torstai 3. toukokuuta 2012

Huomenna se jännitys taas alkaa!

Ollaan aikamoisia Leijonatyttöjä mitä näihin jääkiekon mm-kisoihin tulee ja huomenna aion kyllä viritellä kisakatsomon paikalleen ja naulita itseni sohvaan 20:15 kun tulee kisojen ensimmäisen päivän eka Suomen peli. Vastassa tuossa huomisessa kisojen ekassa pelissä on Valko-Venäjä ja siitä se sitten taas lähtee... Jännittää jo pelkkä ajatuskin, jääkiekon mm-kisat tulee elettyä aina todella tunteella (yks vuosi edellinen poikaystäväni ei suostunut katsomaan peliä kanssani kun huusin kuulemma liikaa, siinä yksi syy, miksi hän on nykyään tosiaan entinen ;)) ja se tunne kun Suomi viime vuonna voitti oli kyllä MIELETÖN, se yhteisöllisyys ja uskomaton koko kansan riemu, parempaa on vaikee ees kuvitella!

Huippua tämän vuoden kisoissa on se, että viikon päästä perjantaina, eli 11.5 ME OLLAAN KANNUSTAMASSA LEIJONIA IHAN PAIKAN PÄÄLLÄ!!! Ottelu on siis loppuunmyyty Suomi-Kanada ja ollaan hermoiltu tätä ihan siitä päivästä asti kun Veikkaus pari kuukautta sitten kysäisi josko meitä kiinnostaisi tulla tuonne otteluun... Ai että kiinnostaako!!! :D Uskoisin, että päälle tuonne katsomoon riehumaan (ei olla siis missään pönötysaitiossa vaan ihan oikeesti siellä yleisössä) valikoituu mitäpä muutakaan kuin Nanson Suomiasu ja tietty pompomit. Siinä on sitten taas vähän paksumpi cheerleader elementissään hyppimässä...  Olishan se kyllä mieletöntä, jos Suomi tänäkin vuonna veis sen kullan, mutta tärkeintä tietysti on, ettei Ruotsi voita (yhteiset kisat jne.) ja se, että meitä luullaan tuolla hallilla Leijonien hierojiksi ja töytyytetään töihin, eiku... ;)

Mimmi ja Peppi torilla Leijonien kultajuhlissa 2011.

Mutta asiaan, eilen kysyttiin teiltä : 

 






















Oon horissut täällä blogissa kisoista joka kevät, mutta koskaan en oo oikeesti veikannut (muutaku sitä kuuminta pelaajaa) mutta tänä vuonna päätettiin ihan heittäytyä hurjaks ja sijoittaa oikeesti RAHAA veikkaamalla kisojen voittajaa Voittajavedossa täällä. Tuo oli meille sopivan yksinkertanen peli, jonka tämmönen vasta-alkajakin osas ihan ite hoitaa, sijotettiin panokset (meillä huikea 10€ potti :D) kuten te tuossa eilisessä sivupalkin äänestyksessä toivoitte, eli leijonanosan (heh heh) tuosta meidän potista vei siis Suomi, Ruotsille ei laitettu yhtään euroa, mutta oman osansa sai myös Kanada, joka ilmeisesti on myös joidenkin fiksujen asiantuntijoiden (jotka siis laskevat noita kertoimia) suosikki. Jos Suomi siis voittaa kisat, niin saadaan tosi hyvä mieli ja eurot kuusinkertaisena takaisin, jei! ;)

Jäähallissa meinataan käydä myös veikkaamassa Veikkauksen Kisatorilla matsin voittajaa ja lopputulosta. Saas nähdä, luonnistuuko yhtä kivuttomasti kuin tuon Voittajavedon tekeminen...

Aikaa tehdä tuo Jääkiekon MM-kisojen Voittajaveto on vielä TASAN 20 tuntia, eli peli sulkeutuu sillon kun kisat pärähtävät käyntiin.

JÄNNITTÄÄ! Huomenna vihdoin nähdään kuinka hyvässä iskussa Leijonat tänä vuonna todella ovat!

8 kommenttia:

  1. ihan rehellisesti sanottuna mua ei vois vähempää kiinnostaa koko kisat, mutta siltikin seuraan matseja - ihan vaan niiden komeiden pelaajien vuoksi ;D

    http://fffirstclassticket.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Joo niin ne alkaa huomenna ja niiiiin kovin ekan pelin oisin halunnu nähhä mut eiiii oon töissä :( Pitää yrittää työkaveri kenen kans oon vuorossa, suostuu vaihtamaan radiokanavaa sillo 20:15 ;)

    VastaaPoista
  3. Olis kiva pitää kisakatsomo ihan vain sen fiiliksen takia. Mutta minkäs teet jos et tiedä lätkästä mitään joten on tylsä pitää kisakatsomoa ja eikä kyllä kovin moni kaverikaan katso.

    VastaaPoista
  4. Viime keväänä mun mm-kisa hulluus alko, varmaan isän takia, ku se aina kattoo matseja :D Aloin sitte itekki kattomaan ja hitsi ku se oli jännää! Onneks ehin kattoa monet matsit ennen finaalia! Nyt varmaan katon kaikki maholliset matsit, mitä vaan voi...:D

    www.henssi-myblog.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Musta se on kiva kun ne on suomessa ja olin kyllä ilonpidossa mukana kun suomi voitti mutta en erityisemmin seuraa mm kisoja enkä lätkää muutenkaa, muuten kun jos paikan päälle pääsen huutaa, pomottaa ja kannustaa. :)

    http://welcometomyfuckedlife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Itte olen seurannu jääkiekkoa ihan pikkutytöstä asti, paikallista, sm-liigaa, änäriä jne.. Ja MM-kisat on aina niiin mahtista. Kotikisoihin en pääse, koska asun sen verran Lapissa ja liput aika kalliita (+lentoliput). Pitäkää hauskaa!! SUOMI!! :)

    VastaaPoista
  7. Epäreiluaaaa, minäkin haluan kattomaan pelejä! :( Ite oon aivan maaninen MM-kisojen aikaan, kun taas avopuolisoa ei pahemmin kiinnosta. Oon ite pelannu jääkiekkoa sen kuusi vuotta ja seurannut pienestä pitäen. -98-kisoissa olin Hartwall-areenalla kattomassakin pelejä, ja se oli kyllä yks hienoimpia kokemuksia ever. Mutta milläs meet nyt peleihin, maksaa liikaa ja täällä Savossa asustan, täytyy tyytyä Canal Plussaan. </3

    VastaaPoista
  8. K-A-T-E-E-L-L-I-N-E-N !
    Antaisin vaikka pääni pois jos pääsisin kattomaan matsia, ihan sama mikä kunhan Suomi on pelaavana osapuolena! Pankkitilin saldo näyttää meinaan niin alhasta lukemaa, ettei sillä saa edes yhtä lippua :D pakko siis kai tyytyä katselemaan kotoota :(

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.