tiistai 18. lokakuuta 2011

TOTUUS MTL:n Elle Style Awardseista

Juhlat oli ihan tosi tosi hienot, mutta siinä vaiheessa, kun tajuan purevani pahvilautasta ja sivusilmällä nään Pepin parhaillaan vieressä haukkaavan puulautasta päätettiin alkaa valumaan pikkuhiljaa kotia kohti :D (Kello oli tässä vaiheessa todella vähän.) Oltiin juostu koko päivä ympäriinsä ja aamusta meidän tuli olla jo ysiltä junassa matkalla Hämeenlinnaan, joten nukkuminen ennen kiertuerupeamaa kuulosti oikein hyvältä vaihtoehdolta. Onneks Pepin kotiin oli suht lyhyt (ylämäki)matka ja heitettiinkin meikäläisen kiertuevarusteet kämpille ja suunnattiin lähiSiwaan iltapalan ostoon...

Tässä pari lisäkuvaa meistä ja The Mekoista :)


Liekö näin laittautuneita naisia ko Siwassa ennen nähtykään? ;)


Tuo Pepin pyrstö on aivan ihana! Siellä sisällä on tosiaan 30 metriä tylliä!


Ja nuo Vagabondin kengät, jotka Antti tuunas. Aijai... Aika Lolita-meininkiä.


Mietittiin Antin kanssa eka kuosia tohon mun mekkoon ja Antti ehottikin nyt mallistosta löytyvää viulua, mutta tultiin siihen tulokseen, että näyttäisin varmaan aikamoiseltä läskibassolta, enkä sirolta viululta :D

Itse ehdin myös Pepin kämpillä piipahtaessa vaihtaa jo vähän mukavampiin kenkiin ja uskoisittekos muuten jos sanoisin, että nuo on Crocsit! :) I'm in LOVE!



Tykättiin (ja tykätään yhä) ihan pirusti noista Antti Asplundin meille mittatilaustyönä (taas) tekemistä mekoista. On se Antti vaan paras! :) Mulla tosiaan tuosta mekosta saa pelkän mustan, pelkän kultasen, ne kaks yhessä tai helman kanssa ja voipa tuota irtohelmaa käyttää myös yksinään, aika monipuolinen kokonaisuus siis. Kyllä kannatti muuten satsata! :)


Ja eipä tuossa meikissäkään valittamista taas ollut. Saara jos kuka osaa vaan aina hommansa ;)

Oli tosi kiva pynttäytyä, mutta me taidetaan olla kuitenkin ihan omimmillaan, kun ei tarvii tuolleen "pönöttää" ;) Vai mitä ootte mieltä?


Ps. Eipä muuten oltu ainoot Ellegaalan jälkeen Siwaan eksyneet, ehkä ens vuonna Hämeentien Siwa onkin sitten virallinen jatkopaikka ;)

Huom! Molempien kengät blogin kautta saatu.

21 kommenttia:

  1. Ihania ootte ku otatte Siwassa asukuvat xDDD!! <3

    Pepin kengät on mwah! Mucha bella :)

    VastaaPoista
  2. Tää vaan kehuu Prismasta ostamaansa Gossipin trikooliivihametta; muuten tosi hieno, mutta liian lyhyt! Nyt täytyy pitää alla vielä pitkää kaksikerroksista (ohutta) hametta. Ja isoa pooloa alla. Mutta tyyli on ihana muuten! Love It :)

    Jatkoja, jaksuja jne.

    VastaaPoista
  3. Jotkut osaa hävitä tyylillä ja jotkut vähemmän tyylillä. Kuulutte jälkimmäiseen.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Ok. Haluatko perustella?

    rosa: Joo mulla ei kans hetkeen näkynyt, mut nyt taas näkyy :)

    VastaaPoista
  5. Hei!

    Ihanat mekot oli kyllä, ja nuo Pepin kengät on aivan YLI-IHANAT!! :)

    Jatkakaahan samaan malliin, ootte ihanan pirteitä. :)

    Ja jos vielä semmosta pientä toivetta vois toivoa, että olis kiva jos joskus voisitte kävästä täällä pohjosessa päin, vaikka vain Oulun korkeuksilla, vaikka Oulussa ei vissiin Sokos-tavarataloa olekkaan(?) mutta jos joskus vaikka jonkun muun projektin yhteydessä. :)

    Värikästä syksyä!

    VastaaPoista
  6. Tosi ihanat mekot! itse täällä pähkäilen xxl-asua black tie -gaalaan ja ei kyllä kovin paljoa loydy oikeasti hyvän näkoisiä mekkoja..! ikävä kyllä.

    Osaatteko muuten yhtään sanoa että mitä vastaavan-tyyppinen mekko tilaustyotä Antilta maksaisi? tiedän että riippuu KAIKESTA, mutta lähempänä paria sataa vai useita satoja?

    Iso Kiitos jos voitte auttaa! ja jos satutte tietämään mistä muualta (joku hyvä nettikauppa tai joku liike Helsingissä?) mistä voisi loytyä juhlamekko xxl koossa, olisi vinkit kullanarvoisia!

    VastaaPoista
  7. Oottepa olleet kauniina taas <3

    millamainen.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Hämeenkadun Siwa <3

    Upeat hiukset ja meikit teillä!

    www.fairieswboots.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Näytätte upeilta vau! Ja aivan superihanat mekot <3

    VastaaPoista
  10. mä en ymmärrä tätä lihavuuden ihannointia ja olen mä, vaikka olen ylipainonen ja vaarassa sairastus ties mihin elintaso sairauksii.... nimimerkillä laihduttanut 30kg

    VastaaPoista
  11. Se joka pystyy mulle osottamaan tästä blogista yhdenkin lihavuuden ihannointi-jutun saa lahjaksi useamman blogin kautta saadun kosmetiikkatuotteen.

    Itsensä rakastaminen ihan minkä kokoisena tahansa ja lihavuuden ihannointi on kaksi täysin eri asiaa.

    Nimimerkillä Itsekin joskus 30kg pudottanut.

    VastaaPoista
  12. Kannattaa oikeasti ottaa Anttiin yhteyttä ja kysellä noista mekoista. Me ei tiedetä sen hinnastoja, koska Anakonda tekee meille pienellä frendi-alennuksella näitä juttuja. :)

    VastaaPoista
  13. voi herranen aika miten upeita nuo mekot ja kengät ovat! ♥

    VastaaPoista
  14. tykkään teistä ihan järjettömästi..hyvä itsetunto on aina kohdillaan ;)harmittaa kun salon sokoksessa tosi vähän gossippia enkä ees päässyt teitä moikkaamaan :( onpa kauniit meikit..taas kerran..

    VastaaPoista
  15. Ihania! Pepin hiukset ei musta kyllä natsaa, mutta muuten upeina ootte ollut liikenteessä:)

    VastaaPoista
  16. Onko teillä tietoa koska noita kalentereita tulee tampereen sokokselle? oon ettinyt sieltä joka osastolta eikä oo. Vai mistä niitä kalentereita sais?

    VastaaPoista
  17. you ladies lookes so lovely! love that black dress and the shoes! there are some similar ones that are famous in croatia called "borosane" in many different colors :) yours look fab!

    xo
    A_Riot

    VastaaPoista
  18. Ekaks katoin, että aivan ihanat hiukset molemmilla, sit kuolasin Mimmin mekkoa (ja Pepin kenkiä) ja lopuks ihastelin tuota silmämeikkiä... Onneks ilahdutitte Siwaa ennen iltapesuja!

    VastaaPoista
  19. hei,
    olisin kiinnostunut kuulemaan teidän näkökulmasta siitä aiheesta, että miten olette kokeneet erilaisista nettikaupoista tilaamisen (esim Asos, NewLook yms), mikäli olette kyseisiä kauppoja käyttäneet? Usein nettikaupoista joutuu vain arvailemaan, että onko koko sopiva, ja sama koko voi olla eri kaupassa eri kokoinen jne. Itse mietin, tilaisinko NewLookista erästä vaatetta, sillä tuotteen takaisin palauttaminen tulisi maksamaan lähes kyseisen vaatteen hinnan...

    Kiitos aivan upeasta blogista, se on muuttanut minua paljon!! Respect!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.