keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Mimmi Suomi-Jumpinissa

Kuten jo mainittu jääkiekon mm-kisat on mulle sydämen asia ja kun huomasin, että Jumpinilta tulee haalari Suomen väreissä, niin olihan se nyt pakko saada! Saatiin haalarit painosta just ennen Suomen peliä (tosi hyvä idis muuten tuunata tuo omanlaisekseen), joten meillä oli jo varusteet yllä, mutta ihana Saara lainasi tätä minun haalaria ja viiletti hallilla menemään yhen illan Mimminä. :)

Haalari on pirun mukava ja kyselette tätä meiltä paljon niin kyllä, sinne mahtuu vähän pyöreempikin ihan hyvin sisälle. Mulla on siis tuosta XL-koko, mutta oikeestaan L ja XL koolla ei oo kauheesti eroo (paitsi pituudessa) ja multa löytyykin siis L-koko mustana. Tässä kyseisessä Suomi-haalarissa oon viihtynyt valehtelematta kaikki ne ajat, kun en oo poistunut yli kahen kilometrin päähän kotoa. Terveisiä siis vaan kaikille täällä Nummelassa kaupasta minut Leijona-haalari päällä bonganneille ;) Haalari on siis supermukava ja pehmeä päällä.

Sunnuntai-iltana pakotin Matin mukaan harjulle napsimaan muutaman kuvan minusta ja rakkausJumpinista.
Ilman meikkiä tyytyväisenä mukavan rennon viikonlopun jälkeen. Parasta!

Meidän haalarit painatettiin Kampissa semmosessa pikapainossa, jossa homma hoituu tunnissa ja tuo teksti ja numero kustansivat parikymppiä.

Eihän kerrota kellekkään, että nuo kiharat taitaa olla jo pari kolme neljä päivää vanhat... ;)

Haalarissa on vielä vähän "kasvunvaraa" joten ei ahista ei :) (Mikähän siinä muuten on, että lapsena piti ottaa aina kasvunvaraa joka asiaan, Pepilläkin on kuulemma ollu 41 kokoset maiharit :DDD)


Että semmonen Suomi-puku. Tätä tulen kyllä varmasti käyttämään muutenkin, vaikka Leijonat sössisivät huomisen ja tänä vuonna ei päästäiskään Torille... Toivotaan kuitenkin parasta...

Miltä näyttää Leijona-Jumpin? Lämpeettekö ylipäätään nuille "aikuisten potkupuvuille"? :)

Tuon kuvien Original Blue Lion-Jumpinin voi tilata itselleen täältä, tai ostaa (ja sovittaa) pois paikan päältä Kluuvin Jumpin Storesta! Puku maksaa 149€ ja ei sisällä tuota tekstipainatusta selässä.

Jumpin blogin kautta saatu.

27 kommenttia:

  1. Okei, mä en ole yhtään ollu tykästyny noihin aikuisetn vauvahaalareihin (enkä tykkää lapsillakaan, jos ne jo kävelee). Tää postus vahvistaa mun kantaa. Tuo on susiruma. Lihittaa puolella ja huh huh miten hirvee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirvee tai ei, mutta ihan pirun mukava päällä! Ja mukavuus jos mikä on ainakin itellä se kotiasujen ja rentopäivien juttu :)

      Poista
  2. Meidän pitäisi ostaa, mutta sinä saat ilmaiseksi? Ookoo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, vaan jokainen saa halutessaan ostaa moisen puvun :) Itse olisin kyllä ostanut, ellen olisi tätä saanut, on nimittäin sen verran kiva!

      Poista
    2. Anonyymi, lue tämä.
      http://lets-fake-it.blogspot.com/2012/05/bloggarilla-ei-ole-oikeutta-hyotya.html?m=1

      Poista
  3. Minä tykkään todellakin tosta! Aivan ihanan rennon oloinen ja ei tuo ole ees hirveä! Mutta sehän on vain minun mielipiteeni ! Muutenkin oon tosi onnelinen et Suomesta löytyy kaks noin ihanaa rohkeeta,vahvaa ja ihanaa naista jotka uskaltaa olla sellaisia kun ovat ,eivätkä häpeä sitä!:) Kiitos ja kumarrus teille Mimmi ja Peppi :) ! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis nimenomaan, mukava ja rento ja ihan tajuttoman pehmee. Tiiän monta ihmistä jotka on "kääntyny" ku on ite kokeilleet haalaria :D

      Kiitos ihanasta kommentista sulle. <3

      Poista
  4. Päivän naurut nuista Pepin 41-koon maihareista! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis äidin mukaan vähän kasvuvaraa ja mun kenkä on kuitenki nyt se 37. :D Thanks äiti.

      Poista
  5. Varmasti on mukavat, ihanat ja pehmeät ja vaikka mitä.Mutta itse en tuo päällä lähtisi kauppaan tai muuallekaan.Kotiasuna varmasti ihan jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli takki tuossa päällä kaupassa, tosin auki :D

      Poista
  6. Kyllä, todellakin tykkään näistä potkupuvuista! Mulla oli itseasiassa jo ala-asteella käytössä tuollainen haalari. Nehän oli silloin 80-luvun lopulla suuri hitti ja ovat nyt tulleet takaisin muotiin. Silloin vaan oli erittäin tärkeää että se haaraosa oli todella alhaalla. Itse teetin itselleni sellainen ompelijalla, silloin sata vuotta sitten. Missähän se nyt on??
    Nyt meidän perheellä on jo kaikilla muilla paitsi miehelläni potkupuvut. Meillä kuitenkin vain sellaiset halpisversiot kaikilla, kun pienillä rahoilla eletään. Meidän pojat (2v. ja 5v.) ovat tykästyneet niihin niin, että haluavat nukkuakin ne päällä, vaikka niissä on huput ja kaikki.
    Itse pidän vain kotiasuna sitä. En haluaisi lähteä ihmisten ilmoille sillä, mutta muut saavat puolestani tehdä niin jos haluavat, ei haittaa mua ainakaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana <3

      Mulla oli myös semmonen ysärin alussa persikan värinen jossa oli nalleja, oli tosin vähän ohkasempaa matskua kuin tämä.

      Minä pyörin haalarissa lähinnä Nummelan metsissä koiran kanssa ja Citymarketissa (jossa sielläkin oli tosin takki tuossa päällä) :D

      Poista
  7. Ihanan värinen!! Nyt kyl lähtee itellekki tilaukseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä valinta :) Itsekin täällä haalari päällä napotan...

      Poista
  8. hei apua mäki haluun..... :D voi helvetti, odotan jo nyt että kesätyöt (jotka ei ole vielä alkaneet) loppuisivat ja tilille napsahtaisi palkka.......

    VastaaPoista
  9. Kerran kun laittaa haalarin päälle ei tee mieli enää ottaa pois. Ei kiristä, ei purista, ei tarvii nostella, persvako ei vilku ja kaiken kruunaa ihana huppu. Me like :)

    VastaaPoista
  10. Voi että oon kuolannu niin pitkään aitoa Jumpinia ja nyt kun vielä tollasena jellona mallina niin voi eii!!! Pitää vielä toistaiseksi tyytyä Seppälän haalariin :) Ihana blogi teillä muuten niin sellai positiivinen ja elämäniloinen!! :)

    VastaaPoista
  11. Voi kauhee :p mä en hoitotyötä tekevänä vois ikuna kuvitella laittavani tuota päälle. Johtuen siitä et meillä käytetään deme vanhuksilla ton tyylisiä pukuja etteivät revi yöllä vaippojaan.....mulle tuo tuttavallisemmin pupupuku tai hygienia haalarit.....niin ja vanhusten hoidossa se on vetskari selkä puolella....

    VastaaPoista
  12. OnePiecen omistajana täytyy sanoa, ettei oo ihanampaa vaatetta. Olen sillä kotona, töissä, kaupungilla :) Talveksi aion hankkia ruskean teddyfleece- OnePiecen, eikä ees haittaa vaikka ois normihintanen. Pakko vaan saada ^_^

    Ja oot kyllä Mimmi niin ihunan näkönen noissa(kin) kuvissa <3

    VastaaPoista
  13. Mulla on 2 onepieceä, joita oon tosi ahkerasti käyttäny :) Ne on niin ihania, semmosia rentoja ja mukavia!♥

    VastaaPoista
  14. Mitä eroa on jumpinilla ja tuolla piece of norway-haalarilla? Onko toinen leveämpi ym?

    VastaaPoista
  15. Nää on aivan ihania, mutta itse tyhmänä menin tilaamaan liian pienen :(. Tilasin OnePieceltä alennuksesta uuden keltaisen, mutta sitä ei vielä ole näkynyt ja nyt harmittaa kun ei oo jumpsuitia mitä laittaa päälle :(.

    Ostin tuollaiset jumpsuitit siskoni lapsosille ja kovin ovat tykänneet, ainakin 3v. kuopus on ihan haltioissaan :)

    VastaaPoista
  16. Käyttäisin tyttöjen illas ja mökillä ja mettäs mut en ihmisten ilmoilla muuten.

    VastaaPoista
  17. toi leijona-jumpin ei sytytä mut muun värisenä kyllä kelpais! koitin serkun one piecea, mut se oli vähä tiukka, et onko tietoo et oisko noi jumpinit sitte vähän leveempiä?

    VastaaPoista
  18. Heh! kiva toi jumpin, mää olin kansa kattomasa suomi kanada peliä, olitte sielä ainaki anna abreun kanssa, me käytiin pyytään siltä nimmarit ja istuttiin teidän vieressä:D

    VastaaPoista
  19. ON pirun hyvännäköinen haalari! wau... ja kaunis on haalarin kantajakin... upeeta..tahtoo kanssa

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.