keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Vinkkejä anyone??

Sairastaminen on ihan emätylsää.



Oliskohan kellään jakaa mitään hyviä neuvoja joiden avulla ei olis näin emätylsää? :D

27 kommenttia:

  1. Mulla tulee aina kipeänä hurja leipomisvimma <3

    VastaaPoista
  2. Hirvee kasa herkkuja, kaheksan litraa teetä, hyvää ruokaa ja jonkun megahyvän sarjan tuotantokaudet! Tää toimii vielä paljon paremmin jos joku kaveri uhrautuu seuraks.

    VastaaPoista
  3. Suosittelisin kattoo näitä ohjelmii: Ugly Betty, Gossib girl, Awkward, 90210 tai Tunteen pelissä (alusta asti) :)

    VastaaPoista
  4. if my translator is right it seams that you are sick :( poor girl! get well soon.
    I think the best medicine is a good hot homemade chicken soup

    VastaaPoista
  5. the best is hot homemade chickensoup!

    get well soon :)

    VastaaPoista
  6. Joo eli Awkward, Täykkärit, Greyn anotomia ja Bones :D Siinä on ainaki semmosia mitä ite oon kattonu tuhat jaksoo putkeen :DDDD Ja sitten Vampire Diaries myös niin ja Glee. Kyllä niitä löytyy. :D Paranemisia!

    VastaaPoista
  7. suosituksena maailman paras ja omaperäisin komedia Community! ihan oikeasti, se on vaan loistava :D. harmi vaan ettei se oo vielä saanut osakseen ansaitsemaansa arvostusta. se on siis jenkkikomedia jossa joukko enemmän tai vähemmän erikoisia ihmisiä opiskelee syystä tai toisesta Community Collegessa ja sattumien kautta ystävystyy. se on vaan ihan paras!

    paranemisia!

    VastaaPoista
  8. perhesiteet eli brothers and sisters. luulen, että tykkäisit.

    VastaaPoista
  9. Glee on kanssa hyvä sarja ja saa hyvälle mielelle :)

    VastaaPoista
  10. Kantsii katsoa Ruby sarjaa. Se on reality, ja kertoo Rubysta joka on ylipainonen. Sarjan alussa se painoi yli 300 kiloo, sarjan kolmannella kaudella enään 140-160 kiloo. Se on ihan huippu sarja, Ruby on niin hassu persoona.

    Tässä on 4 kauden jaksot. Ja vaik ei oo nähnyt ekoja 3 kautta niin pääsee hyvin sarjaan mukaan.

    http://www.free-tv-video-online.me/internet/ruby/season_4.html

    VastaaPoista
  11. Criminal minds, Tunteet pelissä, Greyn anatomia, Rillit huurussa, Supernatural, Täydelliset naiset... Kaikkia on tehty useampi tuotantokausi, joten katsottavaa on vaikka useammaksikin viikoksi. Toivottavasti kuitenkin tervehdyt, ennenkuin kaikki on katsottuna :)

    VastaaPoista
  12. How I Met Your Mother on loistavin sarja ikinä! siinä on sulle tekemistä, ite saan kulutettua siihen pitkiäkin aikoja! paranemisia:)

    VastaaPoista
  13. Tehokuuri D-vitamiinia. Sitä kantsii syödä muutenkin koko ajan. On mulla pitäny taudit loitolla jo pari vuotta. Sit joku muinoin suositteli mulle kun kans sairastin koko ajan (vuoden aikana mm. sairaalaan vienyt erittäin paha keuhkokuume keväällä ja syksyllä sikanuha + pari muuta jälkitautia) Immolina-nimistä ravintolisää.

    Sit viihdykettä.. No en tiiä millasista tv-sarjoista tykkäät True Bloodin lisäksi, mutta ite oon Dexteriä seurannu netistä, kun eihän Suomen tv voi näyttää sitä ajallaan. Varsinkin 5.kausi oli huippu.

    Sitten sellanen kuin Downton Abbey on hyvä jos tykkää historiallisista sarjoista. Just pyöri Ylellä eka kausi, mutta netistä voi kattoa sen sekä juuri nyt Englannissa pyörivän 2.kauden. Niin ja tietty Project Runway on hyvää aivotonta viihdettä, josta uusin kausi on finaalia vaille valmis. :D Sidereel.com ja watchseries.eu on hyviä sivustoja tv-sarjojen katseluun.

    Paranemisviboja lähetän ~~~~~ :D xx

    VastaaPoista
  14. Heippa Peppi!

    Harmillista kun oot kipeenä :( Meidän kotonassa uskotaan valkosipulin parantavaan voimaan! Jos sielu sietää, niin niele vaikka valkosipaleen paloja veden kanssa tai jos ei, niin tee vaikkapa lämmin hunajavalkosipulijuoma: lasillinen vettä, 1 tai 2 valkosipulinkynttä mahollisimman pieninä paloina sinne ja pari hunajateelusikallista mikroon lämpiämään.

    Valkosipale tekee tietty vähän hallaa hengitykselle, mut on myös tehokas apu :)

    Pikaista paranemista! :)

    VastaaPoista
  15. kannattaa ehottomasti kattoa gleetä! Maailman ihanin sarja, ikinä. Tulee niin ihana fiilis aina ku sitä kattoo:-) Siinä on kaikenlaisia ja muotosia ihmisiä! <3

    VastaaPoista
  16. Voimia Peppi parantumiseen! <3 Itsekin olin koko viime viikon kipeänä (juuri sopivasti syysloman aikaan) ja oli kyllä kurjaa. Vinkkinä..kannattaa katsoa kaikki ihanan brittiläisen Emmerdalen jaksot. Niitä on tehty vuodestaa -74 lähtien, ni olis muutamaksi päiväksi seurattavaa. ;) Olit kaunis videolla, vaikka oletkin kipeänä! :)

    VastaaPoista
  17. Komppaan Sannaa D- vitamiinista. Itsekin vetelen huimat 60 mikrogrammaa päivä, melkein ympäri vuoden. Pariin vuoteen en ole kärsinyt kausiflunssista ja kirkasvalohoitoon yhdistettynä kaamosmölliolokin loistaa poissaolollaan.

    Paranemisia kuitenkin sinne! :) (Ja tosiaan hyviä sarjoja, ja raikasta salaattia/juomaa kyytipojaksi!)

    VastaaPoista
  18. Ite kun oon kipeenä niin juon paljon vihreetä teetä hunajalla ja syön omenoita. :D nyt oon jonkinaikaa syöny vitamiineja niin en oo tullu kipeeks.. :o ihme, en oo ennen uskonu et ne vois auttaa. ja täykkäreitä voi aina kattoo. :) ja mihin ite oon viimeaikoina koukuttunu on The king of queens. Pikaista paranemista!! :)

    VastaaPoista
  19. The Vampire Diaries :) Vaik onkin aika hömppää, oon IHAN koukussa! Siinä sulle pari uutta poikaystäväehdokasta.....

    VastaaPoista
  20. how i met your mother!! se on niiiiin hyvä! ite oon ollu yli 2 kuukautta nyt kipeenä ja on toi tylsistyminen tullu kans tutuksi... kokeile keittää kuumaa vettä ja laittaa sekaan sitruunaa ja inkivääriä (tuoretta), siitä tulee ihan hirvittävän pahanmakuista mutta tehoaa tautiin!

    VastaaPoista
  21. En nyt tiedä onko tämän joku jo ehtinyt vinkata, mutta täällä jenkeissa alkoi tällä viikolla muistaakseeni ABC Familyltä uusi sarja, Once Upon A Time. Se on kyllä toooosi koukuttava, se on tavallaan aikuisten versio kaikista klassisimmista satuhahmoista, ei siis mikään piirretty. Ja pääosassa on sopivasti Housen Dr. Cameronin näyttelijäkin ;).

    Sitten tietysti vanha kunnon Beverly Hills 90210, 4400 ja jenkeissä myös suhteellisen uusi sarja, Hart of Dixie (CWTV) ovat tosi hyviä ;).

    Ja kipeenähän on aina mukavaa esimerkiksi harrastaa onlineshoppailua sa omalla kohdallani siivoamista/sisustusta/kämpän järjestelyä...:D (tai ihan vaan syömistä;))

    Parane kuitenkin pian! :))

    VastaaPoista
  22. Pyh kaikki Gleet ja Täykkärit, jos haluat kattoo oikeesti todella hyvää ja koukuttavaa sarjaa niin Breaking Bad! http://www.imdb.com/title/tt0903747/

    Aivan loistavia näyttelijäsuorituksia ja niin toden tuntuinen.

    Ja kipeänä olemiseen kannattaa tehdä lämpöisiä voileipiä jossa on tabascoa ja valkisipulia paljon!

    VastaaPoista
  23. Mun kaveri Jenkeistä just eilen suositteli tota Breaking Badia ja kun kysyin, että onko se hyvä ni "Peppi I would never lie to you" haha :) Eli pakko ehkä ainakin ottaa selvää vähän enemmän! OLEN TYLSISTYNYYYYT! :D

    Kiitos ihanista neuvoista, Glee onkin jo yksi suosikeista, samoin Greyt, Californication, Gossip Girl yms. :)

    VastaaPoista
  24. mun täytyy kans suositella how i met your motheria!! se on niiin niin hyvä!

    VastaaPoista
  25. DOWNTON ABBEY!!! AAH just katoin uuden kakkoskauden melkeen yhdelta istumalta, mieletön sarja :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.