torstai 24. toukokuuta 2012

Meikkipussin päivitys

Mulla on käytössä kotona meikkipussi, jota en raahaa koskaan päivisin mukana, mulla ei yleensäkään oo koskaan meikkejä mukana (paitsi huulipuna/kiilto) vaan pärjään koko päivän aamuisilla meikeillä. No sinne meikkipussiin tuppaa aina kertymään kaikenlaista ja välillä teenkin perusteellisen siivouksen. Siivouksen aika oli taas viikonloppuna ja nappasin myös muutaman kuvan teille tuotteista joita siirsin kokonaan uuteen pussiin ja tuotteista jotka pääsivät eläkkeelle :) 

Varmaan parin vuoden ajan olen käyttänyt meikkipussina noita IVANAhelsingin pussukoita, joissa on tuo klipsikiinnitys. Vaihdoinkin tuon tyttökuosisen pussukan tällä kertaa tuohon vihreään kimaltelevaan, jonka hankin viime ystävänmyynneistä. 


Ensimmäisenä eläkkeelle pääsi vuosikaudet minua uskollisesti palvellut The Body Shopin kulmakarvaväri. Olen ostanut tuon joskus 2007 ja siitä riittäisi väriä kyllä edelleenkin, kuitenkin MSCHIC lähetti testiin tuon "brunette" sävyisen kulmapaletin, jonka olen jo parin käyttökerran perusteella todennut vähintäänkin yhtä hyväksi kuin tuo bodari oli (tuossa TBS:n kulmapaletissa on muuten nykyään ihan erilainen pakkauskin, niin old school tuotteesta on kyse...) :D 

Kokeiluun tuli myös nuo MSCHICin korostus ja varjostusvärit. Pääsivät myös mukaan päivitettyyn meikkipussiini.

Samoin tuo pinkkipäinen MSCHICin poskipunasivellin tuli ja syrjäytti tällä kertaa Diego Dalla Palman siveltimen (joka edelleen on kyllä tosi hyvässä kunnossa).

Uuden meikkipussini repertuaariin pääsi myös elämäni ensimmäinen BB-voide, tällä kertaa Diorin versiona. 

Sekä Lumenelta saadut Blueberry Crystal-hohdeluomivärit ihan mielettömän herkullisissa sävyissä. Saara tekikin jo perusteellisempaa arviota näistä täällä

Jenkeistä hankkimani Benefitin ripsari vetelee viimeisiään ja tilalle valikoitui muutaman ripsarin jemmasta tuo Diorin Diorshow New look, josta odotukset ovat toki korkealla. Hämmästystä herätti hieman isompaan harjaan Diorin ripsareissa tottuneena tuo pikkuriikkinen harja...

Myös muutama huulikiilto (oon siis se jolla on 12 huulikiiltoa laukussa :D) meni melkeinpä kertaheitolla uusiksi ja olinpa muuten erityisen tyytyväinen noiden Lumenen Natural Code Smile Booster-huulikiiltojen tuntumaan.

Että semmosia meikkipussin uusia tulokkaita.  
Olisikos teillä mielessä joku UUTUUS joka näin kesää vasten kannattaisi meikkipussiin investoida?

Osa meikeistä blogin kautta saatu.

5 kommenttia:

  1. http://www.feelunique.com/p/Bare-Escentuals-id-Mineral-Veil-SPF25-Lockable-Sifter-6g

    JOS palat herkästi tai haluat pitää huolta, ettei ihovaurioita synny kesällä nii toi puuterintyyppinen mineraalimeikki on mitä mahtavin valinta (tosin se on väritön) :=) ite tilasin tänään ku en jaksa enää sellasia voidemaisia värillisiä aurinkosuojia. Ja tuo vie kiillonki pois!

    VastaaPoista
  2. toi Diorin rispsiväri on ihan sika hyvää! Tai itellä ainaki, ku kerran kokeilin nii, siitä asti se on jääny käyttöön, tykkään :)

    VastaaPoista
  3. ei kait sitä kesällä isommin tarvitse muuta kuin ripsaria ja huulikiiltoa :)

    VastaaPoista
  4. MOI (:
    MULLA ON HAASTE TEILLE MUN BLOGISSA, KÄYTTEKÖ NAPPAAMASSA SEN? KIITTI TUHANNESTI <3
    http://theyearwithstyle.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Kun kesä tulee niin yhdellä jos toisella iho tulee rasvaisemmaksi ja alkaa helpommin kiiltämään kesken päivän. Kannattaa hankkia meikkipussiin meikinpohjustus tuote. Esim. Lumenen beauty base on erittäin hyvä hinta-laatu suhteeltaan. Tuotetta sivellään pieni määrä kasvoille, etenkin T-alueella. Voi käyttää sellaisenaan tai meikkivoiteen alla. Tuote tekee ihosta samettisen ja mattaisen sekä pienentää ihohuokosia. Suosittelen kokeilemaan ;)¨
    PS.myös miehet voi käyttää

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.