lauantai 5. toukokuuta 2012

Meidän Yves Rocher -suosikit!

- Yves Rocher -yhteistyö -

Suhteeni Yves Rocheriin on pitkä ja monimutkainen, ekaa kertaa ikinä minut on meikattu Yves Rocherin meikkikoulussa ollessani kolmannella luokalla 4H -leirillä, ja myös ensimmäiset omat meikkini tilasin joskus ala-asteella salaa Yves Rocherilta :D. Muistan, että ainakin ripsari (ruskea...) maksoi muka ihan sikana (TOTUUS: jonkun 30 markkaa). Kosmetiikkaa tuli nuorempana tilattua Yves Rocherilta melko usein ja pitkään ja olin myös Kuopion myymälän vakioasiakas, mutta jossain vaiheessa tilailuni laantuivat, liekö syynä ollut minihuulipunien vai kookos/vaniljahajuveden yliannostus. YR muisti minua silti sitkeästi kirjeellä ainakin kerran vuodessa syntymäpäivieni aikaan. Myöhemmin kirjeiden (ja niiden avattavien pienten arparullien) tulo kuitenkin loppui (tuleeko niitä muuten enää kenellekkään?) ja koko firma unohtui jostain syystä tyystin, kunnes poikkesin pari vuotta sitten vuosien jälkeen Forumin myymälään tuoksuttelemaan ja yllätyksekseni moni tuttu tuote oli yhä edelleen valikoimissa. 

Meiltä kysyttiin tuossa vähän aikaa sitten josko haluaisimme molemmat valkata muutamat tuotteet YR:lta testiin ja saisimme heidän nettikauppaan myös kampanjasivun ja -20% -koodin  ja haluttiinhan me :) Meidän lempparituotteita pääsee siis tutkimaan täältä (tai kuvaa klikkaamalla) ja tuo alekoodi on MORETOLOVE ja se kannattaa tilausta tehdessä naputella ostoskorissa sinne alennuskoodi-kohtaan niin saa sitten vielä pois sen 20% koko tilauksen loppusummasta. Tuo 20% alennus koskee muuten siis muitakin kuin meidän lempparituotteita, joten eikun tutkimaan...





Lisää infoa valkkaamistamme tuotteista laitetaan vielä tänne jossain vaiheessa, kunhan ehditään ensin niitä kunnolla testailemaan. Suuret odotukset ovat ainakin henkilökohtaisesti tuolla kuivaöljysuihkeella (rakastan kuivaöljysuihkeita) Ja mainitaanpa nyt sitten, kun kerran puheeksi tuli, että tuo astettain ruskettava kosteusvoide kasvoille on jo kiilannut suosikkituotteideni joukkoon.

Minkälaisia muistoja ja kokemuksia teillä on Yves Rocherista? Kuka muu muistaa ne minihuulipunat ja arparullat? :D

Ps. En muuten edelleenkään tänä päivänä osaa lausua tuota Yves Rocher nimeä :D

27 kommenttia:

  1. mä rakastin rakastin rakastin pienenä niitä arparullia! tulispa niitä vieläkin.

    VastaaPoista
  2. Mä oon käyttäny Yves Rocheria pitkään, mutta tän vuoden alussa niiden arvostus laski mun osalta suuresti kun ilmoittivat, etteivät enää kuulu Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listaan.
    Kuitenkin "pakosta" joudun osan tuotteista sieltä tilaamaan, kun Suomessa ei yksinkertaisesti tunnu olevan eläinkokeettomia, suht edullisia meikkejä muualla. :(

    Onko teillä muuten Mimmi ja Peppi vielä ripsienpidennyksiä? Suositteletteko niitä? :)

    VastaaPoista
  3. Meidän mummolle tulee ainakin niitä leikkaa-liimaa-lappusia! :D se aina ihan innoissaan laittaa mut leikkailemaan ja liimailemaan niitä, ja innoissaan olen itsekin :D

    VastaaPoista
  4. Joo, ne arparullat! Miulla on joku nalle joka saatiin sieltä pelkillä arparullilla ilman tilaamista :D Se tuoksu tuo vieläkin mieleen lapsuuden! Mie lausun sen ihan niinkuin suomalaisittain kirjoitustavan mukkaan: yves rokk(h)er, mutta kaupan tädin kuulin lausuvan sen jotenkin "Iivs Röschäär" oikein kauniisti. Pysyttelen ehkä tuossa yvesissä :D

    VastaaPoista
  5. Ah joo, tutuiksi tulivat arparullat ja Ming shu -tuoksu :) Itse olen tainnut ala-asteen jälkeen (v)ääntää "yvesrokkerin" tyyliin iiv rosäär, muttei kyllä mitään hajua miten se oikeasti lausutaan.

    VastaaPoista
  6. Minäkin olin pienenä asiakas, siis todellakin pienenä! Tunsin aina itteni niin tärkeäksi kun postissa tuli minun nimellä kirje, ja joka kerta siellä sisällä oli jotain raaputettavaa tai rullailtavaa. :D Kerran täytin semmosen lappusen vaivihkaa (joskus 8-vuotiaana?), mistä sai semmosen üüberhienon rannekellon. Isäni oli sitten pahaa-aavistamattomana vieny sen lapun postilaatikkoon ja minä sain kelloni! <3 Siitä kyllä irtosi se viisarien päällä oleva lasi parissa viikossa, mutta silti! :D

    VastaaPoista
  7. Munkin ekat meikit on Yvesin, muistan kyllä minihuularit ja arparullat. Edelleen tulee postissa niiden kirjeitä ja taisin jopa viime vuonna tilatakin sieltä. Myös äitini tilaa edelleen Yvesin postimyynnistä :D

    VastaaPoista
  8. Tarkotatko arparullilla niitä postimerkin näkösiä tuotemainoksia tms?
    Mun isosisko keräs niitä kun niitä tuli, ja sillä taitaa olla ne kaikki vieläkin tallella...!! :D

    VastaaPoista
  9. Välillä tulee aika muhkeita lahjoja ihan pyytämättä. Olen´, HUOM, ollut YR:n asiakas vuodesta 1974 :) Aluksi tilasin suoraan Ranskasta. Eniten miellyttivät aurinkotuotteet,varsinkin lasten (seesami-manteliöljypohjaiset, joita ei ole enää pitkiin aikoihin saanut), myöhemmin aloin itselleni tilaamaan vaikka mitä, etenkin meikin poistoon ja ihon kosteutukseen liittyviä aineita. Olen ollut tavattoman tyytyväinen!Ripsivärit, veteen liukenevat, ovat ainakin silmäystävällisiä, eivät koskaan oel ärsyttäneet. Harmi, että lopettivat vihreän ripsivärin. Parasta on kuitenkin ekologisuus ja että tuotteita ei testata eläimillä.
    Niin, ne pienet näytteet ja rullat ovat menneet, mutta nyt voi lahjoittaa puun asiakasgadgien ottamisen sijasta.

    VastaaPoista
  10. Ite olen teihin nähden aika tuore YV fani. Olen nyt kolme vuotta ostanut ainoastaan YV:n tai Inglotin tuotteita. Onhan siellä kalliimpaa mutta mitä sitä eläinten ja ekologiisuden puolesta??

    VastaaPoista
  11. Mummin kautta oon tutustunu YV:hen, se joskus sai käsilaukunki tai jonku muun jutun kai ku tilaili niitä tuotteita ? :D Ite en oo ikinä käyttäny mitään niiden tuotteita tai ostanu :)

    www.henssi-myblog.blogspot.com

    VastaaPoista
  12. arparullat tiukasti muistissa kuten jälkikäteen tulleet traumatkin kookos- ja vaniljatuoksuista! ala-asteella kymmenen suihkaisuakaan ei riittänyt.......

    VastaaPoista
  13. joskus pienenä salaa kävin äidin meikkipussilla ja siellä oli aina hirmu määrä minihuulipunia :D luonnollisesti piti sotkee koko naama. en tiedä miks, mutta mulla on aina ollut yves rocherista (toi nimi on supervaikee jo kirjottaakki, ni entä sit lausuessa...) jotenki tosi homssuinen mielikuva, viime vuosina se on ehkä vähän alkanut hellittää. pitäisi varmasti itselläkin tutustua valikoimaan paremmin :)

    http://fffirstclassticket.blogspot.com/

    VastaaPoista
  14. Olen käyttänyt Yvesin kajalia ja rajauskynää vuosia ja edelleen fanitan niitä. Hinta-laatusuhde on erinomainen. Myös bourbonvanilja suihku-kylpyöljy on lyömätön.

    VastaaPoista
  15. Hihi, mä muistan just ne minihuulipunat ja arparullat. Lisäksi meillä oli lapsena kaverien kanssa vääntöä, kuinka nimi tulisi lausua ja tietenkin jokainen meistä oli omasta mielestään oikeassa :D

    VastaaPoista
  16. Sori kun laitan tämmösen aiheeseen liittymättömän kommentin. On vaan hätätilanne...

    Kadonnut: Miiro, 18 v, 190 cm, hoikka, tummat puolipitkät kihartuvat hiukset, farkut, musta takki, musta huppari, reppu - kadoksissa perjantai illasta saakka, nähty viimeksi Pasilan asemalla. Saattaa liikkua myös Keravalla. Tai missä tahansa... Havainnot poliisille. Kiitos jos voit auttaa!!!

    http://farm8.staticflickr.com/7240/6999440578_1ab0623a1c_m.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, että osaltanne autoitte hyväksymällä tuon yllä olevan katoamisilmoituksen laittamisen tänne! :) Miiro on onneksi ja suureksi helpotukseksi palannut kotiin!!! :)

      Poista
  17. Yves Rocher eli omassa puhekielessäni Roska Ykä, juurikin nimen lausumisen vaikeuden vuoksi. :D

    Minä muistan kanssa ne rullat, aina oli kova taistelu pikkuveljen kanssa että kumpi kerkeää ensin.

    Jokunen vuosi sitten käytin roska ykän maailman parasta huulirasvaa, vaan ne lopettivat sen tekemisen mikä oli mielestäni suuri vääryys. Semmoinen oranssi, hyvän makuinen (joku hedelmä) ja kimalteli huulissa ihanasti. Ja hajuvedetkin ovat tuttuja! Meikkejä en olekkaan kyseistä paikasta tilannut/ostanut joskus voisi kokeilla!

    VastaaPoista
  18. Onko tietoa, että pitääkö Dancing Through Life-blogin pitäjä nykyään enää blogia? Seurasin Dancing Through Life-blogia sen loppuun saakka ja olis kiva tietää :)

    VastaaPoista
  19. Molemmat mummoni tutustuttivat mut jo ihan pienenä Yves Rocheriin. Varsinkin isäni äiti teki kanssani tilauksia usein. Arvat olivat jänniä, samaten minihuulipunat, ja kaikki se pikkusälä ja laukut sunmuut, joita saattoi saada kaupanpäällisinä tai puoli-ilmaiseksi. Erityisesti tuoksut ovat jääneet mieleen. Ne omalta osaltaan kai tekivätkin musta sen tuoksufriikin joka nykyään olen. Oikein alkoi naurattaa kun aivan hiljattain laadin tuoksuhistoriaani ylös. Mieleen putkahti läjä Yves Rocherin tuoksuja jotka olin jo unohtanut - ja jotka nyt taas muistan elävästi.

    http://oopiumiluola.blogspot.com

    VastaaPoista
  20. Joo, ne arparullat oli ihania! Pienenä myös halusin välttämättä tilailla kaikkia niitä glitterijuttuja, muistan kuinka onnellinen olin sellasesta glitteripuikosta :D Myös kaikki vartalotarrat/tatuoinnit, mitä lie kaikkea olikin oli parhaita. Ja kaikki Les Plaisirs Nature-tuotteet.
    En myöskään koskaan unohda sitä, kun YR lähetti entiselle _poika_ystävälleni mainoksia: "Hyvä neiti Henri.." :DD
    Piiiiitkään aikaan en ole käynyt sivuja selailemassa, nyt varmaan pitää..

    VastaaPoista
  21. JA NE KAMALAT "MOKKANAHKA"REPUT! :: D tulee aina kyseiset kammotukset yr:sta mieleen.....

    VastaaPoista
  22. onks toi koodi vielä voimassa?

    VastaaPoista
  23. onks toi koodi vielä voimassa?

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.