torstai 20. lokakuuta 2011

Mimmin uudet syksyhiukset

Eilen marssin Simolle kampaajalle ajatuksena värjätä tummaa lisää ja latvat ihan kirkkaan oranssiks. Lopputulos oli kuitenkin tämä :






Erehdyin siinä kesken kaiken toteamaan, että pinkit latvat ois myös kivat ja kohtahan pinkkiin vivahtavaa punaista jo sudittiinkin päähäni :D Simon käsittelyssä on siis paras olla hiljaa. Ja kuten huomaatte, niin otsis on taas täällä, eli totaalinen muutos taas kerran. Oon ollu yhessä vaiheessa vuosikausia pinkki-kierteessä hiusteni kanssa ja näinköhän sitä taas mennään... Pitää taas ostaa suoraväri, jolla tuota latvaa saa ylläpidettyä. Hiukset ei muuten sitten oo mustat, vaan tummanruskeet, vaikka tässä mustalta näyttävätkin.

Huomenna suuntana Tampere ja Marusek... eikun Sokos. Pamahdetaan Manseen jo huomenna ja lauantaina ollaan siis Gossip-osastolla 10-16. Tulkaahan tervehtimään. Ja myös takkinäytös kannattaa tsekata, voi nimittäin siellä pari pyöreämpääkin mallia olla lavalla ;)

Nyt aijon syventyä vielä iltalukemisiksi tuohon Marusekin ruokalistaan, huomenna aijotaan nimittäin Pepin kanssa nautiskella sushista, edamame-pavuista yms. Japani-herkuista! NOM.

Mitäs tykkäätte näistä taas niin trendikkäistä shokkiväreistä hiuksissa? Hot or not? :)

29 kommenttia:

  1. Hot :) ite oon miettinyt kans otsista ja hiusten värjäystä tummiksi. Nyt oonvärjänny punaseks (värjänny 8-9 vuotta?) punaseks. Korostusainetta menee vaan puol pullollista kerralla niin harvoin minulla sitten punasia hiuksia on.

    VastaaPoista
  2. Shokkivärit on just parhaita! Ite käytän paljon ja nytkin on turkoosi palkki hiuksissa. :)

    Mut ihan älyttömän kivat hiukset tuli, Mimmi!

    Mmmm, onko toi ruskea joku 3 tummuinen? :)

    T. Sofia

    VastaaPoista
  3. AIVAN ihanat hiusset! <3

    VastaaPoista
  4. mulla itellä on sinimusta "peikkotukka" ja otsahiuksissa sähkönsiniset pidennykset jotka ovat leuan alle pitkät.olen pitänyt shokkiväreistä aina (olen yli 30-vuotias eli aika monta in- ja myös out- kautta mm. pinkki,kirkkaanpunainen tai sininen on päätäni koristanut) ja luulen että pidän vielä vanhainkodissakin :)

    VastaaPoista
  5. Piti pari kertaa kattoa et mikäs blogi tää tällänen on ku on ihan uus naama, muuttaa paljon noi hiukset! sopii tosi hyvin :-)

    VastaaPoista
  6. Ainakin tuo otsis on ihan superkiva! Mäkin haluun tuollaisen otsiksen!

    Väri ei näytä ollenkaan pahalta :)

    VastaaPoista
  7. eikä ihan mimmin näköset :) kivat!
    mulla on luonnostaan tosi tumman ruskeet ja lisännytki vähä tummuutta tonne taakse :)

    VastaaPoista
  8. IHANAT HIUKSET! oon kade! saako jollain suoravärillä ton pinkin oikeesti pysymään pinkkinä? Nii ja onks vinkkejä miten punasen palkkiraidan sais pidettyä punasena?

    ps. jottei Pepille tulis paha mieli ni Pepin ELLE-hiukset oli kans ihan mielettömät, vatsi-vau!

    VastaaPoista
  9. sulle kyllä sopii tummakin tukka tosi kivasti!! :) mua harmittaa ku oma tukka on niin vaalea, et tummaa pitäis värjätä kahden viikon välein jos haluis et pää ei näytä kaljuuntuvalta :D

    VastaaPoista
  10. hiukset on kertakaikkiaan I-H-A-N-A-T! <3 etuhiukset käy sulle tosi hyvin (:

    VastaaPoista
  11. Supersöpö toi otsis! :) Ja värikin näyttää tosi kivalta :)

    VastaaPoista
  12. Shokkivärit on ihania ! Ite olin muutaman kuukauden pinkkihiuksinen, ja edelleen kaipailen niitä takas - piti vaihtaa takasin mustaan ku suoravärien nopee haalistuminen otti päähän liikaa, muuten oisin pitäny pidempään. Ja nyt on noi pinkit pidennyksetki ihan turhaa pölyyntymässä tuolla hyllyllä :/

    Mut joo, shokkivärit on ihania jos hiusmallikin on kiva (: Dip dye -tyyli sekä pörröiset ja pitkät hiukset sopii mun mielestä kaikista parhaiten shokkiväreille.

    VastaaPoista
  13. Kiva taulu tuolla taustalla.

    VastaaPoista
  14. ihan kiva, mutta näyttää hieman peruukkimaiselta.

    VastaaPoista
  15. tosi kivat hiukset ! otsis käy mielettömän hyvin sullee :)))) ite meinaan nyt parin päivän sisään värjätä pääni kirkkaan punaseks.... :D

    VastaaPoista
  16. aijai, ihan niinkuin ennen vanhaan :)

    VastaaPoista
  17. Tuo otsatukka ja tukan väri + malli saa sinut näyttämään jotenkin.. eksoottiselta? :) Tarkoitan siis.. kiehtovalta, ERILAISELTA, ei ihan suomalaiselta. Ennen niissä vaaleissa hiuksissa olit söpö, tavallinen suomalaistyttö, mutta nyt tosiaan jäät mieleen. Erittäin onnistunut tyylinmuutos!

    VastaaPoista
  18. Huh, nyt vasta tajusin että te ootte TÄNÄÄN täällä Tampereella. Pitäisiköhän oikeasti tulla toteamaan että olette siis olemassa muuallakin kuin tässä blogissa.

    VastaaPoista
  19. HEI KAUNOKAISET.
    VOISITTEKO KERTOA VÄHÄN HUOMISEN AIKATAULUJA, ETTÄ MITÄ TÄLLÖN 11-4 OIKEEN TAPAHTUU? MIHIN AIKAAN SOKOKSELLE KANNATTAA ILMAANTUA, MENETTÄÄKÖ HIRMUNA JUTTUJA JOS TULEE VASTA 1 -2 AIKAAN?

    VastaaPoista
  20. Ihan supermakeet hiukset,EHDOTTOMASTI hot! ;D Toi otsis kelpais mullekki. (;

    -Aino

    VastaaPoista
  21. Aivan ihanat hiukset! Sopii todella hyvin. Itsekin olen miettinyt samanlaista otsatukkaa mutten ole uskaltanut leikkauttaa sellaista itselleni.. ainakaan vielä.

    Itse tykkään shokkiväreistä todella paljon. Viime vuonna mulla oli violetti osio ja se oli ihana. Harmitti vain paljon, kun väri haalenee todella nopeasti pois.

    VastaaPoista
  22. Missäs kampaamossa Simo duunaa hiuksia? :)

    VastaaPoista
  23. teillä on jotenkin niin ihanan positiivinen blogi! :)

    http://howyouseetheworldhow.blogspot.com/

    VastaaPoista
  24. Viiden päivän hiljaisuus... Paitti toi ratikan alle jäänyt :( Miten siinä kävi?

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.