivan villeinä noista sen tanssiliikkeistä, miksei kaikki osaa tanssia noin sulavasti? AHH!




Oh My God!!! Viimenen biisi herralta oli Da Rockwilder joka nyt sattuu olemaan meidän ehdoton lempparimme. Villiinnyttiinkin niin paljon, että Peppi heitti korkkarit pois ja tanssi paljain jaloin tämän biisin.. :D Niin ja mitenkäs toi supersiisti daivaaminen kesken biisin? About puolessa välissä herra nimittäin nousee seisomaan yleisön päälle meidän vieressä.. NAM!

Keikan jälkeen bongailtiin yleisöstä vähän tuttuja komistuksia ja otettiin niitä tietenkin syleilyyn..


Arezin poikaystävä Jeppe joutui heti Pepin syleilyyn. Jeppe on IIIIHANA! :)


Lauri oli ottanu itelleen uuden tatuoinnin. Siisti! :D Laurillahan on muuten kans oma show Spin FM:llä nimeltä So So Fresh aina maanantai-iltaisin alkaen klo 21.. Se soittaa törkeen hyvää musiikkia siellä! :)


Shafi ilmotti tulleensa paikalle meidän käskystä, se ei nimittäin vielä edes päivällä tiennyt keikasta ennen meidän ilmotusta. ;) Shafi saatetaan kans ottaa meijän poikaystävät-listalle, sillä on niin törkeen hyvä blogi ja mieletön rusketus. Se ei vielä ite tiedä kyllä asiasta.


Mitenkäs muuten nää värierot? Reilua.. Mut eikö silti näytettäis ihan hyvältä kolmistaankin?

Keikka oli ihan MIELETÖN! Me oltiin tosi fiiliksissä jälleen kerran Method Manista, se vaan rokkaa ihan täysillä. Vaikka yleensä tollaset yökerhokeikat tuppaa olemaan aika huonoja, niin tässä oli onnistuttu loistavasti ja oli mukavaa, että sunnuntai-iltanakin paikalla oli niin paljon porukkaa. Kiitos vaan RLE:lle, tuokaa please lisää näin hyviä artisteja Suomeen kiitos! Ainoon miinuksen keikasta vois antaa The Circukselle joka verotti vesipullosta 4 euroa!!!! :D

Sain tänään kuulla joutuvani tiistaina kirurgin operoitavaksi, kun mulla vihdoin laitetaan noi poskiontelot kuntoon, joten multa jää harmikseni Lil Jonin tiistainen keikka välistä. :(((( Harmittaa ihan vietävästi, mutta Mimmiä ei varmaan harmita kun siltäkin jää, koska se joutuu tulee hakemaan mut sairaalasta ja hoitamaan poloista Peppiä! :DD Mimmi siis vaihtaa Lil Jonin not so Lil Peppiin, jolla on nenä paketissa! ;) Onneks on tollanen ystävä joka on tänään pauhannut mulle aika paljon, kun ilmotin etten aio mennä leikkaukseen kun en uskalla mitenkään. Mimmi paasas varmaan yli tunnin siitä kuinka mun on pakko mennä ja sitten se vielä lupas hoitaakki mua. Ehkä mä nyt sitten vaan uskallan kuitenkin, sitten joudun vielä olemaan poissa pelistä jonkin aikaa kun toipuminen vie aikaa. BUUUUUU!

Mut onneks sellasina tylsinä hetkinä voi sitten fiilistellä noita videoita esim. tuolta keikalta ja toivoa, että pääsis pian uudelleen jollekkin törkeen hyvälle keikalle! :))


Kenen keikalle te haluisitte nyt kaikkein eniten? Kuka teidän mielestä pitäis tuoda Suomeen?

12 kommenttia:

  1. Äää miks et ootte aina noin nättejä. :---D ♥ Mutta joo, mun tekis ihan superhyperpaljon mieli Sonisphere -festareille Poriin kattomaan Mötley Crüea, mutta ne liput on liian kalliit. :/ Kaikista eniten haluisin, et Bon Jovi tulis Suomeen! Ja Bruce Springsteen olis kans niin siisti, herra on meinaan aivan törkeen hyvä live-esiintyjä! :)

    VastaaPoista
  2. Ouu, todella hyvä tää Method Man !

    VastaaPoista
  3. ei oo yhtää kivaa että teiltä jää keikka väliin, mutta mua nauratti silti ihan hirmusesti tää: "Mimmi siis vaihtaa Lil Jonin not so Lil Peppiin, jolla on nenä paketissa!"

    ootte huippuja :'--D!

    VastaaPoista
  4. Olis kiva, jos jaksaisitte vieläkin esitellä asuja ja niiden ostopaikkoja. Monesti olen kuvista tiiraillut, että onpa kivan näköinen asu ja miettinyt, että mistähän ne on ostettu. :)

    VastaaPoista
  5. Iiik!!! Mä oon ihan törkee fani. Ei tuu täält perämetsästä lähdettyy mihinkään. Eli kuten ennenkin, KADE!!!

    VastaaPoista
  6. Voi että kun ootte noin kauniita!!

    VastaaPoista
  7. Onpas teillä paljon wannabe julkkis kamuja nyt :D :D MAhtavat värierot joo!! Mieluummin vaalee kuin liian ruskee on mun motto ( kun en koskaan rusketu, niin oon hieman kade.hih )

    VastaaPoista
  8. Whii, mun poikaystävä on kans tuolla lavan reunalla :D Kehui kans kovasti keikkaa!

    VastaaPoista
  9. Aww kiitos ihanat <3 Paitsi että me pompittiin tuolla ihan hikipäissämme, eikä ollu hirveen nätti olo! ;)

    Wannabe julkkis-kamuja? Whaat? :DD

    VastaaPoista
  10. Tsemppiä leikkaukseen!! Täältä lähtee iso kasa voimahaleja ja rohkeutta..:)

    VastaaPoista
  11. Mä niiiiiiin haluaisin Eminemin Suomeen, ettei mitään rajaa. Maksaisin lipuista melkein mitä vaan, pakko nähä se!

    VastaaPoista
  12. Lauri kun selitti legacyssä ( olin ottamassa juuri tatuointia) että joo, tiiättekste kun kaikilla on nykyään tossa sormessa sellaset viikset "niin meitsi ottaa sellasen" - siin vaiheessa olin silleen o__0 öö lame - kunnes se korjas että niin, "että siihen tulee kirjaimilla se viikset" keh, mun mielestä hilarious!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.