sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Finnish Design Shopin paketti

Että semmoset jääkiekon mm-kisat tällä kertaa... No ei niistä sen enempää muutakuin, että viikonloppu on mennyt täällä enemmän tai vähemmän kiekkohuumassa. Kaikki muu liikenevä aika on tullut siivottua pitkästä aikaa kunnolla niin ulkona kuin sisälläkin ja alkaapa täällä näyttää jo suhteellisen viihtyisältä. Monia asioita kotiin, joita on ollut hankintalistalla jo pitkään tuli hankittua perjantaina, kun reitti kulki IKEAN kautta Rautiaan ja K-Rautaan. Tällä hetkellä reissun tuloksena on kylppärissä on yksi kaappi lisää ja pihalla kasvamassa jo ties mitä. :)

Samassa siivousvimmassa löytyi myös työhuoneesta muutaman kuukauden edelleen laatikossa seissyt Finnish Design Shopin paketti, jonka päätin teille nyt kuvailla ja esitellä. Oon tilannut tuolta puljusta pari kertaa ja jos rehellisiä ollaan niin kummallakaan kerralla kaikki ei oo menny ihan putkeen. Ekalla kerralla kolmisen vuotta sitten tilasin Block-lampun, sain lampun, mutta se hehkulamppu poksahti samantien kun pistin lampun päälle, samoin kävi mukana tulleelle varalampulle. No soitin FDS:iin ja totesivat, että nyt on lipsahtanut vahingossa Ruotsin jännitteellä olevat hehkulamput pakettiin mukaan. Pahoittelivat ja lähettivät sitten kaksi uutta hehkulamppua, mutta lisähässäkkäähän tässä vähän tuli, kun piti ravata monta kertaa postissa jne.

No tämän toisen kerran sain viime tammikuussa sähköpostiin -20% alennuskoodin nettikauppaan (kannattaa muuten rekisteröityessään laittaa toimiva sähköpostiosoite tai tilata FDS:n uutiskirje, sillä alennuskoodit tulevat aina sähköpostiin) ja tilasin innoissani joululahjarahoilla muutaman pitkään mielessä pyörineen jutun, mutta kun pakettia ei yli kolmen viikon odottelun jälkeen vieläkään kuulunut, lähetin sähköpostilla kyselyä perään. No paketti toimitettiin minulle sitten seuraavalla viikolla, mutta silti vähän harmitti, kun olivat sen tainneet kokonaan unohtaa, enkä viivästykselle saanut vastauksessa mitään syytä. Toimituksessa meni siis kuukausi, vaikka lupaavat (yleensä) toimittaa tuotteet muutamassa arkipäivässä perille. Aion kuitenkin antaa näin suurena designin ystävänä vielä FDS:lle yhden mahdollisuuden, jos kaikki menisi näin kolmannella kerralla putkeen, ehkä mulla on ollu vaan huono tuuri...

Tällaista tuli kuitenkin siis viimeisimmässä paketissa.
Great Balls of Wire-pallo jonka sisälle saa siis piilotettua useamman metrin aina niiiin ärsyttävää johtoa. Ainakin meillä tuota johtoa on jokapaikassa ja mm. olkkariin tarviis saada ihan omat systeemit johtojen piilottelemiseen.

Yks apupoika yritti varastaa tuota palloo multa ja taispa kerran siinä jo onnistuakin... :D

Tämä meni siis työhuoneeseen piilottamaan piuhoja. Loistava keksintö kertakaikkiaan. Hyviä ideoita johtojen kaunistamiseen otetaan muuten vastaan!

Norm 69-valaisin koossa XL. Tämä kaunotar odottelee vielä visusti paketissa niin kokoajaa (ilmeisesti suht hidas koottava), kuin pistokettakin. Suunnitelmissa olisi ripustaa tämä roikkumaan tuohon meidän portaikkoon, jossa ei siis ole nyt valaisinta, eikä pistoketta. Myös vapaaehtoiset kokoajat voivat ilmottautua ;) Nyt alko tässä itseasiassa jo vähän arveluttamaan, että olisiko pitänyt sittenkin ostaa se satasen kalliimpi, mutta vieläkin isompi XXL-versio?


Meidän makkarin kattoa sulostuttamaan ja meidän unta suojaamaan pääsee Paola Suhosen suunnittelema Lento-palovaroitin tietysti vaaleanpunaisena, joka on siis maailman kaunein yöperhonen jonka oon koskaan nähnyt. Ja taitaapa tuo viedä myös maailman kaunein palovaroitin-tittelin :)

Tuota Lento-palovaroitinta on saatavana myös vihreänä, harmaana ja valkoisena. Palovaroittimista puheenolllen tekisi mieli kyllä päivittää kaikki muutkin kämpän palovaroittimet noihin Jalo-Helsingin palovaroittimiin joista myös tuo Kupu-varoitin on kyllä tosi tyylikäs. Huippu idea laittaa noinkin "arkinen" tuote kuin palovaroitin uusiksi :)

Näin valmistujaisten ja YO-juhlien alla voisin hyvinkin kuvitella antavani parinkympin rahalahjan sijasta lahjaksi valmistuvalle esimerkiksi juuri tuon palovaroittimen tai muun tarpeeseen tulevan, mutta kuitenkin yleellisen lahjan ja voipa tuolla nettisivuilla luoda vaikkapa oman lahjalistan häälahjatoiveita tai muita juhlia silmällä pitäen ja jos niitä lahjaideoita kaipaa, kannattaa tsekata myös FDS:n lahjaksi-osio.

Kuka muu sijoittaa mielellään designiin ja onko teillä kokemuksia Finnish Design Shopista tilaamisesta?

5 kommenttia:

  1. Itse en ole designin ihailija, tai siis tykkään, mutta en osaa ostaa sitä omaan kotiin. Kaikki vanha enempi kiehtoo...
    Mutta mä tilasin tuolla alekoodilla tytölle Jopo pyörän. Toimitus oli nopea, muutamassa päivässä tuli kuljetus kotiovelle asti. =) Oli mun eka tilaus ja kaikki toimi kyllä aivan huippu upeasti! Ja sain turkoosin Jopon tosi edukkaasti 9-vuotiaalle neidille. =)

    VastaaPoista
  2. Siis ihan loistavia! Ihanaa, että tosiaan arkisiin, rumiksi miellettyihin juttuihin on keksitty paremman näköisiä ratkaisuja! :)

    VastaaPoista
  3. Peppi mennään naimisiin!

    VastaaPoista
  4. Oi, toi palovaroitin on tosi kiva!

    VastaaPoista
  5. http://www.vonr.fi/fi/koti/kotiin-ja-pihalle/chick-a-dee-palohalytin
    Itsekkin löysin maailman kauniimman palovaroittimen jokin aika sitten..vaaleenpunanen pieni lintu, niin IHANA <3

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.