lauantai 8. lokakuuta 2011

Tortillaa ja torttua...

Viime hässäkkäviikonlopun lauantaipäivän sapuskoista vastasi nyyttikestiperiaatteella järkätyt tortillakemut Matin vanhempien luona. Sanomattakin on selvää, että kekkerit oli tietysti menestys! Enpä oo muuten eläissäni tunkenut niin montaa eri täytettä tortillan sisään, mitä tuolla :D Mmm... tulee nälkä ihan pelkästä ajatuksesta (kuvista puhumattakaan).


Tuon täytepöydän läpikäyminen vei ainakin 5min :D Homma piti nimittäin suorittaa tietysti asiaan kuuluvalla hartaudella. Ekaa (enkä varmasti vikaa) kertaa letun sisään kääräsin mm. linssejä, herkkusieniä ja tuoreita yrttejä! Nam.


Nää on sitten niitä SUURIA tortillalättyjä... Kaks tuommosta napaan ja oliskin ollu jo ruokalevon tarpeessa...



Villatakki Vero Moda (XL)
Tunika Gina Tricot (XL)
Legginssit Piruetti (XL)
Sormus H&M
Kengät Nike (9)


Repesin muuten pahasti, kun Matti oli ottanu yhen asukuvan minusta, missä Jykä reppana vääntää torttua tuolla taustalla :D Säästän teidät kuitenkin nyt siltä...



Että semmosta tällä kertaa. Nyt tekiskin mieli sitten järkätä vastaavanlaiset nyyttärikekkerit sitten vaikkapa ystäväporukan kesken...

Ootteko hyödyntäneet nyyttäriteemaa vastaavanlaisissa ruokapirskeissä? Onnistuko miten?

Terkuin,
Koirabloggaajanne Mimmi More To Love

23 kommenttia:

  1. Tortillat on parhautta! Toimii muuten hyvin, kun täytejauhelihan joukkoon sekoittaa Valion maustettua rahkaa, sitä 'Makea & tulinen' versiota. Persikkalohkot pelaa myös yllättävän hyvin. Oi mums, onneks tänään on lättykestit, niin saa taas tunkea täytettä rullaan... ;) Ihanaa lauantaita, ihanalle Jykälle myös!

    VastaaPoista
  2. Näitä teidän postauksia on aina ilo lukea, positiivinen elämänasenne välittyy kyllä heti muillekin :)

    Olen lukenut blogianne nyt tammikuusta lähtien ja ehdottomasti myös pysytte "lukulistallani" :)

    diamondgirl-janika.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. kyllä se toimii, kunhan yhdessä sovitaan mitä kukakin tekee, että kaikki osallistuu :) esim. meillä on iso perhe, jonka kesken vietetään joulua samalla periaatteella, eli joku vastaa aina jostain tietystä ruokalajista ja aina ollaan saatu mieletön joulupöytä aikaan
    :)
    ps. olet niin kaunis :)
    pps. jykä on valloittava <3

    t: neiti S

    VastaaPoista
  4. tosi hyvä idea noi tortilla-nyyttärit, pitääkin joskus kokeilla!
    niin ja ihana koira, ei auta ollenkaan tähän koirakuumeeseen :-D

    VastaaPoista
  5. Halloween kekkerit maksettiin minä ja kaveri ja sitten päättäripiskeet ni nyyttäri periaatteella. Kaikki toi jotain. Kaverini oli leiponut ihania suklaakeksejä ja toinen tuonu omenapiirakkaan <3<3

    VastaaPoista
  6. Eikä! En oo vähään (tai oikeastaan aika pitkään) aikaan tätä teidän ihan parasta bogia ehtinyt lukemaan enkä muitakaan blogeja ja meinasin seota kun näin tossa sun kuvassa mustan mopsin! Itselläni sellainen juuri tuossa tuolin vieressä nukkuu;) Ikää 8kk. Muistan niin hyvin kun se oli tuollainen ihan pieni pentu ja aivan saman näköinen kuin tuo sun omas!:D

    VastaaPoista
  7. Kertakaikkisen upea neuletakki! Voinko udella, että mistä ostettu?

    VastaaPoista
  8. Jatkoa edelliseen... Toki siis huomasin, että VM:stä, mutta onko siis vanhemmasta mallistosta vai esim. tänä syksynä ostettu? Kävin itse Sellon Vertsussa metsästämässä samanlaista, mutta ei tosiaan löytynyt. Kiitokset vielä inspiroivasta blogista :)

    VastaaPoista
  9. Siis bloginne on tosi upea ja näin, ja tortillat ovat lempiruokaani :P Mutta en ole löytänyt teidän kommentoivan missään ylipainon riskejä?

    Ja ehkä 99% luulee, että kirjoitus on jotenkin loukkaava, mutta miten suhtaudutte ylipainon riskeihin. (Nivelsairaudet, Diabetes, Selkävaiva, Sydän- verisuonisairaudet, Kohonnut verenpaine)? Ei tule loukkaavana/ ole tarkoitus loukata...

    Toivon että vastaisitte!

    VastaaPoista
  10. Aivan hirmuisen ihana tuo neuletakki!! Ja tosi kaunis Mimmuli ja ihana tukka.
    Ja tietysti mukava nyyttäri-idea. Tossa vaan itellä ois pelkona, että jäis kauheesti täytteitä yli...

    VastaaPoista
  11. Kiitos inspiroivista ideoista! Acatan mausterahka + jauheliha menee kyllä testiin! :)

    Villatakki on Forumin Vero Modasta ihan puoltoista viikkoa sitten ostettu. :) Pitäis ehkä vielä siis löytyä.

    Anonyymille ylipainon riskeistä: Kuten ollaan monesti todettu niin omaa kroppaa tulee kuunnella ja olla tietoinen arvoista yms.

    VastaaPoista
  12. Se rahka on tosi jees, yleensä käytän sitä piffien kylkiäisenä ja ne jämät (öbaut puol purkkii) oon sitten sotkenut täytejauhelihan joukkoon, mukaan taco-maustetta ja juustoraastetta - toimii! :)

    VastaaPoista
  13. kyllä minullekin kelpaisi nuo IHUNAT tortut. itse olen gluteeniallerginen joten voisitko jatkoossa lisäillä lisää rukiittomia leipäohjeita bloginne puolelle. pikaasia paraneemisia teille. olette I-H-U-N-I-A!! helliä tunteita terveisin: ihailijanne.

    VastaaPoista
  14. Te vietätte hirveän usein tämmäösiä nyyttäreitä, ja näistä oikeesti tulee semmonen fiilis et pitäis itekki järkkää mut ei koskaa saa aikaseks!

    Ja noi teijän tarjoilut ja sen tarjoilun paljous, nam!

    www.esmeslife.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. Oot niin kaunis! Ja tuo neule on ihana ja Jykä on söppänä <3 Oi nam, mullekki kelpais tollaset tortillat, pitääpä lähiaikoina tehdä. ;)

    VastaaPoista
  16. Hei, täällä olisi yksi kysymys Pepille koskien Brooklynia! Olemme siskoni kanssa lähdössä marraskuussa reiluksi viikoksi Nyciin ja yövymme Park Slopessa. Koska Manhattan on meille jo aiemmilta reissuilta tuttu, niin olisi mahtavaa jos voisit suositella joitakin ravintoloita/kahviloita/muuten vaan kivoja paikkoja Brooklynista! Ja jos vain mahdollista, niin juurikin tuolta Park Slopen alueelta. :) Kiitos!

    VastaaPoista
  17. Oi kun hyvännäköstä!! Tosta kuvasta tulikin mieleeni etten oo koskaan laittanu sieniä tortillaan. Pitääpi kokeilla!

    VastaaPoista
  18. miksi te blogin alkuajoista blurrasitte naamat kuvista`???

    VastaaPoista
  19. Hei!
    Kiitos ihanasta blogistanne. Tätä nykyä en vaan ehdi sitä niin aktiivisesti lukemaan kui mitä ennen (alle vuosikas lapsi, työt, parisuhde ja koira vie kaiken ajan), mutta kun pääsee lukemaan ni täällä aina mieli nousee ylöspäin teidän positiivisista postauksista :-)

    Myö ollaan kaveriporukan kesken järjestetty nyyttäriperiaatteella tuommoset tortillakestit, ja kun miä&avomies muutettiin, niin tarjottiin koko kaveriporukalle tupareissa itsetehtyjä hampurilaisia - jokainen sai itse koota oman purilaisensa ja kaikille maistui! Ja kun yksi ystävä lähti ulkomaille puoleksi vuodeksi niin me muut ystävät ostettiin herkut sun muut yhdessä ja järjestettiin onnistuneet ylläriläksijäiset.
    Aika ruokapitoisia juhlia me kyllä pidetään, kun harvoin pääsee enää juhlimaan :-D

    Ihanaa syksyä teille!
    Toevottaa XL-mamma

    VastaaPoista
  20. nam tortilloita! :)

    http://danspis.blogspot.com/

    VastaaPoista
  21. Vitsit toi villatakki on kyllä nätti. :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.