perjantai 18. toukokuuta 2012

ONLY youuuu...

Tiistaina hostattiin Forumin ONLYssa Miss Mixin bileitä, joihin oli voinut käydä ilmottautumassa etukäteen. Tupa olikin täynnä ja täytyy myöntää, että kyyneeleet nousi silmiin, kun olin DJ:nä ja tytöt lauloi ihan täysiä One Directionia ja muita tän hetken kovia juttuja. Tuli jotenkin omat Hanson-vuodet mieleen, kun keräilin julisteita ja vannoin joka ilta etten ikinä tule rakastamaan ketään kuten Hansoneita. No ne edelleen on yksi mun ikuisista lemppareista, mutta on tässä matkan varrella tullut muitakin suosikkeja. Tytöt oli muutenkin ihania ja meillä oli ihan sairaan kiva ilta!

Paita: ONLY (L)
Kaulakoru: ONLY
Käsikorut: ONLY
Mekko: H&M (L)
Legginssit: Pieces (L)
Conssit: NYC (38)


Shortsit ASOS (24)
Neule ONLY (L)
Legginssit ONLY (XL)
Korut ONLY
Toppi GT (XXL)
Kengät Vagabond


Oli ihanaa saada Christopher käymään Suomessa, kun oltiin jo Tanskassa keretty fiilistelemään miten siistiä paikka Suomi on... Herra viipyi täällä onneksi 2 päivää, joten kerettiin vähän hengailla ja vaihtaa kuulumisiakin.

Tänään on ollut joku supermegaramasu-päivä, joten tänään aiotaan tyttöjen kanssa vaan rentoilla ja juoruilla löhöillen. Huomenna kisakatsomo kokoontuu taas ja tarkoitus olisi päästä sunnuntaina torille juhlimaan meidän Suomi-Jumpineissa!!!!

13 kommenttia:

  1. hiiii tuol taustalla hengaamas :DD (y)

    VastaaPoista
  2. Olitte mahtavia juontajia/Dj:tä ja kiitos yhteiskuvasta :) Koko bileet oli aivan mielettömät ja Christopher niin ihana <3

    VastaaPoista
  3. Herranjestas kun Peppi näyttää jotenkin erilaiselta! :D En meinannu tunnistaa! Hyvällä tavalla! Toi tukka on niin ihana! :) ja Mimmin pitkät kiharat ♥

    VastaaPoista
  4. loving your girls' style here for sure,definitely something I would wear girlies :)....so cute spring colors

    VastaaPoista
  5. kiitos tosi kivasta illasta teille! :)

    VastaaPoista
  6. AAaaaaaa ihanat pepin hiukset ! Ihan täydellisen väriset ! ♥

    VastaaPoista
  7. Näytätte taas niin kauniilta ja ihanalta. Pepin hiusten väritys on tosi kiva! :)

    VastaaPoista
  8. ootte ihania!!! tajusin nyt jotenki tän teijän blogin uuelleen, ku en oo pitkään aikaan muistanu, ja voi ku jotenki ihastuin heti niin paljon=) teillä on aivan huippu asenne ja tulin tosi hyvälle mielelle heti ku aloin teijän juttuja selaamaan :) katoin varmaan kaikki läpi! videot varsinki ja kun puhutte niin suoraan! ja lisäks vielä teillä on tosi ihania vaatteita ja heti iski itellekki sellanen kunnon innostus että vois alkaa pukeutuu tyylikkäämmin niinku työkin teette eikä aina vaan käyttää tylsiä vaatteita ku luulee että vaan niissä näyttää hyvältä.. ootte todella ihanii ja kauniita :)!!

    VastaaPoista
  9. Heippa! Selailin tuossa vanhempia postauksianne ja itellä ku ois pian nielurisa leikkaus edessä, mulla ois tän blogin historian tyhmin kysymys; pidetäänkö noiden ihanaisten sairaalavaatteiden alla alusvaatteet , omat siis? Ja olitko peppi omassa leikkauksessasi noissa sairaalan vaatteissa ? Eikä missään sellaisessa läpinäkyvässä paidassa joka on takaa auki eikä alla mitään? :D nyt taisitte saada vuoden naurut :DD but i'm serious...:)

    VastaaPoista
  10. Peppi, mitä huulipunaa sulla on, se näyttää tosi hyvänväriseltä! :)

    VastaaPoista
  11. Hei tytöt! Ootte kyllä ihania ja niin omia ittiänne :) Teidän kautta olen saanut monenlaista itseluottamusta ja rohkaisua, Kiitos :)

    http://katjasbeautifullove.blogspot.com/

    VastaaPoista
  12. apuaaaaaa christopher on SUPER IHANA..saisitteko hankittuu sen taas suomeen mahd. pian :) ? ♥

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.