maanantai 7. toukokuuta 2012

Nenäkannuttelua ja design-mekkoja!

Maanantait on tunnetusti vähän rankempia päiviä, mutta mulla on ollut tänään erittäin hyvä maanantai. Alkaa pikkuhiljaa tuntua, että paranen vähän (ääni kulkee taas, kurkkua ei särje ja kuumekkin on laskenut) vaikka eilen illalla olin varma etten selviä tällä viikolla mihinkään.

Sitä aina välillä bloggaajana miettii, että miten ihmeessä mun elämä voi kiinnostaa ketään? Miksi juuri minä oon mielenkiintoinen ihminen ja miksi joku oikeasti jaksaa lukea mun elämästä jotain? Sitten kun makaan täällä kotona pyjamassa viikon putkeen nenäkannuttelemassa niin siitä luonnollisestikkaan en viitsi hirveen montaa postausta tänne tehdä, koska en usko teitä kiinnostavan miten nenäkannuttelu on mielestäni edelleen ihan kauheeta, mutta todella helpottavaa.


1. Antti tuli eilen kirpparille mittailemaan meitä jälleen kerran, koska se tekee meille mekkoja Forum Urban Nightiin. Ihana Helsinki-viikko on iso tapahtuma ja näkyy kaikkialla Helsingissä, joten täytyyhän meidänkin saada siihen sopivat vermeet. Tapahtuman virallinen kangas on suhteellisen räväkkää, joten katsotaan mitkä kaksi satuolentoa tuota tapahtumaa sitten juontaakaan Forumissa. ;)

2. Uno on ollut mun seurana sairastamassa ja voi herranpieksut miten paljon rakastankaan tuota pientä. Se vaan kellahtaa tohon viereen ja vaatii rapsutusta.

3. Juuri tänään fiilisteltiin Annan kanssa miten rakastetaan Suomea ja hei, kesä on täällä ihan just! Helsinki, maailman paras kaupunki.

4. Olen nyt sängyn pohjalla myös vihdoin ehtinyt lukemaan kaikkia kirjojani. Lukeminen on maailman parasta nollausta.

5. Ostin aamulla mansikoita aamiaiseksi Forumin edestä, jonne oli jo ilmestynyt koju. Eilen Ninnin kanssa avattiin "mansikkakausi" ja tästä se lähtee.

6. Sain Forumin Andiamosta uudet kevätkengät itselleni. Kuinka ihanat nää on? Täydelliset jalassa ja niin söpöt. Ten Pointsin kengät on tunnetusti laadukkaat.

7. Oon kaivannut niin paljon punaisia hiuksiani ettei järkeä. NYT MULLA ON NE TAAS!!! Jee. Kiitos Simo, että aina jaksat vaalentaa ja tehdä mitä ikinä haluankaan. En voi kyllä kiittää Simoa tarpeeksi, se on ihan mieletön ja valmis uhraamaan aikaansa, että saa mut tyytyväiseksi. Nyt on punainen ja mua hymyilyttää.

8. Eräs vaatii nyt huomiota ja huokailee, kun en rapsuta. Mulla oli tänään ovi auki kun poikkesin sisälle hakemaan jotain lähtiessäni ja höpöttelin Unolle, että "Äiti rakastaa sua, tuun kyllä pian takaisin ja sit tehdään se veroilmoitus. Ainiin meidän pitää sit myös etsiä se koodi josta Mimmi puhui. Odottele täällä, äiti rakastaa sua ihan hirveesti, oot niin ihana." ja muuta älykästä. No naapurin poika oli jäänyt oven viereen kuuntelemaan mun höpötystä ja sanoi, että kuulostan siltä, kun olisin puhunut poikaystävälleni. :D 

Poikaystävästä puheenollen... Se saapui juuri pussailemaan ja haluaa ulos. Painoa löytyy n. 6kg, joten hirmu isosta könsikkäästä tässä ei ole kyse. :D

Me mennään nyt ulos. Palataan!

14 kommenttia:

  1. mä katoinkin tota kuvaa facebookissa, että näytät ihan rihannalta :D ja hitsi miten kapeilta sun kasvot näyttää! ihana tukka :)

    http://fffirstclassticket.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Punaset hiukset sopii sulle kyllä älyttömän hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Viitaten tuohon postauksen toiseen kappaleeseen, niin uskoisin ton bloggaajien elämän seuraamisen perustuvan vähän samaan kuin kiinnostuksen tosi-TV-ohjelmiin. Oman arjen keskellä on kiva nähdä erilaisten ihmisten elämää ja tavallaan saada vertaistukea elämän iloissa ja suruissa. Sellaisina ainakin minä blogit koen. :)

    En ollut tunnistaa sua tosta kuvasta, mutta punaiset hiukset kyllä sopii sulle todella hyvin. :)

    VastaaPoista
  4. Jos sairaspäiviä piristää yhtään: Aloitin tänään työt Sokoksella ja innoissani näin siellä Gossipin kulmauksessa ihania kuvia teistä ihanien vaatteiden vieressä :)
    -Arya

    VastaaPoista
  5. Heippa!

    Tämä kommentti ei liity suoranaisesti tähän postaukseen, mutta halusin tulla kiittämään teitä siitä, että vähensitte mainospostausten määrää (tai lisäsitte normipostausten määrää, jolloin mainospostauksia vaikuttaa olevan vähemmän? eniveis, molempi parempi)! Täällä kun oli silloin joku aika sitten aiheesta valitusta ja itsekin kommentoin silloin asiaa vähän närkästyneenä, joten on ihanaa huomata, että kuuntelitte lukijoita! Kiitos siis kivasta blogista!

    VastaaPoista
  6. Hei sori kun kysyn taas tätä samaa, mutta en saanut edelliseen kysymykseen vastausta. Eli 6. huhtikuuta piti olla se Jumpin-arvonta, mutta en oo nähnyt tuloksia missään. Menikö ne multa vaan ohi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saithan vastauksen jos olet tämä sama kärsimätön?

      kärsimätön 6. toukokuuta 2012 20.17

      tuota.. arvotaanko se jumpin joskus? tai siis kun teillä oli se arvonta (joskus maaliskuun lopulla?), mutta en oo ainakaan hoksannu jos voittaja on julkistettu! :)
      VastaaPoista
      Vastaukset

      Mimmi More To Love 6. toukokuuta 2012 20.25

      Kyllä se Peppi sen sillon arpoi ja varmaan meidän More To Love-Facebookissa julkas voittajankin :)
      Poista

      Poista
    2. En ollut tuo sama! Hassua että samaan aikaan tuosta kysyttiin! Mut joo, en seuraa More To Lovea facebookissa niin jäipä huomaamatta. Ahkeran "show more posts" -näpytyksen jälkeen löysin vihdoin tämmöisen: "Jumpinin blogissa voitti Pöljäke kommentillaan, jonka jätti: Apr 4, 2012 07:29 AM. Jumpineita voidaan varmasti arpoa jatkossakin, kun oli niin tykätty kilpailu! :) Paljon halauksia kaikkien maanantaihin!"

      Poista
    3. Niin ja itte siis kysyin tätä ekan kerran jo pari viikkoa sitten, mutta kommenttiin ei tullut sillon vastausta. Mut eipä haittaa, asia selvis :) Jatkossa ois tietty kiva jos kilpailut ja niiden tulokset olis samalla sivustolla.

      Poista
  7. Näytätpäs Peppi hyvältä! ja muutenkin kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  8. Tässä vinkki teille muodin ystäville perjantaina järjestettävään muotinäytökseen :) http://aurelia12.com/

    VastaaPoista
  9. mistä kengät?ja paljonko maksoi?:)on nii suloset.

    VastaaPoista
  10. Teidän pitää ehdottomasti osallstua Unon kanssa tänne:
    http://ursula.fi/piritta/ajankohtaista/uutinen/koiralle-laessyttaemisen-mm-kisat-pirittassa-10.6-klo-15-17

    VastaaPoista
  11. Mistä nuo ihanat aurinkolasit on? Aivan törkeen hyvännäköiset! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.