keskiviikko 5. lokakuuta 2011

TOMSkut tositoimissa!

Vaikka TOMSkut "kesäkengät" onkin, oon pitäny niitä jo aika monena päivänä, tänäänkin, vaikka kesä taitaa olla enää muisto vaan. Tässä asukuvat kuitenkin siltä kesän viimeiseltä päivältä, kun viitassa tuli kuuma ja tarkeni paitahihasillaan, eli viime perjantailta, jolloin lämpömittari kipusi pariinkymppiin. Se oli sitten se syyskuu siinä. Ja kyllähän tämä lokakuu on pistänyt jo parastaan...



Paljettipipo Seppälä
Viitta New Yorker (Berliini)
Musta tunika New Yorker (XL)
Toppi Gina Tricot (XL)
Housut Seppälä (L)
Kengät TOMS (9)
Koira Jykä-Mopsi (kohta 4kk)


Tänään tupsahti sähköpostiin tiedote viitoista otsikolla "viitta - syksyn trendivaate". Tämä viitta-trendi on kyllä syksyn lempparein. Mutta mielestäni Eeva kirjoitteli uusimmassa trendissä aika osuvasti viitasta. On tosiaan ykköspäiviä, kun viitassa pärjää suomen syksyssä, sen sain huomata tänään, kun viittoja oli päällä kaksi (alla Beth Ditton Evans-trikooviitta) ja päällä tuo leo ja käsiä paleli silti ihan pirusti. Kohta on selkeestikkin siis totisesti jo aika paketoida viitat odottamaan kevättä ja siirtyä itse talviunille lämpimämpään takkiin... :)



Jykäkin muuten tykkää TOMSkuista :D


Eikä hän tällä(kään) kertaa ymmärrä, mitä tarkottaa se maaginen EI!

Huomenna suuntana Savo ja rentoutuminen kotikotona pitkästä aikaa. Jännittää kyllä ihan mitä Laku ja ystäväpiirin koirat ovat uudesta tulokkaasta mieltä...

Postauksia luvassa viikonlopulle (tai oikeastaan loppuviikolle) kuitenkin tuttuun tapaan. Ja muistakaahan osallistua sillä välin vaikkapa ghd-arvontaan.

13 kommenttia:

  1. Voi Jykää!! :---D Viimenen kuva<3 Saanko laittaa taustakuvaksi, ihan mahtava meinaan ! hahah

    VastaaPoista
  2. jääkö mopsi oikeesti noin pieneks ? Luulis että nelikuukautisena alkais melkeen olla jo koiran kokonen. :D

    VastaaPoista
  3. Onpas hän suloinen pikku hauveli! :)

    VastaaPoista
  4. Mulla ei näy kuvat ollenkaan. Valkoinen laatikko punaisella rastilla. :/ Tosin olen koulun koneella..Mutta muiden blogien kuvat kyllä näkyy!

    VastaaPoista
  5. AnsQ: Ole hyvä vaan :)

    Sonja: Joo ei siitä kauheen iso tuu. Meidän pieni poika.

    Nelly: Onko teidän koulussa joku lihavuusfiltteri päällä? :O

    VastaaPoista
  6. Voi apua ku toi jykä on tossa viimisessä kuvassa niiin suloinen, että tekis mieli itelleki hankkia tollan söpö pikkukaveri!

    VastaaPoista
  7. Voi kekkuli, mikä ihanuus tuo hauva! Oon tähän asti ollu hankkimassa perheenlisäystä pikku podengon kaveriksi whippetistä tai podengoveljestä, mutta mitä mitä! Mopsi-inspis iskee!

    VastaaPoista
  8. En kestä, Jykä on niin ihana!!! Onneksi minullakin on kotona koiranpentu, tosin jo puolivuotias ja suurempikokoista rotua.

    VastaaPoista
  9. Jykä on kyllä niiin ihana tapaus! ootko tehnyt isompaa postausta koskien jykän hankintaa yms? olis kiva lukea mitä kautta hankitte koiran, millä hintaa yms? :)

    VastaaPoista
  10. Jykä on kyllä aivan mielettömän sulonen! Tässä on itselle kans odotuksessa vaalee mopsineiti ja kauheen malttamaton olen :-)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.