perjantai 25. toukokuuta 2012

i HEART Monif C!

Mä en vaan kestä. Oon ettinyt korkeavyötäröisiä biksuja jo pitkän aikaa ja nyt näin nämä. Mun projektina on heittää talviturkki tänä viikonloppuna ja kriisinä, koska nyt ei vaan oo mitään hirveen kivoja bikineitä löytynyt. Sitten näen nämä:
 
Niin kauniita, niin seksikkäitä, niin laadukkaita. Miksi me isommat ei voitaisi panostaa itseemme myös rannalla?


31.5 asti kaikkien tilausten loppusummasta 20% pois koodilla Memorial.
Saatanpa joutua tilamaan tuolta itselleni biksut.
Vain koska minä olen ansainnut ne.

31 kommenttia:

  1. Moi ihanaiset!
    Voisin ottaa nuo ekat mustat biksut. Harmi vaan, etten ole pluskokoa. :C Olen huomannut, että "normaali" kokoisille ei oikein mistään löydy korkeavyötäröisiä biksuja ja minusta ne ovat rannalla paljon tyylikkäämmät kuin tangat, jotka hiertyy pyllyn väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Kun on siinä rajalla että onko "normaali" kokoinen vai vähän lihaisampi, niin nättejä bikinejä tai uikkareita ei tahdo löytyvän. Itse tykkäisin sellaisista missä olisi korkeavyötärö ja pienet lahkeet, mutta en tämänkokoisena löydä mistään. :/

      Noi ylläolevat uikkarit on kaikki tosi makeita! Wau!

      Poista
    2. Cubuksen mainoksessa näin korkeavyötäröisemmät bikinit, kannattaa varmaan tsekata, näytti tosi hyvältä! :)

      Poista
  2. Kiitos vinkistä, ihania uikkareita ja sivuilta löytyi myös muunneltava mekko, johon ihastuin aivan täysin! Sellainen on saatava :) Tilaussormi ei mekon kohdalla kuitenkaan napsahtanut, kun löysin toisaalta ompeluohjeet vastaavaan mekkoon. Mutta uikkareita pitää kyllä vielä katsella ja harkita :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kyllä, mutta menevät vähän hintatasoltaan liian korkialle :/ Hapsuinen uimapuku oli aivan paras ja seksikkäin :)

    Katja <3

    VastaaPoista
  4. Ihania! Toimittavatko Suomeen eli voiko noita todella tilata tänne?! T:Rita-Maria

    VastaaPoista
  5. Jesus minkä hintasia, kellä on varaa ostaa 150$ bikinit/uikkarin :o

    VastaaPoista
  6. Kyllä toimivat ja kun äsken koklasin tolla koodilla niin bikineidenkin hinnaksi tuli vain jotain 85 euroa. JES! Himottaa...

    VastaaPoista
  7. EI OO TOTTA! Siis toimittaaks noi SUOMEEN? MÄ oon aina luullu et ei !!!!!! ÄÄÄÄÄÄÄÄ
    Sekoon.. nyt taita mennä koko liksa :D

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Itse ainakin ajattelen, että jos käytän pari kesää melkein joka päivä bikineitä/uikkaria niin voin sijottaa niihin sen 85e tai vähän enemmänkin. :)

    VastaaPoista
  9. Aika tyhmää, että noitakin kuvia on photoshopattu ihan hirveästi, varsinkin naisen vatsan kohdalta. Mutta hienoja biksuja silti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laihoja kun ei photoshopata yhtään. :D

      Poista
  10. Noi ensimmäiset ainakin sulatti mun sydämen ihan kokonaan. Harmi että tissien koko on se nihkeä A ja muutenkin taidan olla normaalikokoinen eli toi plus size vähän masensi. Miksei noin kauniita ja imartelevia bikineitä tehdä kaiken kokoisille? Tuntuu että normaalipainoisille on vaan niitä sivuilta naruja jotka ainakin mulla tuntuvat ihan liian pieniltä ja kokouikkariakaan en halua käyttää.

    Mutta joo tosiaan turha valittaa, koska yleisesti tuntuu että superlaihoille ja pyöreämmille on nihkeämmin vaatteita, joten en liikaa valita sitä että kuulun siihen helppoon kokoon jossa kenkien ja vaatteiden koko on se yleisin joten melkein joka kerta kyllä löydän omaa kokoani.

    Mutta on noi mustat bikinit vain jotenkin ihan älyttömän kuumat ja imartelevat. Huh.

    VastaaPoista
  11. Ihana toi hapsu-uikka! Ja mullakin suunnitelmissa talviturkin heitto viikonloppuna! :)

    VastaaPoista
  12. Lääh! Oon lähdössä syksymmällä tyttöporukalla rantalomalle, ja kaikki muut on tottakai bikinikunnossa paitsi minä joka en omista edes uikkareita... Oonki nyt jo etukäteen ehtiny kriiseillä että mitä teen matkan suhteen. Ainoana pullukkana kaikkien kauniiden kavereiden ympäröimänä. Nyt ku näin noi niin pieni valokipinä syttyi mun aivoissa ja rakastuin! Vastaus mun ongelmiin. Varsinkin toi St. Tropez-hapsumalli vei mun sydämen. Se on pakko saada! Ja vaikka tällasen työttömän opiskelijan budjetti ei kovin joustava ookkaan niin olisin valmis sitä venyttämään noiden takia... Tiedätkö yhtään minkä verran noihin tulee postikuluja? Kun olin jo tilaamassa, mutta postimaksuja ei voitu laskea ja ne ilmoitettaisiin vasta myöhemmin, niin pelottaa jos valmiiksi jo melko hintaviin uikkareihin tulee vielä tosi korkeat postimaksut päälle. :/

    VastaaPoista
  13. Mä sijoitin just viitisenkymppiä uimavaatteisiin Lindexiltä. Toppi, housut ja sellainen kietaisuhame vielä, niin pitkästä aikaa näytti ihan kohtalaisen kivalta meikäläinenkin uimavermeissä :) Mutta joku kesä vielä tilaan jotain sellaista kuin nuo ekan kuvan bikinit!

    VastaaPoista
  14. Kyyninen pläski täällä miettii, et eikö tota muka ole kauheasti photoshopattu.. kellä on noin sileät allit ja reidet? Nimim. löllötilöö :D
    Mutta komea nainen on! Ja uikkarit! Biksut! WAU! Toi rimpsu-uikkari on makee. Kun kattoo noita kuvia, ni oikeasti mietin, et miten jotkut miehet pitää pyöreitä tyttöjä ällöinä? Toi nainenhan on hot!!

    Vaatetuksesta puheenollen, kävin tänään ostaan kolmet Gossip-collegehousut. Etin kaikki luottokauppani Lindexistä Evanssiin läpi enkä törmänny millään housuihin, joita voisin käyttää töissä. Ja sit näin ne Prismassa Gossipilla! 24,95e! Kokokin oli niin antelias, et 50/52 vaan sulahti jalkaan, vaik joskus ei muissa vaatteissa ees 56 mahdu. Ihana ihana Gossip pelasti taas elämäni <3

    VastaaPoista
  15. Ootte niin ihania! Kiitos oikeasti, että pidätte tätä blogia tää on auttanut mua ja luultavasti monia muitakin ''ei normaali kokoisia'' saamaan itseluottamusta ja uskoa siihen, että myös minä voin olla kaunis :) ! kiitos mimmi ja peppi <3

    VastaaPoista
  16. Heip!
    Ei liity postauksen aiheeseen, mutta pakko kysyä mielipidettä. Teillähän on nähty jos jonkinmoisia hiustyylejä ja kaikki sopii teille mielettömän hyvin. Kateellinen! Eli.. itsellä todella pyöreät kasvot ja haaveilen jo ties kuinka monetta vuotta medium pituisista hiuksista, jotka olisi takaa lyhyemmät kuin edestä. Ongelmana siis tosiaan se etten tiedä sopiiko lyhyet (ja ohuet) hiukset paksuniskaiselle ja -naamaiselle :D Mitä miä teen???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan lyhyemmät hiukset takaata sopii jos on vähäänkin leveämpi niska, se pidentää sitä paljon! :)

      Poista
  17. Tosi kauniita kuvia ja oikeasti kauniita uima-asuja! Tuntuu että jos kaupasta yrittää isokokoisemmalle katsoa jotain sopivaa niin kaikki on vaan jotain naru biksuja..

    VastaaPoista
  18. Olette ehkä joskus aiheesta puhuneetkin, mutta onko teillä selluliittia? Poistatteko sitä jotenkin vai annatteko olla, jos on?

    VastaaPoista
  19. Noi korkeevyötäröiset näyttää kyl hyviltä! Ite kyl aattelin ett tänä vuonna vois olla kokouikkarin vuoro. Kun vaan innostuis shoppaan! Uskomatonta mutta tälläinenkin ongelma voi olla :D Ootte kyl mahtavia naisia! Kiitoksia paljon, ootte ollu monen synkän päivän pelastus!

    VastaaPoista
  20. Pakko vastata anonyymille, joka kyselit hiusmallista. Itse olen myös paksuniskainen ja pyöreäkasvoinen eukonhupakko ja aikanaan tykkäsin pitää just tollasta "a-mallia" tukassa. Oli superhyvä ja sain paljon kehuja, että korostaa hyvin kasvoja ja poskipäitä. Kokeile ihmeessä!

    VastaaPoista
  21. Niin ja lisättäköön vielä äsköseen hiuskommenttiin, että jos on kovinkin ohut hius, niinkuin minulla, niin tykkäsin pitää sitä loivasti kiharrettuna, silleen mukavan pöyheenä. Ite aattelen et hiusten pöyheys mukavasti kompensoi muuta kroppaa, joka on aika täyteläinen ;)

    VastaaPoista
  22. Monet täällä valittaa miten noi bikinit on muka kalliita, mutta miettikääs, jotkut pistää monia satoja euroja pelkästään joihinkin asusteisiin, esim kultaisiin kelloihin tai merkkilaukkuihin muista vaatteista nyt puhumattakaan, niin miksi ei nyt sitten panostaisi kesän vakioasuun niinkin paljoa kuin 85 euroa ? Ite oon just muutaman kuukautta taaksepäin tilannu tuolta tommosen punasen uikkarin jota on tullu tässä käytettyä jo jonkin verran, vaikkei vielä olekkaan edes kesäloma alkanut.. :) Isommat ihmiset, sijoittakaa rahanne hyvin !

    VastaaPoista
  23. ÄÄÄÄ Peppi oliko pakko??? Noi hapsu-uikkarit on niin unelma ja ne maksaa euroissakin jo melkein 120€ :'''((( TAHTOO!!

    - Lennu

    VastaaPoista
  24. Hei, onko kellään kokemusta jääkö nämä uikkarit tullin haaviin? Eli eikös noin kalliista tuotteista Eu:n ulkopuolelta pidä maksaa alvit ja tullit päälle? (Ja hakea lähetys itse tullista...)

    VastaaPoista
  25. Kiitos Anonyymi mun Anonyymin hiuskommenttiin :D Ehkä täs uskaltaa sit kokeilla! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.