sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Viikonloppu ja jännitys!

Mun tekisi mieli kirjottaa tähän vain sata kertaa, että kesä on ihana, ihana, ihana, ihana.
Tää on jo kolmas täydellinen viikonloppu peräkkäin ja oon niin onnellinen. Kerrataanpas nyt nopeasti mitä viikonloppuna tapahtuikaan...

Perjantaina haastattelin Heli Kajoa, johon oon totaalisesti ihastunut. Meillä on Helin kanssa paljon yhteisiä ajatuksia ja tuntuu, että juttua riittäisi loputtomiin. Käväisin pikaisesti kotona jonka jälkeen suuntasin Helin ja Inkan kanssa syömään Ullanlinnaan Lungiin. Uusi paikka mulle, mutta salaatti oli erittäin hyvää ja tunnelma kivan lepposa. Heli toi mulle jälkkäriksi Carambarin, joka oli herkullista.

Meidän seuraan liittyi myöskin pojat ja suunnattiin kaikki porukalla Rasmuksen näyttelyn avajaisiin Galleria Brondaan. Mieletön näyttely ja avoinna 17.6.2012 asti, joten menkää ja nauttikaa. Rasmus on myös meidän pipojen takana, koska on yksi Villawoolin perheestä ja aivan ihana tyyppi. Vein Rasmukselle lahjaksi vanhan ystävältäni saaman Wayne's World 2-lippiksen, koska tiesin että Rasmus on sen halunnut jo ties kuinka kauan ja ollut valmis ostamaan sen multa kalliiseen hintaan.

 
Lauantaina hurautin Jopollani Inkan pihalle makoilemaan. Juteltiin kaikesta mahdollisesta, tehtiin ruokaa, syötiin puolikas vesimeloni ja nautittiin auringosta. Käväistiin myös Kumpulan kesäjuhlilla ja köllittiin lisää auringossa. Illalla käytiin Ainon kanssa syömässä kallioilla sushia ja luukuttamassa Euphoriaa, kun Ruotsin viisuvoitto varmistui. Ihana biisi.

Tänään hurautin taas Inkalle nautiskelemaan ja loppupäivä vietettiinkin töissä studiolla. Illallinen nautittiin äsken Inkan ja Jarkon kanssa alakerrassani olevassa nepalilaisessa ravintolassa, jossa on taivaallista ruokaa.

 
Tämä kuvastaa mun viime päiviä. Oon niin fiiliksissä tästä auringosta, kesästä, ystävistäni ja ylipäätänsä elämästä. Otin kaiken irti Helsingistä, koska ens viikonloppuna oon kaukana täältä...

Keskiviikkona nimittäin suuntaan ensimmäistä kertaa elämässäni Osloon ja syy on erittäin kiva: Mut lähetetään haastattelemaan JUSTIN BIEBERIÄ!!!!!!!!!! En pysy housuissani ja karvat nousee pystyyn aina kun edes ajattelen tota.. Huhhuhuhuhuhuh. Perjantaina sitten taas suuntaan työmatkalle Lontooseen katsomaan David Guetan keikan, johon otin pari extrapäivää ja pääsenkin viettämään aikaa lapsuudenystäväni Ninan kanssa, joka asustelee siellä nykyään

Oon todella innoissani tulevasta viikosta ja sen takia alankin nyt tekemään vielä muutamia duunijuttuja, että pääsen nukkumaan ja keräämään voimia viikkoa varten, josta tulee suhteellisen hektinen ja kutkuttavan ihana!

Mitä te ootte tehny?

14 kommenttia:

  1. voisit pyytää justin bieberilt nimmarin ja lähettää sen sit mulle :DD oon niin kateellinen.

    VastaaPoista
  2. Täälläkin ollut mainio viikonloppu :)
    Perjantaina vanhojen duunikamujen kanssa pihaoleilua ja jokilaivoja. Lauantaina casting- tilaisuudessa (josko sitä joskus vaikka mainoksiin tms.) ja sitten miehen siskon kanssa vähän hummaamassa. Hyvin kiltisti! Katsoin vielä Kylmän ringin loppuun, nyt koko sarja katsottuna, vihdoinkin! Ja tänään oli Raunistulan pihakirppis, hölkkä/kävelylenkki ja nyt Poliisit- sarjaa.

    Eli erittäin ihana, kesäinen viikonloppu takana :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Vitsi, ootte kyl sikke kivoja, hyviä ja kauniita tyttöjä! Kiitos, kun ootte olemassa.

    VastaaPoista
  5. Tervetuloa Norjaan:)
    Ihanan kesainen tunnelma tassa postauksesta. Huippu viikonlopulta kuulostaa:)
    Taalla pohjoisessakin vihdoin vahan kesan merkkeja. Ollaan tehty kukkapenkki ja avattu grillikausI:) Ja tanaan on vahan niin kuin la koska huomenna vapaapaiva. Pinse... helluntai suomeksi? Onko Suomessa huomenna vp?

    VastaaPoista
  6. OOOOH Justin!!!! <3 ihan sairasta, mutta sen boyfriend-biisin kuulemisen jälkeen oon fanittanu sitä ihan kybällä :D hah!

    VastaaPoista
  7. ei oo totta, OON NIIN KATEELLINEN!!!! ihan unelmahomma, sano sille, että tulee suomeen ja muista ottaa paljon kuvia:):)

    mistä toi sun ihana kesähattu on?

    VastaaPoista
  8. Justin <3 Hitsi miten uskomaton tilaisuus, oon superhappy sun puolesta! Toivottavasti Justin on livenä just niin ihana ja liikkis kun se on kaikissa niissä YouTube-videoissa ja siinä sen "Never Say Never" -dokkarissa :)

    Ja Oslo on upee (vaikkakin kallis) kaupunki! Keskusta on tosi kaunis ja jos ehdit niin käy tsekkaamassa niiden Oopperatalo, sen katolle pääsee käymään ja ihastelemaan merta ja maisemia!

    tv. Anna 22vee, truu belieber

    VastaaPoista
  9. Ihanan kesäinen postaus! Pienet itkupotkuraivarit meinas päästä koska en voittanut sitä kilpailua missä pääsisi Osloon katsomaan Justinia... Mahdollisuudet oli yksi miljoonasta joten ei tullut yllärinä. Haha onhan tässä hardcorefani tullut oltua jo kolmisen vuotta! Mahtuisko yks fani mukaan? Ps. Luetteko te teidän sähköpostit ite? Lähetin yhden asian teille tonne kumpaakin osotteeseen!

    VastaaPoista
  10. Just eilen manasin ku meni vuosii sitte yhen kaverin kans sukset ristiin ja koska se opiskelee ranskalaises koulus ni ne käy usein ranskas ja toi mulle aina noita Carambarei :))
    Syynä sukset ristiin menemisel saattoi olla iso ikäero ja minun pieni mustasukkaisuus vaikka yleensä hallitsen mutta jos olen samasta asiasta usein mustis niin saatan suuttua. Yksi hunoista puolistani. Mutta myös ikäeron takia.

    VastaaPoista
  11. PEPPI OON SULLE NIIIIN KATEELLINEN !!
    suostuttele Justin suomeen, jooko ? (;

    Taisin just päättää että sun ois parasta ottaa mukaan iiiiso matkalaukku, että mäkin mahun messiin :)

    VastaaPoista
  12. Hei kuulostaa siistilta!
    Suosittelen kaikille lukemaan GQ-lehden aika lapan ja mielenkiintoisen haastattelun Justin Bieberista!
    http://www.gq.com/entertainment/celebrities/201206/justin-bieber-gq-june-2012-interview?printable=true

    VastaaPoista
  13. HALUUN TULLA KANS OSLOOSEEN JA NÄHDÄ JUSTININ ♥
    suostuttelet sen tulemaan tänne ja kerrot terkkuja paljon suomalaisilta beliebereiltä ;) vai mahdunko mukaaaaaa :D ?

    VastaaPoista
  14. Heli Kajo on kyllä niin ihana!♥ Ja te ootte kans :) Tosi söpö toi pinkki jopo, tuntuu että kaikilla on nyt jotain ihanan värisiä, tyylii vihreitä,pinkkei ja turkoosii jopoi ja mulla on vaan tylsä hopea!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.